To #4 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

To #4 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Η συμβουλή της ημέρας στο mail σου

 

Περίληψη:

To #4 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Ποιο είναι λοιπόν το #4 μυστικό της επιτυχίας που θα σου επιτρέψει να κάνεις την οικονομική διαφορά στην ζωή σου; Συνήθως στους πιο πολλούς επιχειρηματίες, υπαλλήλους και γενικά στους ανθρώπους, δεν πάει καν το μυαλό τους. Ξέρεις από τι καθορίζεται το 80% της οικονομικής σου ανάπτυξης;

Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι τα αποτελέσματα της επιχείρησης μας εξαρτώνται από την ποιότητα των αποφάσεων που παίρνουμε. Τι είναι όμως αυτό που καθορίζει την ποιότητα των αποφάσεων σου;

Το 80% της οικονομικής σου επιτυχίας εξαρτάται από την ψυχολογία σου. Όποια απόφαση και εάν πάρεις κάτω από τον φόβο, τον θυμό, την απογοήτευση, την απαισιοδοξία, την καταστροφολογία είναι λάθος απόφαση.

Δες το video στην αρχή της σελίδας για να ακούσεις ολόκληρη την εκπαίδευση ώστε να αγγίξεις το μέγιστο δυναμικό σου και να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Αναφορά σε αυτό το επεισόδιο: Εάν θέλεις  να μάθεις τις τεχνικές του NLP και να γίνεις coach του εαυτού σου κάνε κλικ εδώ...

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Παρακαλώ μοίρασε το! Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι δωρεάν ΜΟΝΟ γιατί εσύ μοιράζεσαι τη δουλειά μου!

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

 

Συμπληρωματικά άρθρα:

Πώς να χτίσεις την οικονομική σου ασφάλεια και ευημερία

To #1 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Το #2 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Το #3 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Πώς να βγάλεις το άγχος από την ζωή σου αποκτώντας ηρεμία και ευτυχία;

 

efta vimata epityxias

 

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

 

psyxologia_oikonomiki anaptyxi

 

psyxologia_oikonomiki anaptyxi

 

psyxologia_oikonomiki anaptyxi

psyxologia_oikonomiki anaptyxi

Σενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το  επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια - χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ.)

To #4 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Γεια σου! Ονομάζομαι Μανώλης Ισχάκης και αυτό που κάνω είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να ζουν μια εξαιρετική ζωή σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο!

Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει το πρώτο μυστικό της επιτυχίας, το δεύτερο και το τρίτο. Εάν δεν το έχεις δει, πάτα Stop, πήγαινε στο blog μου https://www.manolisischakis.gr/blog, δες τα προηγούμενα 3 videos, και επέστρεψε εδώ πέρα πάλι. Γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να το χτίζουμε βήμα προς βήμα.

Ποιο είναι λοιπόν το #4 μυστικό της επιτυχίας που θα σου επιτρέψει να κάνεις την οικονομική διαφορά στην ζωή σου; Πίστεψε με, συνήθως στους πιο πολλούς επιχειρηματίες, υπαλλήλους και γενικά στους ανθρώπους, δεν πάει καν το μυαλό τους. Ξέρεις από τι καθορίζεται το 80% της οικονομικής σου ανάπτυξης;

Η ποιότητα των αποφάσεων που παίρνουμε και η ψυχολογία

Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι τα αποτελέσματα της επιχείρησης μας εξαρτώνται από την ποιότητα των αποφάσεων που παίρνουμε. Έτσι δεν είναι; Κάθε φορά οι άνθρωποι βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, να κάνουμε αυτό ή το άλλο. Όταν κάνουμε το ένα ή το άλλο, αυτό καθορίζει και το πεπρωμένο μας. Άρα η ποιότητα των αποφάσεων σου καθορίζει και το πεπρωμένο της επιχείρησης σου. Άρα και το πεπρωμένο της οικονομικής σου επιτυχίας. Τόσο απλά.

Πάμε λοιπόν παρακάτω. Τι είναι αυτό που καθορίζει την ποιότητα των αποφάσεων σου; Σίγουρα το ένα κομμάτι είναι οι γνώσεις σου. Αλλά ποιος είναι ο πιο πιο βασικός παράγοντας που καθορίζει τις αποφάσεις σου; Η ψυχολογία σου. Το 80% της οικονομικής σου επιτυχίας εξαρτάται από την ψυχολογία σου. Όποια απόφαση και εάν πάρεις κάτω από τον φόβο, τον θυμό, την απογοήτευση, την απαισιοδοξία, την καταστροφολογία είναι λάθος απόφαση.

Συνήθως λοιπόν οι επιχειρηματίες ή οι υπεύθυνοι σε μια επιχείρηση (Decision Maker, HR, κλπ) αποφασίζουν κάτω από stress, κάτω από φόβο, κάτω από θυμό. Παίρνουν τις λάθος αποφάσεις, οδηγούνται σε λάθος αποτελέσματα και αυτό γίνεται σαν αυτοπληρούμενη προφητεία: “Α! Το κατάλαβα!”, “Α! Το ήξερα!”, “Α! Είναι λογικό.” Γιατί το βιώνουν.

Έλεγχος των συναισθημάτων

Έτσι λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνεις είναι το εξής: Χρειάζεται να πάρεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Χρειάζεται ανά πάσα στιγμή να ελέγχεις εσύ το πως θα νιώθεις. Ξέρω ότι στην Δύση υπάρχει μια κοινωνική πεποίθηση που λέει ότι: “Δεν ξέρω τι, αλλά νιώθω αυτό το συναίσθημα. Μου ήρθε αυτό το συναίσθημα.” Είναι λάθος. Τα συναισθήματα δεν μας έρχονται, αλλά εμείς πηγαίνουμε σε αυτά. Το τι νιώθεις εξαρτάται από το πως χρησιμοποιείς το μυαλό, το σώμα και την καρδιά σου.

Έτσι λοιπόν η ερώτηση μου για εσένα είναι η εξής: “Πώς χρησιμοποιείς το μυαλό, το σώμα και την καρδιά σου;” Πάμε λοιπόν να το δούμε. Θέλω την επόμενη φορά που θα νιώσεις οποιοδήποτε συναίσθημα, είτε φόβο, είτε θυμό, είτε λύπη, είτε χαρά, ότι κι αν είναι αυτό, να το δούμε λίγο πειραματικά. Να πας να ανακαλύψεις τι κάνεις εκείνη την στιγμή με το μυαλό σου, τι κάνεις εκείνη την στιγμή με το σώμα σου, τι κάνεις εκείνη την στιγμή με την καρδιά σου.

Πάρε λοιπόν ένα στυλό και ένα χαρτί και γράψε κάτω:

Θυμός:

Όταν νιώθεις θυμό, αφού σου φύγει λιγάκι και είσαι σε φάση να δουλέψεις, γράψε από κάτω: “Αυτή την στιγμή κάνω αυτό, σκέφτομαι αυτό το πράγμα, λέω αυτό το πράγμα στον εαυτό μου.”

“Με το σώμα μου κάνω αυτές τις κινήσεις, για παράδειγμα κουνάω τα χέρια μου με έναν συγκεκριμένο τρόπο, παίρνω ένα συγκεκριμένο ύφος, ή οτιδήποτε”

Δες τι κάνεις με το μυαλό και το σώμα σου! Άσε την καρδιά λίγο απ' έξω γιατί είναι λίγο πιο προχωρημένο σαν διαδικασία.

Άλλαξε την ψυχολογία σου

Όταν λοιπόν δεις τι ακριβώς κάνεις με το μυαλό και το σώμα σου, όταν έχεις θυμό και τι όταν είσαι ήρεμος, τι όταν είσαι απογοητευμένος αλλά και τι όταν είσαι αισιόδοξος, τότε θα μπορείς ανά πάσα στιγμή και πολύ εύκολα να αλλάζεις την ψυχολογία σου. Και όταν μπεις στην κατάλληλη ψυχολογία, τότε πάρε και την κατάλληλη απόφαση. Και τότε θα δεις πως θα αλλάξουν τα αποτελέσματα στην ζωή σου. Να θυμάσαι λοιπόν πως η ψυχολογία σου είναι το 80% της επιχείρησης σου. Γιατί το πρόβλημα στην επιχείρηση δεν είναι ούτε το κράτος, ούτε η πολιτική, ούτε οι νόμοι, ούτε η φορολογία. Το πρόβλημα στις επιχειρήσεις μας είμαστε εμείς.

Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι, άλλαξε τα συναισθήματα σου και θα δεις πως θα αλλάξει η επιχείρηση σου και όλοι οι άνθρωποι στον οργανισμό σου.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Και να θυμάσαι: Να κάνεις ένα Like, να κάνεις Subscribe στο κανάλι στο Youtube ή αν μπορείς και στο Facebook, κάνε Like στην σελίδα NLP Coaching και γράψε την γνώμη σου γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρω τι σκέφτεσαι. Μέσα από αυτό θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Επίσης μέσα από την γνώμη σου θα βοηθήσεις πάρα πολλούς ανθρώπους.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Πρόγραμμα Επίτευξης Οικονομικής Ανάπτυξης και Ευημερίας

Τα #4 μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις για να πετύχεις οικονομική ανάπτυξη και ευημερία:

Πρώτο Video  |  Δεύτερο Video  |  Τρίτο Video  |  Τέταρτο Video  |  Πέμπτο Video

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο