Πώς να σπάσεις το μοτίβο του Άγχους και να βρεις την ηρεμία στη ζωή σου

Το άγχος είναι ένας μεγάλος εχθρός του ανθρώπου. Μπορεί να μοιάζει με φίλος αλλά στην ουσία καταστρέφει την υγεία, την ευτυχία και τη δυστυχία.

Διάβασε  αυτό το άρθρο  για να μάθεις πώς μπορείς να σπάσεις το μοτίβο του άγχους…

Εάν θέλεις να το σπάσεις…

Μήπως δεν σε προστατεύει το άγχος;

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις ότι δεν σε γνωρίζω όπως γνωρίζεις εσύ τον εαυτό σου. Για αυτό χρειάζεται να αναζητήσεις μέσα σου πότε νιώθεις άγχος και τι σε εξυπηρετεί. Μη βιαστείς να απαντήσεις πουθενά και σε τίποτα, εάν ήταν να το απαντήσεις.

Είναι καλό να θυμάσαι πώς οτιδήποτε συμβαίνει είναι για καλό. Χμ… Όμορφο ακούγεται βρε Μάνο, αλλά τι σημαίνει οτιδήποτε συμβαίνει είναι για καλό; Πιέζομαι πολύ στην καθημερινότητα μου, έχω πολύ άγχος και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Ως εκ τούτου οι σχέσεις μου δυσκολεύουν, τα οικονομικά μου φθίνουν και ψυχολογικά αρχίζω να βαραίνω. Ίσως να υπάρχει μια φωνούλα μέσα σου σαν και αυτή.

Εάν δεις μια άλλη οπτική αυτής της διαδικασίας θα μπορούσες να ανακαλύψεις ότι μπορεί το άγχος να σου κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά για να υπάρχει δεν είναι λογικό να σου προσφέρει και κάτι; Εστίασε σε αυτό το σημείο και θα ανακαλύψεις όμορφα πράγματα για τον εαυτό σου.


Τώρα που γνωρίζεις τι σου προσφέρει μπορείς να περάσεις στο επόμενο στάδιο και να απελευθερώσεις το άγχος από τη ζωή σου χρησιμοποιώντας τη γνώση του άρθρου.

Στην αρχή μπορεί να μοιάζει δύσκολο. Εάν το σκεφτείς οτιδήποτε εάν το κάνεις για πρώτη φορά μοιάζει δύσκολο. Η λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει το εύκολο από το δύσκολο είναι η εξάσκηση. Έτσι λοιπόν, η ερώτηση μου για σένα είναι η εξής :

Αξίζει το χρόνο σου μια διαδικασία που θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις το άγχος από τη ζωή σου; Ίσως θα σε βοηθούσε το να φανταστείς πώς θα ήταν η ζωή σου όχι μόνο χωρίς αυτό αλλά με ηρεμία, χαρά και γαλήνη!

Μπορείς να επιλέξεις να το κάνεις και μετά να παρατηρήσεις τι θα αρχίζει να αλλάζει σιγά  σιγά στη ζωή σου.

Να αγαπάς τον εαυτό σου και να Ζεις με πάθος.!

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!