social

Σκέψου Αλλιώς εάν Θέλεις να Αυξήσεις τον Τζίρο σου! Σκέψου Social!

Επαναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!!

Αύξηση Τζίρου και Social Media

Το 96% των επιχειρήσεων κλείνει στα 10 χρόνια. Το 96% των επιχειρήσεων που θα ανοίξουν τώρα, σε 10 χρόνια θα έχουν κλείσει. Γιατί; Γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή; Μπορεί ναι, μπορεί όχι.

Πάρα πολλοί άνθρωποι το μόνο που κάνουν είναι να παραπονιούνται, εδώ στην Ελλάδα ειδικά, για τις φορολογίες. Νομίζουν πως το κακό της επιχείρησης τους είναι η φορολογία. Όμως δεν παίζει κανένα ρόλο η φορολογία. Στο Λονδίνο οι φορολογίες είναι το ίδιο όπως στην Ελλάδα. Στην Αμερική εξίσου. Στην Σουηδία εξίσου. Η φορολογία είναι δυσβάσταχτη παντού.

Αν θέλεις να αναπτύξεις τον τζίρο και την κερδοφορία σου πρέπει να σταματήσεις να παραπονιέσαι για την φορολογία και να αρχίσεις να εστιάζεις σε αυτό που πραγματικά θα σου δώσει κέρδη. Και σίγουρα κέρδη δεν δίνει η γκρίνια. Ποτέ. Γιατί το 80% της επιτυχίας σου εξαρτάται από την νοοτροπία σου.

Τώρα, η ερώτηση μου για εσένα είναι η εξής: Έστω λοιπόν ότι το καταλαβαίνεις αυτό, σταματάς να γκρινιάζεις, καταλαβαίνεις ότι η φορολογία δεν είναι το πρόβλημα και το ζήτημα είναι το τι θα κάνεις εσύ έτσι ώστε να αυξήσεις τους τζίρους σου;

[Παρακολούθησε το επιλέγοντας το video ή αν σου αρέσει περισσότερο, μπορείς να το διαβάσεις στην συνέχεια της οθόνης σου!]

Αναφορές για το επεισόδιο:

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Θέλω να σου ζητήσω να το μοιραστείς..

Να μοιραστείς όλα εκείνα τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις απορίες.. τις ενέργειες σου!

Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι στη διάθεσή σου.

Διάβασε, παρακολούθησε, σχολίασε και μοιράσου ό,τι βρίσκεις ενδιαφέρον.

Αν λοιπόν αυτό το video έχει αξία για εσένα, βοήθησε να εξαπλώσουμε αυτό το μήνυμα..

Πώς Σταμάτησα να Σαμποτάρω τον Εαυτό μου έτσι ώστε να Μην Χάσεις το Χρόνο σου. Δες την Μέθοδο που Ακολούθησα. Κλικ ΕΔΩ

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ
Συμπληρωματικά άρθρα:

Συναισθηματική Νοημοσύνη: Tο συστατικό ενός επιτυχημένου επιχειρηματία

Αν θέλεις να γίνεις μεγάλος ηγέτης μην ξεχνάς το όραμα σου

#4 τρόποι για να αναδιαμορφώσεις την επαγγελματική σου πορεία

Αρκεί το να έχεις πάθος για να πετύχεις οικονομικά;

Εάν δυσκολεύεσαι με τα οικονομικά σου σκέψου εναλλακτικά

 

vimata_epityxias

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

social

social

social

social

Σενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια - χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ

Αύξηση Τζίρου και Social Media

Αν ήμασταν στο Λονδίνο και σου ζητούσα να πάμε στην Αμερική με άλογο θα ερχόσουν; Φαντάζομαι πως όχι. Θα με περνούσες για τρελό. Έτσι δεν είναι;

Αυτή την στιγμή λοιπόν εκεί πέρα έξω, όλοι ξέρουμε ότι το 96% των επιχειρήσεων κλείνει στα 10 χρόνια. Το 96% των επιχειρήσεων που θα ανοίξουν τώρα, σε 10 χρόνια θα έχουν κλείσει. Γιατί; Γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή; Μπορεί ναι, μπορεί όχι.

Είναι η φορολογία το πρόβλημα;

Θα σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα: Ας ταξιδέψουμε πίσω στο παρελθόν, όταν υπήρχε το άλογο και το σανό. Φαντάσου λοιπόν ότι είχες ένα κατάστημα και πουλούσες σανό και πήγαινες πολύ καλά. Έκανες πολύ ωραίους τζίρους. Πρόσεξε τώρα.. Περνάμε την μεταβατική περίοδο και από το άλογο πάμε στο αμάξι, κι εσύ συνεχίζεις να πουλάς σανό. Τι κάνει η επιχείρηση σου; Ανεβαίνει ή κατεβαίνει; Λογικό; Πάμε τώρα..

Πάρα πολλοί άνθρωποι το μόνο που κάνουν είναι να παραπονιούνται, εδώ στην Ελλάδα ειδικά, για τις φορολογίες. Νομίζουν πως το κακό της επιχείρησης τους είναι η φορολογία. Πίστεψε με επειδή είμαι στο Λονδίνο πως δεν παίζει κανένα ρόλο η φορολογία. Στο Λονδίνο οι φορολογίες είναι το ίδιο όπως στην Ελλάδα. Στην Αμερική εξίσου. Στην Σουηδία εξίσου.

Τώρα, πάρα πολλοί επιχειρηματίες ή ανίδεοι με την επιχειρηματικότητα, επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν σε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Μάλτα, η Κύπρος.. Εκεί όμως μπορούν να δραστηριοποιηθούν συγκεκριμένοι τύποι επιχειρήσεων.

Τι θέλω να σου πω μέσα από αυτό.. Έχοντας την τύχη να μιλήσω με εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους από σεμινάρια που έχω κάνει στο εξωτερικό, ελίτ σεμινάρια, έμαθα ένα πράγμα.. Ότι η φορολογία είναι δυσβάσταχτη παντού.

Άλλαξε τη νοοτροπία σου

Αν θέλεις να αναπτύξεις τον τζίρο και την κερδοφορία σου πρέπει να σταματήσεις να παραπονιέσαι για την φορολογία και να αρχίσεις να εστιάζεις σε αυτό που πραγματικά θα σου δώσει κέρδη. Και σίγουρα κέρδη δεν δίνει η γκρίνια. Ποτέ. Γιατί το 80% της επιτυχίας σου εξαρτάται από τη νοοτροπία σου.

Τώρα, η ερώτηση μου για εσένα είναι η εξής: Έστω λοιπόν ότι το καταλαβαίνεις αυτό, σταματάς να γκρινιάζεις, καταλαβαίνεις ότι η φορολογία δεν είναι το πρόβλημα και το ζήτημα είναι το τι θα κάνεις εσύ έτσι ώστε να αυξήσεις τους τζίρους σου;

Σε ρωτώ λοιπόν: Έχεις ένα σύστημα Marketing;

Εάν σου έλεγα “Άνοιξε τα χαρτιά σου και φέρε μου ένα τετράδιο με το Marketing Plan”. Το πώς θα πας το προϊόν σου στην αγορά. Έχεις ένα συγκεκριμένο σύστημα; Έχεις ένα σύστημα το οποίο έχει μια στρατηγική; Ένα βήμα, δύο βήματα, τρία βήματα, τέσσερα βήματα, πέντε βήματα... Κατά πάσα πιθανότητα αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που αυτή την στιγμή μπορεί οι τζίροι σου ή να έχουν πέσει ή να είναι σταθεροί ή να δυσκολεύεσαι στην καθημερινότητα σου.

Τώρα, επειδή αυτό έχει πάρα πολλά βήματα ας εστιάσουμε αυτή την στιγμή σε ένα από αυτά: Ζούμε την εποχή του 2019. Στην Σουηδία που μιλάμε, στο Λονδίνο, στην Αμερική και σε άλλες χώρες οι οποίες είναι προηγμένες τα πιο πολλά πράγματα γίνονται online.

Internet Marketing - Social Media

Μερικές ερωτήσεις για εσένα: Ποια είναι η παρουσία σου Online;

Ξέρεις ότι αυτή την στιγμή που μιλάμε οι online πωλήσεις αναπτύσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο με ρυθμούς απίστευτα γρήγορους; Ενώ την ίδια στιγμή οι λιανικές πωλήσεις και τα καταστήματα παραδοσιακού τύπου πέφτουν συνέχεια; Για ποιον λόγο; Γιατί η αγορά αλλάζει. Όπως τότε που λέγαμε.. Το άλογο και το σανό..

Άρα μην χάνεις τον χρόνο σου να νομίζεις ότι η φορολογία είναι το πρόβλημα. Άρχισε να βλέπεις πώς να εκσυγχρονίσεις την επιχείρηση σου. Και ένα από αυτά που πρέπει να κάνεις είναι τα Social Media. Αν το σκεφτείς αυτή είναι και η ευκαιρία που έχουμε αυτή την εποχή.

Λένε πάρα πολλοί ότι αυτή η εποχή είναι που έχει τις κρίσεις και έχει πρόβλημα αλλά πραγματικά εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη εποχή για να κάνει κάποιος την επιχείρηση του.

Ακόμα και αν στην τοπική σου γειτονιά υπάρχει ένα πρόβλημα, αν έχεις ένα τοπικό κατάστημα, φαντάσου μέσα από το Internet θα μπορείς να πουλήσεις σε όλο τον κόσμο. Ξέρω ότι δεν είναι για όλες τις επιχειρήσεις όμως σίγουρα μέσα από το Internet οι περισσότερες επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν το προϊόν τους κερδοφόρο εάν αξιοποιήσουν σωστά μερικά πράγματα.

Άρα λοιπόν:

1. Ποια είναι η Online παρουσία σου στα Social Media;

2. Σε ποια Social Media είσαι;

3. Που είναι το κοινό σου;

4. Πώς παρουσιάζεσαι;

5. Πώς μιλάς;

6. Πώς υπάρχεις;

7. Αν πάω στο Facebook τι θα δω στο προφίλ σου;

Κάποιοι άνθρωποι μπερδεύουν τα κοινωνικά δίκτυα με την παρέα που μπορεί να έχουν στο σπίτι. Αν δεν σε νοιάζει το κοινωνικό δίκτυο, ας πούμε το Facebook, μπορείς να ανεβάζεις ότι θέλεις. Αλλά αν θέλεις πραγματικά τα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Instagram που πάει σφαίρα αυτή την στιγμή, Youtube το οποίο είναι τρελό εργαλείο, Linkedin.. Αν θέλεις τα Social Media να βοηθήσουν την επιχείρηση σου να αναπτυχθεί τότε αυτό που χρειάζεται είναι να αρχίσεις να τους φέρεσαι όπως θα φερόσουν σε αυτούς τους ανθρώπους που θα συναντούσες εκεί έξω αν ήταν σε φυσικό περιβάλλον.

Άρα λοιπόν, θέλω να μετρήσεις την παρουσία σου στα Social Media. Θέλω να παρατηρήσεις το πώς παρουσιάζεσαι, το πώς επικοινωνείς, τι αλληλεπίδραση έχεις με το κοινό σου, τι χρειάζεται να αλλάξεις, προκειμένου να κάνεις τι; Να αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα σου και να αυξήσεις την εμπιστοσύνη με το ιδανικό κοινό σου έτσι ώστε να μπορέσεις να τους μετατρέψεις σε πελάτες.

Κάνε την διαφορά

Εάν όλα αυτά, έχεις το δικαίωμα να το κάνεις, τα αγνοήσεις, τότε μην χάνεις τον χρόνο σου να νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι η φορολογία ή η αγορά ή οτιδήποτε άλλο. Γιατί; Θα σου θυμίσω το εξής: Αυτή την στιγμή που μιλάμε υπάρχουν επιχειρήσεις που είναι 20-30 χρόνια. Σε όλο τον κόσμο η οικονομία κάνει κύκλους. Στους κύκλους λοιπόν αυτούς της οικονομίας οι περισσότερες επιχειρήσεις κλείνουν. Κάποιες διατηρούνται. Αυτές που διατηρούνται είναι που γίνονται κολοσσοί.Γιατί διατηρούνται αυτές; Γιατί κάνουν κάτι άλλο από αυτές που κλείνουν.

Επίλεξε λοιπόν που θέλεις να τοποθετήσεις τον εαυτό σου, την επιχείρηση σου. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις για να πάρεις αυτό που πρέπει, αυτό που αξίζεις.

Να Θυμάσαι ότι είσαι Υπέροχος, Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο