ΜΟΝΑΔΙΚΗ ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Online NLP Life Coaching Course

Ανακάλυψε Πώς θα Κάνεις Πραγματικότητα Αυτό που Θέλεις  & Αξίζεις, Διευρύνοντας τη Συνειδητότητά σου!


 • Προσωπικός Τομέας - Προσωπικοί Στόχοι

  Δεδομένου ότι όλα ξεκινάνε από εμάς, το πιο σημαντικό είναι να Γίνεις Συνιασθηματικά Δυνατός!

  Αυτό το Nlp Life Coaching Course θα σε βοηθήσει να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου και να αξιοποιήσεις τη δύναμή σου ώστε να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους, όπως: Αύξηση Αυτοπεποίθησης, αύξηση Αυτοεκτίμησης, απόκτηση ιδανικού σώματος – μείωση βάρους, απελευθέρωση θυμού, απελευθέρωση θλίψης & στενοχώριας, απελευθέρωση φόβου & φοβιών,  απελευθέρωση από κρίσεις πανικού, απελευθέρωση ενοχών και πολλά ακόμη.

  Μπορείς να φανταστείς πως μπορεί να είναι η ζωή σου σε 90 μέρες από τώρα;

 • Σχέσεις - Συναισθηματικός Τομέας

  Η γιαγιά μου από την Μ. Ασία έλεγε: Μοναχός σου ούτε στον Παράδεισο.. Και ξέρεις τι αναρωτιέμαι: Πόσοι άνθρωποι νιώθουν μόνοι μέσα στη σχέση; Πόσοι άνθρωποι δεν έχουν καν σχέση;

  Αυτό το Nlp Life Coaching Course θα σε βοηθήσει στις σχέσεις σου. Θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την αιτία και να βοηθήσεις ακόμη και τον σύντροφό σου να απεγκλωβιστεί από μοτίβα που κάνουν τη σχέση σας μίζερη.

  Η δημιουργία πάθους στη σχέση σου, η βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφό σου, εξάλειψη οικογενειακών συγκρούσεων, αποκατάσταση & βελτίωση της σχέσης με τα παιδιά σου, καθοδήγηση των παιδιών σου με ενδυναμωτικό τρόπο, πυροδότηση της αγάπης στη σχέση σου είναι οι στόχοι αυτής της online εκπαίδευση. 

  Είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις μια σχέση αγάπης και πάθους;

 • Επαγγελματικός - Οικονομικός Τομέας

  Οι οικονομικές απολαβές είναι ζητούμενο για τους περισσότερους ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη ΓΗ! Έχεις αναρωτηθεί για ποιο λόγο;

  Προσωπικά θα σε ρωτούσα για ποιο λόγο θα ήθελες πραγματικά να αυξήσεις το εισόδημά σου;

  Όταν έχεις ένα ισχυρό λόγο να κάνεις κάτι τότε ανεξάρτητα από το “πώς” θα το κάνεις ~ Νίτσε

  Αυτό το Nlp Life Coaching Course θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους  επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους. Συγκεκριμένα θα σου δείξει όχι μόνο πως θα πετύχεις τα επαγγελματικά και οικονομικά σου όνειρα, αλλά θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις σε βάθος τους λόγους για τους οποίους δεν είχες μέχρι σήμερα την επιτυχία που ήθελες και να καταστρώσεις νέα σχέδια και πλάνα.

  Το 80% της οικονομικής σου επιτυχίας εξαρτάτα από τη συναισθηματική σου νοημοσύνη και 20% από τις πρακτικές!

  Θέλεις να αυξήσεις την εισροή χρημάτων στον τραπεζικό σου λογαριασμό;

Σε αφορά αυτή η Online NLP Life Coaching εκπαίδευση;

 • Νιώθεις ότι πνίγεσαι συναισθηματικά και παρόλο τις προσπάθειές σου παραμένεις βυθισμένος σε ένα αδιέξοδο;

 • Νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση αγάπης και πάθους;

 • Νιώθεις ότι τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να έχεις μια αξιοπρεπή ζωή;

 • Θέλεις να μάθεις να απελευθερώνεις τα υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα σου;

 • Θέλεις να μάθεις να επαναπρογραμματίζεις τον υποσυνείδητο νου σου;

 • Θέλεις να μάθεις πως να πετύχεις σημαντικούς στόχους για εσένα στη ζωή σου;

 • Θέλεις να νιώσεις τη σιγουριά του πώς είναι και πως να επιλέξεις και να δημιουργήσεις το μέλλον που θέλεις και αξίζεις;

Εάν έχεις απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις"Όχι" τότε αυτή η εκπαίδευση δεν είναι για εσένα. Κλείσε τη σελίδα και αφιέρωσε το χρόνο σου σε κάτι πολύτιμο για εσένα.

Εάν έχεις απαντήση έστω και μια ερώτηση "Ναι" τότε αυτή η εκπαίδευση σε αφορά άμεσα. Συνέχισε να διαβάζεις γιατί άνθρωποι σαν εσένα έχουν κάνει θαύματα στη ζωή τους, γιατί όχι και εσύ;

Επίτρεψε μου να μοιραστώ μαζί σου μερικές από τις εκατοντάδες εμπειρίες ανθρώπων που παρακολούθησαν αυτό το NLP Life Coaching Course!

Ένα Εκατομμύριο Λίρες Τζίρο Μέσα Σε 1 Χρόνο!

Τι είπαν για το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες; Διαβάστε τι είπε ο Μάριος Θεράποντος...

Πριν πολλά χρόνια με την κρίση στη Κύπρο αναγκάστηκα να μεταναστεύσω στο Λονδίνο για να διεκδικήσω τη ζωή μου. Εκεί ανακάλυψα πως δεν ήταν ακριβώς όπως είχα ακούσει. Πέρασα δύσκολα χρόνια προσπαθώντας να βρω τον δρόμο Μου.

Ήμουν υπάλληλος και ο μισθός ίσα – ίσα που έφθανε για να επιβιώσω. Κάπου εκεί γνώρισα τον Μάνωλη Ισχάκη και τα online προγράμματά του. Η αλλαγή ήρθε πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Πάτησα στα πόδια μου. Παραιτήθηκα.

Έκανα τη δική μου επιχείρηση και μέσα στον πρώτο χρόνο η επιτυχία ήταν απρόσμενα μοναδική.. Ξεπέρασα το 1.000.000 Pounds τζίρο μέσα στον πρώτο χρόνο. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι εάν πραγματικά πιστέψουμε στον εαυτό μας και εφαρμόσουμε αποτελεσματικές στρατηγικές τότε η επιτυχία μας είναι μονόδρομος.

Πήρα Την Ζωή Στα Χέρια Μου!

Δείτε πως το πρόγραμμα βοήθησε την Ελίνα Λαμπρινάκη πάρει την ζωή στα χέρια της και να ξεπεράσει τις φοβίες της...

Όντας κοινωνικός λειτουργός ήμουν αρκετά σκεπτική. Παρόλο αυτά, έχοντας δοκιμάσει πολλά χρόνια διάφορες μεθόδους κάτι μου έκανε κλικ στον Μανώλη και τον ακολούθησα. Τον εμπιστεύτηκα και εφάρμοσα όλα όσα έμαθα από το Online πρόγραμμα και τον ίδιο. Τα αποτελέσματα;

Εντυπωσιακά! Καταρχήν, πλέον έχω εγώ τη γνώση και τη δύναμη να ξεπερνώ τις δυσκολίες της ζωής. Δεύτερον, ξεπέρασα τις φοβίες μου και πλέον μπορώ να απολαμβάνω την καθημερινότητα μου και με τον εαυτό μου, και τον άντρα μου και το παιδί μου. Τι πιο ωραίο από το να μπορώ

Να απολαμβάνω τη ζωή; Την κάθε στιγμή; Ναι, υπάρχουν δυσκολίες αλλά μπορώ να πατώ στα πόδια μου, να τις διαχειρίζομαι και να προχωρώ. Σε ευχαριστώ Μανώλη. Συστήνω σε όλους όσους θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους και δεν έχουν βρει τον κατάλληλο τρόπο να μελετήσουν τη μέθοδο του Μανώλη.

Μέσα Σε Ένα Μήνα Άλλαξε Όλη Μου Η Ζωή!

Δείτε πως το πρόγραμμα βοήθησε τον Ματθαίο Τσεμελή να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη του...

Πολλές φορές δεν μπορούμε να φανταστούμε πως τα φέρνει η ζωή. Δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε κάτι λάθος. Απλά, κάτι συμβαίνει και όλα αλλάζουν. Μια από αυτές τις φορές που κάτι έγινε στη ζωή μου δεν το άντεξα και έπεσα πολύ ψυχολογικά.

Η καθημερινότητα δυσκόλεψε και οι πρώτες προκλήσεις στην οικογένεια μου άρχισαν να εμφανίζονται. Δοκίμασα σε διάφορους ειδικούς αλλά οι πιο πολλοί όταν άκουγαν την ιστορία μου βιώνανε την απελπισία που είχα μέσα μου. Αυτό που με κέρδισε στον Μανώλη ήταν πως όταν άκουσε την ιστορία μου με μια σιγουριά και θετικότητα μου είπε μπορούν να αλλάξουν τα πάντα και άμεσα.

Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε όλη μου η ζωή. Άλλαξε η ψυχολογία μου και εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις μου. Όσοι με έβλεπαν με ρωτούσαν τι έχω κάνει.. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Πλέον, απολαμβάνω την οικογενειακή γαλήνη. Δεν σταματάμε ποτέ.

Γιατί να πάρεις μέρος στο NLP Life Coaching Course ΣΗΜΕΡΑ!

Το NLP Life Coaching Course θα σου Δώσει τις Γνώσεις, τις Τεχνικές και την Υποστήριξη που Χρειάζεσαι για να Πετύχεις τους Στόχους Σου, να Κάνεις αυτό που Θέλεις και να Ζήσεις μια Εξαιρετική Ζωή.

Η Δύναμη του NLP Life Coaching Course θα σε Κάνει Ισχυρό!

Το NLP Life Coaching Course θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου, όποιοι και αν είναι αυτοί γιατί η επιτυχία δεν εξαρτάται από το πόσο προσπαθείς πόσο καλός είσαι σε αυτό που κάνεις ή θέλεις να πετύχεις!

Η επιτυχία εξαρτάται από τη δεξιότητά σου να χειρίζεσαι τον εγκέφαλό σου, τα συναισθήματά σου και τη ζωή σου!

Πέτυχε τους Στόχους στους Πιο Σημαντικούς Τομείς της Ζωής σου!

ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

Το πρώτο στάδιο για να εξασφαλίσεις την επιτυχία της αλλαγής σου και των στόχων σου είναι να περάσεις από το στάδιο της ασυνειδησίας (δηλ. δεν γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν) στο στάδιο της συνειδητότητας και επίγνωσης (δηλ. γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο έχω συγκεκριμένα αποτελέσματα στη ζωή μου και τώρα μπορώ να τα αλλάξω).

Αυτό θα σου δώσει χαρά, ηρεμία, αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της πληρότητας!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Όλοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν εμπειρίες στη ζωή τους. Θέλουν να ταξιδέψουν. Θέλουν να διασκεδάσουν. Θέλουν ένα σπίτι. Θέλουν την ασφάλεια της επιβίωσης τους αλλά και τη δυνατότητα να νιώσουν σημαντικοί και να εξελιχθούν κατακτώντας διάφορους στόχους. Η οικονομική ευημερία είναι ένας επιτεύξιμος στόχος που μπορείς να κατακτήσεις εάν συμμετέχεις σε αυτό το σεμινάριο.

Δεν είναι τυχαίο που το 91% των ανθρώπων αύξησαν κατά 15% τα εισοδήματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες, έτσι δεν είναι;

ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Πως να ανακαλύψεις και να συνδεθείς με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου που είναι η σχέση σου. Η σχέση σου είναι πηγή δύναμης! Το 80% των πετυχημένων ανθρώπων είναι ζευγάρια.

Αλλά ξέρεις τι;

Δεν είναι θέμα επιτυχίας!

Είναι θέμα ποιότητα ζωής..

Μια σχέση αγάπης μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σου! 

Η ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

Οι σχέσεις με τα παιδιά μας είναι ένας βασικός παράγοντας για την ηρεμία, την ευτυχία, την επιτυχία και τη γαλήνη της ψυχής μας. Εάν δεν βρεις έναν αποτελεσματικό τρόπο να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου τότε ο χρόνος και τα χρήματα που θα δώσεις για να θεραπεύσεις είτε τα παιδιά σου είτε τη σχέση σας είτε τον εαυτό σου θα είναι τεράστια. Δεν υπάρχει μεγάλυτερη χαρά και δύναμη από το να βλέπεις και να απολαμβάνεις την ανάπτυξη των παιδιών σου μέσα σε έναν περιβάλλον αγάπης και χαράς. Αυτό το πλαίσιο είναι πηγή έμπνευσης, και δύναμης για τη ζωή των παιδιών σου.

Δήμητρα Κωνσταντίνου, Manager

 

Μέσα απο αυτό το πρόγραμμα έμαθα να κατανοώ και να αγαπάω τον εαυτό μου και να κατανοώ με απόλυτη συνείδηση πως για όλα ευθύνομαι εγώ.
Έμαθα να δίνω ενδυναμωτική ερμηνεία σε ότι συμβαίνει γύρω μου. Έμαθα να εμβαθύνω στη σκέψη μου περισσότερο απο πριν και μάλιστα σε χρόνο μηδέν, και να δίνω ΘΕΤΙΚΟ αποτέλεσμα.
Πλέον δεν μένω με τη μητέρα μου, ζω μόνη μου σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα στη Βούλα, οι σχέση μου με τη μητέρα μου έχει γίνει υπέροχη και αρμονική.
Έχω αποδεχτεί τα λάθη του πατέρα μου και τον έχω συγχωρήσει.
Δημιούργησα πόρους έτσι ώστε να μπορώ να ζω ανεξάρτητη μόνη μου.
Βελτιώθηκα στη δουλεία μου, και στις σχέσεις μου με τους υπαλλήλους της επιχείρησης που διευθύνω.
Έμαθα να κρατάω καλές σχέσεις με όλους τους ανθρώπους που επικοινωνώ, και να τους αγαπώ, ακούγοντάς τους και κατανοώντας το σημείο απο το οποίο βλέπουν τη ζωή, έχοντας δίψα να τους βοηθάω.
Αυτό είναι σίγουρα το πιο σημαντικό που έμαθα να κάνω, να βοηθώ άλλους ανθρώπους.
Και θα συνεχίσω να το κάνω για πάντα και να ΖΩ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!!!

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα πέτυχα να είμαι ήρεμη ψυχικά, να βλέπω αισιόδοξα την ζωή μου σε αυτό τον πλανήτη και να αγαπήσω τους ανθρώπους, έχω πετύχει και βελτιώνω την αυτοπεποίθηση μου μέρα με την μέρα και να φτάνω και να ολοκληρώνω βήμα βήμα τους στόχους μου, έμαθα να βάζω στόχους, γνώρισα καινούργιους ανθρώπους με κοινούς στόχους για προσωπική εξέλιξη και ανθρώπους που νοιάζονται και με στηρίζουν, κατάφερα να είμαι ευγνώμων για ότι έχω την κάθε μέρα της ζωής μου, ξεπέρασα την φάση της μικρής κατάθλιψης που είχα μπει, κατάφερα να πιστεύω και πάλι σε εμένα και τις ικανότητές μου, έχω πετύχει να κρίνω λιγότερο και να κατανοώ περισσότερο, έχω πετύχει να διοχετεύω την ενέργειά μου και την εστίασή μου σε ότι με κάνει χαρούμενη, πέτυχα να ζητάω βοήθεια και να αισθάνομαι όμορφα για αυτό όταν δεν μπορώ να διαχειριστώ κάτι μόνη μου, έμαθα να προσφέρω χωρίς αντάλλαγμα, κατάφερα και έμαθα πως να προσφέρω αξία στον εαυτό μου και στους άλλους ανθρώπους, πέτυχα να παίρνω την ευθύνη της ζωής μου και να μην γίνομαι θύμα των καταστάσεων, πέτυχα να είμαι ευτυχισμένη γιατί έμαθα ότι η ευτυχία είναι μια επιλογή και εγώ ορίζω την δική μου. Πέτυχα να μην έχω υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό μου και έμαθα να με συγχωρώ. Πέτυχα να είμαι γαλήνια και ενθουσιασμένη με τα όσα έχω καταφέρει έως τώρα και με όσα έπονται και να με επιβραβεύω για την προσπάθεια και όχι για το αποτέλεσμα.... Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που πέτυχα όλο αυτό διάστημα των 10 εβδομάδων,,, και όσο συνεχίζω να δουλεύω το πρόγραμμα ανακαλύπτω και πετυχαίνω κι άλλα! Μανώλη σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις προσφέρει ως άνθρωπος και ως couch, Ευχαριστώ και όλη την ομάδα που όλο αυτό το διάστημα με στήριξε και με στηρίζει με αγάπη!!!! Είμαι ευγνώμων!!!!!!

Παρασκευή Καραγιάννη

fade-leftfade-rightΜέρος I

Ύλη NLP Life Coaching Course

Πάτησε πάνω στην κάθε εβδομάδα να δεις τι θα μάθεις με αυτό το NLP Life Coaching Course

Προετοιμασία Εγκεφάλου Για Επιτυχία +

Υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να πετύχεις στη ζωή σου. Όλοι γνωρίζουμε ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από τον εγκέφαλο μας. Γνωρίζεις ποια είναι η βάση για κάθε είδους αλλαγή και επιτυχία;

Φαντάσου έναν αθλητή. Θα έμπαινει ποτέ μέσα στο γήπεδο χωρίς να προετοιμάσει τους μυς του;

Εάν όχι, τότε οι περισσότεροι άνθρωποι γιατί προσπαθούν να αυξήσουν τη δυναμική λειτουργίας του εγκεφάλου τους προτού ζητήσουν από αυτόν να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που έκανε;

Εάν θέλεις να πετύχεις πρέπει να προετοιμάσεις τον εγκέφαλό σου για αυτό!

 • Θα μάθεις να αλλάζεις συνειδητά την εγκεφαλική σου δραστηριότητα
 • Θα μάθεις να αλλάεις συνειδητά την συνειδητότητά σου
 • Θα μάθεις πως λειτουργεί ο εγκέφαλος
 • Θα μάθεις τις θεμελιώδες αρχές για να επηρεάζεις τις σκέψεις σου
Webinars +

Θα μπορούσες να φανταστείς πως θα άλλαζε η καθημερινότητα σου εάν γνώριζες αποτελεσματικές στρατηγικές που θα σε βοηθούσαν έχεις καλύτερες σχέσεις με τον εαυτό σου, τη σχέση σου, τα οικονομικά σου και τα παιδιά σου;

Η επιτυχία αφήνει τα σημάδια της. Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός!

Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να πετύχεις τους στόχους σου;

Υπάρχει μια μεθοδολογία που πάντα πετυχαίνει, θέλεις να τη μάθεις;

 • Πώς να ζήσεις μια εξαιρετική ζωή ξεπερνώντας τα εμπόδια
 • Πώς να πετύχεις τους στόχους σου ξεκλειδώνοντας το μυαλό σου
#1 Εβδομάδα +

Το πρώτο στάδιο για να εξασφαλίσεις την επιτυχία της αλλαγής σου και των στόχων σου είναι να περάσεις από το στάδιο της ασυνειδησίας (δηλ. δεν γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν) στο στάδιο της συνειδητότητας και επίγνωσης (δηλ. γνωρίζω πραγματικά για ποιο λόγο έχω συγκεκριμένα αποτελέσματα στη ζωή μου και τώρα μπορώ να τα αλλάξω).

 • Η βιολογία του ανθρώπου ώστε να γνωρίζεις τη λειτουργία του οργανσιμού, του μυαλού και του σώματός σου

 • Η ιστορία του ανθρώπου ώστε να ξέρεις για ποιο λόγο συμβαίνει ότι συμβαίνει

 • Τα #7 μυστικά για συναισθηματική ευεξία ώστε να αυξήσεις άμεσα τα επίεπδα της ενέργειας και της διάθεσής σου

 • Τι είναι συναίσθημα ώστε να αποκτήσεις τη δύναμη που χρειάζεσαι

 • Τι πραγματικά κινητοποιεί τους ανθρώπους να συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να πάρεις τον έλεγχο των αποτελεσμάτων σου

 • Ποια είναι τα #2 μεγαλύτερα προβλήματα όλων των ανθρώπων ώστε να εστιάσεις στο κατάλληλο σημείο και να πετύχεις χωρίς υπερ προσπάθειες

 • Ποιοι είναι οι #2 μεγαλύτεροι φόβοι όλων των ανθρώπων και πώς να τους αξιοποιήσεις

 • Πώς καταλήγει στην αποτυχία το 95% των ανθρώπων χωρίς να το γνωρίζει ώστε να μη πέσεις και εσύ σε αυτή τη παγίδα

 • Οι #6 βασικές ανάγκες και πώς να τις καλύψεις με ενδυναμωτικό τρόπο ώστε κερδίσεις χρόνο, χρήματα και να πολλαπλασιάσεις την επιτυχία σου

#2 Εβδομάδα +

Ο σκοπός της δεύτερης εβδομάδας είναι να πάρεις τον έλεγχο του Νο #1 παράγοντας που καθορίζει την επιτυχία όλων των ανθρώπων. Ο δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης είναι αυτός που θα καθορίσει όχι μόνο την επιτυχία σου αλλά και το ποσοστό της. Εάν θέλεις να αποτύχεις απλά μην δώσεις σημασία στη συναισθηματική σου νοημοσύνη.

Θα σου δοθούν τεχνικές για να απελευθερωθείς από τα #5 πιο βασικά συναισθήματα που βιώνει το 90% των ανθρώπων που είναι θυμός, λύπη, φόβος, άγχος και ενοχή.

 • Πώς παράγεται το συναίσθημα στο σώμα σου

 • Πώς να παράγεις συνειδητά το συναίσθημα που θέλεις ώστε να πετύχεις

 • Πώς να αλλάζεις το συναίσθημά σου μέσα σε #3 λεπτά

 • Πώς να σπας τα περιοριστικά και αποδυναμωτικά συναισθηματικά μοτίβο ώστε να ζεις από θέση υπεροχής και να πετυχαίνεις

 • Πώς να επηρεάζεις θετικά τους άλλους ανθρώπους χωρίς να μιλήσεις, με μη λεκτική επικοινωνία ώστε να σε ακολουθούν

#3 Εβδομάδα +

Ο σκοπός αυτής της εβδομάδας είναι να μάθεις πότε και πως προγραμμάτισες τον εαυτό σου και πως επηρεάζει αυτό έως και σήμερα τη ζωή σου και σε προσωπικό και σε συναισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Γνωρίζεις τη δύναμη της αυτό ύπνωσης;

Εάν μάθεις να χρησιμοποιείς τον ασυνείδητο νου σου τότε θα αλλάξεις εύκολα και για πάντα τη ζωή σου χωρίς κόπο και οικονομικές σπατάλες.

 • Τι είναι η αυτό ύπνωση και πώς να την αξιοποιήσεις για να πετύχεις

 • Πώς να προγραμματίζεις το μυαλό σου ώστε να προγραμματίσεις τη ζωή σου

 • Πώς οδηγείς ασυνείδητα τη ζωή σου σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό αδιέξοδο και πώς να ανοίξεις τις πόρτες των ευκαιριών για να πετύχεις

 • Τι πρέπει να λες, πότε να το λές και τι όχι ώστε να μην προγραμματίζεις αρνητικά τον εαυτό σου και τους άλλους ανθρώπους

 • Θα μάθεις να υπνωτίζεις συνειδητά τον εαυτό σου ώστε να πετύχεις οικονομικά και να ζήσεις μια σχέση πάθους απολαμβάνοντας την καθημερινότητα σου

#4 Εβδομάδα +

Οι πεποιθήσεις καθορίζουν τη ζωή σου! Όχι όμως τη ζωή που θέλεις και αξίζεις. Εάν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου πρέπει να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου. Ποιες πεποιθήσεις; Θέλεις να αλλάξεις τις κεντρικές πεποιθήσεις και όχι αυτές που φαίνονται. Τις πεποιθήσεις που είναι κρυμμένες βαθιά στον ασυνείδητο νου. Τότε θα ζήσεις βιωματικά όλα όσα έβλεπες και άκουγες θεωρητικά.

 • Ο μοναδικός τρόπος που θα μάθεις τι πιστεύεις πραγματικά σε ασυνείδητο επίπεδο έτσι ώστε να δουλεύεις εστιασμένος πάνω στην αλλαγή και τον στόχο που θέλεις

 • Ο μοναδικός τρόπος που θα βεβαιώνεις εάν πέτυχε η αλλαγή μιας πεποίθησης ή όχι έτσι ώστε να είσαι σίγουρος

 • Ένας σίγουρος τρόπος για να ανακαλύπτεις τις βασικές και κεντρικές περιοριστικές πεποιθήσεις σου

 • Μια απλή τεχνική για να αντικαταστήσεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις σου με ενδυνωματικές ώστε να πετύχεις

 • Οι βασικότερες περιοριστικές πεποιθήσεις που έχουν πολλοί άνθρωποι που ταλαιπωρούνται στη ζωή τους ώστε να μη χάνεις χρόνο να τις βρεις σε περίπτωση που δεν είσαι τόσο πετυχημένος όσο θέλεις

#5 Εβδομάδα +

Όσο απλό και εάν φαίνεται οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν γιατί δεν γνωρίζουν πως να θέσουν πραγματικά τους στόχους τους. Εάν θέσεις λάθος τους στόχους σου θα αποτύχεις γιατί θα είσαι σε εσωτερική σύγκρουση με τον ασυνείδητο νου σου, ακόμη και εάν δεν το αντιλαμβάνεσαι συνειδητά. Εάν θέσεις σωστά τους στόχους σου τότε θα νιώθεις ολοκληρωμένος μέσα σου και η επιτυχία θα είναι θέμα χρόνου... που θα έχεις εσύ ορίσει!

 • Ποιες είναι οι #3 σημαντικότες κατηγορίες στόχων και γιατί

 • Πώς να θέσεις τους στοχους σου για να αυξήσεις την αποτελεσματικότητα σου

 • Πώς να εναρμονίσεις τους στόχους σου με τις πεποιθήσεις σου για πραγματικά αποτελέσματα

 • Πώς να σχεδιάσεις την επιτυχία σου ώστε να μην αποτύχεις σε καμία περίπτωση. Ποιο είναι το πλάνο των πετυχημένων;

 • Πώς να μετράς την πρόοδό σου ώστε να πετύχεις ότι θέλεις και όταν θέλεις

#6 Εβδομάδα +

Ο σκοπός αυτής της εβδομάδας είναι να ανακαλύψεις τη δύναμη ή τη φυλακή της συνήθειας. Οι συνήθειες σου θα καθορίσουν την πρόοδό σου. Αλλά ακόμη και εάν ξέρεις ότι οι συνήθειες σου δεν σε βοηθούν, γνωρίζεις ποιες είναι εκείνες οι συνήθειες των εξαιρετικά πετυχημένων; Ξέρεις τι συνήθειες πρέπει να υιοθετήσεις προκειμένου να μην χάσεις χρόνο για να τις μάθεις, χρήματα για να τις ανακαλύψεις και ψυχικά αποθέματα μέχρι να τις εντοπίσεις;

 • Οι σημαντικότερες συνήθειες των πετυχημένων

 • Πώς να αποκτήσεις τις σημαντικότερες συνήθειες των πετυχημένων

 • Πώς να εξοικονομήσεις χρόνο ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όλα όσα αγαπάς και λαχταράς στη ζωή σου

 • Πώς να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου ώστε να γίνεις πιο αποδοτικός κατά 90%

 • Ποιες είναι οι πιο βλαβερές συνήθειες που πρέπει να αφαιρέσεις από τη ζωή σου για να μην αποτύχεις

#7 Εβδομάδα +

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν γνωρίσει την ευτυχία και κάποιοι άλλο άνθρωποι την βιώνουν σπάνια. Η ευτυχία και η ηρεμία είναι δυο καταστάσεις που συσχετίζονται και κατοικούν μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Η ευτυχία και η ηρεμία είναι μια συνειδησιακή κατάσταση που μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή εάν μάθεις τον τρόπο. Αυτός είναι ο σκοπός αυτής της εβδομάδας. Να ζήσεις μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή χωρίς άγχος απολαμβάνοντας μια σχέση πάθους και οικονομική ευημερία!

 • Οι #3 πιο αποτελεσματικές τεχνικές για να εξαφανίσεις το άγχος από τη ζωή σου

 • Ο Νο #1 τρόπος για να ζήσεις μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή

 • Που βρίσκεται το κέντρο της ευτυχίας στον εγκέφαλό σου και πώς να το ενεργοποιήσεις

 • Πώς να απολαμβάνεις το δώρο της ζωής

 • Πώς να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την κάθε μέρα που ζεις και να γεμίζει με αγάπη η ψυχή σου

#8 Εβδομάδα +

Ο σκοπός αυτής της εβδομάδας είναι να ανακαλύψεις και να συνδεθείς με τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σου που είναι η σχέση σου. Η σχέση σου είναι πηγή δύναμης! Το 80% των ανθρώπων είναι ζευγάρια. Πίσω από κάθε πετυχημένον υπάρχει ένας άνθρωπος. Παρόλο αυτά στις μέρες μας οι εντάσεις, οι τσακωμοί και οι χωρισμοί είναι καθημερινότητα.

Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά ώστε ανεξάρτητα από τα χρόνια της σχέσης σου εσύ να απολαμβάνεις το ΠΑΘΟΣ σαν την πρώτη ημέρα;

 • Οι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια και χαλούν οι οικογένειες ώστε να μην χωρίσεις ποτέ

 • Τι χρειάζεται να κάνεις για να πυροδοτήσεις το Πάθος στη σχέση σου ώστε να μην βαρεθείς ποτέ

 • Τι χρειάζεται να μην κάνεις για να μην σβήσει το Πάθος στη σχέση σου ώστε να είσαι πάντα ερωτευμένος/η
 • Πώς μπορείς να απολαμβάνεις τη σχέση σου σαν την πρώτη μέρα ώστε να έχεις μια πηγή δύναμης στη ζωή σου

 • Πώς να επιλέγεις τον κατάλληλο σύντροφο για τη ζωή σου ώστε να σταματήσεις να αμφιβάλεις και να αρχίζεις να απολαμβάνεις

#9 Εβδομάδα +

Οι σχέσεις με τα παιδιά μας είναι ένας βασικός παράγοντας γοα την ηρεμία, την ευτυχία, την επιτυχία και τη γαλήνη της ψυχής μας. Εάν δεν βρεις έναν αποτελεσματικό τρόπο να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου τότε ο χρόνος και τα χρήματα που θα δώσεις για να θεραπεύσεις είτε τα παιδιά σου είτε τη σχέση σας είτε τον εαυτό σου θα είναι τεράστια.

Δεν υπάρχει μεγάλυτερη χαρά και δύναμη από το να βλέπεις και να απολαμβάνεις την ανάπτυξη των παιδιών σου μέσα σε έναν περιβάλλον αγάπης και χαράς. Αυτό το πλαίσιο είναι πηγή έμπνευσης, και δύναμης για τη ζωή των παιδιών σου.

 • Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τα παιδιά σου ώστε να επικρατεί ηρεμία και αγάπη στην οικογένεια σου

 • Τι δεν πρέπει να κάνεις ώστε να διατηρήσεις τη σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά σου

 • Πώς να ανακαλύψεις το προσωπικό στυλ του παιδιού σου

 • Πώς να ενδυναμώσεις το παιδί σου και να το βοηθήσεις να εκφράσει την καλύτερη πτυχή του εαυτού του

 • Πώς να βοηθήσες τα παιδιά σου να αναπτύξουν την κοινωνική τους νοημοσύνη

 • Πώς να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας για το παιδί σου

#10 Εβδομάδα +

Όλοι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν εμπειρίες στη ζωή τους. Θέλουν να ταξιδέψουν. Θέλουν να διασκεδάσουν. Θέλουν ένα σπίτι. Θέλουν την ασφάλεια της επιβίωσης τους αλλά και τη δυνατότητα να νιώσουν σημαντικοί και να εξελιχθούν κατακτώντας διάφορους στόχους.

Η οικονομική ευημερία είναι ένας επιτεύξιμος στόχος που μπορείς να κατακτήσεις εάν συμμετέχεις σε αυτό το σεμινάριο. Δεν είναι τυχαίο που το 91% των ανθρώπων αύξησαν κατά 15% τα εισοδήματά τους μέσα στους επόμενους έξι μήνες, έτσι δεν είναι;

 • Το Mindset των οικονομικά πετυχημένων ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου

 • Που και πώς να εστιάζεις ώστε να γίνεις αποτελεσματικός

 • Πώς να βελτιώσεις τη δεξιότητα της ηγεσίας σου

 • Πώς να ξεπεράσεις τις ενοχές των χρημάτων ώστε να αρχίζεις να τα δημιουργείς

 • Πώς να δημιουργήσεις μια διάκριση ανάμεσα στον μύθο των χρημάτων και την αξία στον πελάτη σου ώστε να είσαι ο άνθρωπος που θα εμπιστεύονται και θα συνεργάζονται με τις καλύτερες προϋποθέσεις

 • Ιδέες και προτάσεις από σύγχρονα επιχειρηματικά μοντέλα που δημιουργούν εκατομμυριούχους

Μέρος II

Εκπαίδευση Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού | NLP

Τι θα μάθεις στην Online NLP εκπαίδευση;

Πάτησε πάνω στην κάθε NLP εκπαίδευση για να δεις τι θα μάθεις.

#1 Εκπαίδευση +

Το κλειδί της επιτυχίας!

Το πρώτο βήμα για να πετύχουμε ότι θέλουμε είναι να σκεφτούμε έξω από τα όρια της "λογικής" που σκεφτόμασταν στο παρελθόν.

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου;

Πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι! Jim Rohn

Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις τι μπορείς να κάνεις που ακόμη δεν το έχεις σκεφτεί;

#2 Εκπαίδευση +

Εάν θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις το gps για να σου δείξει το δρόμο, τι θα σου απαντούσε εάν του έλεγες ότι δεν ξέρεις που θέλεις να πας;

Έτσι ακριβώς είναι και ο ασυνείδητος νους.

Εάν δεν ορίσεις τι θέλεις τότε δεν θα σου δείξει το δρόμο για να πας.

Ωστόσο, εδώ είναι λίγο πιο σύνθετα τα πράγματα...

 1. Πρέπει να ξέρεις τι πραγματικά θέλεις
 2. Πως δουλεύει το gps του ασυνείδητου νου σου
 3. Να γνωρίζεις γιατί θέλεις να πας

O Friedrich Nietzsche έλεγε ότι εάν ξέρεις τι θέλεις και γιατί το θέλεις τότε θα μπορείς να το αποκτήσεις ότι και να συμβεί.

Ωστόσο, το τι θέλει πραγματικά ο ασυνείδητος νους και γιατί το θέλει πολλές φορές είναι άγνωστο για τους περισσότερους ανθρώπους γιατί χρειάζεται τρόπος για να το ανακτήσεις σαν πληροφορία από τα βάθη του ασυνείδητου νου..

Θέλεις να μάθεις τον τρόπο αυτόν;

#3 Εκπαίδευση +

Βλέποντας το με την απλή λογική, πρώτα χρειάζεται να μάθουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά, μετά να αναγνωρίσουμε τι πραγματικά θέλουμε, ύστερα τι είναι αυτό που μας κινητοποιεί ώστε να κάνουμε αυτό που χρειάζεται και μετά;

Τι άλλο από το να ορίσουμε με έναν αποτελεσματικό τρόπο τους στόχους μας.

Ας γυρίσουμε πίσω, στο αγαπημένο μας gps.

Τι λέει όταν του βάζεις με λάθος τρόπο τον προορισμό σου;

Αντίστοιχα, στη ζωή δεν θα μας πει κανένας τίποτα. Απλα θα αποτύχουμε.

Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ένας άνθρωπος πως να θέσει τους στόχους του και ποια είναι η διαδρομή που πρέπει να χαράξει!

Πόσο σίγουρος/η είσαι ότι γνωρίζεις πως να θέσεις τους στόχους της ζωής σου; σε όλα τα επίπεδα;

#4 Εκπαίδευση +

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του NLP είναι η δυνατότητα και ικανότητα που μας δίνει ώστε να πετύχουμε οτιδήποτε θέλουμε τόσο γρήγορα και με τόσο λίγο κόπο όσο δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ.

Θα μπορούσες να φανταστείς πόσο θα άλλαζε η αποτελεσματικότητά σου εάν θα μπορούσες να αντιγράψεις μια πολύ πετυχημένη συμπεριφορά πάνω σε κάτι που θέλεις στη ζωή σου;

Αναφέροντας να αντιγράψεις, δεν εννοώ μόνο να δεις τι κάνει και να το κάνεις.. Αυτό είναι αυτονόητο αλλά είναι ούτε το 1% από το παγόβουνο.

Αυτό που εννοώ είναι να μπορείς να εγκαταστήσεις στο μυαλό σου όλη τη διαδικασία που τρέχει ένας άλλος εγκέφαλος που πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλεις να πετύχεις.

Με άλλα λόγια, τι θα μπορούσες να πετύχεις εάν μπορούσες να αντιγράψεις με απόλυτη ακρίβεια μια συγκεκριμένη συμπεριφορά που χρειάζεσαι;

Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσένα;

#5 Εκπαίδευση +

Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι τα συναισθήματα είναι κάτι γενικό; Πόσοι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι δεν έχουν τη δύναμη να ελέγξουν τον εγκέφαλό τους; Πόσοι άνθρωποι δεν είναι έρμαια των συνθηκών και των συναισθημάτων τους με αποτέλεσμα να ζουν μια μίζερη ζωή; Μια ζωή που δεν θέλουν;

Υπάρχει λύση;

Ναιαιαιαιαιαι!

Ποια είναι αυτή;

Τα πάντα είναι αποτέλεσμα κάποιων ασυνειδητων διαδικασιών που τρέχει ο εγκέφαλος. Εμείς αντιλαμβανόμαστε το αποτέλεσμα αυτών αλλά δεν έχουμε συνειδητά πρόσβαση.

Το NLP μας δίνει τον τρόπο να ανακαλύψουμε αυτές τις διαδικασίες.

Πως τις ονομάζει;

Στρατηγικές Μυαλού..

Φαντάσου να μπορείς να εκμαιεύσεις τις στρατηγικές του μυαλού σου ώστε να τις επανασχεδιάσεις..

Μοναδικό;

Τι δυνατότητες και επιλογές αποκτάς τώρα στη ζωή σου;

#6 Εκπαίδευση +

Την καλύτερη γνώση του κόσμου να κρατάς στα χέρια σου, εάν στο τέλος της ημέρας συναισθηματικά είσαι αδύναμος ή έρμαιο των αισθήσεων σου τότε είσαι καταδικασμένος/η να αποτύχεις..

Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους!

Από την άλλη υπάρχει μια έκφραση που λέει:

Ανάλυση - Ανάλυση ίσον παράλυση!

Η ουσία βρίσκεται στην απλότητα. Θέλεις κάτι; Κάνε αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα που χρειάζεται για να το αποκτήσεις.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό;

Η συναισθηματική σου κατάσταση..

Ξέρεις πως να ζεις την καθημερινότητα σου μέσα από ένα δημιουργικό και χαρούμενο συναισθηματικό κόσμο;

Εάν όχι, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος... Το μέρος που δημιουργεί ευτυχισμένους ανθρώπους!

Εσύ θέλεις;

#7 Εκπαίδευση +

Θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ κάποιος ότι η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από έναν παράγοντα;

Θα μπορούσες ποτέ κάποιος να φανταστεί πως η διαφορά των εξαιρετικά πετυχημένων με των εξαιρετικά αποτυχημένων καθορίζεται από αυτόν τον παράγοντα;

Μπορείς να φανταστείς ποιος είναι αυτός ο παράγοντας και πως θα άλλαζε η ζωή σου και συναισθηματικά και οικονομικά εάν είχες τον τρόπο να τον επηρεάσεις;

Αυτή είναι η δύναμη αυτής της NLP εκπαίδευσης!

Εάν κρατούσες το κλειδί του μυαλού στα χέρια σου ποια δυνατότητά σου θα ξεκλείδωνες;

#8 Εκπαίδευση +

Όλοι γνωρίζουμε πάνω - κάτω ότι οι πεποιθήσεις μας καθορίζουν τα αποτελέσματα μας.. Αλλά αυτό που κάποιοι ίσως να μην έχουν σκεφτεί ακόμη, είναι ότι μπορεί να καθορίζουν τα αποτελέσματά μας οι πεποιθήσεις μας αλλά δεν καθορίζουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και αξίζουμε.

Οπότε δεν θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε εκείνο τον τρόπο που θα μας βοηθούσε να ανακαλύψουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και να τις αντικαταστήσουμε με ενδυναμωτικές;

Έχεις σκεφτεί ότι πίσω από κάθε συμπεριφορά υπάρχουν ένα σύστημα πεποιθήσεων που την δημιουργούν σε ασυνείδητο επίπεδο;

Τι περισσότερο θα μπορούσες να κάνεις;

Πόσο πιο αποδοτικός θα ήσουν;

Πόσο πιο αποτελεσματικός θα ήσουν;

Εάν μπορούσες να ανακαλύψεις τις κεντρικές περιοριστικές πεποιθήσεις ώστε να τις αντικαταστήσεις άμεσα με ενδυμωτικές;

#9 Εκπαίδευση +

Πόσες φορές δεν έχουμε δεις ανθρώπους να προσπαθούν πολύ και να αποτυγχάνουν;

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ιστορίες ανθρώπων που είχαν τις γνώσεις αλλά δεν τα κατάφεραν;

Για ποιο λόγο συνέβη αυτό;

Η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι μια προβολή των εικόνων που υπάρχουν στον εγκέφαλό μας σε ασυνείδητο επίπεδο. Στην ουσία, αυτές οι εικόνες είναι ένας από τους τρόπους που κωδικοποιεί ο εγκέφαλος μας τις εμπειρίες μας.

Ανάλογα την εικόνα, πυροδοτεί και την ανάλογη συμπεριφορά και ως αποτέλεσμα αυτού έχουμε και τα σχετικά αποτελέσματα.

Οπότε οι ερωτήσεις μου για εσένα είναι οι εξής:

 • Έχεις αναρωτηθεί μήπως υπάρχουν εικόνες στο μυαλό σου που σαμποτάρουν την προσπάθεια σου;
 • Γνωρίζεις πως μπορείς να αλλάζεις την αποδυναμωτικές εικόνες που ενυπάρχουν στο μυαλό σου;
 • Τι θα μπορούσες να καταφέρεις εάν γνώριζες πως να ζεις από τη φυσιολογία που έχουν οι πετυχημένοι;
#10 Εκπαίδευση +

Το 80% των πωλήσεων χάνεται στην έλλειψη σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πωλητή και υποψήφιου αγοραστή

Το 80% των ζευγαριών συγκρούονται λόγω της έλλειψης ουσιαστικής σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ τους

Τι σημαίνει αυτό;

Η δεξιότητα του να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους άλλους ανθρώπους είναι πρωταρχικής σημασίας. Αυτή θα καθορίσει και την ποιότητα της σχέσης μας και το ποσοστό που θα μας εμπιστευτούν οι άλλοι και θα μας ακολουθήσουν ή θα αποδεχτούν την πρότασή μας..

Μπορείς να το μεταφράσης αυτό για τη ζωή σου;

Τι θα γινόταν εάν μπορούσες να κάνεις τους άλλους να σε εμπιστευτούν χωρίς να μιλήσεις;

Bonuses

#11 Εκπαίδευση +

Μετα-προγράμματα | Μέρος I

Φαντάσου έναν μηχανισμό ασφαλείας που έχει έναν συγκεκριμένο κωδικό. Έστω ότι εσύ, προσπαθείς να περάσεις από το ένα δωμάτιο στο άλλο ένα κουτί με χρυσό.. αλλά δεν έχει τον κωδικό ασφαλείας.

Θα τα καταφέρεις;

Θα μπορέσει ο φίλος σου, ο συνεργάτης σου, ο υποψήφιος αγοραστής σου να γευτεί το χρυσό που θέλεις να του δώσεις;

Έτσι ακριβώς λειτουργούν τα μετά προγράμματα.

Ο κάθε εγκέφαλος έχει έναν κωδικό. Έχει κάποια φίλτρα. Έχει έναν τρόπο που αντιλαμβάνεται τις πληροφορίες.

Όσο και εάν προσπαθείς να μεταφέρεις ένα μήνυμα σου εάν δεν το κάνεις με το κατάλληλο τρόπο, εκείνον που ο συνομιλητής σου αντιλαμβάνεται τότε απλά θα μάταια θα προσπαθείς.

Εάν αυτό ισχύει, σκέψου τι θα μπορούσες να είχες πετύχει εάν γνώριζες πως να μεταφέρεις το μήνυμά σου στον συνομιλητή σου...

 • Πόσες πωλήσεις θα είχες κάνει;
 • Πόσο πιο παραγωγικές θα ήταν οι συζητήσεις σου με τους συνεργάτες σου;
 • Πόσες λιγότερες φορές θα είχες τσακωθεί με τον/την σύντροφό σου;
 • Πόσο πιο αποδοτικός θα ήσουν;
 • Πόσο πιο αποτελεσματικός θα ήσουν;
 • Πόσο καλύτερη και πιο πετυχημένη θα ήταν η ζωή σου;
#12 Εκπαίδευση +

Μετα-προγράμματα | Μέρος I

Φαντάσου έναν μηχανισμό ασφαλείας που έχει έναν συγκεκριμένο κωδικό. Έστω ότι εσύ, προσπαθείς να περάσεις από το ένα δωμάτιο στο άλλο ένα κουτί με χρυσό.. αλλά δεν έχει τον κωδικό ασφαλείας.

Θα τα καταφέρεις;

Θα μπορέσει ο φίλος σου, ο συνεργάτης σου, ο υποψήφιος αγοραστής σου να γευτεί το χρυσό που θέλεις να του δώσεις;

Έτσι ακριβώς λειτουργούν τα μετά προγράμματα.

Ο κάθε εγκέφαλος έχει έναν κωδικό. Έχει κάποια φίλτρα. Έχει έναν τρόπο που αντιλαμβάνεται τις πληροφορίες.

Όσο και εάν προσπαθείς να μεταφέρεις ένα μήνυμα σου εάν δεν το κάνεις με το κατάλληλο τρόπο, εκείνον που ο συνομιλητής σου αντιλαμβάνεται τότε απλά θα μάταια θα προσπαθείς.

Εάν αυτό ισχύει, σκέψου τι θα μπορούσες να είχες πετύχει εάν γνώριζες πως να μεταφέρεις το μήνυμά σου στον συνομιλητή σου...

 • Πόσες πωλήσεις θα είχες κάνει;
 • Πόσο πιο παραγωγικές θα ήταν οι συζητήσεις σου με τους συνεργάτες σου;
 • Πόσες λιγότερες φορές θα είχες τσακωθεί με τον/την σύντροφό σου;
 • Πόσο πιο αποδοτικός θα ήσουν;
 • Πόσο πιο αποτελεσματικός θα ήσουν;
 • Πόσο καλύτερη και πιο πετυχημένη θα ήταν η ζωή σου;

Ποια είναι η άποψη των επώνυμων για το NLP;

Time Magazine

Ο Νευρο-γλωσσικός Προγραμματισμός έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα παντός χρήσης πρόγραμμα & τεχνολογία αυτοβελτίωσης.

Der Spiegel Magazine

Ακόμα και τα μεγάλα γερμανικά κονσόρτσιουμ εκπαιδεύουν τους διευθυντές τους στον Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό.

Διάρκεια Προγράμματος - 12 μήνες

 • 180 Βασικό Πρόγραμμα & 30 Ημέρες Bonus για όσους θέλουν να εμβαθύνουν και να προχωρήσουν

 • Θα έχεις 12 μήνες online υποστήριξη για να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις τους στόχους σου

Πώς λειτουργεί αυτό το NLP Life Coaching Course;

 • Σου εξηγώ τη θεωρία ώστε να αποκτήσεις γνώσεις για να αλλάξει τον τρόπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα ο εγκέφαλός σου ώστε να αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου

 • Σου δίνω τεχνικές για να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου

 • Σου δίνω στρατηγικές για να παράγεις μετρήσιμα αποτελέσματα στη ζωή σου

 • Έχεις υποστήριξη για ένα ολόκληρο χρόνο είτε σε απορίες από τα μαθήματα είτε σε κάτι άλλο που θέλεις και χρειάζεσαι

Στην ουσία, ύστερα από #10+ χρόνια εμπειρίας και έχοντας βοηθήσει πάνω από 100.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, γνωρίζω όλο το ψυχολογικό ταξίδι που χρειάζεται να διανύσει κάποιος προκειμένου να ελευθερωθεί από αυτά που τον βαραίνουν και να εγκαταστήσει στον υποσυνείδητο νου και στη ζωή του τη νέα πραγματικότητα που θέλει και αξίζει.

Για αυτό θα είμαι δίπλα σου για έναν ολόκληρο χρόνο ώστε να είσαι ασφαλής και σίγουρος ότι θα πετύχεις αυτό που θέλεις και αξίζεις!

Δεσμεύομαι να πετύχεις, εσύ θα ακολουθήσεις το μονοπάτι της ελευθερίας σου;


Χαρακτηριστικά του NLP Life Coaching Course

 • Video

 • Mp3

 • Θα μπορείς να το μελετήσεις στο χώρο σου και στο χρόνο σου. Αλλά την ίδια στιγμή θα έχεις και την υποστήριξη που χρειάζεσαι σαν να έκανες coaching. Θα ρωτάς και θα σου απαντώ!

 • Θα μπορείς να παρακολουθείς την εκπαίδευση από τον υπολογιστή σου, το κινητό σου, το tablet σου ή i-pad ώστε να αξιοποιείς κάθε στιγμή της ζωή σου για να έχεις γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι από τη ζωή σου για να πετύχεις τους στόχους που θέλεις

Οι γνώμες των μαθητών του NLP Life Coaching Course

Testimonial manolisischakis

Anthony Robbins, motivational speaker

– Το NLP είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός και ευχάριστος τρόπος για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες του εγκεφάλου.
– Το NLP εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό πλαίσιο το οποίο κατευθύνει το δικό μας μυαλό. Μας διδάσκει πώς να κατευθύνουμε όχι μόνο τη δική μας κατάσταση και συμπεριφορά αλλά και τη κατάσταση και συμπεριφορά των άλλων. Με λίγα λόγια είναι η επιστήμη του πώς να χρησιμοποιείς το μυαλό σου με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να παράγεις τ’ αποτελέσματα που επιθυμείς.

Προσφορά: Από 1.100€

ΜΟΝΟ 👉 Μόνο 800€ 👈 Σε #4 Δόσεις από 200€!

ΤΕΛΕΙΟ;

Είμαι Αποφασισμένος να Πετύχω!

Δες Τι Λένε Κάποιοι Από Αυτούς Που έχουν Γνωρίσει Την Μέθοδό Holistic Result Coaching ® που έχω Δημιουργήσει και Εσύ θα Μπορέσεις να Μάθεις τα Μυστικά της σε αυτό το NLP Life Coaching Course.

Δεν χρειάζεται να βασιστείς μόνο στο λόγο μου. Δες τι λένε αυτοί που έχουν παρακολουθήσει τη μέθοδο μου!

ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΣΙΛΙΚΑ

Ο θυμός μου πλέον ανύπαρκτος..η σκέψη μου πλημμύρισμενη απο πολλές και όμορφες εικόνες...πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα...Δεν υπάρχει δεν ΜΠΟΡΩ να κανω κατι αλλά δεν ΘΕΛΩ..σε ευχαριστώ για όλα Μάνο!!είσαι ο καλύτερος!!

ΗΛΙΑΣ ΓΚΡΑΤΣΙΑΣ

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων του με έχει βοηθήσει πολύ στο να φέρω καλύτερα αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στο να λειτουργώ και να σκέφτομαι καλύτερα και πιο εποικοδομητικά μέσα στην ζωή μου γενικότερα.

ΛΙΝΟΣ ΣΚΑΡΑΣ

Ο Μανώλης είναι ο αντι-guru του Coaching γιατί καταφέρνει να εκμηδενίσει την "απόσταση" ανάμεσα στον ίδιο και σε εμάς που έχουμε ζητήσει την βοήθεια του.
Μπαίνει στα παπούτσια μας και μας μάθενει χέρι-χέρι να περπατάμε με έναν νέο τρόπο που μέχρι χθες μας ήταν άγνωστος.Δώσε του λόγο και θα σου δώσει τρόπο. Μανώλη σε ευχαριστώ για όλα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δοκίμασα κάποιες θεραπείες για να συνέλθω μέχρι και ψυχίατρο όμως μόνο ο Μανώλης κατάφερε να με βοηθήσει πραγματικά να σταθώ στα πόδια μου. Με τη καθοδήγηση του θυμήθηκα όλα τα θετικά στοιχεία μου, έμαθα να αγαπάω τον εαυτό μου και ξεκίνησα αυτό που αγαπάω πολύ ξανά και αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.

Περισσότερα Σχόλια για το πως Βοήθησε Ανθρώπους αυτό το NLP Life Coaching Course

 • Είναι από τους πιο εκπαιδευμένους ανθρώπους που έχω συναντήσει σε Ελλάδα, Γερμανία και Αμερική στο κομμάτι του coaching. Η μεταδοτικότητα του είναι επίσης εξαιρετική. Πολλές φορές και όταν σαν άνθρωπος δεν αισθάνομαι καλά, φτάνουν λίγα λεπτά συνομιλίας μαζί του και είμαι πάλι έτοιμος να κατακτήσω τον κόσμο όλο καθώς και κάθε μου όνειρο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε ποιότητα και γνώσεις από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του χώρου του παγκοσμίως. Ιδιαιτέρως στην κατάσταση που διανύει η χώρα μας και την γενικότερη απελπισία που διακατέχει τους Έλληνες ο Μανώλης Ισχάκης και οι συνεδρίες του είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος ο οποίος παρόλα αυτά έχει ακόμα όνειρα και στόχους.

 • Μανωλης ισχακης!!!!!! Ενα ονομα, μια εμπειρία, ενα χαμόγελο, μια θετική σταση ζωης, μια βοηθεια, μια στήριξη κ υποστηριξη μαζι κ τόσα αλλα που θελω πολύ χρόνο για ν γραψω.. Τον γνωρισα πριν 10 μηνες, με εξέπληξε η θετικοτητα του, η ζωντανια του, η θέλησή του για ζωη κ οπωσ ειναι λογικο αυτο μεταδίδεται….νομιζω πωσ όλοι μας έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που ειναι αισιόδοξοι κ σε κανουν ν βλέπεις την θετικη πλευρα της ζωης σε οτιδήποτε… Ο Μάνος λοιπόν ειναι ενας από αυτούς, κ το εκπληκτικό ειναι πως αφου τελειωσεις με τις συνεδριες μαζι του, με εναν υπέροχο, μαγικο τροπο οτι εχετε κανει κ εχετε δουλέψει ερχεται σαν αποτέλεσμα στην καθημερινότητα σου… Μανο ευχαριστώ γιατι δειχνεις παντα το φως κ ετσι φωτιζομαστε όλοι!!!!

Τι άλλο θα Λάβεις σε αυτό το Life Coaching Course;

ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 1,180€!

Εάν δεν είναι ΣΗΜΗΕΡΑ η πιο κατάλληλη στιγμή... Εάν δεν είναι ΤΩΡΑ η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τη ζωή σου Καλύτερη, Πότε Νομίζεις ότι θα Είναι;

Κάθε Φορά που Αποφασίζεις να Κάτι Καλό για Εσένα, Δώρα Πολλά θα Έρχονται στη Ζωή σου!

BONUS 1:

Πώς να δημιουργήσεις μια σχέση πάθους, αξίας 80€

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο έρωτας φεύγει με τα χρόνια και προσωπικά απαντώ αυτό που φεύγει με τα χρόνια δεν είναι ο έρωτας αλλά η κατάλληλη συμπεριφορά που όχι μόνο θα διατηρήσει τον αρχικό έρωτα αλλά θα τον πολλαπλασιάσει.

Σε αυτό το Online NLP Life Coaching Course, ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν, θα μάθεις τι πρέπει ακριβώς να κάνεις έτσι ώστε να αφαιρέσεις εντάσεις, τσακωμούς και τη μιζέρια από τη σχέση σου ώστε να απολαύσεις την πιο ισχυρή σχέση που θα μπορούσες να δημιουργήσεις με έναν άνθρωπο σε αυτή τη ζωή.

Πως θα ήταν η ζωή σου εάν είχες μια σχέση αγάπης;

BONUS 2:

Πώς να γίνεις ο καλύτερος γονιός τους παιδιού σου, αξίας 80€

Πόσοι άνθρωποι χαλούν χρόνια, χρήματα και τη ζωή τους ολόκληρη για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και στο τέλος τα παιδιά έχουν εξαιρετικά προβλήματα είτε αυτοπεποίθησης, είτε κοινωνικοποίησης, είτε κρίσεων πανικού είτε πολλών κιλών είτε κακής επικοινωνίας με τους γονείς;

Πώς θα μπορούσε ένας γονιός να είναι χαρούμενος και πετυχημένος εάν έχει σοβαρά προβλήματα με το παιδί του;

Σε αυτό το webinar θα μάθεις πώς να χτίσεις τη σχέση με τα παιδιά σου και αλλάζοντας εσύ να επηρεάσεις τα παιδιά σου ώστε να νιώθουν την ασφάλεια και τη δύναμη που χρειάζονται ώστε να δημιουργήσουν μια χαρούμενη και πετυχημένη ζωή. Πραγματικά, μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να σημαίνει για έναν γονέα αυτό;

Ήρεμία, χαρά και πάθος στην καθημερινότητα του. Τόσο απλά!

Πώς θα ήταν η ζωή σου εάν ένιωθες περήφανος γονιός;

BONUS 3:

Πώς να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς άγχος, αξίας 80€

Εάν θα μπορούσες να γνωρίζεις πόσα χρήματα καταλήγουν να δίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι σε χάπια, συνεδρίες και διάφορες μεθόδους για κρίσεις πανικού, φοβίες, κατάθλιψη, απογοήτευση, μιζέρια, αίσθηση μοναξιάς κ.ο. τότε μόνο για αυτό θα έκανες κλικ στο κουμπάκι για να αποκτήσεις αυτές τις υπέροχες και αποτελεσματικές γνώσεις.

Σε αυτό το online webinar θα μάθεις τις πιο πετυχημένες στρατηγικές που θα σε βοηθήσουν να σπάσεις περιοριστικά μοτίβο ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις νέες ενδυναμωτικές συμπεριφορές για τη ζωή σου. Ποιες συμπεριφορές; Εκείνες που θα σου δώσουν την ηρεμία που θέλεις τη διάθεση που αξίζεις και τη ζωή που ονειρεύεσαι…

Πώς θα ήταν η ζωή σου εάν έδιωχνες το άγχος και γέμιζες και ηρεμία και γαλήνη;

BONUS 4:

Πρόσβαση στη VIP ομάδα & μακροχρόνια υποστήριξη, αξίας 300€

Μια από τις προκλήσεις που συναντούν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους ή θέλουν να πετύχουν κάτι σημαντικό είναι ο κοινωνικός τους κύκλος. Για αυτό μέσα από τη συμμετοχή σου σε αυτό το online πρόγραμμα θα μπορείς να γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους που έχουν όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Θέλουν να ζήσουν μια όμορφη ζωή και είναι διαθέσιμοι να κάνουν ότι χρειάζεται για να το κάνουν να συμβεί.

Μια άλλη πρόκληση που συναντούν οι άνθρωποι που συμμετέχουν στα σεμινάρια είναι η έλλειψη υποστήριξης με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου. Για αυτό μέσα από αυτή την ομάδα αλλά και ένα ειδικό πεδίο κάτω από τις εκπαιδεύσεις, θα είμαι δίπλα σου έτσι ώστε να ξεκαθαρίζουμε έννοιες, να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις και τις στρατηγικές ώστε να βιώσεις την ευτυχία και την περηφάνια της επιτυχίας.

Πόσο ασφαλής και γεμάτος θα ένιωθες εάν υπήρχαν άνθρωποι να σε βοηθούν και να σε καταλαβαίνουν;

BONUS 5:

Προυποθέσεις για μια ευτυχισμένη & πετυχημένη ζωή, αξίας 150€

Πιστεύω πως όσο και να θέλουμε ή να προσπαθούμε να κάνουμε κάτι στη ζωή μας εάν δεν ξέρουμε πως να το κάνουμε, στο τέλος της ημέρας θα αποτύχουμε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μας.

Έτσι κάποια στιγμή ρώτησα τον εαυτό μου:

👉Πώς πρέπει να αξιοποιήσω τον εγκέφαλό μου για να νιώσω ευτυχισμένος;

👉Τι πρέπει να κάνω για να νιώθω αυτοπεποίθηση και να πετυχαίνω τους στόχους μου;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις έδωσαν τόσο σε εμένα αλλά και σε χιλιάδες ανθρώπους το χαμόγελο στα χείλη μας. Αυτές τις αρχές τις μοιράζομαι σε #12 videos που έχω φτιάξει για εσένα με σκοπό να ξέρεις πως να επιλέξεις την ευτυχία στη ζωή σου.  Η ευτυχία, βιολογικά είναι η καλύτερη κατάσταση που μπορείς να φέρεις τον εγκέφαλό σου ώστε να έχεις τη μέγιστη διαύγεια και απόδοση σε ότι και εάν θέλεις να κάνεις.

Τι θα σήμαινε για εσένα να είσαι ευτυχίσμένος & γαλήνιος;

Τι θα σήμαινε για τους φίλους σου να είσαι ευτυχισμένος & γαλήνιος;

Τι θα σήμαινε για την οικογένεια σου να είσαι ευτυχίσμενος & γαλήνιος;

BONUS 6:

Επαναπρογραμματισμός Εγκεφάλου, αξίας 90€

Πόσο όμορφο ακούγεται;

Πέρασαν πολλά χρόνια εκπαίδευσης και μελέτης για να μπορέσω να απλοποιήσω τη διαδικασία. Σε αυτό το μέρος θα μάθεις πώς να "γυμνάσεις" περιοχές του εγκεφάλου σου αλλά και πως να ενεργοποιήσεις το κέντρο της ευτυχίας!

Τέλειο;

Ίσως φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά συνήθως οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη πεποίθηση χάνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάτι σημαντικό για αυτούς.

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι τα πάντα είναι θέμα εγκεφάλου. Όλοι γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιήουμε ένα μικρό μέρος αυτού. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν όλοι αλλά μπορείς να το μάθεις εσύ, είναι πως μπορείς να γίνεις ο χειριστής τους εγκεφάλου σου ώστε να παράγει τα αποτελέσματα που εσύ θέλεις!

Χρησιμοποιείς ή σε χρησιμοποιεί το μυαλό σου;

Δεν πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου;

Στην ουσία να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου!

Τι θα σήμαινει για εσένα να μπορείς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου και να σταματήσει η ζωή σου να εξαρτάται από το εξωτερικό περιβάλλον;

BONUS 7:

Η δύναμη της κβαντικής και πως μπορεί σε βοηθήσει να πετύχεις, αξίας 160€

Ο ορθολογισμός είναι ένας υπέροχος τρόπος σκέψης αλλά δεν είναι πάντα αρκετός. Στην ουσία τίποτα δεν είναι από μόνο του αρκετό χωρίς αυτό που το συμπληρώνει. Όλα στη φύση βρίσκονται σε ζευγάρια.

Η κβαντική φυσική έχει δώσει πολλές απαντήσεις σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα του παρελθόντος.

"Δεν μπορείς να λύσεις κανένα πρόβλημα εάν προσπαθείς από το ίδιο επίπεδο συνειδητότητας που το δημιούργησες" Albert Einstein

Έτσι κατέληξα ότι "δεν χρειάζεται να λύσουμε τα προβλήματά μας" αλλά να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας.. και τότε τα προβλήματα θα έχουν λυθεί!

Έτσι εάν ακολουθήσεις τα βήματα που θα σου παραθέσω τότε θα μπορούσες να φανταστείς  ιδανική σου ζωή, έτσι δεν είναι;

 1. Μάθε πως να πάρεις πίσω τη χαμένη σου δύναμη
 2. Μάθε πως να απεγκλωβιστείς από τα περιοριστικά μοτίβο
 3. Ευθυγραμίσου με τα όνειρά σου
 4. Μάθε πως να κάνεις το "ανέφικτο", εφικτό

Αυτά τα #4 βήματα θα σου φωτίσουν το μονοπάτι του σκοπού της ζωής σου!

Πόσο δύναμη, διαύγεια και ηρεμία θα σου έδινε ένα άλλο επίπεδο συνειδητότητας;

ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

 1. Ποια είναι και πώς να αποκτήσεις τη νοοτροπία του νικητή (Αξίας 80€)
 2. Πώς να αναπτύξεις την οικονομική σου νοημοσύνη (Αξίας 80€)
 3. Πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου (Αξίας 80€)

Βεβαίωση Παρακολούθησης Life Coaching Course από τον Μανώλη

Βεβαίωση Παρακολούθησης HRC| Holistic Result Coaching - Μέρος Ι

Βεβαίωση Παρακολούθησης NLP Τεχνικών

Γιατί Αγαπούν οι Συμμετέχοντες το NLP Life Coaching Course;

Ήμουν πολύ απογοητευμένη και είχα πολλές αρνητικές σκέψεις στη ζωή μου. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ξαναβρήκα τη χαρούμενη Μαρία και έχω πετύχει τους πρώτους μου οικονομικούς στόχους.

Μαρία Σταθάκη
Ιδ. Υπάλληλος

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ανακάλυψα υποσυνείδητους περιορισμούς που μου έβαζαν εμπόδια στην οικονομική μου επιτυχία. Βρήκα στρατηγικές και πρακτικούς τρόπους για να αυξήσω το εισόδημά και τη ρευστότητα μου. Το πρόβλημα σε κάθε επιχειρηματία της εποχής. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Νίκος Πετρίδης
Επιχειρηματίας

Ο Μανώλης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και το πρόγραμμα του είναι πολύ αποτελεσματικό. Είναι στοχευμένος, δίνει λύσεις και έχει καινοτόμες πρακτικές. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια αλλά τα πιο πολλά είναι θεωρίες χωρίς συγκεκριμένες λύσεις. Προσωπικά με βοήθησε να γίνω πιο αποτελεσματικός στην ομάδα μου και να κατακτήσω την πρώτη θέση στην εταιρία που είμαι υπεύθυνος. Εάν θέλεις να κάνεις ένα καλό δώρο στον εαυτό σου τότε σου συστήνω να συμμετέχεις σε αυτό το σεμινάριο.

Βασίλης Κώνστας
Διευθυντής Πωλήσεων

Είχα πολλά χρόνια προβλήματα με τον γάμο μου και τα παιδιά μου. Σκεφτόμουν σοβαρά να χωρίσω. Ευτυχώς ήρθε στα χέρια μου αυτό το πρόγραμμα. Μετά από πολλά χρόνια αγκαλιάζομαι με τον άντρα μου και νιώθω την αγάπη να φωτίζει όλο μας το σπίτι. Η σχέση μου με τα παιδιά μου έχει γίνει ιδανική. Παίζουμε, διασκεδάζουμε και η επικοινωνίας μας πλέον είναι αληθινή! Σε ευχαριστώ Μανώλη!

Κατερίνα Πετράκη
Δημόσιος Υπάλληλος

Πάρε Την Ζωή Σου Στα Χέρια Σου...

Αρκετά περίμενες... Ποια είναι η Καλύτερη Στιγμή για να Κάνεις τη Ζωή σου Καλύτερη;

Η αξία του προγραμμάτος είναι 1.100€ με ΔΩΡΑ αξίας 1,180€! Απλά Τέλειο!

Προσφορά: Από 1.100€

ΜΟΝΟ 👉 Μόνο 800€ 👈 Σε #4 Δόσεις από 200€!

ΤΕΛΕΙΟ;

Είμαι Αποφασισμένος να Πετύχω!

Εάν μετά από #2 μήνες ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα δεν έχεις παρατηρήσει καμία διαφορά στη ζωή σου τότε θα σε αναλάβω προσωπικά!

Εάν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου.. Εάν θέλεις να πετύχεις.. Εάν θέλεις να ξεχωρίσεις δεν υπάρχει καμία περίπτωση μαζί μου να μην το κάνεις!

Στο εγγυώμαι αυτό! Όχι στα λόγια.. Αλλά στις πράξεις!

Ξεκίνα τώρα αυτό το μαγικό ταξίδι κάνοντας κλικ σε ένα από τα κουμπιά από κάτω της επιλογής σου!

Υποστηρίζουμε τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα!