Πώς να ξανά βρεις το Πάθος σου και να γεμίσεις την ζωή σου με ευτυχία


Έχεις νιώσει ποτέ πάθος στη ζωή σου;

Έχεις νιώσει να θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο;
Έχεις νιώσεις ότι είσαι τόσο δυνατός που δεν  μπορεί να σε κρατήσει τίποτα;


Πραγματικά πιστεύω, ότι ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσε να εξηγήσει με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει πάθος για ζωή είναι ένα παιδί. Μπορείς να θυμηθείς τον εαυτό σου όταν ήσουν παιδί; Τι έκανες; Τι σκεφτόσουν; Πώς σκεφτόσουν; Με τι διασκέδαζες; Πόσο γέλαγες; Πόσο εύκολα ξεχνούσες; Τι σε έκανε ευτυχισμένο; Τι ονειρευόσουν;

Και εάν ακόμη δεν θυμάσαι τον εαυτό σου σαν παιδί, δεν πειράζει. Μπορείς να πας και να παρατηρήσεις παιδιά τώρα. Πήγαινε σε ένα σχολείο ή το χαμόγελο του παιδιού και δες το μεγαλείο των παιδιών.


Πριν λίγα χρόνια, ήμουν εθελοντής στο χαμόγελο του παιδιού. Έκανα παρέα σε μικρά παιδιά που ήταν παρατημένα ή τα κακομεταχειρίζονταν οι γονείς τους. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν έβλεπα αυτά τα παιδιά που είχαν περάσει τόσα… Παιδιά που δεν γνώρισαν γονείς ή γνώρισαν τη βία από τους γονείς τους, απολάμβαναν τη στιγμή. Έπαιζαν, γελούσαν! Πολλά από αυτά τα παιδιά πλέον είναι χαρούμενοι ενήλικες και πετυχημένοι άνθρωποι!

WOW! Αυτό το ονομάζω δύναμη ψυχής και προσωπικά υποκλίνομαι.


Έμαθα πως ότι και εάν συμβεί στη ζωή, εάν θέλω και εάν έχει αξία για μένα μπορώ να το ξεπεράσω και να προχωρήσω παρακάτω. Η ερώτηση είναι : Θέλω; ή θέλω να ασχολούμαι με τη γκρίνια μου και την παραίτηση μου; Ναι, δεν είναι εύκολο. Και πολλές φορές είναι δύσκολο! Αλλά τι αξίζει πιο πολύ;

Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνουμε όλοι στον εαυτό μας. Έτσι πιστεύω. Τι αξίζει για μένα; Τι αξίζω εγώ; Και να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε τον εαυτό μας ιδανικά. Τίποτα λιγότερο. Αυτό αξίζουμε. Και με την αξία μας δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις.

Τόσο απλά!

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!