Επαναπρογραμματισμό Εγκεφάλου

Μόλις ανακάλυψες τα πιο ισχυρά εργαλεία εξέλιξης εγκεφάλου και προσωπικής ανάπτυξης στον πλανήτη...

Οπτικοί & Ακουστικοί Διαλογισμοί Με Υποσυνείδητα Μηνύματα

Χαίρετε!

Βλέπεις αυτή την σελίδα επειδή έχεις αποκτήσει ένα από τα προϊόντα μου και σε αυτή την σελίδα θα σου παρουσιάσω το ιδανικό επόμενο βήμα…

Η τεχνολογία που θα μοιραστώ μαζί σου μπορεί να μοιάζει σαν επιστημονική φαντασία, όμως πρόκειται για πραγματικότητα, επιβεβαιωμένη από πολλές επιστημονικές μελέτες οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα πως αξιοποιώντας τις δυνατότητες του μυαλού μας μπορούμε να αλλάξουμε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Διαλογίσου Σαν Ζεν Μοναχός Και Απόλαυσε Όλα Τα Οφέλη Του Διαλογισμού… Με Το Πάτημα Ενός Κουμπιού!

Φαντάσου να συνδέεσαι σε ένα οπτικοακουστικό μέσο το οποίο περιέχει εικόνες και ήχο τόσο ισχυρές… που να έχουν άμεση θετική αλλαγή στην δομή του νευρικού σου συστήματος αλλά και στην ζωή σου!

Βιώνοντας αυτή την κατάσταση διαλογισμού, κάθε μέρα, δημιουργείς θετικές αλλαγές στο μυαλό σου και κατά επέκταση στην ζωή σου.

Οι διαλογισμοί είναι και οπτικοί και ακουστικοί. Περιέχουν την τεχνολογία binaural, monaural, Isochronic beats.

Επίσης, περιέχουν συγκεκριμένς συχνότητες με σκοπό να επηρεάσουν το μυαλό και να τον φέρουν σε συγκεκριμένη κατάσταση όπως ηρεμία, ευτυχία, να απελευθερωθεί το stress/αγχος κ.ο.

Θα «εξαναγκάσουν» τον εγκέφαλο να μπει σε μια συγκεκρμένη κατάσταση.

Πως;

Μέσα από τις συχνότητες που περιέχουν πολλές φορές δεν είναι εμφανής σε εμάς.

Επίσης περιέχουν υποσυνειδητες υποβολες που προγραμματιζουν τον εγκεφαλο.

Γιατί Πρέπει Να Αποκτήσεις Τους Διαλογισμούς ΣΗΜΕΡΑ

  • Αυξημένη Χαλάρωση - Τα binaural beats σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις με το πάτημα ενός κουμπιού, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αν έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας. Βλέποντας το αντίστοιχο video, μπορείς να πας από την σούπερ υπερένταση στην σούπερ χαλάρωση σε μερικά λεπτά.
  • Καλύτερος Ύπνος - Το άμεσο αποτέλεσμα της καλύτερης χαλάρωσης είναι ο καλύτερος ύπνος. Βλέποντας τα videos κάθε μέρα το μυαλό μαθαίνει να χαλαρώνει κατά βούληση. Υπάρχουν και εξειδικευμένα videos για τον ύπνο τα οποία είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν ήσυχο ύπνο και να αποτρέπουν το μυαλό από το να είναι υπερδραστήριο κατά την διάρκεια του ύπνου.
  • Βαθύς Διαλογισμός - Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να λειτουργούμε σε υψηλές συχνότητες όπου να το να φέρουμε τον νου μας σε κατάσταση διαλογισμού είναι σχεδόν αδύνατο. Τα videos επιτρέπουν χαμηλή εγκεφαλική συχνότητα και παράλληλα διατηρούν υψηλά επίπεδα επίγνωσης. Ανεξάρτητα από το είδος του διαλογισμού που θα εξασκήσεις, τα videos θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις πρόσβαση σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και να μείνεις σε αυτά τα επίπεδα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Ενσυνειδητότητα - Όταν βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας , είναι δύσκολο να μην διασπαστεί η προσοχή μας, ακόμα και όταν είμαστε μόνοι μας. Τα videos σου επιτρέπουν να είσαι πραγματικά παρόν, να ζεις το τώρα και να μην ζεις προσκολλημένος στο παρελθόν η στο μέλλον.
  • Θετική Στάση - Μελέτες έχουν δείξει πως τα videos έχουν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της θετικής στάσης ζωής στην καθημερινότητα. Οι χρήστες αναφέρουν συναισθήματα αυξημένης αισιοδοξίας, ευχαρίστησης και ευτυχίας.
  • Αυξημένη Συγκέντρωση - Παρ’ όλο που η τεχνολογία είναι ευρέος γνωστή για την χαλαρωτική της δύναμη, τα videos μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν την συγκέντρωση. Έχουν την ικανότητα να αφαιρούν το άγχος και την πίεση από το μυαλό και ως εκ τούτου να ενισχύσουν την συγκέντρωση.
  • Ίαση - Τα videos δεν μπορούν φυσικά να θεραπεύσουν άμεσα, όμως η επιστήμη έχει αποδείξει την σχέση μεταξύ την πνευματικής και την σωματικής υγείας. Ανακουφίζοντας το νου από το άγχος το σώμα γίνεται υγιέστερο και δυνατότερο.
  • Λιγότερο Άγχος - Ίσως το καλύτερα καταγεγραμμένο όφελος της τεχνολογίας είναι η μείωση του άγχους. Τα videos μεταφέρουν το χρήστη σε έναν κόσμο γαλήνης στον οποίο υπάρχει ηρεμία και απεξάρτηση από τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Με τον χρόνο αυτή η γαλήνη θα εμφανιστεί και στην καθημερινότητα του ατόμου. Επίσης μπορεί να βοηθήσει σε καταστάσεις που προκύπτουν από το άγχος, όπως οι κρίσεις πανικού.
  • Πνευματικότητα - Τα τελευταία χρόνια πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να «ανοίξουν» το τρίτο μάτι και να αποκτήσουν πρόσβαση σε πνευματική συνείδηση και επίγνωση.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ

Απέκτησε Όλα Τα Οφέλη Χωρίς Κανένα Ρίσκο!

style-5-top-orange

Εγγύηση Επιστροφής

Δοκίμασε το πρόγραμμα για 30 ημέρες. Αν δεν λατρέψεις τα όσα δεις, στείλε μου ένα email στο coach@manolisischakis.gr και θα σου επιστρέψω τα χρήματα. Ξεκάθαρη εγγύηση χωρίς ψιλά γράμματα.

style-5-bottom
Ναι! Το Θέλω