Το Νο #2 από τα 4 μονοπάτια για την οικονομική σου ευημερία

Το #2 από τα 4 μονοπάτια για την οικονομική σου ευημερία

 

Η συμβουλή της ημέρας στο mail σου

 

Περίληψη:

Το #2 από τα 4 μονοπάτια για την οικονομική σου ευημερία

Σε αυτό το video θα μιλήσουμε για το δεύτερο συστατικό που θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς οικονομικά και να νιώσεις οικονομικά ασφαλής.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε οι επιχειρήσεις, οι επιχειρηματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι επαγγελματίες που κάνουν coaching έχουν τουλάχιστον 100%-200% ανάπτυξη. Για ποιον λόγο; Αλλάζει η χώρα; Αλλάζει η κατάσταση; Όχι. Αυτό που αλλάζει είναι αυτό που σκέφτονται, αυτό που αισθάνονται και αυτό που κάνουν στην καθημερινότητα τους.

Δες το video στην αρχή της σελίδας για να ακούσεις ολόκληρη την εκπαίδευση ώστε να αγγίξεις το μέγιστο δυναμικό σου και να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Αναφορά σε αυτό το επεισόδιο: Εάν θέλεις  να μάθεις τις τεχνικές του NLP και να γίνεις coach του εαυτού σου κάνε κλικ εδώ...

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Παρακαλώ μοίρασε το! Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι δωρεάν ΜΟΝΟ γιατί εσύ μοιράζεσαι τη δουλειά μου!

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

 

Συμπληρωματικά άρθρα:

Πώς να απελευθερωθείς μια για πάντα από τις κρίσεις πανικού

Τα υψηλά standards και η σημασία τους στην προσωπική σου επιτυχία

Η έννοια της αυτοπεποίθησης και πώς να την αυξήσεις

Ένας έξυπνος τρόπος για να ανακαλύψεις το ποιος είσαι πραγματικά

Θυμός! Ο #1 λόγος που δυσκολεύει την ζωή των ανθρώπων

 

efta vimata epityxias

 

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

 

evimeria-synaisthima

evimeria-synaisthima

evimeria-synaisthima

evimeria-synaisthima

 

Σενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το  επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια - χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ.]

Το #2 από τα 4 μονοπάτια για την οικονομική σου ευημερία

Σε αυτό το video θα μιλήσουμε για το δεύτερο συστατικό που θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς οικονομικά, να νιώσεις οικονομικά ασφαλής και να οδηγηθείς στην οικονομική σου ευημερία. Γιατί δεν είναι αλήθεια ότι τα οικονομικά σου αποτελέσματα αυτή την στιγμή εξαρτώνται από το τι συμβαίνει στην χώρα. Γιατί αυτό που συμβαίνει στην χώρα συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Αυτό που αλλάζει και αυτό που μπορεί να αλλάξει τα οικονομικά σου είναι αυτό που θα αλλάξεις μέσα στο μυαλό σου.  

Coaching

Αυτή την στιγμή που μιλάμε οι επιχειρήσεις, οι επιχειρηματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι επαγγελματίες που κάνουν coaching έχουν τουλάχιστον 100%-200% ανάπτυξη και ευημερία. Για ποιον λόγο; Αλλάζει η χώρα; Αλλάζει η κατάσταση; Όχι. Αυτό που αλλάζει είναι αυτό που σκέφτονται, αυτό που αισθάνονται και αυτό που κάνουν στην καθημερινότητα τους. 

Είπαμε λοιπόν στο προηγούμενο video, την προηγούμενη εβδομάδα, ότι για να αναπτύξεις τα οικονομικά σου το #1 πράγμα είναι το σώμα σου. Εάν δεν έχεις ενέργεια στο σώμα σου τότε δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα να συμβούν. Δεν μπορείς να εμπνεύσεις τους άλλους ανθρώπους, είτε είναι οι πελάτες σου, είτε είναι οι συνεργάτες σου, είτε είναι η σχέση σου, όποιος και να είναι αυτός. Το σώμα σου είναι το Νο #1 πράγμα. Και πρόσεξε καλά: Η ενέργεια χρειάζεται να βγαίνει από μέσα σου. Δεν πρέπει να την προσποιείσαι. Χρειάζεται να είσαι ενέργεια. Γι' αυτό όπως είπαμε πρέπει να θρέψεις το σώμα σου με καλή διατροφή, ύπνο, γυμναστική, ενυδάτωση κ.ο.  

Τα συναισθήματα σου

Το δεύτερο και πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι τα συναισθήματα σου. Αν το σκεφτείς, όλοι οι άνθρωποι ότι και να κάνουν, το κάνουν είτε γιατί θέλουν να νιώσουν κάτι ευχάριστο είτε για να αποφύγουν κάτι το οποίο τους πονάει, κάτι το οποίο δεν αντέχουν.  

Έτσι λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις, το ταμείο που κλείνεις κάθε μέρα, το συναισθηματικό σου ταμείο, θα καθορίσει και την πορεία της ζωής σου στα πάντα. Και στα οικονομικά σου. Αν κάθε μέρα μέσα σου νιώθεις ότι έχεις εξαντληθεί συναισθηματικά γιατί δεν έχεις απολαύσει την ημέρα σου, γιατί δεν κάνεις αυτά που αγαπάς ή γιατί δίνεις την ενέργεια σου σε πράγματα τα οποία δεν είσαι εσύ, σε πράγματα τα οποία δεν σε καλύπτουν, γιατί πρέπει για την οικογένεια, πρέπει για την κοινωνία, πρέπει για την σχέση μου, πρέπει για τον σκύλο μου, πρέπει για όλους τους άλλους εκτός από εσένα, τότε στο τέλος της ημέρας συναισθηματικά στερεύεις. Και όταν συναισθηματικά στερεύεις τότε αρχίζεις και τραβάς την ενέργεια σου από το σώμα σου.  

Θα παρατηρήσεις λοιπόν όταν ολοκληρωθούν αυτά τα 4 videos που αφορούν την οικονομική σου ανάπτυξη και ευημερία,  ότι το ένα συνδέεται με το άλλο.  

Συναισθηματική ενέργεια

Έτσι λοιπόν η ερώτηση μου για εσένα είναι η εξής:  

“Τι είναι αυτό που σου στερεί την συναισθηματική σου ενέργεια και τι είναι αυτό που σου δίνει συναισθηματική ενέργεια;” 

Θέλω να πάρεις ένα χαρτί και ένα στυλό και να γράψεις όλες τις συνήθειες σου. Γράψε όλες σου τις συνήθεις και γενικότερα όλη την καθημερινότητα σου.  

Όταν το κάνεις αυτό, το επόμενο που θέλω να κάνεις είναι το εξής: Χώρισε τα σε δύο κατηγορίες. Ποια είναι αυτά που σε μαζεύουν συναισθηματικά και ποια είναι αυτά που σε ανοίγουν συναισθηματικά.  

Όταν λοιπόν τα γράψεις, δες από αυτά που σου στερούν την ενέργεια σου τι μπορείς να αφαιρέσεις τελείως από την ζωή σου , τι μπορείς να περιορίσεις και τι είναι αυτό που μπορείς να προσαρμόσεις για πράγματα τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου εσύ να μπορείς να τα κάνεις με μεγαλύτερη χαρά και να παίρνεις ενέργεια και από αυτά.  

Και αυτά που σε γεμίζουν, σου δίνουν ενέργεια, σου δίνουν δύναμη, σου δίνουν ενθουσιασμό, θρέφουν την ψυχή σου, τότε δες πως μπορείς να βάλεις παραπάνω από αυτά μέσα στην ζωή σου. Πώς μπορείς να τα ενδυναμώσεις.  

Παρατήρησε τι υπάρχει μέσα σε αυτά που κάνει την διαφορά μέσα στην καρδιά σου. Και πάρτο αυτό και βάλτο σε αυτά που πρέπει να κάνεις και για κάποιο λόγο την δεδομένη στιγμή δεν μπορείς να αποφύγεις.  

Όταν λοιπόν το κάνεις αυτό, άρχισε να εφαρμόζεις αυτά τα μικρά πράγματα καθημερινά. Και θέλω να παρατηρήσεις μέρα με την μέρα πόσο καλύτερα νιώθεις, πόσο πιο χαρούμενος νιώθεις, πόσο πιο ευδιάθετος νιώθεις, πόσο πιο πολύ ο εαυτός σου νιώθεις.  

Έτσι λοιπόν να θυμάσαι τα πρώτα δύο χαρακτηριστικά για να αυξήσεις τα οικονομικά σου είναι Νο #1 το σώμα σου και Νο #2 τα συναισθήματα σου.  

Κάνε οτιδήποτε θρέφει την ψυχή σου.  

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου, να Ζεις με Πάθος και ανυπομονώ να τα πούμε στο επόμενο video! 

Τα 4 Μονοπάτια της Οικονομικής Ανάπτυξης και Ευημερίας

Τα 4 μονοπάτια που πρέπει να ανακαλύψεις για να πετύχεις οικονομική ανάπτυξη και ευημερία:

Πρώτο Video  |  Δεύτερο Video  |  Τρίτο Video  |  Τέταρτο Video 

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο