Holistic Result Coaching ®

Δωρεάν 30' Personal Life Coaching
με την ομάδα του Μανώλη


Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσούμε!


Ας γνωριστούμε!

Γεια σου!

Είμαι ο Γιώργος Ανδρέου.

Ο Μανώλης Ισχάκης μπήκε στην ζωή μου από τα δωρεάν βίντεο στο YouTube, ίσως όπως και εσύ τον έχεις γνωρίσει. Το επόμενο βήμα ήταν να αγοράσω το Πρόγραμμα των 10 Εβδομάδων "Πώς να Σχεδιάσεις τη Ζωή που Πάντα ονειρευόσουν", το οποίο συνετελεσε σημαντικα στην προσωπική εξέλιξη... τόσο... όσο ίσως, δεν μπορείς να φανταστείς!

Μέσα από μια μεγάλη προσωπική πορεία έφτασα εδώ να συνεργάζομαι με τον Μανώλη.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι η προσωπική μου πορεία που με δίδαξε πως όταν θέλεις κάτι πολύ στη ζωή σου ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που θα συναντήσεις τότε εσύ μπορείς να βγεις πιο δυνατός από τις καταστάσεις και να προχωρήσεις με περισσότερη δύναμη προς τα όνειρά σου!

Αλλά γιατί στα λέω αυτά;

Ύστερα μια ατυχή συνεργασία που με έκλεβε ο πρώην συνέταιρός μου χρεώθηκα 500.000 ευρώ...

Αλλά συνέχισα!

Και ξέρεις κάτι;

Ο κατάλογος δεν τελειώνει γιατί έμαθα ότι στη ζωή.. ότι και να γίνει εγώ θα προχωρώ μπροστά και θα τη ζω με Πάθος, γιατί το αξίζω!

Όχι μόνο εγώ, αλλά και το παιδί μου..

Για αυτό σου λέω ότι μπορείς και εσύ!

Ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σου και να μοιραστώ μαζί σου το πως μπόρεσα να ορθοποδήσω σε όλες τις δυσκολίες εφαρμόζοντας τη μέθοδο του Μανώλη για έναν και μοναδικό λόγο και ξέρεις ποιος είναι αυτός;

Πιστεύω ότι μπορείς και εσύ!


Γεια σου!

Είμαι η Ανδριανή Τριανταφύλλου και συνεργάζομαι ως Life Coach με τον Μανώλη Ισχάκη.

Το ταξίδι μου προς την προσωπική ανάπτυξη ξεκίνησε λίγο νωρίτερα κυριολεκτικά στα σύννεφα, όταν στα 21 μου έφυγα από την Πάτρα όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, για να έρθω στην Αθήνα και να εργαστώ ως αεροσυνοδός.

Ήταν το πρώτο μεγάλο δώρο που έκανα στον εαυτό μου καθώς η ανάγκη μου για ανεξαρτησία σε όλους τους τομείς μου 'φώναζε' με κάθε τρόπο.Η πορεία μου προς την ανεξαρτησία δεν ήταν ωστόσο απλή.Βιώνοντας κατά τη διάρκεια πολλών μηνών καθημερινές κρίσεις πανικού, αναγκάστηκα να καταλάβω ότι ζούσα χωρίς να έχω αφουγκραστεί αυτό που πραγματικά θέλω.Με τη βοήθεια ειδικής ψυχοθεραπεύτριας άρχισα να συνειδητοποιώ ότι φορούσα εκ του ασφαλούς 'κουστουμάκια' άλλων ανθρώπων στα οποία αργά η γρήγορα όπως ήταν αναμενόμενο έπαψα να χωράω.

Αντλώντας εμπειρίες από την επαφή μου με τόσο διαφορετικούς ανθρώπους από κάθε 'γωνιά' της γης συνειδητοποίησα το πόσο πολύ με ενδιαφέρει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά.Μάθαινα σε καθημερινή βάση την ιστορία των ανθρώπων που συναντούσα μέσα στο αεροπλάνο, γεγονός που με έκανε να θέλω να ασχοληθώ σε ακόμα πιο προσωπικό πλαίσιο.Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, είχα ήδη βρει το κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS College) ώστε να εκπαιδευτώ ως Life Coach.Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αποφάσισα να επικεντρωθώ σε αυτό και να παραιτηθώ από τα καθήκοντα μου ως αεροσυνοδός, ύστερα από 5 χρόνια γεμάτα μοναδικές εμπειρίες και μαθήματα ζωής.

Ο Μανώλης μπήκε στη ζωή μου εντελώς απροσδόκητα όταν τυχαία ανακάλυψα τα videos του στο youtube τα οποία άρχισα να βλέπω το ένα μετά το άλλο.Αισθάνθηκα πολύ γρήγορα την ανάγκη να έρθω σε επικοινωνία μαζί του και μέσα σε λίγες μέρες αποφάσισα να παρακολουθήσω το πρόγραμμα των 10 εβδομάδων 'Σχεδίασε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν'.H ενέργεια του με ενέπνευσε από τα πρώτα κιόλας videos, ώστε να βρω το θάρρος να του ζητήσω να ενώσουμε το ενδιαφέρον μας για αυτό που κάνουμε σε επίπεδο συνεργασίας.Είμαστε πλέον μια ομάδα και δεν φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε να σε γνωρισουμε.

Είμαι εδώ λοιπόν, επειδή πραγματικά πιστεύω σε σένα ξεχωριστέ άνθρωπε, για να ανακαλύψουμε και να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχεις μέσα σου.Το όραμα μου είναι να σε βοηθήσω να δημιουργήσεις τη ζωή που αξίζεις.

Πόσο σημαντικό είναι για εσένα και τους ανθρώπους που αγαπάς να αλλάξεις τη ζωή σου και να πετυχείς;

Εσύ τι θέλεις να Πετύχουμε;

Loading