Ανησυχίες! Ο Νο #1 εχθρός της ζωής που ονειρεύεσαι και αξίζεις

Ανησυχίες! Ο Νο #1 εχθρός της ζωής που ονειρεύεσαι και αξίζεις

Η συμβουλή της ημέρας στο mail σου

 

Περίληψη:

Ανησυχίες! Ο Νο #1 εχθρός της ζωής που ονειρεύεσαι και αξίζεις

Όλοι γνωρίζουμε πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε επιθυμίες. Λαχταρούμε κάτι στην ζωή μας. Έχουμε στόχους. Ακόμη και αυτοί που δεν ξέρουν τι θέλουν, ακόμα και αυτοί που έπαψαν να έχουν επιθυμίες, έχουν επιθυμίες. Το ότι έχουν ξεχάσει κάτι δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν πραγματικά κάτι στην ζωή τους. Για ποιον λόγο λοιπόν οι άνθρωποι δεν ονειρεύονται πλέον; Για ποιο λόγο δεν πετυχαίνουν πλέον;

Ο Νο #1 λόγος που πραγματικά εμποδίζει όλους τους ανθρώπους να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους, είναι η ανησυχία.

Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιες ανησυχίες και όσο δίνει τροφή σε αυτές τις ανησυχίες τότε δίνει τροφή στην αποτυχία.

Δες το video στην αρχή της σελίδας για να ακούσεις ολόκληρη την εκπαίδευση ώστε να αγγίξεις το μέγιστο δυναμικό σου και να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Αναφορά σε αυτό το επεισόδιο: Εάν θέλεις  να μάθεις τις τεχνικές του NLP και να γίνεις coach του εαυτού σου κάνε κλικ εδώ...

Σου άρεσε αυτό το επεισόδιο; Παρακαλώ μοίρασε το! Το Blog μου, τα videos και τα podcasts είναι δωρεάν ΜΟΝΟ γιατί εσύ μοιράζεσαι τη δουλειά μου!

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

Συμπληρωματικά άρθρα: 

Ένας εύκολος τρόπος για να ανακαλύψεις το ποιος είσαι πραγματικά

Το μυστικό για να γίνεις καλός στην επικοινωνία ακόμα και εάν δεν είσαι

Έχω δύο εαυτούς (αντικρουόμενα μέρη)! Ο ένας θέλει και ο άλλος φοβάται.

Πώς μπορείς να πετύχεις όταν δεν έχεις τους πόρους;

Τι πρέπει να γνωρίζεις για να γίνεις ο Life Coach του εαυτού σου;

efta vimata epityxias

Σχετικές  συμβουλές για να εμπνευστείς: 

[Ακολούθησε τον Μανώλη στο Instagram για να βάλεις τόνους έμπνευσης στη ζωή σου]

Agapi-Life Coaching

 

Agapi-oneira-nlp

 

Life Coaching

 

Nea arxi-Life CoachingΣενάριο video:

[Η συνέχεια είναι ολόκληρο το σενάριο από το video του Μανώλη Ισχάκη. Παρακαλώ να σημειώσεις ότι αυτό  το  επεισόδιο, όπως όλα τα videos που διαθέτει σε αυτό το blog ο Μανώλης είναι αυτοσχέδια - χωρίς σενάριο και χωρίς μοντάζ. Μαγνητοσκοπήθηκαν με την πρώτη. Ο σκοπός είναι  δια του παραδείγματος να μάθεις να είσαι ο εαυτός σου γιατί όπως και να είσαι, είσαι υπέροχος και οι άνθρωποι περιμένουν να εκφράσεις αυτό που είσαι. Αυτές οι εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και επιτυχίας που βασίζονται στην αυθεντικότητα και σε στρατηγικές  υψηλής απόδοσης είναι πολύ δημοφιλείς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις δωρεάν έμπνευση σε μορφή Podcast κάνοντας κλικ εδώ και σε μορφή video (Youtube) κάνοντας κλικ εδώ.)

Ανησυχίες! Ο Νο #1 εχθρός της ζωής που ονειρεύεσαι και αξίζεις

Γεια σου! Ονομάζομαι Μανώλης Ισχάκης Αυτό που κάνω είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να δίνουν πνοή στο όνειρο τους με το WYS System και το VAR Protocol το οποίο έχω δημιουργήσει για τους ανθρώπους που διψούν πραγματικά να πετύχουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Όλοι γνωρίζουμε πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε επιθυμίες. Λαχταρούμε κάτι στην ζωή μας. Έχουμε στόχους. Ακόμη και αυτοί που δεν ξέρουν τι θέλουν, ακόμα και αυτοί που έπαψαν να έχουν επιθυμίες, έχουν επιθυμίες. Το ότι έχουν ξεχάσει κάτι δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν πραγματικά κάτι στην ζωή τους. Για ποιον λόγο λοιπόν οι άνθρωποι δεν ονειρεύονται πλέον; Για ποιο λόγο δεν πετυχαίνουν πλέον;

Ο Νο #1 λόγος που πραγματικά εμποδίζει όλους τους ανθρώπους να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους, να μετακινηθούν από το σημείο που είναι στο σημείο που θέλουν να πάνε, δεν είναι ούτε η κοινωνία, ούτε οι συνθήκες και φυσικά ούτε όλα αυτά τα οποία λένε ή νομίζουν. Κι αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι ένα άλλο πρόβλημα. Το ότι αν νομίζεις ότι φταίει κάτι το οποίο δεν φταίει εστιάζεις σε αυτό, άρα δίνεις την ενέργεια σου σε αυτό που δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Έτσι λοιπόν εάν θέλεις να αλλάξει κάτι στην ζωή σου, χρειάζεται να εστιάσεις σε αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα που όταν το επηρεάζεις έστω και λίγο τότε θα προκαλέσεις μαζικά εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλη σου την ζωή.

Ο Νο #1 λόγος που οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να μετακινηθούν στο σημείο που θέλουν από το σημείο που είναι, ο Νο #1 λόγος που οι άνθρωποι δεν μπορούν να πετύχουν, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να ξεχνούν τι θέλουν, να μην ξέρουν τι θέλουν και να ζουν μια ζωή ρουτίνας και καθημερινότητας, είναι η ανησυχία.

Πώς εκφράζεται η ανησυχία;

Ανησυχία όπως για παράδειγμα:

Τι θα γίνει αύριο; Μπορώ να πετύχω; Μπορώ να τα καταφέρω;”,

Αν κάνω εκείνο, θα συμβεί το άλλο;”,

Αν σκεφτώ έτσι, τι θα πουν οι άλλοι;”,

Εάν κάνω αυτό σε αυτές τις συνθήκες θα τα καταφέρω;”

Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιες ανησυχίες και όσο δίνει τροφή σε αυτές τις ανησυχίες τότε δίνει τροφή στην αποτυχία.

Ποιο είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις.

Έτσι λοιπόν, αυτό που θέλω να κάνεις εσύ τώρα είναι το εξής:

Γράψε σε ένα χαρτί:

 1. Τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις στην ζωή σου;

 2. Ποιες είναι οι ανησυχίες σου σχετικά με αυτό;

 3. Πόσο χρόνο σπαταλάς στο να εστιάζεις στις ανησυχίες σου; Πόσο χρόνο σπαταλάς με το να λες στον εαυτό σου “Δεν μπορώ”, “Δεν γίνεται”, “Αποκλείεται”, “Άμα θα γίνει”.

  Πώς να αντιμετωπίσεις τις ανησυχίες σου;

   Ξέρεις πόσους ανθρώπους έχω γνωρίσει οι οποίοι έρχονται στην αρχή για να κάνουμε coaching και αντί να αφεθούν σε αυτό που συμβαίνει, να αφεθούν στο coaching, αυτό που κάνουν είναι να ανησυχούν αν θα δουλέψει. Μα πώς μπορείς να ξέρεις αν ένα ρούχο σου πάει ή δεν σου πάει αν δεν το φορέσεις; Φόρεσε το για μερικούς μήνες και αν δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις τότε άφησέ το .

Αυτό είναι πολύ μαγικό, δουλεύει εξαιρετικά γιατί μόλις το αντιλαμβάνονται αυτό οι άνθρωποι, αμέσως αλλάζουν τα πάντα μέσα τους.

Έτσι λοιπόν ο λόγος που δεν μπορούσες μέχρι τώρα να πετύχεις είναι γιατί έδινες πάρα πολύ χρόνο στις ανησυχίες σου. Τώρα λοιπόν, εφόσον έχεις αναγνωρίσει αυτή την στιγμή ποιες είναι οι ανησυχίες σου, θέλω να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις:

 1. Πώς ξέρεις ότι αυτή η ανησυχία είναι αληθινή;

 2. Εάν δεν υπήρχε ανησυχία τι θα έκανες στην ζωή σου;

 3. Από το 1 έως το 10 πόσο δεσμευμένος είσαι να ακολουθήσεις τώρα αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις, που θέλεις να κάνεις, προκειμένου να εστιάσεις στους στόχους σου και στα όνειρα σου;

 4. Πάρε έναν φίλο σου τηλέφωνο. Έναν φίλο που επικοινωνείς σε ένα διαφορετικό επίπεδο από ότι επικοινωνείς με τους άλλους ανθρώπους και μοιράσου μαζί του αυτό που δεσμεύτηκες τώρα να κάνεις.

Πες του για παράδειγμα “Γεια σου Μάνο. Τι κάνεις; Είσαι καλά; Θα ήθελα να σου πω το εξής, έβαλα ένα στόχο σήμερα να αυξήσω τα οικονομικά μου ή να βελτιώσω τις σχέσεις μου ή να βελτιώσω τα κιλά μου και δεσμεύτηκα να κάνω αυτό και θέλω να με βοηθήσεις να μείνω εστιασμένος σε αυτό. Έτσι λοιπόν κάθε βράδυ θα σου λέω πώς τα έχω πάει και θέλω και ένα τηλέφωνο μέσα στην ημέρα και από εσένα. Μπορείς; Σ' ευχαριστώ”.

Τι μαγικό θα συμβεί όταν εξαφανιστούν οι ανησυχίες από την ζωή σου

Τόσο απλό. Και θα παρατηρήσεις πως όταν εστιάσεις σε αυτό που θέλεις να πας, σε αυτό που σου αρέσει, σε αυτό που έχει νόημα για εσένα, τότε οι ανησυχίες θα εξαφανιστούν αμέσως. Και όταν εξαφανιστούν οι ανησυχίες και είσαι εστιασμένος σε αυτό που θέλεις, με έναν τρόπο μαγικό όλα θα συμβούν. Γιατί;

Γιατί είσαι υπέροχος, έχεις απίστευτες δυνατότητες και πραγματικά μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, αρκεί να χρησιμοποιείς με κατάλληλο τρόπο το μυαλό, την καρδιά και το σώμα σου.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο