Πώς να κατακτάς αυτό που θες, ενώ αγαπάς αυτό που έχεις

Σπουδαίοι άνθρωποι, μας ενθαρρύνουν να απολαύσουμε τη στιγμή και να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε, γεγονός που υποδηλώνει ότι το να προσπαθούμε συνεχώς για κάτι περισσότερο είναι κακό για την υγεία μας  και η κύρια πηγή της δυσαρέσκειας μας.

Άλλοι πάλι λένε ότι, ως ανθρώπινα όντα, είμαστε γεννημένοι  για να προσπαθούμε πέρα από την ζώνη της άνεσης μας και κάθε μέρα να φτάνουμε  έναν υψηλότερο στόχο που έχουμε θέσει.

Η λύση είναι μία: Η ισορροπία. Η Ισορροπία του Νέλσον Μαντέλα. Ο Νέλσον Μαντέλα, είπε κάποτε: «Όταν αναρριχηθείς ένα μεγάλο λόφο, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόφοι για να αναρριχηθείς.

Κάθεσαι μια στιγμή εκεί για να ξεκουραστείς, να κλέψεις μια ματιά της λαμπρής θέας  που σε περιβάλλει, να κοιτάξεις πίσω σου την απόσταση που έχεις κάνει. Αλλά μπορείς να ξεκουραστείς μόνο για μια στιγμή, με την ελευθερία έρχονται ευθύνες, και δεν τολμάς να σταθείς, γιατί η μεγάλη βόλτα σου δεν έχει τελειώσει ακόμα.»

Ο έρωτας δεν είναι επιλογή.
Το να μείνεις ερωτευμένος είναι!

www.manolisischakis.gr

 Απόλαυσε τη θέα από όπου και αν βρίσκεσαι. Γεύσου την απόσταση που έκανες. Να είσαι ευγνώμων καθ’ όλη τη διαδρομή, που είναι η ζωή σου. Όμως, να θυμάσαι ότι με τα δώρα που έχεις μέσα σου έρχεται και η μεγάλη ευθύνη. Πιστεύω ότι κάθε ανθρώπινο ον έχει το καθήκον να λάμψει.

Πρέπει να βγεις έξω στον κόσμο και να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να προσφέρεις καλύτερα και περισσότερο στους άλλους ανθρώπους αυτού του κόσμου.
Πρέπει συνεχώς να περπατάς προς τους φόβους σου και να κάνεις περισσότερα στη ζωή σου. Θα πρέπει συνεχώς να παίζεις καλύτερο παιχνίδι.

Να συνειδητοποιήσεις  περισσότερο τον καλύτερο εαυτό σου, πιστεύω αυτό είναι γραμμένο στο DNA σου και όταν το αρνείσαι, στην ουσία αρνείσαι την ανθρώπινη φύση σου.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου με το Online Πρόγραμμα 14+ Εβδομάδων!

Προσοχή: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι 100% δεσμευμένοι στο ότι θα πετύχουν. Αν δεν είσαι σίγουρος τότε 100% δεν θα πετύχεις με αυτό το πρόγραμμα.

Και ναι, όταν έχεις θέσει υψηλούς στόχους, όνειρα και έχεις σηκώσει τον πήχη στα προσωπικά σου πρότυπα, θα δημιουργήσεις δυσαρέσκεια. Αλλά αυτός ο κόσμος φτιάχτηκε από τους ανθρώπους που αισθάνθηκαν κάποια δυσαρέσκεια με τον τρόπο που τα πράγματα ήταν και ήξεραν ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι  καλύτερα. Σκέψου τον Γκάντι. Σκέψου την Μητέρα Τερέζα. Σκέψου τον Steve Jobs και τον Bill Gates. Σκέψου τον Αϊνστάιν. Σκέψου τον Μαντέλα.

Έτσι αγαπά ό,τι έχεις. Και μετά κατάκτησε αυτό που θες!

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!