ΠΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ

 • Προσωπικός Τομέας - Προσωπικοί Στόχοι

  Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να πετύχεις προσωπικούς στόχους, όπως: Αύξηση Αυτοπεποίθησης, αύξηση Αυτοεκτίμησης, απόκτηση ιδανικού σώματος – μείωση βάρους, απελευθέρωση θυμού, απελευθέρωση θλίψης & στενοχώριας, απελευθέρωση φόβου & φοβιών,  απελευθέρωση από κρίσεις πανικού, απελευθέρωση ενοχών και πολλους ακόμη.

 • Σχέσεις - Συναισθηματικός Τομέας

  Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει στις σχέσεις σου και να πετύχεις στόχους, όπως: δημιουργία πάθους στη σχέση σου, βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφό σου, εξάλειψη οικογενειακών συγκρούσεων, αποκατάσταση & βελτίωση της σχέσης με τα παιδιά σου, καθοδήγηση των παιδιών σου με ενδυναμωτικό τρόπο, πυροδότηση της αγάπης στη σχέση σου

 • Επαγγελματικός - Οικονομικός Τομέας

  Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να πετύχεις επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους. Συγκεκριμένα θα σου δείξει όχι μόνο πως θα πετύχεις τα επαγγελματικά και οικονομικά σου όνειρα, αλλά θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις σε βάθος τους λόγους για τους οποίους δεν είχες μέχρι σήμερα την επιτυχία που ήθελες και να καταστρώσεις νέα σχέδια και πλάνα.

Ένα Εκατομμύριο Λίρες Τζίρο Μέσα Σε 1 Χρόνο!

Τι είπαν για το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες; Διαβάστε τι είπε ο Μάριος Θεράποντος...

Πριν πολλά χρόνια με την κρίση στη Κύπρο αναγκάστηκα να μεταναστεύσω στο Λονδίνο για να διεκδικήσω τη ζωή μου. Εκεί ανακάλυψα πως δεν ήταν ακριβώς όπως είχα ακούσει. Πέρασα δύσκολα χρόνια προσπαθώντας να βρω τον δρόμο Μου.

Ήμουν υπάλληλος και ο μισθός ίσα – ίσα που έφθανε για να επιβιώσω. Κάπου εκεί γνώρισα τον Μάνωλη Ισχάκη και τα online προγράμματά του. Η αλλαγή ήρθε πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Πάτησα στα πόδια μου. Παραιτήθηκα.

Έκανα τη δική μου επιχείρηση και μέσα στον πρώτο χρόνο η επιτυχία ήταν απρόσμενα μοναδική.. Ξεπέρασα το 1.000.000 Pounds τζίρο μέσα στον πρώτο χρόνο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εάν πραγματικά πιστέψουμε στον εαυτό μας και εφαρμόσουμε αποτελεσματικές στρατηγικές τότε η επιτυχία μας είναι μονόδρομος.

Πήρα Την Ζωή Στα Χέρια Μου!

Δείτε πως το πρόγραμμα βοήθησε την Ελίνα Λαμπρινάκη πάρει την ζωή στα χέρια της και να ξεπεράσει τις φοβίες της...

Όντας κοινωνικός λειτουργός ήμουν αρκετά σκεπτική. Παρόλο αυτά, έχοντας δοκιμάσει πολλά χρόνια διάφορες μεθόδους κάτι μου έκανε κλικ στον Μανώλη και τον ακολούθησα. Τον εμπιστεύτηκα και εφάρμοσα όλα όσα έμαθα από το Online πρόγραμμα και τον ίδιο. Τα αποτελέσματα;

Εντυπωσιακά! Καταρχήν, πλέον έχω εγώ τη γνώση και τη δύναμη να ξεπερνώ τις δυσκολίες της ζωής. Δεύτερον, ξεπέρασα τις φοβίες μου και πλέον μπορώ να απολαμβάνω την καθημερινότητα μου και με τον εαυτό μου, και τον άντρα μου και το παιδί μου. Τι πιο ωραίο από το να μπορώ

Να απολαμβάνω τη ζωή; Την κάθε στιγμή; Ναι, υπάρχουν δυσκολίες αλλά μπορώ να πατώ στα πόδια μου, να τις διαχειρίζομαι και να προχωρώ. Σε ευχαριστώ Μανώλη. Συστήνω σε όλους όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και δεν έχουν βρει τον κατάλληλο τρόπο να μελετήσουν τη μέθοδο του Μανώλη.

Μέσα Σε Ένα Μήνα Άλλαξε Όλη Μου Η Ζωή!

Δείτε πως το πρόγραμμα βοήθησε τον Ματθαίο Τσεμελή να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη του...

Πολλές φορές δεν μπορούμε να φανταστούμε πως τα φέρνει η ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε κάτι λάθος. Απλά, κάτι συμβαίνει και όλα αλλάζουν. Μια από αυτές τις φορές που κάτι έγινε στη ζωή μου δεν το άντεξα και έπεσα πολύ ψυχολογικά.

Η καθημερινότητα δυσκόλεψε και οι πρώτες προκλήσεις στην οικογένεια μου άρχισαν να εμφανίζονται. Δοκίμασα σε διάφορους ειδικούς αλλά οι πιο πολλοί όταν άκουγαν την ιστορία μου βιώνανε την απελπισία που είχα μέσα μου. Αυτό που με κέρδισε στον Μανώλη ήταν πως όταν άκουσε την ιστορία μου με μια σιγουριά και θετικότητα μου είπε μπορούν να αλλάξουν τα πάντα και άμεσα.

Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε όλη μου η ζωή. Άλλαξε η ψυχολογία μου και εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις μου. Όσοι με έβλεπαν με ρωτούσαν τι έχω κάνει.. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Πλέον, απολαμβάνω την οικογενειακή γαλήνη. Δεν σταματάμε ποτέ.

Γιατί να πάρεις μέρος στο πρόγραμμα ΣΗΜΕΡΑ!

Το πρόγραμμα των 10 εβδομάδων θα σου δώσει τα μέσα που χρειάζεσαι για να πετύχεις τα όνειρά σου.

Πέτυχε Τους Στόχους Σου Σε Όλους Τους Τομείς Της Ζωής Σου

Το πρόγραμμα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου, όποιοι και αν είναι αυτοί.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

Οι σχέσεις με τα παιδιά μας είναι ένας βασικός παράγοντας για την ηρεμία, την ευτυχία, την επιτυχία και τη γαλήνη της ψυχής μας. Εάν δεν βρεις έναν αποτελεσματικό τρόπο να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου τότε ο χρόνος και τα χρήματα που θα δώσεις για να θεραπεύσεις είτε τα παιδιά σου είτε τη σχέση σας είτε τον εαυτό σου θα είναι τεράστια. Δεν υπάρχει μεγάλυτερη χαρά και δύναμη από το να βλέπεις και να απολαμβάνεις την ανάπτυξη των παιδιών σου μέσα σε έναν περιβάλλον αγάπης και χαράς. Αυτό το πλαίσιο είναι πηγή έμπνευσης, και δύναμης για τη ζωή των παιδιών σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Όλοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν εμπειρίες στη ζωή τους. Θέλουν να ταξιδέψουν. Θέλουν να διασκεδάσουν. Θέλουν ένα σπίτι. Θέλουν την ασφάλεια της επιβίωσης τους αλλά και τη δυνατότητα να νιώσουν σημαντικοί και να εξελιχθούν κατακτώντας διάφορους στόχους. Η οικονομική ευημερία είναι ένας επιτεύξιμος στόχος που μπορείς να κατακτήσεις εάν συμμετέχεις σε αυτό το σεμινάριο. Δεν είναι τυχαίο που το 91% των ανθρώπων αύξησαν κατά 15% τα εισοδήματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες, έτσι δεν είναι;

ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Πως να ανακαλύψεις και να συνδεθείς με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου που είναι η σχέση σου. Η σχέση σου είναι πηγή δύναμης! Το 80% των ανθρώπων είναι ζευγάρια. Πίσω από κάθε πετυχημένον υπάρχει ένας άνθρωπος. Παρόλο αυτά στις μέρες μας οι εντάσεις, οι τσακωμοί και οι χωρισμοί είναι καθημερινότητα.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ

Το πρώτο στάδιο για να εξασφαλίσεις την επιτυχία της αλλαγής σου και των στόχων σου είναι να περάσεις από το στάδιο της ασυνειδησίας (δηλ. δεν γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν) στο στάδιο της συνειδητότητας και επίγνωσης (δηλ. γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο έχω συγκεκριμένα αποτελέσματα στη ζωή μου και τώρα μπορώ να τα αλλάξω).

Δες Τι Λένε Κάποιοι Από Αυτούς Που έχουν Γνωρίσει Την Μέθοδό FTA Result Method ®

Δεν χρειάζεται να βασιστείς στον λόγο μου. Δες τι λένε κάποιοι από όσους έχω δουλέψει μαζί.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΙΛΙΚΑ

Ο θυμός μου πλέον ανύπαρκτος..η σκέψη μου πλημμύρισμενη απο πολλές και όμορφες εικόνες...πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα...Δεν υπάρχει δεν ΜΠΟΡΩ να κανω κατι αλλά δεν ΘΕΛΩ..σε ευχαριστώ για όλα Μάνο!!είσαι ο καλύτερος!!

ΗΛΙΑΣ ΓΚΡΑΤΣΙΑΣ

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων του με έχει βοηθήσει πολύ στο να φέρω καλύτερα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στο να λειτουργώ και να σκέφτομαι καλύτερα και πιο εποικοδομητικά μέσα στην ζωή μου γενικότερα.

ΛΙΝΟΣ ΣΚΑΡΑΣ

Ο Μανώλης είναι ο αντι-guru του Coaching γιατί καταφέρνει να εκμηδενίσει την "απόσταση" ανάμεσα στον ίδιο και σε εμάς που έχουμε ζητήσει την βοήθεια του.
Μπαίνει στα παπούτσια μας και μας μάθενει χέρι-χέρι να περπατάμε με έναν νέο τρόπο που μέχρι χθες μας ήταν άγνωστος.Δώσε του λόγο και θα σου δώσει τρόπο. Μανώλη σε ευχαριστώ για όλα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δοκίμασα κάποιες θεραπείες για να συνέλθω μέχρι και ψυχίατρο όμως μόνο ο Μανώλης κατάφερε να με βοηθήσει πραγματικά να σταθώ στα πόδια μου. Με τη καθοδήγηση του θυμήθηκα όλα τα θετικά στοιχεία μου, έμαθα να αγαπάω τον εαυτό μου και ξεκίνησα αυτό που αγαπάω πολύ ξανά και αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.

Αληθινά Σχόλια Από Αληθινούς Ανθρώπους

 • Είναι από τους πιο εκπαιδευμένους ανθρώπους που έχω συναντήσει σε Ελλάδα, Γερμανία και Αμερική στο κομμάτι του coaching. Η μεταδοτικότητα του είναι επίσης εξαιρετική. Πολλές φορές και όταν σαν άνθρωπος δεν αισθάνομαι καλά, φτάνουν λίγα λεπτά συνομιλίας μαζί του και είμαι πάλι έτοιμος να κατακτήσω τον κόσμο όλο καθώς και κάθε μου όνειρο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ποιότητα και γνώσεις από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του χώρου του παγκοσμίως. Ιδιαιτέρως στην κατάσταση που διανύει η χώρα μας και την γενικότερη απελπισία που διακατέχει τους Έλληνες ο Μανώλης Ισχάκης και οι συνεδρίες του είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος ο οποίος παρόλα αυτά έχει ακόμα όνειρα και στόχους.

 • Μανωλης ισχακης!!!!!! Ενα ονομα, μια εμπειρία, ενα χαμόγελο, μια θετική σταση ζωης, μια βοηθεια, μια στήριξη κ υποστηριξη μαζι κ τόσα αλλα που θελω πολύ χρόνο για ν γραψω.. Τον γνωρισα πριν 10 μηνες, με εξέπληξε η θετικοτητα του, η ζωντανια του, η θέλησή του για ζωη κ οπωσ ειναι λογικο αυτο μεταδίδεται….νομιζω πωσ όλοι μας έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που ειναι αισιόδοξοι κ σε κανουν ν βλέπεις την θετικη πλευρα της ζωης σε οτιδήποτε… Ο Μάνος λοιπόν ειναι ενας από αυτούς, κ το εκπληκτικό ειναι πως αφου τελειωσεις με τις συνεδριες μαζι του, με εναν υπέροχο, μαγικο τροπο οτι εχετε κανει κ εχετε δουλέψει ερχεται σαν αποτέλεσμα στην καθημερινότητα σου… Μανο ευχαριστώ γιατι δειχνεις παντα το φως κ ετσι φωτιζομαστε όλοι!!!!

ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 1207€!

Πάρε μέρος στο πρόγραμμα ΣΗΜΕΡΑ και κέρδισε τα ακόλουθα δώρα:

BONUS 1:

Πώς να δημιουργήσεις μια σχέση πάθους, αξίας 77€

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο έρωτας φεύγει με τα χρόνια και προσωπικά απαντώ αυτό που φεύγει με τα χρόνια δεν είναι ο έρωτας αλλά η κατάλληλη συμπεριφορά που όχι μόνο θα διατηρήσει τον αρχικό έρωτα αλλά θα τον πολλαπλασιάσει.

Σε αυτό το Online σεμινάριο, ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν, θα μάθεις τι πρέπει ακριβώς να κάνεις έτσι ώστε να αφαιρέσεις εντάσεις, τσακωμούς και τη μιζέρια από τη σχέση σου ώστε να απολαύσεις την πιο ισχυρή σχέση που θα μπορούσες να δημιουργήσεις με έναν άνθρωπο σε αυτή τη ζωή.

BONUS 2:

Πώς να γίνεις ο καλύτερος γονιός τους παιδιού σου, αξίας 77€

Πόσοι άνθρωποι χαλούν χρόνια, χρήματα και τη ζωή τους ολόκληρη για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και στο τέλος τα παιδιά έχουν εξαιρετικά προβλήματα είτε αυτοπεποίθησης, είτε κοινωνικοποίησης, είτε κρίσεων πανικού είτε πολλών κιλών είτε κακής επικοινωνίας με τους γονείς;

Πώς θα μπορούσε ένας γονιός να είναι χαρούμενος και πετυχημένος εάν έχει σοβαρά προβλήματα με το παιδί του;

Σε αυτό το webinar θα μάθεις πώς να χτίσεις τη σχέση με τα παιδιά σου και αλλάζοντας εσύ να επηρεάσεις τα παιδιά σου ώστε να νιώθουν την ασφάλεια και τη δύναμη που χρειάζονται ώστε να δημιουργήσουν μια χαρούμενη και πετυχημένη ζωή. Πραγματικά, μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να σημαίνει για έναν γονέα αυτό;

Ήρεμία, χαρά και πάθος στην καθημερινότητα του. Τόσο απλά!

BONUS 3:

Πώς να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς άγχος, αξίας 77€

Εάν θα μπορούσες να γνωρίζεις πόσα χρήματα καταλήγουν να δίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε χάπια, συνεδρίες και διάφορες μεθόδους για κρίσεις πανικού, φοβίες, κατάθλιψη, απογοήτευση, μιζέρια, αίσθηση μοναξιάς κ.ο. τότε μόνο για αυτό θα έκανες κλικ στο κουμπάκι για να αποκτήσεις αυτές τις υπέροχες και αποτελεσματικές γνώσεις.

Σε αυτό το online webinar θα μάθεις τις πιο πετυχημένες στρατηγικές που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις περιοριστικά μοτίβο ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις νέες ενδυναμωτικές συμπεριφορές για τη ζωή σου. Ποιες συμπεριφορές; Εκείνες που θα σου δώσουν την ηρεμία που θέλεις τη διάθεση που αξίζεις και τη ζωή που ονειρεύεσαι…

ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ:

 1. Ποια είναι και πώς να αποκτήσεις τη νοοτροπία του νικητή (Αξίας 77€)
 2. Πώς να αναπτύξεις την οικονομική σου νοημοσύνη (Αξίας 77€)
 3. Πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου (Αξίας 77€)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ BONUS ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΞΙΑΣ 737€: ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΟΛΑ ΤΑ BONUSES!

Απέκτησε το πρόγραμμα χωρίς κανένα ρίσκο!

100% Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Πάρε Την Ζωή Σου Στα Χέρια Σου...

Αρκετά περίμενες... τώρα είναι η ώρα... ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

Υποστηρίζουμε τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα!