Τι είναι το NLP Coaching και τι μπορεί να κάνει για εσένα;

Το NLP Coaching είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος εκμάθησης του εαυτό μας. Σε άρθρο στην εφημερίδα Sydney Morning Herald (2000), αναφέρει ότι το coaching είναι η δεύτερη αναπτυσσόμενη βιομηχανία στην Αμερική μετά απ’ την τεχνολογία των πληροφοριών. Το coachville (2003) αναφέρει ότι υπάρχουν 40.000 coach που δραστηριοποιούνται σε εβδομήντα χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η στατιστική αποδεικνύει ότι αυξάνει η αναγνωρισιμότητα του  life coaching και ο κύριος λόγος είναι η υψηλή αποτελεσματικότητα στην αύξηση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Το NLP Coaching δεν είναι μόνο για μια συγκεκριμένη αλλαγή αλλά για μια συνεχή εξέλιξη της ζωής. Εάν συζητάς για την επίτευξη ενός στόχου, αυτό είναι ένα όνειρο. Εάν το σχεδιάσεις, αυτό είναι δυνατό. Αλλά όταν σχεδιάζεις τον στόχο και το χρονοδιάγραμμα  κάντο με τη συνεργασία ενός Master NLP Coach ώστε να κερδίσεις όχι μόνο χρόνο και χρήματα αλλά και τη συναισθηματική σου ευεξία που θα σε διατηρεί κινητοποιημένο. Αυτό σημαίνει ότι η ευκαιρία για τη προσωπική σου ή επαγγελματική σου επιτυχία είναι εξαιρετικά υψηλή.

“Coach” είναι μια παλιά γαλλική λέξη που σημαίνει :  ένα όχημα για τη μεταφορά ανθρώπων από το ένα μέρος στο άλλο. “Με τη βοήθεια ενός Master NLP Coach ένα άτομο μπορεί ν’ ανέβει τη σκάλα της ποιότητας της ζωής και με την επέκταση των δεξιοτήτων και με την αξιοποίηση του μέγιστου δυναμικού του, μέσω της διέγερσης της απόδοσης και την αλλαγή του τρόπου που το πρόσωπο σκέφτεται. Οι Coach προωθούν επίσης την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και ανεξάρτητα των συγκυριών εστιάζουν στο άτομο που είναι ο κοινός παρανομαστής όλων των καταστάσεων. Ένας σωστός coach θα βοηθήσει τον άνθρωπο να δει πέρα από αυτό που είναι σήμερα στο τι μπορεί να γίνει αύριο, δουλεύοντας και με τις πεποιθήσεις τους και το σύστημα αξιών και με τα συναισθήματα του τόσο σε συνειδητό όσο και σε ασυνείδητο επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας NLP Coaching θα επεκτείνεις τα όρια σου και θα βγεις έξω από τη ζώνη άνεσης σου με τη βοήθεια του προσωπικού σου Master NLP Coach. Μόνο έτσι μια αλλαγή μπορεί να είναι δυνατή και μόνιμη.

Οι #8 συνήθειες που χρειάζεται να έχεις για μια πιο ισχυρή και υγιή σχέση

Αν θες να ζήσεις σε βάθος την αγάπη δεν πρέπει να κρύβεσαι από αυτήν

www.manolisischakis.gr

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης