Επαναπρογραμμάτισε Το Μυαλό Σου..
Ενεργοποίησε Τη Ζωή Σου &
Ζήσε Ευτυχισμένος!

HRC | Holistic Result Coaching ®

ΞΕΚΙΝΑ
ΣΗΜΕΡΑ!
Τιμή 400€
Ανακάλυψε Τον Κώδικα Του Μυαλού ΣουΔωρεάν Εκπαίδευση
 • Προσωπικός Τομέας - Προσωπικοί Στόχοι

  Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να πετύχεις προσωπικούς στόχους, όπως: Αύξηση Αυτοπεποίθησης, αύξηση Αυτοεκτίμησης, απόκτηση ιδανικού σώματος – μείωση βάρους, απελευθέρωση θυμού, απελευθέρωση θλίψης & στενοχώριας, απελευθέρωση φόβου & φοβιών,  απελευθέρωση από κρίσεις πανικού, απελευθέρωση ενοχών και πολλους ακόμη.

 • Σχέσεις - Συναισθηματικός Τομέας

  Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει στις σχέσεις σου και να πετύχεις στόχους, όπως: δημιουργία πάθους στη σχέση σου, βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφό σου, εξάλειψη οικογενειακών συγκρούσεων, αποκατάσταση & βελτίωση της σχέσης με τα παιδιά σου, καθοδήγηση των παιδιών σου με ενδυναμωτικό τρόπο, πυροδότηση της αγάπης στη σχέση σου

 • Επαγγελματικός - Οικονομικός Τομέας

  Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να πετύχεις επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους. Συγκεκριμένα θα σου δείξει όχι μόνο πως θα πετύχεις τα επαγγελματικά και οικονομικά σου όνειρα, αλλά θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις σε βάθος τους λόγους για τους οποίους δεν είχες μέχρι σήμερα την επιτυχία που ήθελες και να καταστρώσεις νέα σχέδια και πλάνα.

Σε αφορά αυτή η εκπαίδευση;

 • Νιώθεις ότι πνίγεσαι συναισθηματικά και παρόλο τις προσπάθειές σου παραμένεις βυθισμένος σε ένα αδιέξοδο;

 • Νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση αγάπης και πάθους;

 • Νιώθεις ότι τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να έχεις μια αξιοπρπεπή ζωή;

 • Θέλεις να μάθεις να απελευθερώνεις τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα σου;

 • Θέλεις να μάθεις πως να πετύχεις σημαντικούς στόχους για εσένα στη ζωή σου;

 • Θέλεις να μάθεις να επαναπρογραμματίζεις τον υποσυνείδητο νου σου;

 • Θέλεις να νιώσεις τη σιγουριά; Να επιλέξεις και να δημιουργήσεις το μέλλον που θέλεις και αξίζεις;

Εάν έχεις απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις"Όχι" τότε αυτή η εκπαίδευση δεν είναι για εσένα. Κλείσε τη σελίδα και αφιέρωσε το χρόνο σου σε κάτι πολύτιμο για εσένα.

Εάν έχεις απαντήση έστω και μια ερώτηση "Ναι" τότε αυτή η εκπαίδευση σε αφορά άμεσα. Συνέχισε να διαβάζεις γιατί άνθρωπποι σαν εσένα έχουν κάνει θαύματα στη ζωή τους, γιατί όχι και εσύ;

Ένα Εκατομμύριο Λίρες Τζίρο Μέσα Σε 1 Χρόνο!

Τι είπαν για το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες; Διαβάστε τι είπε ο Μάριος Θεράποντος...

Πριν πολλά χρόνια με την κρίση στη Κύπρο αναγκάστηκα να μεταναστεύσω στο Λονδίνο για να διεκδικήσω τη ζωή μου. Εκεί ανακάλυψα πως δεν ήταν ακριβώς όπως είχα ακούσει. Πέρασα δύσκολα χρόνια προσπαθώντας να βρω τον δρόμο Μου.

Ήμουν υπάλληλος και ο μισθός ίσα – ίσα που έφθανε για να επιβιώσω. Κάπου εκεί γνώρισα τον Μάνωλη Ισχάκη και τα online προγράμματά του. Η αλλαγή ήρθε πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Πάτησα στα πόδια μου. Παραιτήθηκα.

Έκανα τη δική μου επιχείρηση και μέσα στον πρώτο χρόνο η επιτυχία ήταν απρόσμενα μοναδική.. Ξεπέρασα το 1.000.000 Pounds τζίρο μέσα στον πρώτο χρόνο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εάν πραγματικά πιστέψουμε στον εαυτό μας και εφαρμόσουμε αποτελεσματικές στρατηγικές τότε η επιτυχία μας είναι μονόδρομος.

Πήρα Την Ζωή Στα Χέρια Μου!

Δείτε πως το πρόγραμμα βοήθησε την Ελίνα Λαμπρινάκη πάρει την ζωή στα χέρια της και να ξεπεράσει τις φοβίες της...

Όντας κοινωνικός λειτουργός ήμουν αρκετά σκεπτική. Παρόλο αυτά, έχοντας δοκιμάσει πολλά χρόνια διάφορες μεθόδους κάτι μου έκανε κλικ στον Μανώλη και τον ακολούθησα. Τον εμπιστεύτηκα και εφάρμοσα όλα όσα έμαθα από το Online πρόγραμμα και τον ίδιο. Τα αποτελέσματα;

Εντυπωσιακά! Καταρχήν, πλέον έχω εγώ τη γνώση και τη δύναμη να ξεπερνώ τις δυσκολίες της ζωής. Δεύτερον, ξεπέρασα τις φοβίες μου και πλέον μπορώ να απολαμβάνω την καθημερινότητα μου και με τον εαυτό μου, και τον άντρα μου και το παιδί μου. Τι πιο ωραίο από το να μπορώ

Να απολαμβάνω τη ζωή; Την κάθε στιγμή; Ναι, υπάρχουν δυσκολίες αλλά μπορώ να πατώ στα πόδια μου, να τις διαχειρίζομαι και να προχωρώ. Σε ευχαριστώ Μανώλη. Συστήνω σε όλους όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και δεν έχουν βρει τον κατάλληλο τρόπο να μελετήσουν τη μέθοδο του Μανώλη.

Μέσα Σε Ένα Μήνα Άλλαξε Όλη Μου Η Ζωή!

Δείτε πως το πρόγραμμα βοήθησε τον Ματθαίο Τσεμελή να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη του...

Πολλές φορές δεν μπορούμε να φανταστούμε πως τα φέρνει η ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε κάτι λάθος. Απλά, κάτι συμβαίνει και όλα αλλάζουν. Μια από αυτές τις φορές που κάτι έγινε στη ζωή μου δεν το άντεξα και έπεσα πολύ ψυχολογικά.

Η καθημερινότητα δυσκόλεψε και οι πρώτες προκλήσεις στην οικογένεια μου άρχισαν να εμφανίζονται. Δοκίμασα σε διάφορους ειδικούς αλλά οι πιο πολλοί όταν άκουγαν την ιστορία μου βιώνανε την απελπισία που είχα μέσα μου. Αυτό που με κέρδισε στον Μανώλη ήταν πως όταν άκουσε την ιστορία μου με μια σιγουριά και θετικότητα μου είπε μπορούν να αλλάξουν τα πάντα και άμεσα.

Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε όλη μου η ζωή. Άλλαξε η ψυχολογία μου και εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις μου. Όσοι με έβλεπαν με ρωτούσαν τι έχω κάνει.. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Πλέον, απολαμβάνω την οικογενειακή γαλήνη. Δεν σταματάμε ποτέ.

Γιατί να πάρεις μέρος στο πρόγραμμα ΣΗΜΕΡΑ!

Το πρόγραμμα των 10 εβδομάδων θα σου δώσει τα μέσα που χρειάζεσαι για να πετύχεις τα όνειρά σου.

Πέτυχε Τους Στόχους Σου Σε Όλους Τους Τομείς Της Ζωής Σου

Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

Οι σχέσεις με τα παιδιά μας είναι ένας βασικός παράγοντας για την ηρεμία, την ευτυχία, την επιτυχία και τη γαλήνη της ψυχής μας. Εάν δεν βρεις έναν αποτελεσματικό τρόπο να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου τότε ο χρόνος και τα χρήματα που θα δώσεις για να θεραπεύσεις είτε τα παιδιά σου είτε τη σχέση σας είτε τον εαυτό σου θα είναι τεράστια. Δεν υπάρχει μεγάλυτερη χαρά και δύναμη από το να βλέπεις και να απολαμβάνεις την ανάπτυξη των παιδιών σου μέσα σε έναν περιβάλλον αγάπης και χαράς. Αυτό το πλαίσιο είναι πηγή έμπνευσης, και δύναμης για τη ζωή των παιδιών σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Όλοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν εμπειρίες στη ζωή τους. Θέλουν να ταξιδέψουν. Θέλουν να διασκεδάσουν. Θέλουν ένα σπίτι. Θέλουν την ασφάλεια της επιβίωσης τους αλλά και τη δυνατότητα να νιώσουν σημαντικοί και να εξελιχθούν κατακτώντας διάφορους στόχους. Η οικονομική ευημερία είναι ένας επιτεύξιμος στόχος που μπορείς να κατακτήσεις εάν συμμετέχεις σε αυτό το σεμινάριο. Δεν είναι τυχαίο που το 91% των ανθρώπων αύξησαν κατά 15% τα εισοδήματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες, έτσι δεν είναι;

ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Πως να ανακαλύψεις και να συνδεθείς με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου που είναι η σχέση σου. Η σχέση σου είναι πηγή δύναμης! Το 80% των ανθρώπων είναι ζευγάρια. Πίσω από κάθε πετυχημένον υπάρχει ένας άνθρωπος. Παρόλο αυτά στις μέρες μας οι εντάσεις, οι τσακωμοί και οι χωρισμοί είναι καθημερινότητα.

ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Το πρώτο στάδιο για να εξασφαλίσεις την επιτυχία της αλλαγής σου και των στόχων σου είναι να περάσεις από το στάδιο της ασυνειδησίας (δηλ. δεν γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν) στο στάδιο της συνειδητότητας και επίγνωσης (δηλ. γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο έχω συγκεκριμένα αποτελέσματα στη ζωή μου και τώρα μπορώ να τα αλλάξω).

Αυτό θα σου δώσει χαρά, ηρεμία, αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της πληρότητας!

Ύλη Σεμιναρίου

Πάτησε πάνω στην κάθε εβδομάδα να δεις τι θα μάθεις.

#1 Εβδομάδα +

Το πρώτο στάδιο για να εξασφαλίσεις την επιτυχία της αλλαγής σου και των στόχων σου είναι να περάσεις από το στάδιο της ασυνειδησίας (δηλ. δεν γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν) στο στάδιο της συνειδητότητας και επίγνωσης (δηλ. γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο έχω συγκεκριμένα αποτελέσματα στη ζωή μου και τώρα μπορώ να τα αλλάξω).

 • Η βιολογία του ανθρώπου ώστε να γνωρίζεις τη λειτουργία του οργανσιμού, του μυαλού και του σώματός σου

 • Η ιστορία του ανθρώπου ώστε να ξέρεις για ποιο λόγο συμβαίνει ότι συμβαίνει

 • Τα #7 μυστικά για συναισθηματική ευεξία ώστε να αυξήσεις άμεσα τα επίεπδα της ενέργειας και της διάθεσής σου

 • Τι είναι συναίσθημα ώστε να αποκτήσεις τη δύναμη που χρειάζεσαι

 • Τι πραγματικά κινητοποιεί τους ανθρώπους να συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να πάρεις τον έλεγχο των αποτελεσμάτων σου

 • Ποια είναι τα #2 μεγαλύτερα προβλήματα όλων των ανθρώπων ώστε να εστιάσεις στο κατάλληλο σημείο και να πετύχεις χωρίς υπερ προσπάθειες

 • Ποιοι είναι οι #2 μεγαλύτεροι φόβοι όλων των ανθρώπων και πώς να τους αξιοποιήσεις

 • Πώς καταλήγει στην αποτυχία το 95% των ανθρώπων χωρίς να το γνωρίζει ώστε να μη πέσεις και εσύ σε αυτή τη παγίδα

 • Οι #6 βασικές ανάγκες και πώς να τις καλύψεις με ενδυναμωτικό τρόπο ώστε κερδίσεις χρόνο, χρήματα και να πολλαπλασιάσεις την επιτυχία σου

#2 Εβδομάδα +

Ο σκοπός της δεύτερης εβδομάδας είναι να πάρεις τον έλεγχο του Νο #1 παράγοντας που καθορίζει την επιτυχία όλων των ανθρώπων. Ο δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης είναι αυτός που θα καθορίσει όχι μόνο την επιτυχία σου αλλά και το ποσοστό της. Εάν θέλεις να αποτύχεις απλά μην δώσεις σημασία στη συναισθηματική σου νοημοσύνη.

Θα σου δοθούν τεχνικές για να απελευθερωθείς από τα #5 πιο βασικά συναισθήματα που βιώνει το 90% των ανθρώπων που είναι θυμός, λύπη, φόβος, άγχος και ενοχή.

 • Πώς παράγεται το συναίσθημα στο σώμα σου

 • Πώς να παράγεις συνειδητά το συναίσθημα που θέλεις ώστε να πετύχεις

 • Πώς να αλλάζεις το συναίσθημά σου μέσα σε #3 λεπτά

 • Πώς να σπας τα περιοριστικά και αποδυναμωτικά συναισθηματικά μοτίβο ώστε να ζεις από θέση υπεροχής και να πετυχαίνεις

 • Πώς να επηρεάζεις θετικά τους άλλους ανθρώπους χωρίς να μιλήσεις, με μη λεκτική επικοινωνία ώστε να σε ακολουθούν

#3 Εβδομάδα +

Ο σκοπός αυτής της εβδομάδας είναι να μάθεις πότε και πως προγραμμάτισες τον εαυτό σου και πως επηρεάζει αυτό έως και σήμερα τη ζωή σου και σε προσωπικό και σε συναισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Γνωρίζεις τη δύναμη της αυτό ύπνωσης;

Εάν μάθεις να χρησιμοποιείς τον ασυνείδητο νου σου τότε θα αλλάξεις εύκολα και για πάντα τη ζωή σου χωρίς κόπο και οικονομικές σπατάλες.

 • Τι είναι η αυτό ύπνωση και πώς να την αξιοποιήσεις για να πετύχεις

 • Πώς να προγραμματίζεις το μυαλό σου ώστε να προγραμματίσεις τη ζωή σου

 • Πώς οδηγείς ασυνείδητα τη ζωή σου σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό αδιέξοδο και πώς να ανοίξεις τις πόρτες των ευκαιριών για να πετύχεις

 • Τι πρέπει να λες, πότε να το λές και τι όχι ώστε να μην προγραμματίζεις αρνητικά τον εαυτό σου και τους άλλους ανθρώπους

 • Θα μάθεις να υπνωτίζεις συνειδητά τον εαυτό σου ώστε να πετύχεις οικονομικά και να ζήσεις μια σχέση πάθους απολαμβάνοντας την καθημερινότητα σου

#4 Εβδομάδα +

Οι πεποιθήσεις καθορίζουν τη ζωή σου! Όχι όμως τη ζωή που θέλεις και αξίζεις. Εάν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου πρέπει να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου. Ποιες πεποιθήσεις; Θέλεις να αλλάξεις τις κεντρικές πεποιθήσεις και όχι αυτές που φαίνονται. Τις πεποιθήσεις που είναι κρυμμένες βαθιά στον ασυνείδητο νου. Τότε θα ζήσεις βιωματικά όλα όσα έβλεπες και άκουγες θεωρητικά.

 • Ο μοναδικός τρόπος που θα μάθεις τι πιστεύεις πραγματικά σε ασυνείδητο επίπεδο έτσι ώστε να δουλεύεις εστιασμένος πάνω στην αλλαγή και τον στόχο που θέλεις

 • Ο μοναδικός τρόπος που θα βεβαιώνεις εάν πέτυχε η αλλαγή μιας πεποίθησης ή όχι έτσι ώστε να είσαι σίγουρος

 • Ένας σίγουρος τρόπος για να ανακαλύπτεις τις βασικές και κεντρικές περιοριστικές πεποιθήσεις σου

 • Μια απλή τεχνική για να αντικαταστήσεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου με ενδυνωματικές ώστε να πετύχεις

 • Οι βασικότερες περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουν πολλοί άνθρωποι που ταλαιπωρούνται στη ζωή τους ώστε να μη χάνεις χρόνο να τις βρεις σε περίπτωση που δεν είσαι τόσο πετυχημένος όσο θέλεις

#5 Εβδομάδα +

Όσο απλό και εάν φαίνεται οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν γιατί δεν γνωρίζουν πως να θέσουν πραγματικά τους στόχους τους. Εάν θέσεις λάθος τους στόχους σου θα αποτύχεις γιατί θα είσαι σε εσωτερική σύγκρουση με τον ασυνείδητο νου σου, ακόμη και εάν δεν το αντιλαμβάνεσαι συνειδητά. Εάν θέσεις σωστά τους στόχους σου τότε θα νιώθεις ολοκληρωμένος μέσα σου και η επιτυχία θα είναι θέμα χρόνου... που θα έχεις εσύ ορίσει!

 • Ποιες είναι οι #3 σημαντικότες κατηγορίες στόχων και γιατί

 • Πώς να θέσεις τους στοχους σου για να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα σου

 • Πώς να εναρμονίσεις τους στόχους σου με τις πεποιθήσεις σου για πραγματικά αποτελέσματα

 • Πώς να σχεδιάσεις την επιτυχία σου ώστε να μην αποτύχεις σε καμία περίπτωση. Ποιο είναι το πλάνο των πετυχημένων;

 • Πώς να μετράς την πρόοδό σου ώστε να πετύχεις ότι θέλεις και όταν θέλεις

#6 Εβδομάδα +

Ο σκοπός αυτής της εβδομάδας είναι να ανακαλύψεις τη δύναμη ή τη φυλακή της συνήθειας. Οι συνήθειες σου θα καθορίσουν την πρόοδό σου. Αλλά ακόμη και εάν ξέρεις ότι οι συνήθειες σου δεν σε βοηθούν, γνωρίζεις ποιες είναι εκείνες οι συνήθειες των εξαιρετικά πετυχημένων; Ξέρεις τι συνήθειες πρέπει να υιοθετήσεις προκειμένου να μην χάσεις χρόνο για να τις μάθεις, χρήματα για να τις ανακαλύψεις και ψυχικά αποθέματα μέχρι να τις εντοπίσεις;

 • Οι σημαντικότερες συνήθειες των πετυχημένων

 • Πώς να αποκτήσεις τις σημαντικότερες συνήθειες των πετυχημένων

 • Πώς να εξοικονομήσεις χρόνο ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όλα όσα αγαπάς και λαχταράς στη ζωή σου

 • Πώς να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου ώστε να γίνεις πιο αποδοτικός κατά 90%

 • Ποιες είναι οι πιο βλαβερές συνήθειες που πρέπει να αφαιρέσεις από τη ζωή σου για να μην αποτύχεις

#7 Εβδομάδα +

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν γνωρίσει την ευτυχία και κάποιοι άλλο άνθρωποι την βιώνουν σπάνια. Η ευτυχία και η ηρεμία είναι δυο καταστάσεις που συσχετίζονται και κατοικούν μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Η ευτυχία και η ηρεμία είναι μια συνειδησιακή κατάσταση που μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή εάν μάθεις τον τρόπο. Αυτός είναι ο σκοπός αυτής της εβδομάδας. Να ζήσεις μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή χωρίς άγχος απολαμβάνοντας μια σχέση πάθους και οικονομική ευημερία!

 • Οι #3 πιο αποτελεσματικές τεχνικές για να εξαφανίσεις το άγχος από τη ζωή σου

 • Ο Νο #1 τρόπος για να ζήσεις μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή

 • Που βρίσκεται το κέντρο της ευτυχίας στον εγκέφαλό σου και πώς να το ενεργοποιήσεις

 • Πώς να απολαμβάνεις το δώρο της ζωής

 • Πώς να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την κάθε μέρα που ζεις και να γεμίζει με αγάπη η ψυχή σου

#8 Εβδομάδα +

Ο σκοπός αυτής της εβδομάδας είναι να ανακαλύψεις και να συνδεθείς με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου που είναι η σχέση σου. Η σχέση σου είναι πηγή δύναμης! Το 80% των ανθρώπων είναι ζευγάρια. Πίσω από κάθε πετυχημένον υπάρχει ένας άνθρωπος. Παρόλο αυτά στις μέρες μας οι εντάσεις, οι τσακωμοί και οι χωρισμοί είναι καθημερινότητα.

Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά ώστε ανεξάρτητα από τα χρόνια της σχέσης σου εσύ να απολαμβάνεις το ΠΑΘΟΣ σαν την πρώτη ημέρα;

 • Οι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια και χαλούν οι οικογένειες ώστε να μην χωρίσεις ποτέ

 • Τι χρειάζεται να κάνεις για να πυροδοτήσεις το Πάθος στη σχέση σου ώστε να μην βαρεθείς ποτέ

 • Τι χρειάζεται να μην κάνεις για να μην σβήσει το Πάθος στη σχέση σου ώστε να είσαι πάντα ερωτευμένος/η
 • Πώς μπορείς να απολαμβάνεις τη σχέση σου σαν την πρώτη μέρα ώστε να έχεις μια πηγή δύναμης στη ζωή σου

 • Πώς να επιλέγεις τον κατάλληλο σύντροφο για τη ζωή σου ώστε να σταματήσεις να αμφιβάλεις και να αρχίζεις να απολαμβάνεις

#9 Εβδομάδα +

Οι σχέσεις με τα παιδιά μας είναι ένας βασικός παράγοντας γοα την ηρεμία, την ευτυχία, την επιτυχία και τη γαλήνη της ψυχής μας. Εάν δεν βρεις έναν αποτελεσματικό τρόπο να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου τότε ο χρόνος και τα χρήματα που θα δώσεις για να θεραπεύσεις είτε τα παιδιά σου είτε τη σχέση σας είτε τον εαυτό σου θα είναι τεράστια.

Δεν υπάρχει μεγάλυτερη χαρά και δύναμη από το να βλέπεις και να απολαμβάνεις την ανάπτυξη των παιδιών σου μέσα σε έναν περιβάλλον αγάπης και χαράς. Αυτό το πλαίσιο είναι πηγή έμπνευσης, και δύναμης για τη ζωή των παιδιών σου.

 • Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τα παιδιά σου ώστε να επικρατεί ηρεμία και αγάπη στην οικογένεια σου

 • Τι δεν πρέπει να κάνεις ώστε να διατηρήσεις τη σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά σου

 • Πώς να ανακαλύψεις το προσωπικό στυλ του παιδιού σου

 • Πώς να ενδυναμώσεις το παιδί σου και να το βοηθήσεις να εκφράσει την καλύτερη πτυχή του εαυτού του

 • Πώς να βοηθήσες τα παιδιά σου να αναπτύξουν την κοινωνική τους νοημοσύνη

 • Πώς να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας για το παιδί σου

#10 Εβδομάδα +

Όλοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν εμπειρίες στη ζωή τους. Θέλουν να ταξιδέψουν. Θέλουν να διασκεδάσουν. Θέλουν ένα σπίτι. Θέλουν την ασφάλεια της επιβίωσης τους αλλά και τη δυνατότητα να νιώσουν σημαντικοί και να εξελιχθούν κατακτώντας διάφορους στόχους.

Η οικονομική ευημερία είναι ένας επιτεύξιμος στόχος που μπορείς να κατακτήσεις εάν συμμετέχεις σε αυτό το σεμινάριο. Δεν είναι τυχαίο που το 91% των ανθρώπων αύξησαν κατά 15% τα εισοδήματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες, έτσι δεν είναι;

 • Το Mindset των οικονομικά πετυχημένων ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου

 • Που και πώς να εστιάζεις ώστε να γίνεις αποτελεσματικός

 • Πώς να βελτιώσεις τη δεξιότητα της ηγεσίας σου

 • Πώς να ξεπεράσεις τις ενοχές των χρημάτων ώστε να αρχίζεις να τα δημιουργείς

 • Πώς να δημιουργήσεις μια διάκριση ανάμεσα στον μύθο των χρημάτων και την αξία στον πελάτη σου ώστε να είσαι ο άνθρωπος που θα εμπιστεύονται και θα συνεργάζονται με τις καλύτερες προϋποθέσεις

 • Ιδέες και προτάσεις από σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα που δημιουργούν εκατομμυριούχους

Πώς λειτουργεί το πρόγραμμα;

 • Σου εξηγώ τη θεωρία ώστε να αποκτήσεις γνώσεις για να αλλάξει τον τρόπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα ο εγκέφαλός σου ώστε να αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου

 • Σου δίνω τεχνικές για να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου

 • Σου δίνω στρατηγικές για να παράγεις μετρήσιμα αποτελέσματα στη ζωή σου

 • Έχεις απεριόριστη υποστήριξη είτε σε απορίες από τα μαθήματα είτε σε κάτι άλλο που θέλεις και χρειάζεσαι

Χαρακτηριστικά Προγράμματος

 • Video

 • Mp3

 • Θα μπορείς να το μελετήσεις στο χώρο σου και στο χρόνο σου. Αλλά την ίδια στιγμή θα έχεις και την υποστήριξη που χρειάζεσαι σαν να έκανες coaching. Θα ρωτάς και θα σου απαντώ!

 • Θα μπορείς να την κατεβάσεις στον υπολογιστή σου, στο κινητό σου, στο usb σου, στο tablet σου ή i-pad ώστε να αξιοποιείς κάθε στιγμή της ζωή σου για να έχεις γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι από τη ζωή σου για να πετύχεις τους στόχους που θέλεις

Οι γνώμες των μαθητών

Testimonial manolisischakis
ΞΕΚΙΝΑ
ΣΗΜΕΡΑ!
Τιμή 400€
Ανακάλυψε Τον Κώδικα Του Μυαλού ΣουΔωρεάν Εκπαίδευση

Δες Τι Λένε Κάποιοι Από Αυτούς Που έχουν Γνωρίσει Την Μέθοδό FTA Result Method ®

Δεν χρειάζεται να βασιστείς στον λόγο μου. Δες τι λένε κάποιοι από όσους έχω δουλέψει μαζί.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΙΛΙΚΑ

Ο θυμός μου πλέον ανύπαρκτος..η σκέψη μου πλημμύρισμενη απο πολλές και όμορφες εικόνες...πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα...Δεν υπάρχει δεν ΜΠΟΡΩ να κανω κατι αλλά δεν ΘΕΛΩ..σε ευχαριστώ για όλα Μάνο!!είσαι ο καλύτερος!!

ΗΛΙΑΣ ΓΚΡΑΤΣΙΑΣ

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων του με έχει βοηθήσει πολύ στο να φέρω καλύτερα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στο να λειτουργώ και να σκέφτομαι καλύτερα και πιο εποικοδομητικά μέσα στην ζωή μου γενικότερα.

ΛΙΝΟΣ ΣΚΑΡΑΣ

Ο Μανώλης είναι ο αντι-guru του Coaching γιατί καταφέρνει να εκμηδενίσει την "απόσταση" ανάμεσα στον ίδιο και σε εμάς που έχουμε ζητήσει την βοήθεια του.
Μπαίνει στα παπούτσια μας και μας μάθενει χέρι-χέρι να περπατάμε με έναν νέο τρόπο που μέχρι χθες μας ήταν άγνωστος.Δώσε του λόγο και θα σου δώσει τρόπο. Μανώλη σε ευχαριστώ για όλα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δοκίμασα κάποιες θεραπείες για να συνέλθω μέχρι και ψυχίατρο όμως μόνο ο Μανώλης κατάφερε να με βοηθήσει πραγματικά να σταθώ στα πόδια μου. Με τη καθοδήγηση του θυμήθηκα όλα τα θετικά στοιχεία μου, έμαθα να αγαπάω τον εαυτό μου και ξεκίνησα αυτό που αγαπάω πολύ ξανά και αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.

Αληθινά Σχόλια Από Αληθινούς Ανθρώπους

 • Είναι από τους πιο εκπαιδευμένους ανθρώπους που έχω συναντήσει σε Ελλάδα, Γερμανία και Αμερική στο κομμάτι του coaching. Η μεταδοτικότητα του είναι επίσης εξαιρετική. Πολλές φορές και όταν σαν άνθρωπος δεν αισθάνομαι καλά, φτάνουν λίγα λεπτά συνομιλίας μαζί του και είμαι πάλι έτοιμος να κατακτήσω τον κόσμο όλο καθώς και κάθε μου όνειρο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ποιότητα και γνώσεις από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του χώρου του παγκοσμίως. Ιδιαιτέρως στην κατάσταση που διανύει η χώρα μας και την γενικότερη απελπισία που διακατέχει τους Έλληνες ο Μανώλης Ισχάκης και οι συνεδρίες του είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος ο οποίος παρόλα αυτά έχει ακόμα όνειρα και στόχους.

 • Μανωλης ισχακης!!!!!! Ενα ονομα, μια εμπειρία, ενα χαμόγελο, μια θετική σταση ζωης, μια βοηθεια, μια στήριξη κ υποστηριξη μαζι κ τόσα αλλα που θελω πολύ χρόνο για ν γραψω.. Τον γνωρισα πριν 10 μηνες, με εξέπληξε η θετικοτητα του, η ζωντανια του, η θέλησή του για ζωη κ οπωσ ειναι λογικο αυτο μεταδίδεται….νομιζω πωσ όλοι μας έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που ειναι αισιόδοξοι κ σε κανουν ν βλέπεις την θετικη πλευρα της ζωης σε οτιδήποτε… Ο Μάνος λοιπόν ειναι ενας από αυτούς, κ το εκπληκτικό ειναι πως αφου τελειωσεις με τις συνεδριες μαζι του, με εναν υπέροχο, μαγικο τροπο οτι εχετε κανει κ εχετε δουλέψει ερχεται σαν αποτέλεσμα στην καθημερινότητα σου… Μανο ευχαριστώ γιατι δειχνεις παντα το φως κ ετσι φωτιζομαστε όλοι!!!!

ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 1,180€!

Πάρε μέρος στο πρόγραμμα ΣΗΜΕΡΑ και κέρδισε τα ακόλουθα δώρα:

BONUS 1:

Πώς να δημιουργήσεις μια σχέση πάθους, αξίας 80€

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο έρωτας φεύγει με τα χρόνια και προσωπικά απαντώ αυτό που φεύγει με τα χρόνια δεν είναι ο έρωτας αλλά η κατάλληλη συμπεριφορά που όχι μόνο θα διατηρήσει τον αρχικό έρωτα αλλά θα τον πολλαπλασιάσει.

Σε αυτό το Online σεμινάριο, ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν, θα μάθεις τι πρέπει ακριβώς να κάνεις έτσι ώστε να αφαιρέσεις εντάσεις, τσακωμούς και τη μιζέρια από τη σχέση σου ώστε να απολαύσεις την πιο ισχυρή σχέση που θα μπορούσες να δημιουργήσεις με έναν άνθρωπο σε αυτή τη ζωή.

BONUS 2:

Πώς να γίνεις ο καλύτερος γονιός τους παιδιού σου, αξίας 80€

Πόσοι άνθρωποι χαλούν χρόνια, χρήματα και τη ζωή τους ολόκληρη για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και στο τέλος τα παιδιά έχουν εξαιρετικά προβλήματα είτε αυτοπεποίθησης, είτε κοινωνικοποίησης, είτε κρίσεων πανικού είτε πολλών κιλών είτε κακής επικοινωνίας με τους γονείς;

Πώς θα μπορούσε ένας γονιός να είναι χαρούμενος και πετυχημένος εάν έχει σοβαρά προβλήματα με το παιδί του;

Σε αυτό το webinar θα μάθεις πώς να χτίσεις τη σχέση με τα παιδιά σου και αλλάζοντας εσύ να επηρεάσεις τα παιδιά σου ώστε να νιώθουν την ασφάλεια και τη δύναμη που χρειάζονται ώστε να δημιουργήσουν μια χαρούμενη και πετυχημένη ζωή. Πραγματικά, μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να σημαίνει για έναν γονέα αυτό;

Ήρεμία, χαρά και πάθος στην καθημερινότητα του. Τόσο απλά!

BONUS 3:

Πώς να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς άγχος, αξίας 80€

Εάν θα μπορούσες να γνωρίζεις πόσα χρήματα καταλήγουν να δίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε χάπια, συνεδρίες και διάφορες μεθόδους για κρίσεις πανικού, φοβίες, κατάθλιψη, απογοήτευση, μιζέρια, αίσθηση μοναξιάς κ.ο. τότε μόνο για αυτό θα έκανες κλικ στο κουμπάκι για να αποκτήσεις αυτές τις υπέροχες και αποτελεσματικές γνώσεις.

Σε αυτό το online webinar θα μάθεις τις πιο πετυχημένες στρατηγικές που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις περιοριστικά μοτίβο ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις νέες ενδυναμωτικές συμπεριφορές για τη ζωή σου. Ποιες συμπεριφορές; Εκείνες που θα σου δώσουν την ηρεμία που θέλεις τη διάθεση που αξίζεις και τη ζωή που ονειρεύεσαι…

BONUS 4:

Πρόσβαση στη VIP ομάδα & μακροχρόνια υποστήριξη, αξίας 300€

Μια από τις προκλήσεις που συναντούν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους ή θέλουν να πετύχουν κάτι σημαντικό είναι ο κοινωνικός τους κύκλος. Για αυτό μέσα από τη συμμετοχή σου σε αυτό το online πρόγραμμα θα μπορείς να γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους που έχουν όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Θέλουν να ζήσουν μια όμορφη ζωή και είναι διαθέσιμοι να κάνουν ότι χρειάζεται για να το κάνουν να συμβεί.

Μια άλλη πρόκληση που συναντούν οι άνθρωποι που συμμετέχουν στα σεμινάρια είναι η έλλειψη υποστήριξης με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Για αυτό μέσα από αυτή την ομάδα αλλά και ένα ειδικό πεδίο κάτω από τις εκπαιδεύσεις, θα είμαι δίπλα σου έτσι ώστε να ξεκαθαρίζουμε έννοιες, να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις και τις στρατηγικές ώστε να βιώσεις την ευτυχία και την περηφάνια της επιτυχίας.

BONUS 5:

Προυποθέσεις για μια ευτυχισμένη & πετυχημένη ζωή, αξίας 150€

Πιστεύω πως όσο και να θέλουμε ή να προσπαθούμε να κάνουμε κάτι στη ζωή μας εάν δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε, στο τέλος της ημέρας θα αποτύχουμε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μας.

Έτσι κάποια στιγμή ρώτησα τον εαυτό μου:

👉Πώς πρέπει να αξιοποιήσω τον εγκέφαλό μου για να νιώσω ευτυχισμένος;

👉Τι πρέπει να κάνω για να νιώθω αυτοπεποίθηση και να πετυχαίνω τους στόχους μου;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις έδωσαν τόσο σε εμένα αλλά και σε χιλιάδες ανθρώπους το χαμόγελο στα χείλη μας. Αυτές τις αρχές τις μοιράζομαι σε #12 videos που έχω φτιάξει για εσένα με σκοπό να ξέρεις πως να επιλέξεις την ευτυχία στη ζωή σου.  Η ευτυχία, βιολογικά είναι η καλύτερη κατάσταση που μπορείς να φέρεις τον εγκέφαλό σου ώστε να έχεις τη μέγιστη διαύγεια και απόδοση σε ότι και εάν θέλεις να κάνεις.

BONUS 6:

Επαναπρογραμματισμός Εγκεφάλου, αξίας 90€

Πόσο όμορφο ακούγεται;

Πέρασαν πολλά χρόνια εκπαίδευσης και μελέτης για να μπορέσω να απλοποιήσω τη διαδικασία. Σε αυτό το μέρος θα μάθεις πώς να "γυμνάσεις" περιοχές του εγκεφάλου σου αλλά και πως να ενεργοποιήσεις το κέντρο της ευτυχίας!

Τέλειο;

Ίσως φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά συνήθως οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη πεποίθηση χάνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάτι σημαντικό για αυτούς.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι τα πάντα είναι θέμα εγκεφάλου. Όλοι γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιήουμε ένα μικρό μέρος αυτού. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν όλοι αλλά μπορείς να το μάθεις εσύ, είναι πως μπορείς να γίνεις ο χειριστής τους εγκεφάλου σου ώστε να παράγει τα αποτελέσματα που εσύ θέλεις!

Χρησιμοποιείς ή σε χρησιμοποιεί το μυαλό σου;

Δεν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου;

Στην ουσία να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου!

BONUS 7:

Η δύναμη της κβαντικής και πως μπορεί σε βοηθήσει να πετύχεις, αξίας 160€

Ο ορθολογισμός είναι ένας υπέροχος τρόπος σκέψης αλλά δεν είναι πάντα αρκετός. Στην ουσία τίποτα δεν είναι από μόνο του αρκετό χωρίς αυτό που το συμπληρώνει. Όλα στη φύση βρίσκονται σε ζευγάρια.

Η κβαντική φυσική έχει δώσει πολλές απαντήσεις σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα του παρελθόντος.

"Δεν μπορείς να λύσεις κανένα πρόβλημα εάν προσπαθείς από το ίδιο επίπεδο συνειδητότητας που το δημιούργησες" Albert Einstein

Έτσι κατέληξα ότι "δεν χρειάζεται να λύσουμε τα προβλήματά μας" αλλά να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας.. και τότε τα προβλήματα θα έχουν λυθεί!

Έτσι εάν ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου παραθέσω τότε θα μπορούσες να φανταστείς  ιδανική σου ζωή, έτσι δεν είναι;

 1. Μάθε πως να πάρεις πίσω τη χαμένη σου δύναμη
 2. Μάθε πως να απεγκλωβιστείς από τα περιοριστικά μοτίβο
 3. Ευθυγραμίσου με τα όνειρά σου
 4. Μάθε πως να κάνεις το "ανέφικτο", εφικτό

Αυτά τα #4 βήματα θα σου φωτίσουν το μονοπάτι του σκοπού της ζωής σου!

ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

 1. Ποια είναι και πώς να αποκτήσεις τη νοοτροπία του νικητή (Αξίας 80€)
 2. Πώς να αναπτύξεις την οικονομική σου νοημοσύνη (Αξίας 80€)
 3. Πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου (Αξίας 80€)

Βεβαίωση Παρακολούθησης HRM | Holistic Result Method - Μέρος Ι

Γιατί το αγαπούν σου συμμετέχοντες;

Ήμουν πολύ απογοητευμένη και είχα πολλές αρνητικές σκέψεις στη ζωή μου. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ξαναβρήκα τη χαρούμενη Μαρία και έχω πετύχει τους πρώτους μου οικονομικούς στόχους.

Μαρία Σταθάκη
Ιδ. Υπάλληλος

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ανακάλυψα υποσυνείδητους περιορισμούς που μου έβαζαν εμπόδια στην οικονομική μου επιτυχία. Βρήκα στρατηγικές και πρακτικούς τρόπους για να αυξήσω το εισόδημά και τη ρευστότητα μου. Το πρόβλημα σε κάθε επιχειρηματία της εποχής. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Νίκος Πετρίδης
Επιχειρηματίας

Ο Μανώλης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και το πρόγραμμα του είναι πολύ αποτελεσματικό. Είναι στοχευμένος, δίνει λύσεις και έχει καινοτόμες πρακτικές. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια αλλά τα πιο πολλά είναι θεωρίες χωρίς συγκεκριμένες λύσεις. Προσωπικά με βοήθησε να γίνω πιο αποτελεσματικός στην ομάδα μου και να κατακτήσω την πρώτη θέση στην εταιρία που είμαι υπεύθυνος. Εάν θέλεις να κάνεις ένα καλό δώρο στον εαυτό σου τότε σου συστήνω να συμμετέχεις σε αυτό το σεμινάριο.

Βασίλης Κώνστας
Διευθυντής Πωλήσεων

Είχα πολλά χρόνια προβλήματα με τον γάμο μου και τα παιδιά μου. Σκεφτόμουν σοβαρά να χωρίσω. Ευτυχώς ήρθε στα χέρια μου αυτό το πρόγραμμα. Μετά από πολλά χρόνια αγκαλιάζομαι με τον άντρα μου και νιώθω την αγάπη να φωτίζει όλο μας το σπίτι. Η σχέση μου με τα παιδιά μου έχει γίνει ιδανική. Παίζουμε, διασκεδάζουμε και η επικοινωνίας μας πλέον είναι αληθινή! Σε ευχαριστώ Μανώλη!

Κατερίνα Πετράκη
Δημόσιος Υπάλληλος

Απέκτησε το πρόγραμμα χωρίς κανένα ρίσκο!

100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Πάρε Την Ζωή Σου Στα Χέρια Σου...

Αρκετά περίμενες... τώρα είναι η ώρα... ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ

Η αξία του προγραμμάτος είναι 400€ με ΔΩΡΑ αξίας 1,180€! Απλά Τέλειο!

ΞΕΚΙΝΑ
ΣΗΜΕΡΑ!
Τιμή 400€
Ανακάλυψε Τον Κώδικα Του Μυαλού ΣουΔωρεάν Εκπαίδευση

Υποστηρίζουμε τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα!