«…..Τότε , ο λιγομίλητος Χάρι του απαντά «Καλέ μου Χουκ, χάρη σε σένα και την τρελοπαρέα σου, σήμερα κατάλαβα ότι το νόημα της ζωής είναι να μοιράζομαι χαρά, κέφι, τρέλα και ξεχωριστές στιγμές με αυτούς που έχω κοντά μου. Από σήμερα, σας θεωρώ όλους φίλους μου».

 

Συγκινημένος ο Σίλβερ παίρνει το λόγο «νομίζω ότι αυτό που κατάλαβα εγώ σήμερα είναι ότι ο καθένας σε μία παρέα έχει το ρόλο του ασχέτως του χρώματος, της θέσης και του είδους του, αρκεί να αξιοποιήσει τις μοναδικές ικανότητες που έχει και να τις προσφέρει με αγάπη».

Ο ονειροπόλος σκύλος Χουκ ζει  σε ένα σπίτι κοντά στο δάσος έχοντας ζεστό φαγητό και άπειρα χάδια καθημερινά. Τα όνειρά του όμως είναι πολύ μεγαλύτερα και ένα ξεχωριστό κόκαλο, ο Λίνο θα φροντίσει να του τα πραγματοποιήσει. Θα γνωρίσει πολλούς και διαφορετικούς φίλους και με το τρελό κέφι του θα δημιουργήσει μία παρέα στην οποία το κάθε ζώο με το μοναδικό ξεχωριστό χαρακτηριστικό του θα προσφέρει δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Άλλωστε αυτό δεν είναι το νόημα της φιλίας

Το Σημαντικότερο

«Δύο παραμύθια καρδιάς, δύο παραμύθια φτιαγμένα για να προσφέρουν χαρά και αγάπη. Έννοιες όπως φιλία, διαφορετικότητα, αγάπη, αλήθεια δίνουν την ευκαιρία για συζήτηση και ψυχαγωγία. Τα έσοδα από την πώλησή τους διατίθενται για την υποστήριξη της «Κιβωτού του κόσμου» και των «Παιδκών χωριών ΣΟΣ»

Βοήθησε τη Κιβωτό του Κόσμου12€ Βιβλίο & Μεταφορικά Δικά σου

Τα έσοδα πάνε στο ίδρυμα!