Βιωματικό Σεμινάριο

Πληροφορίες Σεμιναρίου


Ημερομηνία: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, 2018

Ώρες: 10:00 - 16:00

Τοποθεσία: Μοναστηράκι, Αθήνα

(Ακριβής Τοποθεσία Θα Σταλεί Με Την Κράτηση Της Θέσης)

Γίνε Κυρίαρχος Του Εαυτού Σου

Η τέχνη του να ζεις.. να αγαπάς και να απολαμβάνεις!

Έχοντας επικοινωνήσει με εκατοντάδες ανθρώπους ένας είναι ο κοινός παρονομαστής στους περισσότερους.

Κάποιοι δεν έχουν βιώσει ποτέ την αίσθηση της ασφάλειας ενώ κάποιο άλλο την αίσθηση της αγάπης.

Πάντα κάτι λείπει...

Ως εκ τούτου, η καθημερινότητα είναι ένα κυνήγι υλικών αγαθών με απώτερο σκοπό κάποιοι να αποζητούν την ασφάλεια, άλλοι την αγάπη ενώ κάποιοι άλλοι άνθρωποι ότι αξίζουν!

Παρότι, κάποιοι τα καταφέρνουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό αυτή η αίσθηση δεν φεύγει.

Η αίσθηση ότι κάτι λείπει.. Μια αίσθηση φόβου ή ανασφάλειας.. Μια εντύπωση ότι δεν αξίζω ή ότι δεν μπορώ να τα καταφέρνω..

Τις περισσότερες φορές η αυτό-εικόνα είναι στρεβλή αλλά ποια είναι η αλήθεια του καθενός; Πώς μπορεί να την ανακαλύψει; Πώς μπορεί να την κάνει τρόπο ζωής; Πώς μπορεί να νιώσει κάποιος πληρότητα; Πώς μπορεί να γίνει κυρίαρχος του εαυτού του;

Ναι αλλά κάποιοι μπορούν να αναρωτιούνται, είναι να δυνατόν να απαντηθούν αυτά σε ένα σεμινάριο;

Η απάντηση έρχεται από ανθρώπους που το έχουν παρακολουθήσει:

Κράτησε Τη Θέση Σου

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Έτσι, ο κάθε άνθρωπος συμμετέχει για τον δικό του λόγο.

Εσύ γιατί τι θα ήθελες να πετύχεις στη ζωή σου;

Τι είναι πιο σημαντικό για εσένα αυτήν την περίοδο;

Γράψε σε ένα χαρτί τους στόχους σου είτε αφορούν τον εαυτό σου είτε τη σχέση και την οικογένεια σου ακόμη και τα επαγγελματικά σου και δήλωσε τώρα συμμετοχή σε αυτό το σεμινάριο για να γνωριστούμε από κοντά και να σχεδιάσουμε την επιτυχία σου.

Φαντάσου πως θα ήταν να γνωρίσεις άλλους ανθρώπους που έχουν ένα όραμα για τη ζωή τους και όλοι μαζί μέσα από τη δύναμη της ομάδας και τη δύναμη της FTA Result μεθόδου ® να κατακτήσεις την κορυφή της ζωής κάνοντας μικρά, αργά και σταθερά βήματα.

Εάν ψάχνεις έναν σίγουρο τρόπο για να απελευθερώσεις τους περιορισμούς του παρελθόντος και να χτίσεις ένα ισχυρό μέλλον τότε σε προσκαλώ να γίνεις μέρος αυτής της ομάδας που θα σε αγκαλιάσει έτσι ώστε χέρι - χέρι να περπατήσουμε το μονοπάτι που θα χαράξει ο καθένας για τη ζωή του!

Σκέψου τι θέλεις, κράτησε τη θέση σου και πήγαινες στα mail σου για να δεις τις αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σου στο βιωματικό σεμινάριο "Γίνει Κυρίαρχος Του Εαυτού Σου"

Να Αγαπάς Τον Εαυτό Σου & Να Ζεις Με Πάθος!

Κράτησε Τη Θέση Σου

Υποστηρίζουμε τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα!