Μανώλης Ισχάκης
Quantum NLP Life Coach
Strategic Interventionist

Για μόνιμο αδυνάτισμα πρέπει να μάθεις να χρησιμοποείς το μυαλό σου!

Το αδυνάτισμα δεν είναι θέμα τόσο διατροφής και γυμναστικής, όσο ένα παιχνίδι του μυαλού...

  • Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν μπορείς να χάσεις κιλά;
  • Έχεις νιώσει ποτέ ότι έχεις κάνεις πολλές προσπάθειες και έχεις αποτύχει;
  • Έχεις νιώσει ποτέ απογοήτευση πως δεν θα καταφέρεις ποτέ να χάσεις κιλά μόνιμα;

Εάν θέλεις να χάσεις κιλά όσο πιο γρήγορα μπορείς χωρίς εξαντλητικές δίαιτες ή αποτυχημένες μακροχρόνιες προσπάθειες τότε χρειάζεται να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου...

Εγγύηση Αποτελέσματος!

Δωρεάν 30' Coaching Γνωριμίας

τα στοιχεία σου είναι ασφαλή

Με το πρόγραμμα WYS NLP Life Coaching του Μανώλη, κατάφερα να χάσω 12 κιλά. Το πιο σημαντικό που κατάφερα είναι ότι πλέον απολαμβάνω τον καινούριο τρόπο ζωής και σταμάτησα να στερούμαι ότι μου άρεσε.

Νίκος Ξυδάκης
Ελεύθερος Επαγγελματίας

Ευχαριστώ Μανώλη για όλα όσα έκανες για εμένα. Ανακάλυψα βαθύτερους περιορισμούς στο υπό-συνείδητο μου, που με εμπόδιζαν να χάσω αυτά τα 20 κιλά που ήθελα πολύ. Εϊμαι πολύ χαρύμενη γιατί πλέον μπορώ και παίζω με τα παιδιά μου.

Μαρία Παππά
Νοικοκυρά

Είχα κάνει πολλές προσπάθειες για να αδυνατίσω αλλά όλες ήταν μάταιες. Κατάλαβα πως όλα είνια θέμα μυαλού. Άλλαξα μέσα σε μερικές εβδομάδες και τώρα η ζωή μου είναι ανάλφρη σε όλα τα επίπεδα γιατί μπορώ να κάνω αυτά που πάντα ήθελα.

Νίκη Παπαστράτου
Ιδ. Υπάλληλος

Υποστηρίζουμε τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα!