Από τη θλίψη, το θύμο & την οικονομική ανέχεια...

μέχρι τη δημιουργία του

5R BRAIN ACTIVATION
METHOD ®

Ας γνωριστούμε

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους. 

Έχω ιδρύσει τους Happy Virus, μια φιλανθρωπική ομάδα με όραμά της να δώσει νόημα στους ηλικιωμένους που έχουν ξεχαστεί και αγάπη στα παιδιά που έχουν εγκαταλειφθεί. 

Ποια είναι η δική μου ιστορία;

Όταν ήμουν 22 χρονών έπεσα σε κατάθλιψη όταν χώρισα με μια κοπέλα με την οποία ήμουν πολύ ερωτευμένος. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μου. Στα 26 μου βίωσα την απόλυτη αποτυχία και το απόλυτο αδιέξοδο σε προσωπικό, συντροφικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι φίλοι μου με είχαν απομακρύνει, τα εισοδήματά μου ήταν μηδενικά, η κατάθλιψη και ο θυμός ήταν οι καλύτεροι φίλοι μου. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που έπρεπε να επιλέξω…

Αξίζει να ζω;

Δεν το άντεξα και έτσι πείσμωσα.

Άρχισα να μελετώ βιβλία και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης ολοένα και πιο εντατικά… Το σημαντικότερο ήταν ότι εφάρμοζα ότι μάθαινα, ανεξάρτητα από το πόσο με δυσκόλευε ή αν συμφωνούσα με αυτό.

Αρχίζοντας να δημιουργώ αξιοσημείωτα αποτελέσματα στη ζωή μου, εκπαιδεύτηκα από τους αποτελεσματικότερους οργανισμούς και coaches σε όλον τον κόσμο.

Μέχρι που κάποια στιγμή μια personal coach μου είπε: Μανώλη, η πορεία της ζωής σου και το ενδιαφέρον σου για τους ανθρώπους είναι αξιολάτρευτα, γιατί δε γίνεσαι coach;

Και την άκουσα.

Έτσι, αποφάσισα να μοιραστώ όλες τις αποτελεσματικές στρατηγικές, τεχνικές και πρακτικές που με είχαν βοηθήσει, με ανθρώπους που αναζητούν πραγματική επιτυχία στη ζωή τους.

Στα 26 μου άφησα την εργασία μου και ξεκίνησα να κυνηγώ το όνειρο μου. Στα 28 μου έγινα επαγγελματίας coach, στα 30 μου άρχισα να κάνω coaching σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στα 31 μου βραβεύτηκα ως ο καλύτερος ομιλητής από τους Toastmasters, στα 32 μου έγραψα το βιβλίο “NLP! Το κλειδί του μυαλού μας”, το audiobook “NLP! Ανακαλύπτοντας την Προσωπική μου Δύναμη” και το σεμινάριο “Ζήσε με Πάθος”.

Στα 33 μου δημιούργησα το online πρόγραμμα “Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν”,  το “Μπορείς” και το σεμινάριο “Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου”.

Στα 34 μου άρχισα να κάνω coaching σε Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία, Γερμανία, Σουηδία και Ελβετία και στα 35 μου δημιούργησα το online σύστημα της επιτυχίας. 

Μετά από την επίτευξη ενός στόχου ενός μαθητή μου, που από υπάλληλος δημιούργησε τη δική του επιχείρηση και πέτυχε τζίρο 1.000.000 λίρες  σε ένα χρόνο, μου ανοίχτηκαν νέοι δρόμοι και επεκτάθηκα στο Λονδίνο. 

Στα 36 μου, δημιούργησα το online πρόγραμμα “Rethink”  που έγινε ανάρπαστο σε όλο τον κόσμο και τη VIP Ομάδα. Στα 38, δημιούργησα την ομάδα “Χαράς & Προσφοράς” που έχει στόχο να μοιράσει χαμόγελα και να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως γεννηθήκαμε όχι μόνο για να ΖΗΣΟΥΜΕ και να μην υποφέρουμε.. αλλά για να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ!

Στα 39 μου, δημιούργησα τα βιωματικά σεμινάρια “Restart”, “Recreate” “Relaunch”, το Group Coaching και τα Masterminds.

Στα 40 μου δημιούργησα τους Happy Virus μια ομάδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με εξαιρετικούς ανθρώπους. 

Επίσης, δημιούργησα  τη μέθοδο #5R. Ένα ετήσιο πρόγραμμα Ηγεσίας & Εξαιρετικής Επιτυχίας για λίγους και εκλεκτούς ανθρώπους.

Ναι, Μπορείς να Μεταμορφώσεις τη Ζωή σου

Όπως έκανα εγώ & Χιλιάδες Άλλοι Άνθρωποι!

Όλα αυτά δεν σου τα ανέφερα για να μου πεις μπράβο ούτε για να με θαυμάσεις. 

Απλά είναι ένα μήνυμα προς εσένα που λέει:

Αν το έκανα εγώ, τότε μπορείς και εσύ!

Εάν το έκαναν χιλιάδες άνθρωποι, τότε σίγουρα μπορείς και εσύ, έτσι δεν είναι;

Μετά από αυτήν την πορεία, έχοντας ανακαλύψει και ευθυγραμμιστεί με τον σκοπό της ζωής μου, ανακάλυψα ότι ένα πράγμα μόνο μένει:

Να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ να βελτιώσουν τις σχέσεις τους, να αποκτήσουν οικονομική επιτυχία, να αυξήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και να είναι περήφανοι για τον εαυτό τους. 

Σκέψου το λίγο:

Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς το όνειρο σου;

Ίσως να μην υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και έμπνευση για έναν άνθρωπο, από το να παρακολουθεί τη μετάβαση ενός ανθρώπου από το σημείο που βρίσκεται στο σημείο που θέλει να πάει.

Είναι όπως νιώθει ένας γονιός που δίνει ζωή σε μια ψυχή. 

Δεν μπορώ να σβήσω τις εικόνες χαράς που έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου από ανθρώπους που:

Εμπειρίες "Coaches & Media"

Πιστοποιήσεις & Εκπαιδεύσεις

Ωστόσο, κάτι σημαντικό που ανέφερα και πριν, είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μεγαλύτερη χαρά για έναν άνθρωπο… η απόλυτη πληρότητα βρίσκεται όταν προσφέρουμε στους άλλους ανθρώπους.

Αυτό το ανακάλυψα όταν ήμουν εθελοντής στο Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου. Πήγα εκεί με σκοπό να βοηθήσω παιδιά που καλώς ή κακώς δεν είχαν την ίδια τύχη που είχα εγώ στη ζωή μου. Δεν σου κρύβω ότι αυτές οι ψυχές έχουν τόση δύναμη, αγάπη και χαρά μέσα τους! Αυτό που μου επέστρεψαν ήταν το μεγαλείο του να ζω τη στιγμή, να συνεχίζω να ονειρεύομαι και να ζω σαν παιδί… με αυθορμητισμό, αυθεντικότητα και ανθρωπιά! Δηλαδή μου έμαθαν να ζω!

Ύστερα από αυτήν τη γνώση και όλα τα δώρα που μου έχει δώσει η ζωή, έχω δεσμευτεί να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να βοηθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάτι που θα ήθελα να θυμάσαι είναι ότι, ως Μανώλης, θα είμαι δίπλα σου σε όλο το ταξίδι, γιατί εξαιρετική επιτυχία χωρίς ουσιαστική και συνεχή υποστήριξη δεν υπάρχει. 

Ζήσε με Πάθος!

Μανώλης

Ωστόσο, κάτι σημαντικό που ανέφερα και πριν, είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μεγαλύτερη χαρά για έναν άνθρωπο… η απόλυτη πληρότητα βρίσκεται όταν προσφέρουμε στους άλλους ανθρώπους.

Αυτό το ανακάλυψα όταν ήμουν εθελοντής στο Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου. Πήγα εκεί με σκοπό να βοηθήσω παιδιά που καλώς ή κακώς δεν είχαν την ίδια τύχη που είχα εγώ στη ζωή μου. Δεν σου κρύβω ότι αυτές οι ψυχές έχουν τόση δύναμη, αγάπη και χαρά μέσα τους που αυτό που μου επέστρεψαν ήταν το μεγαλείο του να ζω τη στιγμή, να συνεχίζω να ονειρεύομαι και να ζω σαν παιδί… με αυθορμητισμό, αυθεντικότητα και ανθρωπιά! Δηλαδή μου έμαθαν να ζω!

Ύστερα από αυτήν τη γνώση και όλα τα δώρα που μου έχει δώσει η ζωή έχω δεσμευτεί, να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να βοηθώ με τον καλύτερο τρόπο.

Ως Μανώλης κάτι που θα ήθελα να θυμάσαι είναι ότι θα είμαι δίπλα σου σε όλο το ταξίδι γιατί εξαιρετική επιτυχία χωρίς ουσιαστική και συνεχή υποστήριξη δεν υπάρχει. 

Ζήσε με Πάθος!

Μανώλης