Δωρεάν Video Εκπαίδευση

Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρεύσουν εφαρμόζοντας τα #7 βήματα της επιτυχίας

τα στοιχεία σου είναι ασφαλή

Όροι Χρήσης

Είναι απαραίτητο να διαβάσετε τους όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται στην ιστοσελίδα www.manolisischakis.gr.

Εισαγωγή

Οι όροι χρήσης διέπουν πλήρως την χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αποδέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των όρων χρήσης, μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Πνευματικά δικαιώματα

Το υλικό που περιέχεται στην ιστοσελίδα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του και η οποιαδήποτε εμπορική του χρήση, χωρίς την άδεια του δημιουργού.

Νόμιμη Άδεια Χρήσης

Μπορείτε να δείτε, να καταφορτώσετε και να εκτυπώσετε σελίδες από την ιστοσελίδα για προσωπική χρήση, με σεβασμό στους παρακάτω περιορισμούς.

Δεν πρέπει:

Α) Να αναδημοσιεύσετε υλικό από αυτή την ιστοσελίδα

Β) Να πωλήσετε, να νοικιάσετε ή να υπενοικιάσετε υλικό από αυτή την ιστοσελίδα

Γ) Να αναπαραγάγετε και να αντιγράψετε το υλικό της ιστοσελίδας για εμπορική χρήση

Δ) Να μετατρέψετε με οποιονδήποτε τρόπο το υλικό της ιστοσελίδας

Ε) Να αναδιανέμετε υλικό από την ιστοσελίδα, εκτός από τα περιεχόμενα που είναι διαθέσιμα για αναδιανομή.

Περιορισμοίστην υπαιτιότητα

Παρόλο που καταβάλουμε φιλότιμες προσπάθειες ώστε να βεβαιωθούμε πως οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι ακριβής, δεν εγγυούμαστε την αρτιότητα ή την ακρίβεια. Επίσης δεν δεσμευόμαστε ότι το υλικό είναι ημερολογιακά ενημερωμένο.

Κέρδη

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα πετύχει κάποιος τους στόχους που έχει θέσει, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που περιγράφονται στην ιστοσελίδα. Τα αποτελέσματα μπορεί κάποιος να έχει, εξαρτάται αποκλειστικά από τον χαρακτήρα του ατόμου και τον χρόνο που θα αφιερώσει στις τεχνικές και ιδέες που περιγράφονται στο manolisisxakis.gr

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για πιθανόν έμμεσες ή άμεσες απώλειες που συνδέονται με την ιστοσελίδα.

Σημείωση : Οποιαδήποτε θεραπευτική μέθοδος ή τεχνική αναφέρεται και περιγράφεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική, ψυχιατρική διάγνωση και θεραπεία, ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οι διαλογισμοί αποτελούν θαυμαστά βοηθητικά εργαλεία για τη συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και ευεξία του ατόμου και μπορούν κάλλιστα να εφαρμόζονται παράλληλα με οποιαδήποτε θεραπεία της συμβατικής ιατρικής, αφού βοηθούν ολιστικά τον άνθρωπο και προάγουν τη συναισθηματική και ψυχοσωματική του αρμονία. Οι όροι «θεραπευτής» και «θεραπεία» χρησιμοποιούνται με την ευρεία έννοια των όρων και δεν ταυτίζονται με τους όρους που χρησιμοποιούνται από την κλασική ιατρική, ψυχολογία και φαρμακευτική.

Δήλωση 

Τα αποτελέσματα που αναφέρονται στη σελίδα https://manolisischakis.gr είναι μέσα από την προσωπική μου ζωή και τη ζωή των ανθρώπων που έχω γνωρίσει που χρησιμοποιούν αυτές τις στρατηγικές. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι δεν ανήκουν στο μέσο όρο και δεν υπονοώ ότι θα τα αναπαράγεις. Εδώ και 10 χρόνια εκπαιδεύω πιστοποιημένα αυτές τις τεχνικές και όσοι τις εφαρμόζουν έχουν δει σημαντικά αποτελέσματα ανάλογα των προσπαθειών τους. Οι ιστορίες των ανθρώπων που θα ακούσεις και θα δεις, είναι μόνο για σκοπούς παραδειγμάτων. Τα δικά σου αποτελέσματα θα ποικίλουν και θα εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες όπως το υπόβαθρό σου, η εμπειρία σου, η ηθική σου και άλλα. Κάθε στόχος εμπεριέχει την έννοια του ρίσκου καθώς και της μαζικής και σταθερής προσπάθειας και δράσης. Αν δεν είσαι πρόθυμος/η να το αποδεχτείς αυτό, σε παρακαλώ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ.

Στο τέλος μερικών δωρεάν εκπαιδεύσεων, κάνω μια προσφορά για όσους θέλουν να εργαστούν πιο στενά με μένα και την ομάδα μου για να βοηθηθούν στην εφαρμογή όσων θα μάθουν. Αυτό είναι εντελώς προαιρετικό. Η εκπαίδευση ποικίλει ανάλογα τους στοχους σου και αν δεν θέλεις να εργαστείς πιο στενά μαζί μου, μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς να αγοράσεις κάτι. Είναι σημαντικό να αποφασίσεις αυτό που είναι πιο χρήσιμο για σένα.

Δωρεάν Video Εκπαίδευση

Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρεύσουν εφαρμόζοντας τα #7 βήματα της επιτυχίας

τα στοιχεία σου είναι ασφαλή