Ο χειρότερος εχθρός είναι κρυμμένος μέσα σου.. Ανακάλυψέ τον!

 

Ο χειρότερος εχθρός είναι κρυμμένος  μέσα σου

 

Μπορείς να το κάνεις εάν  πιστέψεις ότι μπορείς

 

Ο χειρότερος εχθρός του καθενός είναι εκείνος που γυροφέρνει κρυμμένος μέσα του.

Εάν μπορείς να δεις τον εαυτό σου  όπως τον βλέπουν οι άλλοι, οι εχθροί που φωλιάζουν

στην προσωπικότητά σου μπορούν να εντοπιστούν και να εκδιωχθούν. Οι Εφτά Εχθροί που κατονομάζονται σε αυτό το κείμενο είναι οι κοινότεροι που κατευθύνουν στην αποτυχία εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες, περνώντας αθέατοι. Ζύγισε προσεκτικά τον εαυτό σου και βρες πόσους από τους Εφτά φιλοξενείς μέσα σου.

Από τη γέννηση ως το θάνατο, κάθε άνθρωπος πρέπει να μάχεται με αυτούς τους εχθρούς. Η επιτυχία σου θα αποτιμηθεί εν πολλοίς από τον τρόπο που θα διεξάγεις τη μάχη εναντίον αυτών των γοργών καβαλάρηδων.

Εάν αυτοί οι εχθροί καβαλούσαν πραγματικά άλογα, δεν θα ήταν επικίνδυνοι , επειδή θα μπορούσαν να αναχαιτιστούν και να εξουδετερωθούν. Όμως , καλπάζουν  αθέατοι στον νου των ανθρώπων. Δουλεύουν τόσο αθόρυβα και ύπουλα, που οι περισσότεροι άνθρωποι ουδέποτε καταλαβαίνουν την παρουσία τους.

Απόγραψε τον εαυτό σου  και βρες πόσους από αυτούς τους εφτά καβαλάρηδες φιλοξενείς.

Μπροστά-μπροστά θα δεις τον πιο επικίνδυνο και κοινότε­ρο εχθρό. Τυχερός θα είσαι εάν τον ανακαλύψεις και προστα­τευτείς. Αυτός ο σκληρός πολεμιστής, η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ, έχει σκοτώσει πολλούς, έχει καταστρέψει περισσότερες φιλίες, έχει προκαλέσει περισσότερη δυστυχία και μαρτύρια στον κόσμο και έχει κάνει να ξεσπάσουν περισσότεροι πόλεμοι, από όλους τούς άλλους έξι καβαλάρηδες μαζί.

Εάν δεν κυριαρχήσεις στην ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ, ποτέ δεν θα μπορέσεις να σκέφτεσαι ορθά. Ο εχθρός της ανθρωπότητας σφαλίζει το ανθρώπινο μυαλό και απωθεί τη λογική και τα  ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Εάν ανακαλύψεις ότι μισείς όσους έχουν διαφορε­τικά θρησκευτικά πιστεύω, να είσαι σίγουρος ότι ο πιο επικίνδυνος από τους επτά Θανάσιμούς καβαλάρηδες εξακολουθεί  να περιφέρεται στο μυαλό σου.

Επόμενες η  ΕΚΔΙΚΗΣΗ και η  ΑΠΛΗΣΤΙΑ!

Αυτές καλπάζουν πλάι-πλάι. `Όπου βρίσκεις τη μία, ακο­λουθεί και η άλλη. Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ στρεβλώνει το ανθρώπι­νο μυαλό και αυτό θέλει να περιφράξει τη Γη και να κρατήσει όλους τους άλλους απ’ έξω. Αυτός είναι ο εχθρός που κάνει τον άνθρωπο να συσσωρεύει εκατομμύρια επί εκατομμυρίων, που δεν τα χρειάζεται και δεν μπορεί ποτέ να χρησιμοποιή­σει. Αυτός είναι ο εχθρός που κάνει τον άνθρωπο να στρίβει τη βίδα, ώσπου να στραγγίξει την τελευταία σταγόνα αίματος του συνανθρώπου του.

Και, εξαιτίας της ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, που πηγαίνει πλάι-πλάι με την ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ο άτυχος πού φιλοξενεί αυτό το σκληρό δί­δυμο δεν ικανοποιείται με το να αρπάξει τα επίγεια αποκτήμα­τα του συνανθρώπου του. Θέλει να καταστρέψει και τη φήμη του κιόλας.

 

Εάν θες να μάθεις πόσο θανάσιμα πράγματα είναι ο ΦΘΟ­ΝΟΣ και η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, μελέτησε την ιστορία κάθε ανθρώ­που που έβαλε σκοπό του να γίνει ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟ­ΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ!

Εάν δεν θέλεις να ξεκινήσεις μια τόσο φιλόδοξη έρευνα, τότε μελέτησε τούς ανθρώπους γύρω σου. Όσους προσπάθη­σαν και προσπαθούν να φτιάξουν τη «φωλιά τους» εις βάρος των άλλων. Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ και η ΕΚΔΙΚΗΣΗ στέκουν στα σταυροδρόμια της ζωής και εκτρέπουν προς την αποτυχία και τη δυστυχία κάθε άτομο που θα τραβούσε τον δρόμο προς την επιτυχία. Είναι δουλειά σου να μην τα αφήσεις να σε παρασύρουν, όταν πλησιάζεις ένα από αυτά τα σταυροδρόμια.

Άτομα και έθνη παρακμάζουν γοργά, όταν η ΑΠΛΗΣΤΙΑ και ο ΦΘΟΝΟΣ καβαλούν τον νου των ηγεμόνων τους .

Βασικότερό απ’ όλα, ρίξεμια ματιά στον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και  σιγουρέψου ότι αυτοί οι δύο Θανάσιμοι εχθροί δεν καβαλούν  το μυαλό σου!

Στρίψε τώρα την προσοχή σου σε ένα ακόμα ολέθριο δί­δυμο -την ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ και την ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ. Παρατήρησε ότι και αυτές πάνε πλάι-πλάι. Δεν υπάρχει ελπίδα επιτυχίας για όποιον πάσχει είτε από υπερβολικό ναρκισσισμό είτε από έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους.

Κάποιος που αγαπά να δουλεύει με νούμερα έχει υπολογί­σει ότι η μεγαλύτερη λέσχη στον κόσμο είναι η «ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ”». Λέγεται ότι μόνο στην Αμερική η λέσχη αυτή έχει 99 εκατομμύρια μέλη.

Εάν δεν έχεις ΠΙΣΤΗ στους άλλους, δεν έχεις τον σπόρο της επιτυχίας μέσα σου. Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ είναι γόνιμο μικρό­βιο. Εάν το αφήσεις να ξεκινήσει, θα πολλαπλασιαστεί ταχύ­τατα, ώσπου να μην αφήσει καθόλου χώρο για την ΠΙΣΤΗ.

Χωρίς πίστη, κανείς δεν μπορεί να έχει διαρκή επιτυχία.

Η παραίνεση να έχεις ΠΙΣΤΗ διατρέχει όλη τη Βίβλο, σαν χρυσή γιρλάντα φώτισης. Προτού ο πολιτισμός χάσει τον μπούσουλα στον ξέφρενο αγώνα για τα δολάρια, οι άνθρωποι καταλάβαιναν τη δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ.

«Για την απιστία σας, λέγω πως εάν έχετε πίστη ίσαμε έναν σιναπόσπορο, θα πείτε στο βουνό αυτό να έρθει εδώ, και αυτό θα έρθει. Και τίποτα δεν θα σας είναι πια αδύνατο» (Ματθ. ιζ΄20).

Ο συγγραφέας αυτού του εδαφίου της Βίβλου κατανοούσε έναν μεγάλο νόμο που ελάχιστοι σημερινοί κατανοούν. Πί­στεψε στους ανθρώπους και θα τους κάνεις να πιστέψουν σε σένα. Σκότωσε την ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ. Εάν δεν το κάνεις, θα σε σκοτώσει αυτή.

Εάν έχεις ισχύ, καλλιέργησε την ΠΙΣΤΗ στην ανθρωπό­τητα!

Η ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ευδοκιμεί εκεί πού υπάρχει ΚΑΧΥΠΟ­ΨΙΑ.

Ενδιαφέρσου για τούς άλλους και θα είσαι πολύ απασχολημένος για να εντρυφήσεις στον ναρκισσισμό. Παρατήρησε   αυτούς γύρω σου  που  αρχίζουν κάθε πρόταση με την προσω­πική αντωνυμία «εγώ» και θα προσέξεις ότι είναι καχύποπτοι απέναντι στους άλλους.

Ο άνθρωπος που μπορεί να ξεχάσει τον εαυτό του, ενώ ασχολείται με χρήσιμη υπηρεσία προς άλλους, δεν είναι ποτέ καταραμένος με την ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ. Μελέτησε γύρω σου αυ­τούς που είναι ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ και ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ, και δες πό­σους τέτοιους μπορείς να κατονομάσεις που να είναι επιτυχη­μένοι σε οτιδήποτε ασχοληθούν.

Και όσο μελετάς τους ΑΛΛΟΥΣ, μελέτησε και τον εαυτό σου! Σιγουρέψου ότι δεν σε δένουν χειροπόδαρα η ΕΓΩΠΑ­ΘΕΙΑ και η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ.

Στην οπισθοφυλακή της ομάδας των Θανάσιμων καβαλά­ρηδων, διακρίνονται άλλοι δύο. Ο ένας είναι ο ΦΘΟΝΟΣ και το όνομα του άλλου έχει παραλειφθεί εκούσια.

Κάθε αναγνώστης μπορεί να απογράψει τον εαυτό του και να δώσει στον έβδομο καβαλάρη ένα όνομα που να ταιριάζει με αυτό που θα βρει να φωλιάζει στον νου του.

Κάποιοι θα τον ονομάσουν ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.  Άλλοι θα τον πουν ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Μερικοί θα έχουν το θάρ­ρος να τον πουν ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞ. Όσο για σένα, ονόμασέ τον όπως Θέλεις, αλλά να τον ονομάσεις.

'Ίσως η φαντασία να σου παράσχει ένα κατάλληλο όνομα για τον συνοδοιπόρο του ΦΘΟΝΟΥ.

Θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος να ονοματίσεις τον ανώνυμο καβαλάρη εάν ξέρεις πως ο ΦΘΟΝΟΣ είναι μια μορφή τρέλας! Μερικές φορές τα γεγονότα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Είναι γεγονός ότι ο ΦΘΟΝΟΣ αποτελεί μορφή τρέλας γνωστή στην ιατρική αδελφότητα με το όνομα «πρώιμη άνοια».

Θα πρόσεξες ότι ο ΦΘΟΝΟΣ έρχεται λίγο πιο πίσω από την ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ. Κάποιοι που θα το διαβάσουν, θα πουν ΦΘΟΝΟΣ και ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ έπρεπε να πηγαίνουν πλάι-πλάι, αφού το ένα συχνά οδηγεί στο άλλο.

Ο ΦΘΟΝΟΣ είναι η κοινότερη μορφή τρέλας. Καλπάζει στον νου ανδρών και γυναικών. Μερικές φορές έχει πραγματι­κό λόγο, αλλά συχνά δεν έχει απολύτως κανέναν.

Αυτός ο θανάσιμος καβαλάρης είναι μεγάλος φίλος των δι­κηγόρων που εκδίδουν διαζύγια!

Κρατά, επίσης, απασχολημένα μέρα-νύχτα τα γραφεία των ιδιωτικών ντετέκτιβ.

'Εχει το τακτικό του τίμημα σε φόνους. Διαλύει σπιτικά, κά­νει χήρες τις μανάδες και ορφανά τα αθώα παιδάκια. Ειρήνη και ευτυχία ουδέποτε θα βρεις όσο αυτός ο καβαλάρης αλωνί­ζει αχαλίνωτος μέσα σου.

Οι σύζυγοι μπορούν να βαδίσουν μαζί στη ζωή μέσα στη φτώχεια, και παρ' όλα αυτά να είναι ευτυχισμένοι, εάν είναι απαλλαγμένοι από το τέκνο της τρέλας γνωστό ως ΦΘΟ­ΝΟΣ. Εξέτασε τον εαυτό σου προσεκτικά και αν βρεις κάποιο ίχνος ΦΘΟΝΟΥ, άρχισε αμέσως να το καταπολεμάς.

Ο ΦΘΟΝΟΣ έρχεται με πολλές μορφές.

'Οταν πρωταρχίζει να έρπει στο μυαλό, εκδηλώνεται κάπως έτσι:

«Αναρωτιέμαι πού πηγαίνει αυτή και τι κάνει όταν λείπω;»

'Η: «Αναρωτιέμαι εάν εκείνος βλέπει άλλη γυναίκα όταν δεν είναι μαζί μου».

Οταν αυτά τα ερωτήματα αρχίσουν να γεννιούνται στο μυαλό σου, μην απευθυνθείς σε ντετέκτιβ. Καλύτερα πήγαινε στην ψυχιατρική κλινική και εξετάσου, επειδή το πιθανότερο είναι πως υποφέρεις από μια ήπια μορφή ψυχασθένειας. Πάτα τον λαιμό του ΦΘΟΝΟΥ, προτού σε αρπάξει εκείνος από τον λαιμό με τα νύχια του.

'Οταν διαβάσεις αυτό το κείμενο, άσ' το παράμερα και ΣΚΕΨΟΥ το.

Στην αρχή ίσως πεις: «Μπα, αυτό δεν ισχύει για μένα. Δεν έχω φανταστικούς καβαλάρηδες στο μυαλό μου». Μπορεί να έχεις και δίκιο -ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΠΟ\ΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! Οι υπόλοιποι 9.999.999 κάνουν λάθος. Μην ξεγελάς τον εαυτό σου! Μπορεί να ανήκεις στη δεύτερη, μεγαλύτερη κατηγορία. Σκοπός τον κειμένου είναι να σε κάνει να δεις τον εαυτό σου ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ! Εάν υποφέρεις από αποτυχία, φτώχεια και δυστυχία σε κάποια από τις μορφές της, να είσαι σίγουρος ότι θα ανακαλύψεις έναν ή περισσότερους θανάσιμους καβαλάρηδες στο μυαλό σου. Μην αυταπατάσαι: όσοι έχουν ό,τι θέλουν - ευτυχίας και καλής υγείας συμπεριλαμβανομένων- έχουν εκδιώξει τους εφτά καβαλάρηδες από το μυαλό τους.

Ξαναγύρνα στο κείμενο μετά από έναν μήνα, αφού μεσολαβήσει χρόνος να αναλύσεις προσεκτικά τον εαυτό σου. Ξαναδιά­βασέ το, και ίσως έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με ΓΕΓΟΝΟΤΑ που θα σε χειραφετήσουν από την ορδή των άκαρδων εχθρών, που τώρα καλπάζουν στο μυαλό σου δίχως να το γνωρίζεις.

 

 Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

 ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΧΙΛ

Πηγή: https://thelawofsuccesspublishing.gr/

 

===

Κατέβασε το ΔΩΡΕΑΝ σκονάκι σου για να Ενισχύσεις Την Αυτοεκτίμησή & Να Αυξήσεις Την Αυτοπεποίθησή Σου Σε 90 Ημέρες για Να Πετύχεις Τους Στόχους Σου!

Κάνε Κλικ  👉 https://bit.ly/3iWhElR 👈

 

Ζήσε με Πάθος

 

Μανώλης

Γράψε τη γνώμη σου

1 Σχόλιο

  • DIMITRA KOSTAKI

    Απάντηση Απάντηση 20 Αυγούστου 2020

    Νομίζω οτι δεν διέθετα κανέναν από τους 7 καβαλάρηδες δεδομένου ότι είμαι “τέρας υπομονής” όπως συνηθίζω να λέω και “αφελής και απονήρευτη” όπως έλεγε ο άνδρας μου αλλά τα τρία τελευταία χρόνια έγινα καχύποπτη ως προς το συγκεκριμένο πρόσωπο μόνο, αφού χάθηκε η εμπιστοσύνη
    Οσο για τον 7 καβαλάρη θα τον ονόμαζα ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο