Το Πρόγραμμα Έχει Αναβαθμιστεί Και Σύντομα Θα Ανέβει Η Τιμή Του Στα 400€!

NLP Audiobooks

NLP Audiobooks

Νευρογλωσσικός προγραμματισμός

Το απόλυτο μέσον επίτευξης στόχων

Τα NLP Audiobooks είναι ο πιο άμεσος και ευέλικτος τρόπος για να μάθεις τη τέχνη των νικητών.

Γεννηθήκαμε νικητές αλλά για να νικήσουμε πρέπει όχι μόνο να σχεδιάσουμε τη νίκη αλλά και να προετοιμαστούμε για αυτήν. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε απεριόριστη δύναμη μέσα μας. Αρκεί να βρούμε τον τρόπο όχι μόνο να την ανακαλύψουμε αλλά και να τη χρησιμοποιήσουμε.

Για αυτό το λόγο το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις εσύ τα πράγματα να συμβούν αντί να περιμένεις να γίνουν από μόνα τους.

Και πως μπορεί να συμβεί αυτό;

Χρησιμοποιώντας όλη τη γνώση που μοιράζομαι σε αυτό το NLP Audiobook, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά για εσένα, που συνειδητοποιείς ότι γεννήθηκες για να ΖΗΣΕΙΣ!

 

Υποστηρίζουμε τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα!

Επικοινωνία

Γενικές Πληροφορίες

[email protected]

Εάν θέλεις να προσκαλέσεις τον Μανώλη Ισχάκη για συνέντευξη ή ομιλία τότε επικοινώνησε μαζί μας στο mail : [email protected]

Ας γνωριστούμε

Γεια σου!
Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.