Online Πρόγραμμα

reactivate

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ONLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Παρακολούθησε το 100% Δωρεάν Online Πρόγραμμα ReActivate® Αν Δεν Θέλεις να Αποτύχεις.

Σε αυτό το ξεχωριστό ΔΩΡΕΑΝ Online Πρόγραμμα που έχω δημιουργήσει μόνο για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους, θα μάθεις:

Τα #9 Βήματα για μια Καλύτερη Ζωή

Που.. Μέχρι τώρα - οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να επιτευχθούν.

Πως να Σταματήσεις την Ταλαιπωρία

Ένας 100% δωρεάν και εύκολος τρόπος για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου σε μόλις μιάμιση ώρα για να σταματήσεις να περιμένεις από άλλους αυτά που μπορείς να καταφέρεις.

Μια Συνταγή Αποτελεσμάτων

Τη μυστική φόρμουλα που εφαρμόζει το 1% των εξαιρετικά επιτυχημένων ανθρώπων ώστε να ξέρεις πόσα είσαι σε θέση να πετύχεις.

Ο Σημαντικότερος Παράγοντας είσαι ΕΣΥ

Πώς μπορεί ένας νέος τρόπος σκέψης να σε βοηθήσει να αυξήσεις την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα σου κατά 2Χ, 3Χ, 4Χ ή ακόμα περισσότερο ώστε να μην έχεις απορίες για τα αποτελέσματά σου.

Γεια σου,

Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης, ιδρυτής του Holistic Result Coaching®.

Από το 2010, έχω προπονήσει περισσότερους από 10.000 εκπληκτικούς ανθρώπους σε 10 διαφορετικές χώρες με πολλές διαφορετικές προσωπικότητες και έχω μάθει πολλά στην πορεία.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου μερικά από αυτά που ανακάλυψα – πληροφορίες που θα ξεκλειδώσουν τα καλά κρυμμένα μυστικά που έχεις στο μυαλό σου ώστε να δημιουργήσεις εξαιρετικά αποτελέσματα καθοδηγούμενα από την αποτελεσματική επικοινωνία του ασυνείδητου και του συνειδητού νου σου. 

Στο τέλος, θα είσαι σε θέση να θέτεις στόχους υψηλών προδιαγραφών έτσι ώστε να γεμίσεις τη ζωή σου με ενέργεια για όσα θέλεις και αξίζεις να έχεις.

Τι κάνει Αυτή την Online Εκπαίδευση Ξεχωριστή;

Δεν Χρειάζεται Προηγούμενη Εμπειρία

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δεσμευτείς και να την παρακολουθήσεις. Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις αν εκτιμάς το χρόνο σου.

Απλή και Ισχυρή

Μια εκπαίδευση 90+ λεπτών αποτελούμενη από 12 Video Εκπαιδεύσεις. Παρακολούθησέ την στο χρόνο σου και από όποια συσκευή προτιμάς!

Εμπειρία 10+ Χρόνων

Θα μάθεις πράγματα που δεν ήξερες προηγουμένώς. Όχι όμως όπως όταν ήσουν μαθητής ή φοιτητής. Αυτή η εκπαίδευση αποτελεί χαρτογράφηση εγκεφάλων ανθρώπων που πέτυχαν.

Και το καλύτερο.. Είναι 100% Δωρεάν..

Μα Μάνο “Γιατί Δωρεάν;”.. Θα με ρωτήσεις.. Γιατί έτσι αν μπορώ να προσφέρω κάτι που θα καλυτερέψει τη ζωή των ανθρώπων, θα το κάνω με χαρά. Αυτή είναι η δουλειά μου και το όραμά μου.
Θέλω ο κόσμος να αποκτήσει συνηδειτότητα ώστε να σταματήσει να υποφέρει στη φυλακή που του επιβάλει ο “Α” και ο “Β”.

Και αν είσαι δύσπιστος.. Ανακάλυψε τα αποτελέσματα μερικών μόνο ανθρώπων...

“Η εμπειρία του Coaching με τον Μανώλη είναι
γεμάτη γνώσεις και πολλά συναισθήματα.
Απερίγραπτη ανάπτυξη..”

Χρήστος Πλούμπης
Πανελλήνιος Πρωταθλητής Τζούντο

“Έμαθα να είμαι ο εαυτός μου, ελεύθερη από
περιορισμούς και τώρα απολαμβάνω τη ζωή μου”

Δήμητρα Κωσταντίνου
Head Manager Εστίασης

“Ξεπέρασα φοβίες μου. ‘Έχασα κιλά και
δημιούργησα μια πετυχημένη επιχείρηση”

Ιωάννα Κοθρούλα
Επιχειρηματίας

Έλα να Δημιουργήσουμε Μαζί

Ζήσε μια Ανεπανάληπτη Εμπειρία Εκπαίδευσης παρέα με τον δημοφιλέστερο Coach, Μανώλη Ισχάκη!

Τα Στοιχεία σου είναι 100% Ασφαλή μέσω 256bit κρυπτογράφισης

Μερικές συχνές ερωτήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

To Reactivate®, έχει διάρκεια 90 λεπτών. Με το Δωρεάν Coaching, φτάνει τα 120 λεπτά.

Το Reactivate®, είναι ένα Online Πρόγραμμα, σχεδιασμένο να σε βοηθήσει μέσα στη διάρκειά του, να αποκτήσεις μια κατανόηση της λειτουργίας του εγκεφάλου, το ρόλο που παίζει η συναισθηματική νοημοσύνη και ο ασυνείδητος νους στη ζωή σου και τέλος να σε βοηθήσει να ενεργοποιηθείς εκ νέου έχοντας μια αποτελεσματική στρατηγική.

Μέσα από το website μας www.manolisischakis.gr. Μπορείς να το παρακολουθήσεις online από την αγαπημένη σου συσκευή στο χρόνο σου.

Να είσαι σίγουρος πως αν υπήρχε κάτι θα στο έγραφα. Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα είναι 100% Δωρεάν και θα παραμείνει έτσι. Για αυτό όμως θα έχεις και 30' Δωρεάν Coaching. Σκοπός μου είναι να σε εκπαιδεύσω να προσπαθείς για σένα. Άλλοι μπορούν με μια Δωρεάν Εκπαίδευση ενώ άλλοι με περισσότερη εκπαίδευση. Ανάλογα του τι θέλεις να πετύχεις υπάρχουν και άλλα προγράμματα (& σεμινάρια) που προσφέρονται στην ακαδημία ηγεσίας που έχω δημιουργήσει.

Αν δεν είχα αποτελέσματα, δεν θα προσπαθούσα να σε πείσω να ξεκινήσεις αυτό το online πρόγραμμα. Κάνε ένα tour στο site μου έτσι ώστε να δεις πόσοι κατάφεραν τους στόχους τους. Γιατί νομίζεις ότι εσύ διαφέρεις; Τροφή για σκέψη.

Copyright 2021© Proven Transformational Experience LTD. All Rights Reserved.