Δημιουργός του
Holistic Result Coaching ®

Ας γνωριστούμε

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.

Έχω ιδρύσει την Online Ακαδημία της Επιτυχίας στην Ελλάδα που έχει σαν όραμα να βοηθήσει τους άνθρωπους να χρησιμοποιήσουν με κατάλληλο τρόπο το μυαλό, το σώμα και την καρδιά τους έτσι ώστε να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή. Η βάση για κάθε είδους επιτυχία!

Ποια είναι η δική μου ιστορία;

Όταν ήμουν 22 χρονών έπεσα σε κατάθλιψη όταν χώρισα με μια κοπέλα που ήμουν πολύ ερωτευμένος. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στη ζωή μου. Στα 26 μου βίωσα την απόλυτη αποτυχία και αδιέξοδο σε όλα τα επίπεδα. Σε προσωπικό, σε συντροφικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι φίλοι μου με είχαν απομακρύνει, τα εισοδήματα μου ήταν 0€, η κατάθλιψη και ο θυμός ήταν οι καλύτεροι φίλοι μου. Είχα φθάσει το σημείο που έπρεπε να επιλέξω... και έτσι πείσμωσα. Άρχισα να μελετώ πιο εντατικά βιβλία και σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και να τα εφαρμόζω την ίδια στιγμή που τα μελετούσα. Σύντομα άρχισα να μοιράζομαι τις γνώσεις που λάμβανα από τα σεμινάρια και παρατηρούσα ότι είχαν σημαντικό αντίκτυπο στις ζωές και άλλων ανθρώπων, εκτός από τη δική μου. Μέχρι που κάποια στιγμή μια personal coach μου είπε: Η πορεία της ζωής σου και το ενδιαφέρον σου για τους ανθρώπους Μανώλη είναι αξιολάτρευτα γιατί δε γίνεσαι coach; Και την άκουσα.

Μανώλης Ισχάκης - NLP Life CoachΣτα 26 μου άφησα την εργασία μου και ξεκίνησα να κυνηγώ το όνειρο μου. Στα 28 μου έγινα επαγγελματίας coach, στα 30 μου άρχισαν να μου ζητούν να κάνουμε personal coaching από όλη την Ελλάδα, στα 31 μου βραβεύτηκα ως ο καλύτερος ομιλητής από τους Toastmasters, στα 32 μου έγραψα το βιβλίο "NLP! Το κλειδί του μυαλού μας", το audio book "NLP! Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη" και το σεμινάριο "Ζήσε με Πάθος!". Στα 33 μου δημιούργησα το online πρόγραμμα "Οι προϋποθέσεις για μια ευτυχισμένη και πετυχημένη ζωή" , το "Μπορείς" και το σεμινάριο "Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου". Στα 34 μου άρχισα να κάνω coaching σε Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία, Γερμανία, Σουηδία και Ελβετία και στα 35 μου δημιούργησα την online ακαδημία της επιτυχίας. 

Στα 36 μου δημιούργησα το online πρόγραμμα #10 εβδομάδων που έγινε ανάρπαστο σε όλο τον κόσμο με τίτλο "Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν" και στα 38 δημιουργήσα την ομάδα "Χαράς & Προσφοράς" που έχει στόχο να μοιράσει χαμόγελα και να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων γιατί πιστεύω ακράδαντα πως γεννηθήκαμε για να ΖΗΣΟΥΜΕ και όχι για να υποφέρουμε..

Ναι, μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου όπως έκανα και εγώ!

Πλέον ως Μανώλης νιώθω το συναίσθημα της πληρότητας έχοντας ευθυγραμμιστεί με το όνειρο μου.  Αυτό που αγαπώ πιο πολύ είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να βρίσκουν το πάθος τους και να κυνηγούν το όνειρο τους, γιατί αναρωτιέμαι : Τι νόημα έχει η ζωή χωρίς το όνειρο μας;

Manolis Ischakis - Νευρογλωσσικός ΠρογραμματισμόςΊσως να μην υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και έμπνευση για έναν άνθρωπο από το να παρακολουθεί τη μετάβαση ενός ανθρώπου από το σημείο που βρίσκεται στο σημείο που θέλει να πάει.

Δεν μπορώ να σβήσω τις εικόνες χαράς που έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου από ανθρώπους:
- που είχαν κρίσεις πανικού και δεν έβγαιναν από το σπίτι τους και πλέον απολαμβάνουν μια ήρεμη ζωή

- που είχαν κοινωνική φοβία και πλέον μπορούν να συναναστρέφονται με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους

- που ήταν σε οικονομικό αδιέξοδο και πλέον όχι μόνο το ξεπέρασαν αλλά αναπτύσσονται μήνα με το μήνα παρά τις συνθήκες

- που είχαν κατάθλιψη και τώρα βοηθούν άλλους ανθρώπους να χαμογελάσουν

- που δεν ήξεραν τι ήθελαν και τώρα κυνηγούν και ζουν τα όνειρα τους

- που προέρχοταν από διαλυμένες οικογένειες και τώρα απολαμβάνουν μια ευτυχισμένη σχέση

- που ήταν εξαρτημένοι από το τσιγάρο και πλέον απολαμβάνουν τον αθλητισμό

- που έκαναν εμετό από την πολυφαγία και τώρα όχι μόνο θρέφονται πιο υγιεινά από τον μέσο άνθρωπο αλλά απολαμβάνουν αυτήν τη διατροφική συνήθεια.

Θέλω Να Αλλάξω Τη Ζωή Μου

Εμπειρίες Coachees

Media

Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η μεγαλύτερη χαρά... η απόλυτη πληρότητα βρίσκεται όταν προσφέρουμε στους άλλους ανθρώπους. Όταν είμαστε παρόντες για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των άλλων ανθρώπων. Αυτη τη γνώση την πήρα βιωματικά όταν ήμουν εθελοντής στο Χαμόγελο του Παιδιού και την Κιβωτό του Κόσμου. Πήγα εκεί με σκοπό να βοηθήσω παιδιά που καλώς ή κακώς δεν είχαν την ίδια τύχη που είχα εγώ στη ζωή μου. Δεν σου κρύβω ότι αυτές οι ψυχές έχουν τόση δύναμη, αγάπη και χαρά μέσα τους που αυτό που μου επέστρεψαν ήταν το μεγαλείο του να ζω τη στιγμή, να συνεχίζω να ονειρεύομαι και να ζω σαν παιδί... με αυθορμητισμό, αυθεντικότητα και ανθρωπιά! Δηλαδή μου έμαθαν να ζω!

Ύστερα από αυτήν τη γνώση και όλα τα δώρα που μου έχει δώσει η ζωή έχω δεσμευτεί να είμαι παρόν, να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να είμαι δίπλα σε χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά. Ως Μανώλης θέλω να μοιραστώ μαζί τους το μονοπάτι για μια ευτυχισμένη ζωή, τους τρόπους που θα ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν σε όλο το όμορφο ταξίδι της ζωής τους καθώς και τον τρόπο που θα εμπνεύσουν τον εαυτό τους να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να ζουν για το όνειρο τους.

Ζήσε με Πάθος!

Μανώλης Ισχάκης

Θέλω Να Πετύχω!

#3 Φορές Βράβευση

Best speaker badge
Toastmasters International

Πιστοποιήσεις

Manolis Ischakis Certifications

Πιστοποιήσεις & Εκπαιδεύσεις

Οι Πιστοποιήσεις του Μανώλη Ισχάκη

Δωρεάν Life Coaching Course

Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρεύσουν εφαρμόζοντας τα #7 βήματα της επιτυχίας

τα στοιχεία σου είναι ασφαλή

Ας γνωριστούμε

Γεια σου!
Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.

Επικοινωνία

Γενικές Πληροφορίες

[email protected]

Εάν θέλεις να προσκαλέσεις τον Μανώλη Ισχάκη για συνέντευξη ή ομιλία τότε επικοινώνησε μαζί μας στο mail : [email protected]