Δωρεάν Life Coaching Course

Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρεύσουν εφαρμόζοντας τα #7 βήματα της επιτυχίας

τα στοιχεία σου είναι ασφαλή

NLP Life Coaching Εμπειρίες & Media

Κάνε Εγγραφή στο Youtube Κανάλι του Μανώλη Ισχάκη

Μανώλης Ισχάκης Youtube Channel

Εμπειρίες ανθρώπων, σεμινάρια και media...

Είσαι Έτοιμος/η Για Το Επόμενο Βήμα;Κάνε Κλικ Εδώ!

Υποστηρίζουμε τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα!

Δήλωση: Τα αποτελέσματα που αναφέρονται παραπάνω είναι μέσα από την προσωπική μου ζωή και τη ζωή των ανθρώπων που συνεργάζομαι. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι δεν ανήκουν στο μέσο όρο και δεν υπονοώ ότι θα τα αναπαράγεις. Εδώ και 10 χρόνια εκπαιδεύω πιστοποιημένα αυτές τις τεχνικές και όσοι τις εφαρμόζουν έχουν δει σημαντικά αποτελέσματα ανάλογα των προσπαθειών τους. Οι ιστορίες των ανθρώπων που θα ακούσεις, είναι μόνο για σκοπούς παραδειγμάτων. Τα δικά σου αποτελέσματα θα ποικίλουν και θα εξαρτηθούν από πολλούς παράγοντες όπως το υπόβαθρό σου, η εμπειρία σου, η ηθική σου και άλλα. Κάθε στόχος εμπεριέχει την έννοια του ρίσκου καθώς και της μαζικής και σταθερής προσπάθειας και δράσης. Αν δεν είσαι πρόθυμος/η να το αποδεχτείς αυτό, σε παρακαλώ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Στο τέλος της εκπαίδευσης, θα κάνω μια προσφορά για όσους θέλουν να εργαστούν πιο στενά με μένα και την ομάδα μου για να βοηθηθούν στην εφαρμογή όσων θα μάθουν. Αυτό είναι εντελώς προαιρετικό. Η εκπαίδευση θα διαρκεί 10 εβδομάδες και αν δεν θέλεις να εργαστείς πιο στενά μαζί μου, μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς να αγοράσεις κάτι. Είναι σημαντικό να αποφασίσεις αυτό που είναι πιο χρήσιμο για σένα.

Δωρεάν Life Coaching Course

Πώς να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρεύσουν εφαρμόζοντας τα #7 βήματα της επιτυχίας

τα στοιχεία σου είναι ασφαλή

Ας γνωριστούμε

Γεια σου!
Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να εμπνέονται, να σχεδιάζουν και να κάνουν το επόμενο βήμα έτσι ώστε να ζουν μια χαρούμενη και ήρεμη ζωή επιτυγχάνοντας τους στόχους που θέλουν και αξίζουν.

Επικοινωνία

Γενικές Πληροφορίες

m. support@manolisischakis.gr

Εάν θέλεις να προσκαλέσεις τον Μανώλη Ισχάκη για συνέντευξη ή ομιλία τότε επικοινώνησε μαζί μας στο mail : support@manolisischakis.gr