Πώς επηρεάζονται τα οικονομικά σου από την οικογένεια σου

pws epireazontai ta oikonomika sou apo tin oikogeneia sou photo

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS9lREVWTWU1N1FOWQ==[/video_player]

[button_1 text=”%CE%97%20%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20mail%20%CF%83%CE%BF%CF%85″ text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_font=”Open Sans;google” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#188691″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://manolisischakis.gr/simvouli” new_window=”Y”/]

Περίληψη:

[ TN IN ] Έχεις αναρωτηθεί, τι θα μπορούσε να είναι αυτό, που κρατάει έναν άνθρωπο πίσω από την oικονομική του ελευθερία, παρότι μπορεί να κάνει γενναιόδωρες προσπάθειες;

Έχεις αναρωτηθεί για ποιο λόγο άνθρωποι ταλαντούχοι οικονομικά αποτυγχάνουν;

Έχεις αναρωτηθεί, τι ρόλο θα μπορούσε να παίζει, η οικογένεια που μεγάλωσες στην οικονομική σου ευημερία;

Για τον άνθρωπο, τα χρήματα είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά για το σύμπαν είναι άλλη μια πληροφορία όπως οι άλλες.

Γνώριζες ότι ένα σύστημα εμπεριέχει, ένα υπό σύστημα και αυτό το υπό σύστημα περιέχει όλη την πληροφορία του συνόλου; Η  οικογένεια που μεγάλωσες είναι ένα σύστημα. Εσύ εμπεριέχεσαι στο σύστημα, που σημαίνει ότι περιέχεις όλη την πληροφορία της  οικογένειας. Όταν μεγαλώνεις και βγαίνεις έξω στην αγορά να διεκδικήσεις τη ζωή σου, είτε σαν υπάλληλος είτε σαν επιχειρηματίας η πληροφορία που είσαι θα σε συντονίσει με το αντίστοιχο πεδίο του επιχειρηματικού συστήματος, που πρόκειται να ενταχθείς.

Ο τρόπος που συσχετιζόσουν, με τον πατέρα σου και τη μητέρα σου ή τους ανθρώπους που μεγάλωσες, θα καθορίσουν τον τρόπο που θα συσχετιστείς, είτε με τον εργοδότη σου, είτε με τους υπαλλήλους σου κ.ο. Ο τρόπος που θα συσχετιστείς με όλους αυτούς, θα καθορίσει και την οικονομική σου ευημερία ή την οικονομική σου ανέχεια. Οι μνήμες που έχουν γραφτεί στον ασυνείδητο νου σου, θα υλοποιηθούν σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις έτσι ώστε να είσαι σίγουρος πως οι προσπάθειες σου θα αποδώσουν στο μέγιστο δυνατό;

[Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μπορώ και διατηρώ αυτό το blog και όλα τα podcast και videos χωρίς διαφημίσεις, τελείως δωρεάν, επειδή μοιράζεσαι τις σκέψεις και πληροφορίες μου με τους φίλους σου! Θέλεις να εμβαθύνεις στην εκπαίδευση; Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις μια δωρεάν εκπαίδευση 120′ που θα σε μάθεις πώς να πάρεις πίσω την χαμένη σου δύναμη και πώς να πετύχεις τους στόχους σου]

[button_1 text=”Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_font=”Open Sans;google” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#188691″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://soundcloud.com/manolis-ischakis/a7mpbkj4yuxu”/]

Asfaleia-Life Coaching

Katanoisi-Life Coaching

Stoxoi- Nlp

Stoxoi-Nlp

Σενάριο video:


Αυτή τη στιγμή που βλέπεις το video όλοι οι άνθρωποι αναζητούν την αύξηση των οικονομικών τους.

Σωστό; Όμορφα…

 Αυτή τη στιγμή, που βλέπεις αυτό το video μόνο το 10% αυτών των ανθρώπων, έχει ένα ικανοποιητικό εισόδημα και από αυτούς μόνο το 1% έχει ένα εξαιρετικό εισόδημα, που αναπτύσσεται μήνα με τον μήνα.

  • Έχεις αναρωτηθεί, τι θα μπορούσε να είναι αυτό που κρατάει έναν άνθρωπο πίσω από την oικονομική του ελευθερία παρότι μπορεί να κάνει γενναιόδωρες προσπάθειες;
  • Έχεις αναρωτηθεί για ποιο λόγο άνθρωποι ταλαντούχοι οικονομικά αποτυγχάνουν;
  • Έχεις αναρωτηθεί τι ρόλο θα μπορούσε να παίζει η οικογένεια που μεγάλωσες στην οικονομική σου ευημερία;

Ο Νο #1 βασικός λόγος, που οι περισσότεροι άνθρωποι αδυνατούν να πετύχουν οικονομικά, είναι γιατί δεν μπορούν να ανακαλύψουν την πραγματική αιτία του προβλήματος, με αποτέλεσμα να σπαταλούν μάταια πολύ ενέργεια.

Για να μπορώ να γίνω κατανοητός, σε όλα όσα θα περιγράψω θα χρειαστεί να αφιερώσουμε λίγα λεπτά για να μάθεις τι είναι ολόγραμμα:

Video από την εκπομπή της ΕΡΤ3

Να συνοψίσω όλα όσα είδες και άκουσες σε αυτό το video:

Ένα μεγάλο κομμάτι περιέχει, ένα σημείο και το σημείο αυτό εμπεριέχει όλο το μεγάλο κομμάτι. Λίγο πιο απλά: Ένα σύστημα εμπεριέχει, ένα υπό σύστημα και αυτό το υπό σύστημα περιέχει όλη την πληροφορία του μεγαλύτερου συστήματος  του συνόλου.

Πάμε να δούμε την εφαρμογή αυτού στον τομέα οικογένεια και χρήματα.

Πρώτα θα ήθελα να βάλουμε ένα πλαίσιο:

Για τον άνθρωπο τα χρήματα είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά για το σύμπαν είναι άλλη μια πληροφορία όπως οι άλλες. Τα χρήματα καθρεφτίζουν τη ροή της ενέργειας, που υπάρχει μέσα σου και στις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Είναι το άθροισμα της αξίας που προσφέρεις στην κοινωνία.

Γνωρίζοντας αυτό, ας πάμε λίγο πιο βαθιά στην κατανόηση του πως δουλεύουν τα πράγματα.

Η οικογένεια που μεγάλωσες είναι ένα σύστημα. Εσύ εμπεριέχεσαι στο σύστημα, που σημαίνει ότι περιέχεις όλη την πληροφορία της οικογένειας. Όταν μεγαλώνεις και βγαίνεις έξω στην αγορά να διεκδικήσεις τη ζωή σου, είτε σαν υπάλληλος είτε σαν επιχειρηματίας, η πληροφορία που είσαι θα σε συντονίσει με το αντίστοιχο πεδίο του επιχειρηματικού συστήματος ,που πρόκειται να ενταχθείς.

Για παράδειγμα :

– Εάν φοβόσουν να μιλήσεις στον πατέρα σου, τότε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μιλήσεις με αυτοπεποίθηση στον εργοδότη σου ή στον συνεργάτη σου;

– Εάν η σχέση με τη μητέρα σου, ήταν ανύπαρκτη τότε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μπορείς να νιώθεις ασφαλής, ώστε να είσαι ενδυναμωτικός αλλά και ότι θα μπορείς να εμπνέεις  τους άλλους;

Ο τρόπος που συσχετιζόσουν, με τον πατέρα σου και τη μητέρα σου ή τους ανθρώπους που μεγάλωσες, θα καθορίσουν τον τρόπο που θα συσχετιστείς, είτε με τον εργοδότη σου, είτε με τους υπαλλήλους σου κ.ο. Ο τρόπος που θα συσχετιστείς με όλους αυτούς θα καθορίσει και την οικονομική σου ευημερία, ή την οικονομική σου ανέχεια.

Οι μνήμες που έχουν γραφτεί στον ασυνείδητο νου σου, θα υλοποιηθούν σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Γιατί όπως έμαθες και στο video, το υπό σύστημα που μπορεί να είναι το επιχειρηματικό περιβάλλον, εμπεριέχεται στο οικογενειακό σου σύστημα, άρα το πιο πιθανόν είναι να εκφράσεις αυτήν την εκδοχή.

Έτσι λοιπόν, εάν δεν διευθετηθεί αυτή η αταξία… αυτή η συμπαντική πληροφορία, τότε το πιο πιθανόν είναι να είσαι ένας από τους ανθρώπους, που προσπαθούν πολύ αλλά καταφέρνουν είτε λίγα είτε τίποτα σε σχέση με την προσπάθεια τους.

Τι πρέπει να κάνεις, έτσι ώστε να είσαι σίγουρος πως οι προσπάθειες σου, θα αποδώσουν στο μέγιστο δυνατό:

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι το συστημικό coaching. Παρόλο αυτά, εάν για κάποιο λόγο θέλεις να διευθετήσεις μόνος σου αυτήν την κατάσταση, τότε πρόσεξε ποια είναι τα βασικά βήματα που πρέπει να ακουλουθήσεις:
  1. Αναγνώρισε, ποια μοτίβα επαναλαμβάνονται, και είναι υπεύθυνα για τα συγκεκριμένα οικονομικά αποτελέσματα στη ζωή σου.
  2. Γύρνα την ταινία της μνήμης σου, προς το παρελθόν και άρχισε να θυμάσαι πότε τα δημιούργησες; Σε ποιες περιπτώσεις τα επαναλάμβανες.
  3. Απέκτησε την επίγνωση: Τι είναι αυτό που πυροδοτεί μέσα σου αυτό το μοτίβο.
  4. Συνειδητοποίησε εάν είναι δικό σου ή δεν σου ανήκει.
  5. Σκέψου τις συνέπειες που μπορεί να έχει στο μέλλον αυτό το μοτίβο.
  6. Σχεδίασε ένα νέο ενδυναμωτικό μοτίβο.
  7. Ανέλαβε δράση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αποκτήσεις επίγνωση της κατάστασης, και να αποφασίσεις να την αλλάξεις. Και μπορείς να το κάνεις γιατί είσαι εδώ και βλέπεις αυτό το video.

Θέλω να γνωρίζεις, πως μόνο ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων βλέπει τα video μέχρι το τέλος. Και σε ρωτώ: Εάν κάποιος δεν μπορεί να δεσμευτεί να δει ένα ολόκληρο video μερικών λεπτών, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να δεσμευτεί μερικούς μήνες για να αλλάξει τη ζωή του;

Και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω σε σένα γιατί είσαι εδώ και έχεις δεσμευτεί να αλλάξεις τη ζωή σου.

Συνέχισε να ονειρεύεσαι…

Συνέχισε να εξελίσσεσαι…

Συνέχισε να κάνεις τα πράγματα να συμβαίνουν για σένα αντί να περιμένεις να συμβούν μόνα τους…

Και να θυμάσαι να αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις με Πάθος![ TN OUT ]

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να αλλάξεις τα περιοριστικά μοτίβο! Με εγγύηση!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
holistic result coaching

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

Copyright 2021© Proven Transformational Experience. All Rights Reserved.