Η Ομάδα που θα σε Οδηγήσει στη Ζωή που Θέλεις!

Ας γνωριστούμε!

Γεια σου! Είμαι ο Γιώργος Ανδρέου και συνεργάζομαι με τον Μανώλη Ισχάκη! Είμαι ενθουσιασμένος και γεμάτος ευγνωμοσύνη για αυτή τη συνεργασία που σκοπό έχει να βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν την ζωή που επιθυμούν! Χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν!

Έχω δημιουργήσει το Energy4Life Creativeness due NetworkingCDN®, που σκοπό έχει την καλύτερη δικτύωση των ανθρώπων για την ποιοτικότερη κάλυψη των βασικών τους αναγκών, όπως η ασφάλεια, η στέγη, οι επενδύσεις και τα οικονομικά τους καθώς και η προσωπική τους ανάπτυξη και δια βίου βελτίωση. Αυτό είναι το κοινό μας σημείο με τον Μανώλη Ισχάκη. Το όραμα μας είναι μέσα από την Online Ακαδημία της Επιτυχίας στην Ελλάδα να βοηθήσω τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν με κατάλληλο τρόπο το μυαλό τους, το σώμα τους και την καρδιά τους έτσι ώστε να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή! Η βάση για κάθε είδους επιτυχία!

Ποια είναι η δική μου Ιστορία.

Όταν ήμουν 18 ετών, πέρασα από τα όρια της κατάθλιψης γιατί δεν πέρασα στις Πανελλήνιες. Χωρίς να είμαι καλός μαθητής, πίεση συγγενών κλπ και όχι των γονέων μου με έκανε να ζω με άσχημα συναισθήματα και ενοχές ότι απέτυχα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να κρατήσω για την επόμενη χρονιά το 12 στο μάθημα της Έκθεσης, που δεν μου άρεσε καθόλου ως μάθημα και το θεώρησα επιτυχία! Την επόμενη χρονιά, είχα την τύχη να βάλω το στόχο μου. Την προσωπική μου επιθυμία. Διάβασα, γυμνάστηκα και δίπλα σε καλούς δασκάλους και προπονητή ανακάλυψα τον δρόμο της προσωπικής επιθυμίας για ανάπτυξη. Μαθηματικά, Κοινωνιολογία και Ιστορία έγραψα 20 και πέρασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Πειραιά. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση!

Παράλληλα με τις σπουδές μου, από 19 ετών εργάστηκα ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, με πολλές διακρίσεις. Την πρώτη κιόλας χρονιά ταξίδεψα στην Euro Disney στο Παρίσι, που μόλις είχε ανοίξει, πήγα για πρώτη φορά στο Λονδίνο, στη Ρώμη και το καλοκαίρι υπέροχες διακοπές στην Κρήτη. Το 1997 κερδίζω από το Ι.Κ.Υ. υποτροφία και συνεχίζω τις σπουδές μου στην Αγγλία. Έτσι συνειδητοποιώ την έννοια του Παθητικού Εισοδήματος, γιατί το πελατολόγιο μου έδινε παράλληλα ένα πολύ ικανοποιητικό εισόδημα. Στην Αγγλία μαθαίνω τον Νόμο της Επιτυχίας, του Ναπολέων Χιλ. Εντελώς τυχαία , την πρώτη μέρα που επισκέφτηκα την βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, πάνω στην αναζήτηση μου να μάθω αγγλικά, για να τα καταφέρω. Ακόμα και σήμερα δεν έχω Lower ή Proficiency. Τα καταφέρνω και γυρίζω στην Ελλάδα, με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, αφού κατάφερα για εμένα το ακατόρθωτο. Πάω στρατό και το 2001 παντρεύομαι, το 2002 αποκτώ την πολυαγαπημένη μου κόρη. Επαγγελματικά απογειώνομαι και σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας αποτελεί ο ξεκάθαρος για εμένα κύριος σκοπός της ευτυχίας και ευημερίας της οικογένειας. Ακολουθούν χρονιές ανάπτυξης και πολλών επιτυχιών. Νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και συνεργασίες. Το 2013 στα μέσα της οικονομικής κρίσης, ο ένας συνέταιρος εξαφανίζεται και εξαφανίζει 550.000 ευρώ από το ταμείο των επιχειρήσεων που είχαμε μαζί. Το 2014 χωρίζω και η οικογενειακή γαλήνη γκρεμίζεται. Τις επόμενες χρονιές χάνω τον προσανατολισμό μου, τον κύριο σκοπό μου και σαν καράβι χωρίς προορισμό βολοδέρνω και ανεμοσκορπίζομαι στα κύματα της αναζήτησης του νέου κύριου σκοπού μου. Δεν βιώνω καμία στιγμή συναισθήματα κατάθλιψης, διότι είχα γνωρίσει μεγάλες επιτυχίες, είχα πίστη και γνώριζα πως θα ξανά βρω τον προορισμό μου, σαν τον Οδυσσέα που βρήκε την Ιθάκη.

Το 2017 έρχομαι στην Σαντορίνη. Έρωτας, πάθος με αυτό το μέρος αν και πληγωμένος ψυχολογικά, συναισθηματικά και οικονομικά. Φορτίζω με ενέργεια και μορφοποιώ στη φαντασία μου το Energy4Life, με βάση τις γνώσεις μου και τις αποκτηθείσες εμπειρίες μου. Το 2018 γνωρίζω τυχαία τον Μανώλη Ισχάκη. Τον παρακολουθώ μέσα από τα προγράμματα το, χτίζω τον κύριο σκοπό μου, βρίσκω τα εργαλεία και ξεκινάω νέα πράγματα. Μαθαίνω NLP, γίνομαι Life Coach και Natural Healer. Το Holistic Result Coaching-HRC ®,  του Μανώλη Ισχάκη με εντυπωσιάζει και το υιοθετώ σε όλες μου τις δραστηριότητες.

Το νόημα να βοηθάω όπως με βοήθησε ο Μανώλης Ισχάκης, κυριαρχεί στο Νου μου και όπως μια πύρινη επιθυμία έχει τον τρόπο να γίνεται πράξη, έτσι βρισκόμαστε στο σήμερα και την μοναδική πρόταση συνεργασίας από τον Μανώλη Ισχάκη.

Σίγουρα και εσύ μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου, όπως έκανε ο Μανώλης Ισχάκης ή μπορεί αν ήσουν επιτυχημένος και με την κρίση έχασες, να ξανά κερδίσεις, να ανακτήσεις πολύ σύντομα πολύ περισσότερα από ότι είχες πετύχει πριν. Φτάνει να δεις και να μάθεις πως το κάναμε και εμείς και πολλοί άνθρωποι που έχουν ακολουθήσει τον Μανώλη Ισχάκη, όπως έκανα και εγώ.  Η χαρά που έχω, που επανήλθα στην επιτυχία δεν περιγράφεται. Η επιτυχία είναι τρόπος ζωής! Ενέργεια για ζωή, όπως έχω αποφασίσει να ονομάζω το δημιούργημά μου. Το ‘Ζήσε με Πάθος’ του Μανώλη Ισχάκη, διδάσκεται και είναι η καλύτερη ενέργεια για ζωή!

Έλα και εσύ μαζί μας και θα το δεις!

Ας γνωριστούμε!

Ασχολήθηκα με το internet marketing πρώτη φορά το 2003, όταν δούλευα στο Λονδίνο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η Αγγλία σαν χώρα δεν μου ταίριαξε καθόλου. Ενώ επαγγελματικά ήταν εξαιρετικά, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Οπότε το 2008, απογοητευμένος από την ζωή μου στο εξωτερικό, παρά την επαγγελματική επιτυχία που γνώριζα, αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δημιουργήσω την δική μου internet marketing εταιρία.

Το πλάνο ήταν απλό… θα γυρνούσα στην Ελλάδα όπου και θα υπηρετούσα την στρατιωτική μου θητεία (είχα αναβολή λόγω μεταπτυχιακού). Μετά το πέρας της θητείας μου θα έβρισκα μια δουλειά για να μπορώ να πληρώνω ενοίκιο και λογαριασμούς και παράλληλα θα προσπαθούσα να στήσω την δική μου επιχείρηση.

Υπολόγιζα όμως χωρίς την κρίση…

Μέχρι να απολυθώ από τον στρατό είχαμε μπει στην χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών. Το να βρεις δουλειά ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Οι επιχειρήσεις έκλειναν η μία μετά την άλλη και όσες κατάφερναν να κρατούν τις πόρτες ανοιχτές, απέλυαν προσωπικό και δεν έκαναν προσλήψεις.

Έστελνα λοιπόν βιογραφικά, παρακολουθούσα αγγελίες πρόσληψης, περνούσα από κάποιες λίγες συνεντεύξεις χωρίς να καταφέρνω να βρω δουλειά. Άρχισα σύντομα να σκέφτομαι αν η απόφασή μου να φύγω από την Αγγλία ήταν σωστή.

Είχε και εκεί κρίση αλλά καμία σχέση με την Ελλάδα. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι αν θα έπρεπε τελικά να γυρίσω πίσω στην Αγγλία. Η ζωή μου ήταν μίζερη αλλά τουλάχιστον δεν αντιμετώπιζα πρόβλημα επιβίωσης.

Τελικά βρήκα δουλειά. Καμία σχέση με το τι έψαχνα όμως ήταν δουλειά. Θα είχα ένα μισθό. Η δουλειά ήταν στο αεροδρόμιο. Έμπαινε καλοκαίρι τότε και έκανε προσλήψεις. Οπότε ξεκίνησε το πλάνο μου..

Παράλληλα με την δουλειά μου στο αεροδρόμιο προσπαθούσα να δημιουργήσω εισόδημα μέσω internet που να μου επιτρέπει να παραιτηθώ από την δουλειά στο αεροδρόμιο. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζα ήταν τα εξής:

  • Η δουλειά στο αεροδρόμιο ήταν τρομερά απαιτητική
  • Το ωράριο ήταν κυλιόμενο
  • Δεν είχα καθόλου χρήματα
  • Υπήρχε μεγάλη οικονομική και πολιτική αστάθεια

Ήταν γενικά ότι δυσκολότερο έχω κάνει ποτέ και μια διαδικασία που μου έμαθε πάρα πολλά για το τι μπορούμε να πετύχουμε όταν το αποφασίσουμε και δεσμευτούμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Η δουλειά λοιπόν στο αεροδρόμιο ήταν πάρα πολύ απαιτητική, σε βαθμό που δεν σου επέτρεπε να κάνεις πολλά πράγματα στον ελεύθερο σου χρόνο. Ήταν απαιτητική και σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Έβλεπα πτήσεις ακόμα και στον ύπνο μου.

Κοιτούσα τους συναδέλφους μου να «σέρνονται» στο τέλος της βάρδιας να μου λένε πως δεν έχουν κουράγιο να πάνε σπίτι. Εγώ όχι μόνο έπρεπε να βρω κουράγιο να πάω σπίτι, έπρεπε να βρω δυνάμεις να δουλέψω στο internet marketing και να δημιουργήσω εισόδημα μέσω internet.

Παράλληλα, το ωράριο δεν ήταν σταθερό αλλά κυλιόμενο. Στο αεροδρόμιο συνήθως δουλεύεις 7 ή 8 ημέρες συνεχόμενες και πολλές φορές γυρνάς στην δουλειά μέσα σε 12 ώρες. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς. Όσοι δουλεύουν σε βάρδιες δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο.

Μπορεί δηλαδή να ξεκινήσεις να δουλεύεις 09:00 – 17:00, την επόμενη ημέρα να δουλεύεις σε 12 ώρες, 05:00 – 13:00, την επόμενη 01:00 – 09:00 κοκ. Πολύ δύσκολα ωράρια που δεν σου αφήνουν και πολύ χρόνο στην διάθεσή σου, πέρα από χρόνο για φαγητό και ύπνο.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες προσπαθούσα να δημιουργήσω την δική μου εταιρία, χωρίς καθόλου κεφάλαιο και στις χειρότερες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών. Ήταν η εποχή όπου ο Γιώργος Παπανδρέου μιλούσε για δημοψήφισμα. Ήταν τα πρώτα χρόνια μιας κρίσης διαρκείας.

Παρ’ όλα αυτά το πάλευα. Έκλεινα τα αφτιά σε ότι συνέβαινε γύρω μου και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παραμελούσα την οικογένειά μου, τους φίλους μου, όλη μου η ζωή ήταν η δουλειά.

Αεροδρόμιο και μετά internet marketing.

Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.

Δυστυχώς προσπαθούσα, πάλευα άλλα δεν κατάφερνα τίποτα. Είχα κάποια κέρδη αλλά σε καμία περίπτωση τέτοια που να μου επιτρέψουν να παραιτηθώ από το αεροδρόμιο και να ασχοληθώ αποκλειστικά με το internet marketing.

Προσπαθούσα, δούλευα, πάσχιζα αλλά τίποτα…

Τα έβαζα με τον εαυτό μου. Αναρωτιόμουν αν είχα την ικανότητα να τα καταφέρω. Αν είμαι έξυπνος αρκετά για να πετύχω.

Ήταν μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη, όμως απαραίτητη για να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Έμαθα πολλά. Βασικά έμαθα τα μυστικά του internet marketing και τον λόγο για τον οποίο οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν τα αποτελέσματα που θέλουν μέσω internet.

Έμαθα πολύτιμες στρατηγικές που δουλεύουν και θα δουλεύουν όσο και αν αλλάξει το διαδίκτυο. Όλες αυτές τις πληροφορίες τις εφάρμοσα στην δική μου επιχείρηση αλλά και σε πελατών μου με μεγάλη επιτυχία.

Μόλις συνειδητοποίησα όλα αυτά, όλα άλλαξαν. Άρχιζα να κερδίζω χρήματα μέσω internet. Σύντομα, είχα το πρώτο μου μεροκάματο των 1000€. Κέρδισα τα χρήματα που χρειαζόμουν για να παραιτηθώ από την δουλειά στο αεροδρόμιο και να δημιουργήσω την Internet Wizards και το MaKeMoneyOnline.gr

Μόλις συνειδητοποίησα πως δουλεύει το internet marketing πέτυχα σε λίγους μήνες όσα δεν είχα πετύχει για χρόνια.

Εσύ, θέλεις να σε βοηθήσουμε να πετύχεις;

Θέλω Να Αλλάξω Τη Ζωή Μου

Ας γνωριστούμε

Γεια σου!
Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.

Επικοινωνία

Γενικές Πληροφορίες

support@manolisischakis.gr

Εάν θέλεις να προσκαλέσεις τον Μανώλη Ισχάκη για συνέντευξη ή ομιλία τότε επικοινώνησε μαζί μας στο mail : support@manolisischakis.gr