Πώς μπορείς να μην εγκαταλείψεις και να πετύχεις!

Περίληψη:

Πώς μπορείς να μην εγκαταλείψεις και να πετύχεις!

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις για να μην εγκαταλείψεις;

1. Περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια τη σημερινή σου κατάσταση
2. Σημείωσε το αντίκτυπο που θα έχει στη ζωή σου, σε ένα χρόνο από τώρα, η παραίτηση σου
3. Άρχισε να αναπτύξεις τον εαυτό σου διαβάζοντας βιβλία, πηγαίνοντας σε σεμινάρια, γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους που έχουν τον ίδιο στόχο με εσένα για τη δική τους ζωή
4. Ξεκίνα να εφαρμόζεις τώρα ότι μαθαίνεις... Όχι αύριο! Τώρα! Ξεκίνα να εφαρμόζεις τώρα ότι μαθαίνεις
5. Ξεκίνα να εστιάζεις στις μικρές αλλαγές και τα πρώτα ελάχιστα αποτελέσματα που έχεις στη ζωή σου.

[Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μπορώ και διατηρώ αυτό το blog και όλα τα podcast και videos χωρίς διαφημίσεις, τελείως δωρεάν, επειδή μοιράζεσαι τις σκέψεις και πληροφορίες μου με τους φίλους σου!]

Aythentikotita-Life Coaching

 

Fovoi-Life Coaching

 

Stenoxwria-Nlp

 

Eytyxia-Nlp

 

Σενάριο video:

Πώς μπορείς να μην εγκαταλείψεις και να πετύχεις!

Γεια σου είμαι ο Μάνος Ισχάκης και αυτό που κάνω είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνευστούν, να σχεδιάσουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζήσουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.

 1. Έχεις νιώσει ποτέ ότι δεν είσαι αρκετός;
 2. Έχεις νιώσεις ποτέ ότι δεν μπορείς να πετύχεις;
 3. Έχεις νιώσει ποτέ ότι θέλεις εγκαταλείψεις;

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι δεν είναι αρκετοί. Κάνουν πολλές προσπάθειες αλλά δεν πετυχαίνουν με αποτέλεσμα να θέλουν να εγκαταλείψουν... και το κάνουν τις περισσότερες φορές!

Πρόσεξε τι συνέβη σε μένα

Αυτή είναι η πραγματικότητα πολλών ανθρώπων. Πριν από λίγα χρόνια ήταν και η δική μου πραγματικότητα. Παρότι έκανα πολλές προσπάθειες όλα πήγαιναν στο βρόντο. Γνωρίζεις μια παροιμία που λέει "ότι πιάνει χρυσάφι γίνεται" Καμία σχέση. Ότι έπιανα γινόνταν σκόνη. Κάποια στιγμή απελπίστηκα και ήθελα να τα παρατήσω αλλά με κράτησε μια ερώτηση που έκανα στον εαυτό μου :

 • Τι θα γίνει εάν τα παρατήσω;
 • Πόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα;
 • Θα μπορέσω να το αντέξω;

Φοβήθηκα πολύ... Με έπιασε πανικός, έτσι άρχισα να ψάχνω, να ρωτώ και να εκπαιδεύομαι συνέχεια. Σκέφτηκα πως εάν θέλω να αλλάξει η ζωή μου πρέπει πρώτα εγώ να αλλάξω. Συνειδητόποιησα ότι έπρεπε να ξεπεράσω τα κόμπλεξ μου. Δεν σου κρύβω ότι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Όμως ήταν πιο δύσκολο να συνεχίσω να ζω τη ζωή που είχα. Έτσι σιγά - σιγά με πολύ μελέτη, προσπάθεια και ελάχιστες καθημερινές αλλαγές άρχισα να βλέπω στο μαύρο τούνελ της ζωής μου, μικρές ακτίδες φωτός.

Αυτή ήταν μια μικρή αρχή που με οδήγησε στο επόμενο βήμα στη ζωή μου και πλέον μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους που είναι στη θέση την οποία βρισκόμουν να ξεφύγουν από το μαύρο τούνελ της ζωής τους όχι περιμένοντας χρόνια όπως έκανα εγώ, προσπαθώντας να διανύσω όλο το τούνελ, αλλά άμεσα, βρίσκοντας το κλειδί της πόρτας κινδύνου... Το κλειδί του μυαλού!

Εάν θέλεις να ξεφύγεις από αυτήν την κατάσταση ακολούθησε τα βήματα που ακολούθησα και εγώ. Είναι μια δοκιμασμένη συνταγή που την έχουν ακολουθήσει εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Την έμαθα σε ένα εκπαιδευτικό video σαν αυτό που βλέπεις και εσύ τώρα όταν έψαχνα τι να κάνω με τη ζωή μου. Ευτυχώς την εφάρμοσα και πλέον είμαι χαρούμενος που πήρα τότε αυτήν την απόφαση.

Μη προσπεράσεις τα βήματα που θα αναφέρω. Μπορεί αυτό το video να είναι άλλο ένα video σαν όλα τα άλλα... Μπορεί και να είναι το εφαλτήριο για τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν. Και εάν ακόμη σου φαίνεται σαν όνειρο απατηλό, δεν πειράζει. Είναι λογικό. Απλά ξεκίνα τώρα και σύντομα θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της προσωπικής σου διαδρομής.

Απλά πίστεψε με και ξεκίνα τώρα να εφαρμόζεις τα βήματα που θα αναφέρω και μάθε πώς να μην εγκαταλείψεις

 1. Περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια τη σημερινή σου κατάσταση
 2. Σημείωσε το αντίκτυπο που θα έχει στη ζωή σου, σε ένα χρόνο από τώρα, η παραίτηση σου
 3. Άρχισε να αναπτύσσεις τον εαυτό σου διαβάζοντας βιβλία, πηγαίνοντας σε σεμινάρια, γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους που έχουν τον ίδιο στόχο με εσένα για τη δική τους ζωή
 4. Ξεκίνα να εφαρμόζεις τώρα ότι μαθαίνεις... Όχι αύριο! Τώρα! Ξεκίνα να εφαρμόζεις τώρα ότι μαθαίνεις
 5. Ξεκίνα να εστιάζεις στις μικρές αλλαγές και τα πρώτα ελάχιστα αποτελέσματα που έχεις στη ζωή σου.

Πίστεψε με! Το ξέρω δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο όταν είσαι μέσα σε αυτήν την κατάσταση να πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Αλλά θέλω να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να το κάνεις. Πόσες φορές στο παρελθόν νόμιζες ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι και τελικά το έκανες; Και για αυτό είσαι εδώ τώρα αυτή τη στιγμή. Έτσι και τώρα μπορείς να κάνεις και πάλι τη διαφορά στη ζωή σου. Μπορείς να σηκώσεις το κεφάλι και να ατενίσεις το μέλλον σου με αισιοδοξία. Είσαι υπέροχος γιατί απλά υπάρχεις!

Και να θυμάσαι,

Κάθε λεπτό,

κάθε στιγμή,

Ζήσε με Πάθος!

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο