Αρκεί το να έχεις πάθος για να πετύχεις οικονομικά;

Αρκεί το να έχεις πάθος για να πετύχεις οικονομικά;

 

Η συμβουλή της ημέρας στο mail σου

 

Περίληψη:

Αρκεί το να έχεις πάθος για να πετύχεις οικονομικά;

Πραγματικά, λένε πάρα πολλές φορές και το έχω πει κι εγώ ο ίδιος, να έχεις πάθος. Βρες τι αγαπάς, να έχεις πάθος, και ακολούθησε το. Παρόλα αυτά αναρωτιέμαι, αρκεί το πάθος για να χτίσεις μια οικονομική ασφάλεια; Αρκεί το πάθος για να έχεις οικονομική επιτυχία; Αρκεί το πάθος για να ανελιχθείς στην επιχείρηση σου;

Το πάθος σίγουρα είναι το ένα μέρος! Γιατί; Γιατί σε όλο το ταξίδι, όποιο κι αν είναι αυτό το ταξίδι που θα επιλέξεις, θα συναντήσει δυσκολίες. Εάν στις δυσκολίες που θα συναντήσεις δεν έχεις το πάθος, τότε πολύ γρήγορα ή θα εγκαταλείψεις ή δεν θα μπορείς να έχεις την μέγιστη απόδοση.

Δες το video στην αρχή της σελίδας για να ακούσεις ολόκληρη την εκπαίδευση ώστε να αγγίξεις το μέγιστο δυναμικό σου και να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Αναφορά σε αυτό το επεισόδιο: Εάν θέλεις  να μάθεις τις τεχνικές του NLP και να γίνεις coach του εαυτού σου κάνε κλικ εδώ...

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Παρακαλώ μοίρασε το! Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι δωρεάν ΜΟΝΟ γιατί εσύ μοιράζεσαι τη δουλειά μου!

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

 

Συμπληρωματικά άρθρα:

Πώς να χτίσεις την οικονομική σου ασφάλεια και ευημερία

To #1 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Το #2 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Το #3 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

Το #4 από τα #4 μυστικά της οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας

 

efta vimata epityxias

 

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

 

pathos_oikonomiki anaptyxi

 

pathos_oikonomiki anaptyxi

 

pathos_oikonomiki anaptyxi

 

pathos_oikonomiki anaptyxi

Σενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το  επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια - χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ.)

Αρκεί το να έχεις πάθος για να πετύχεις οικονομικά;

 

Γεια σου! Ονομάζομαι Μανώλης Ισχάκης και αυτό που κάνω είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να ζουν μια εξαιρετική ζωή σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Πραγματικά, λένε πάρα πολλές φορές και το έχω πει κι εγώ ο ίδιος, να έχεις πάθος. Βρες τι αγαπάς, να έχεις πάθος, και ακολούθησε το. Παρόλα αυτά αναρωτιέμαι, αρκεί το πάθος για να χτίσεις μια οικονομική ασφάλεια; Αρκεί το πάθος για να έχεις οικονομική επιτυχία; Αρκεί το πάθος για να ανελιχθείς στην επιχείρηση σου;

Το πάθος

Το πάθος σίγουρα είναι το ένα μέρος! Γιατί; Γιατί σε όλο το ταξίδι, όποιο κι αν είναι αυτό το ταξίδι που θα επιλέξεις, θα συναντήσει δυσκολίες. Εάν στις δυσκολίες που θα συναντήσεις δεν έχεις το πάθος, τότε πολύ γρήγορα ή θα εγκαταλείψεις ή δεν θα μπορείς να έχεις την μέγιστη απόδοση. Με αποτέλεσμα δεν θα μπορείς να τηρείς όλα εκείνα τα μυστικά που είπαμε στα προηγούμενα videos, τα οποία αν δεν τα έχεις δει, πήγαινε στο https://www.manolisischakis.gr/blog , δες τα 5 προηγούμενα videos, και επέστρεψε πίσω εδώ. Είναι πάρα πολύ σημαντικά και θα σε βοηθήσουν στην οικονομική σου πορεία, στην οικονομική σου ασφάλεια.

Έτσι λοιπόν, τι είναι αυτό που εσύ χρειάζεται να κάνεις από εδώ και πέρα; Πώς μπορείς να εξασφαλίσεις το οικονομικό σου μέλλον; Ξέρω ότι ασφάλεια δεν υπάρχει με την απόλυτη έννοια. Γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει το οτιδήποτε, αλλά τι είναι όμως αυτό που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να έχεις τις μέγιστες πιθανότητες για να έχεις οικονομική ασφάλεια;

Εξέλιξη

Νο #1, ναι είναι το πάθος! Χρειάζεται να το αγαπάς. Αλλά τι γίνεται αν αγαπάς να είσαι κατασκευαστής βιβλίων αυτή την εποχή; Απλά θα αποτύχεις. Τι γίνεται εάν επιλέξεις και αγαπάς και έχεις πάθος να κατασκευάζεις κασέτες; Απλά θα αποτύχεις. Γιατί τα πράγματα εξελίσσονται. Χρειάζεται λοιπόν να επιλέξεις να κάνεις το σωστό πράγμα την κατάλληλη στιγμή. Γιατί όταν κάνεις το λάθος πράγμα την κατάλληλη στιγμή ή όταν κάνεις το σωστό πράγμα την μη κατάλληλη στιγμή απλά θα αποτύχεις.

Αυτό γιατί έχει αξία αν είσαι επιχειρηματίας ή αν είσαι υπάλληλος; Αν σαν υπάλληλος επιλέγεις να βρεθείς σε μια επιχείρηση, να δουλέψεις γι' αυτήν, την στιγμή που το προϊόν της ή οι υπηρεσίες της είναι είτε λάθος είτε είναι λάθος η στιγμή, τότε η επιχείρηση δεν θα μπορεί να ευδοκιμήσει, δεν θα μπορέσει να περπατήσει, δεν θα μπορέσει να προχωρήσει, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή, δεν θα μπορέσει να σε πληρώσει. Ψάξε για εκείνες τις επιχειρήσεις που έχουν μέλλον. Που μπορούν να αναπτυχθούν.

Αν τώρα είσαι επιχειρηματίας καταλαβαίνεις, είναι αυτονόητο, πως όσο και να αγαπάς αυτό που κάνεις, αν δεν φροντίσεις να το σταματήσεις έγκαιρα, σε περίπτωση που είναι το λάθος προϊόν, ή η λάθος υπηρεσία, ή η λάθος στιγμή, τότε το μόνο που θα κάνεις είναι να γεμίσεις με έξοδα, με δάνεια, με χρέη, που θα αναγκαστείς να τα πληρώσεις, θα κληθείς να τα πληρώσεις κάποια στιγμή. Και είναι χίλιες φορές καλύτερο να πάρεις την απόφαση τώρα να σταματήσεις παρά μετά από 5 χρόνια.

Και αν δεν με πιστεύεις, υπολόγισε τι θα χρωστάς σε 5 χρόνια. Γιατί όσο και να αγαπάς αυτό που κάνεις, αν δεν είναι τοποθετημένο την κατάλληλη στιγμή στον κατάλληλο χρόνο, μέσα στην αγορά, τότε αντικειμενικά δεν θα μπορεί να αφομοιωθεί από την αγορά. Και αν δεν μπορεί να αφομοιωθεί από την αγορά τότε δεν θα μπορείς να έχεις την ρευστότητα που θέλεις για να αναπτυχθείς, για να ζήσεις και να μπορείς να υπάρχεις μέσα στην αγορά.

Τι χρειάζεται να κάνεις

Έτσι λοιπόν:

  • Δες ποιο είναι το προϊόν σου ή η υπηρεσία σου.

  • Παρατήρησε ποιες επιχειρήσεις αναπτύσσονται και ποιες όχι.

  • Δες τι κοινά έχουν οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται και τι κοινά έχουν οι επιχειρήσεις που δεν αναπτύσσονται.

  • Μελέτησε ποιες είναι οι τάσεις την αγοράς.

  • Πώς καθορίζονται οι τάσεις την αγοράς.

  • Που βρίσκεσαι εσύ σε σχέση με αυτές.

  • Και εάν είσαι τελείως εκτός τότε πάρε μια απόφαση όσο πιο σύντομα γίνεται.

  • Αν είσαι εντός φρόντισε να εφαρμόσεις τα #4 μυστικά τα οποία υπάρχουν πάνω στο blog μου.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Και ξέρεις πολύ καλά πως αν βρίσκεις αξία σε αυτό το video είναι πάρα πολύ καλό και χρήσιμο για εσένα και όλους τους άλλους ανθρώπους, να πατήσεις Like και να το μοιραστείς με όλους όσους αγαπάς. Επίσης είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας να ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Και για εσένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να βοηθάς τους άλλους ανθρώπους, μέσα από τις γνώσεις σου, τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Πρόγραμμα Επίτευξης Οικονομικής Ανάπτυξης και Ευημερίας

Τα #4 μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις για να πετύχεις οικονομική ανάπτυξη και ευημερία:

Πρώτο Video  |  Δεύτερο Video  |  Τρίτο Video  |  Τέταρτο Video  |  Πέμπτο Video

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο