Η Ομάδα που θα σε Οδηγήσει στη Ζωή που Θέλεις!

Ας γνωριστούμε!

Γεια σου! Είμαι η Αλεξάνδρα Παλιούρα και έχω την χαρά και ευτυχία να συνεργάζομαι με τον Μανώλη Ισχάκη. Η λαχτάρα μου να κατανοήσω  τον κόσμο ήταν αυτή που με οδήγησε να σπουδάσω Χημικός Μηχανικός. Παρόλα αυτά η εσωτερική φωνή για προσφορά και επικοινωνία με οδήγησε σε διαφορετικά επαγγελματικά μονοπάτια.

Η δική μου ιστορία ξεκινάει στα 21 μου ,όταν μετά από έναν χρόνο δοκιμασιών με γιατρούς και νοσοκομεία τελικά πήρα στα χέρια μου το πολυπόθητο εξιτήριο . Το σοκ που είχα περάσει ήταν μεγάλο και αρχικά παράτησα τα πάντα τις σπουδές μου ,τα ενδιαφέροντα μου τους ,τους φίλους μου. Όλα αυτά όμως άλλαξαν το καλοκαίρι του 2002 όταν μετά από ένα δίμηνο κάμπινγκ αποφάσισα ότι η ζωή είναι το πιο πολύτιμο δώρο.

Το 2006ολοκλήρωσα τις σπουδές ενώ στο τελευταίο έτος των σπουδών μου ταξίδεψα  στην  Ισπανία με το πρόγραμμα Erasmus. Στα 25 όντας ερωτευμένη μετακόμισα στην Τσεχία όπου και άνοιξα την πρώτη μου επιχείρηση Prague’s Welcoming Student Agency, μια επιτυχημένη προσπάθεια που πούλησα 3 χρόνια αργότερα. Παράλληλα με αυτό παρέδιδα ελληνικά σε Τσέχους. Μια μοναδική εμπειρία που μου επέτρεψε να γνωρίσω πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το 2010 επέστρεψα στην Ελλάδα για να αναλάβω τα καθήκοντα το Account Sales Manager για την General Electric. Η κρίση του 2012, μου ανέτρεψε όλα τα σχέδια και βρέθηκα μόνη και σε οικονομική δυσπραγία , αυτή ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσω το πιο ωραίο ταξίδι της ζωής μου.

Στα 33 μου ζήτησα βοήθεια από ψυχοθεραπευτή και σιγά σιγά προχωρώντας στην προσωπική μου ανάπτυξη άλλαζαν τα πράγματα. Το 2014 ξεκίνησα στο Liverpool ένα Master  στον τομέα της Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων και παράλληλα ασχολήθηκα με τον τουρισμό σαν Sales Manager σε ένα τοπικό Tour Operator. Η καθημερινή τριβή με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και το συναίσθημα που εισέπραττα κάθε φορά που πρόσφερα την δυνατότητα μιας μοναδικής εμπειρίας στους πελάτες μου με έκαναν να καταλάβω την αξία της προσφορά.

Τον Μανώλη τον γνώρισα 2 χρόνια πριν μέσα από τα βίντεο , οι ερωτήσεις που έθετε με κινητοποιούσαν και με βοηθούσαν να κάνω ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές. Τον Φεβρουάριο του 2020 όταν ξεκίνησε ο COVID -19 είχα αποφασίσει ότι είναι η στιγμή να ασχοληθώ ακόμα περισσότερο με τα προγράμματα του Μανώλη για να ανταπεξέλθω σε αυτό που γινόταν.Αυτή ήταν και η αρχής της πραγματικής μου μεταμόρφωσης.

Σήμερα νιώθω πληρότητα και ευγνωμοσύνη, έχω μάθει να προχωρώ και να εξελίσσομαι τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει .

Αυτό που θέλω και ονειρεύομαι είναι να επικοινωνήσω τα μαθήματα που πήρα από τον Μανώλη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να ζήσουν την ζωή που ονειρεύονται.

Εσύ τι λες , θέλεις να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα?

Ας γνωριστούμε!

Θυμάμαι ότι από μικρός είχα την πώληση στο αίμα μου.

Η πρώτη μου επαφή με τις πωλήσεις ήταν όταν ήμουν 6 ετών, είναι τόσο έντονη αυτή η σκηνή σε μένα που ακόμα και σήμερα όταν το σκεφτώ γελάω.

Ήταν η πρώτη χρονιά στο δημοτικό σε ένα χωριό της Κρήτης, πρωτάκι λοιπόν εγώ και τα μεγαλύτερα παιδιά για να γελάσουν μου είπαν ότι αν μαζέψω λουλούδια από το δίπλα χωράφι και τα δώσω στους τουρίστες που περνούσαν θα μου έδιναν λεφτά..

Μου φάνηκε λογικό, και έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Το αστείο είναι ότι το ζευγάρι που πρόσφερα τα λουλούδια πράγματι μου έδωσε χρήματα και μάλιστα έφτασαν για να πάρουμε παγωτά όλοι η παρέα. Ένιωσα υπερήφανος που έκανα αυτό που κανένας άλλος δεν τόλμησε να κάνει και τελικά να κεράσω και την παρέα μου.

Καθώς μεγάλωνα μου άρεσε πάντα να έχω το δικό μου πορτοφόλι και ο πιο αποδοτικός τρόπος για μένα ήταν οι πωλήσεις, τα χρόνια πέρασαν έκανα την πρώτη μου επιχείρηση όταν ήμουν 21 ετών και από τότε συνεχίσω με δικές μου επιχειρήσεις να κερδίζω χρήματα.

Μου αρέσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που τους αρέσει να κάνουν αυτό που κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνουν, και τελικά αυτοί να είναι που κερνάνε την παρέα τους.

Αν είσαι ένας από αυτούς θα χαρώ να σε γνωρίσω και να βοηθήσω να χτίσεις το όνειρο σου και την επιχείρηση σου.

Μετά την επιτυχία, κερνάς τα παγωτά !

Ας γνωριστούμε!

Ασχολήθηκα με το internet marketing πρώτη φορά το 2003, όταν δούλευα στο Λονδίνο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η Αγγλία σαν χώρα δεν μου ταίριαξε καθόλου. Ενώ επαγγελματικά ήταν εξαιρετικά, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Οπότε το 2008, απογοητευμένος από την ζωή μου στο εξωτερικό, παρά την επαγγελματική επιτυχία που γνώριζα, αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δημιουργήσω την δική μου internet marketing εταιρία.

Το πλάνο ήταν απλό… θα γυρνούσα στην Ελλάδα όπου και θα υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία (είχα αναβολή λόγω μεταπτυχιακού). Μετά το πέρας της θητείας μου θα έβρισκα μια δουλειά για να μπορώ να πληρώνω ενοίκιο και λογαριασμούς και παράλληλα θα προσπαθούσα να στήσω την δική μου επιχείρηση.

Υπολόγιζα όμως χωρίς την κρίση…

Μέχρι να απολυθώ από τον στρατό είχαμε μπει στην χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών. Το να βρεις δουλειά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Οι επιχειρήσεις έκλειναν η μία μετά την άλλη και όσες κατάφερναν να κρατούν τις πόρτες ανοιχτές, απέλυαν προσωπικό και δεν έκαναν προσλήψεις.

Έστελνα λοιπόν βιογραφικά, παρακολουθούσα αγγελίες πρόσληψης, περνούσα από κάποιες λίγες συνεντεύξεις χωρίς να καταφέρνω να βρω δουλειά. Άρχισα σύντομα να σκέφτομαι αν η απόφασή μου να φύγω από την Αγγλία ήταν σωστή.

Είχε και εκεί κρίση αλλά καμία σχέση με την Ελλάδα. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι αν θα έπρεπε τελικά να γυρίσω πίσω στην Αγγλία. Η ζωή μου ήταν μίζερη αλλά τουλάχιστον δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα επιβίωσης.

Τελικά βρήκα δουλειά. Καμία σχέση με το τι έψαχνα όμως ήταν δουλειά. Θα είχα ένα μισθό. Η δουλειά ήταν στο αεροδρόμιο. Έμπαινε καλοκαίρι τότε και έκανε προσλήψεις. Οπότε ξεκίνησε το πλάνο μου..

Παράλληλα με την δουλειά μου στο αεροδρόμιο προσπαθούσα να δημιουργήσω εισόδημα μέσω internet που να μου επιτρέπει να παραιτηθώ από την δουλειά στο αεροδρόμιο. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζα ήταν τα εξής:

  • Η δουλειά στο αεροδρόμιο ήταν τρομερά απαιτητική
  • Το ωράριο ήταν κυλιόμενο
  • Δεν είχα καθόλου χρήματα
  • Υπήρχε μεγάλη οικονομική και πολιτική αστάθεια

Ήταν γενικά ότι δυσκολότερο έχω κάνει ποτέ και μια διαδικασία που μου έμαθε πάρα πολλά για το τι μπορούμε να πετύχουμε όταν το αποφασίσουμε και δεσμευτούμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η δουλειά λοιπόν στο αεροδρόμιο ήταν πάρα πολύ απαιτητική, σε βαθμό που δεν σου επέτρεπε να κάνεις πολλά πράγματα στον ελεύθερο σου χρόνο. Ήταν απαιτητική και σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Έβλεπα πτήσεις ακόμα και στον ύπνο μου.

Κοιτούσα τους συναδέλφους μου να «σέρνονται» στο τέλος της βάρδιας να μου λένε πως δεν έχουν κουράγιο να πάνε σπίτι. Εγώ όχι μόνο έπρεπε να βρω κουράγιο να πάω σπίτι, έπρεπε να βρω δυνάμεις να δουλέψω στο internet marketing και να δημιουργήσω εισόδημα μέσω internet.

Παράλληλα, το ωράριο δεν ήταν σταθερό αλλά κυλιόμενο. Στο αεροδρόμιο συνήθως δουλεύεις 7 ή 8 ημέρες συνεχόμενες και πολλές φορές γυρνάς στην δουλειά μέσα σε 12 ώρες. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς. Όσοι δουλεύουν σε βάρδιες δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο.

Μπορεί δηλαδή να ξεκινήσεις να δουλεύεις 09:00 – 17:00, την επόμενη ημέρα να δουλεύεις σε 12 ώρες, 05:00 – 13:00, την επόμενη 01:00 – 09:00 κοκ. Πολύ δύσκολα ωράρια που δεν σου αφήνουν και πολύ χρόνο στην διάθεσή σου, πέρα από χρόνο για φαγητό και ύπνο.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες προσπαθούσα να δημιουργήσω την δική μου εταιρία, χωρίς καθόλου κεφάλαιο και στις χειρότερες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών. Ήταν η εποχή όπου ο Γιώργος Παπανδρέου μιλούσε για δημοψήφισμα. Ήταν τα πρώτα χρόνια μιας κρίσης διαρκείας.

Παρ’ όλα αυτά το πάλευα. Έκλεινα τα αφτιά σε ότι συνέβαινε γύρω μου και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παραμελούσα την οικογένειά μου, τους φίλους μου, όλη μου η ζωή ήταν η δουλειά.

Αεροδρόμιο και μετά internet marketing.

Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.

Δυστυχώς προσπαθούσα, πάλευα άλλα δεν κατάφερνα τίποτα. Είχα κάποια κέρδη αλλά σε καμία περίπτωση τέτοια που να μου επιτρέψουν να παραιτηθώ από το αεροδρόμιο και να ασχοληθώ αποκλειστικά με το internet marketing.

Προσπαθούσα, δούλευα, πάσχιζα αλλά τίποτα…

Τα έβαζα με τον εαυτό μου. Αναρωτιόμουν αν είχα την ικανότητα να τα καταφέρω. Αν είμαι έξυπνος αρκετά για να πετύχω.

Ήταν μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη, όμως απαραίτητη για να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Έμαθα πολλά. Βασικά έμαθα τα μυστικά του internet marketing και τον λόγο για τον οποίο οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν μέσω internet.

Έμαθα πολύτιμες στρατηγικές που δουλεύουν και θα δουλεύουν όσο και αν αλλάξει το διαδίκτυο. Όλες αυτές τις πληροφορίες τις εφάρμοσα στην δική μου επιχείρηση αλλά και σε πελατών μου με μεγάλη επιτυχία.

Μόλις συνειδητοποίησα όλα αυτά, όλα άλλαξαν. Άρχιζα να κερδίζω χρήματα μέσω internet. Σύντομα, είχα το πρώτο μου μεροκάματο των 1000€. Κέρδισα τα χρήματα που χρειαζόμουν για να παραιτηθώ από την δουλειά στο αεροδρόμιο και να δημιουργήσω την Internet Wizards και το MaKeMoneyOnline.gr

Μόλις συνειδητοποίησα πως δουλεύει το internet marketing πέτυχα σε λίγους μήνες όσα δεν είχα πετύχει για χρόνια.

Εσύ, θέλεις να σε βοηθήσουμε να πετύχεις;

Γιώργος Ταμπακάς

Θέλω Να Αλλάξω Τη Ζωή Μου

Ας γνωριστούμε

Γεια σου!
Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.

Επικοινωνία

Γενικές Πληροφορίες

[email protected]

Εάν θέλεις να προσκαλέσεις τον Μανώλη Ισχάκη για συνέντευξη ή ομιλία τότε επικοινώνησε μαζί μας στο mail : [email protected]