Ανησυχίες! Ο Νο #1 εχθρός της ζωής που ονειρεύεσαι και αξίζεις

Γεια σου! Ονομάζομαι Μανώλης Ισχάκης Αυτό που κάνω, είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να δίνουν πνοή στο όνειρο τους, με το WYS System και το VAR Protocol το οποίο έχω δημιουργήσει για τους ανθρώπους που διψούν πραγματικά να πετύχουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

Όλοι γνωρίζουμε πως όλοι οι άνθρωποι έχουμε επιθυμίες. Λαχταρούμε κάτι στη ζωή μας. Έχουμε στόχους. Ακόμη και αυτοί που δεν ξέρουν τι θέλουν, ακόμα και αυτοί που έπαψαν να έχουν επιθυμίες, έχουν επιθυμίες. Το ότι έχουν ξεχάσει κάτι, δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν πραγματικά κάτι στη ζωή τους. Για ποιον λόγο λοιπόν οι άνθρωποι δεν ονειρεύονται πλέον; Για ποιο λόγο δεν πετυχαίνουν πλέον;

Ο Νο #1 λόγος, που πραγματικά εμποδίζει όλους τους ανθρώπους, να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, να μετακινηθούν από το σημείο που είναι στο σημείο που θέλουν να πάνε, δεν είναι ούτε η κοινωνία, ούτε οι συνθήκες και φυσικά ούτε όλα αυτά τα οποία λένε ή νομίζουν. Κι αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι ένα άλλο πρόβλημα. Το ότι  νομίζεις ότι φταίει κάτι το οποίο δεν φταίει εστιάζεις σε αυτό, άρα δίνεις την ενέργεια σου σε αυτό που δεν μπορεί να σε βοηθήσει.

Έτσι λοιπόν, εάν θέλεις να αλλάξει κάτι στη ζωή σου, χρειάζεται να εστιάσεις σε αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα που όταν το επηρεάσεις έστω και λίγο, τότε θα προκαλέσεις μαζικά εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλη σου τη ζωή.

Ο Νο #1 λόγος, που οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να μετακινηθούν στο σημείο που θέλουν από το σημείο που είναι, ο Νο #1 λόγος που οι άνθρωποι δεν μπορούν να πετύχουν, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να ξεχνούν τι θέλουν, να μην ξέρουν τι θέλουν και να ζουν μια ζωή ρουτίνας και καθημερινότητας, είναι η ανησυχία.


Ανησυχία όπως για παράδειγμα:

Τι θα γίνει αύριο; Μπορώ να πετύχω; Μπορώ να τα καταφέρω;”,

Αν κάνω εκείνο, θα συμβεί το άλλο;”,

Αν σκεφτώ έτσι, τι θα πουν οι άλλοι;”,

Εάν κάνω αυτό σε αυτές τις συνθήκες θα τα καταφέρω;”

Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιες ανησυχίες και όσο δίνει τροφή σε αυτές τις ανησυχίες τότε δίνει τροφή στην αποτυχία.


Έτσι λοιπόν, αυτό που θέλω να κάνεις εσύ τώρα είναι το εξής:

Γράψε σε ένα χαρτί:

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Ξέρεις πόσους ανθρώπους έχω γνωρίσει, οι οποίοι έρχονται στην αρχή για να κάνουμε
coaching, και αντί να αφεθούν σε αυτό που συμβαίνει, να αφεθούν στο coaching, αυτό που κάνουν είναι να ανησυχούν αν θα δουλέψει. Μα πώς μπορείς να ξέρεις αν ένα ρούχο σου πάει ή δεν σου πάει αν δεν το φορέσεις; Φόρεσε το για μερικούς μήνες και αν δεν έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις τότε άφησέ το .

Αυτό είναι πολύ μαγικό, δουλεύει εξαιρετικά γιατί μόλις το αντιλαμβάνονται αυτό οι άνθρωποι, αμέσως αλλάζουν τα πάντα μέσα τους.

Έτσι λοιπόν, ο λόγος που δεν μπορούσες μέχρι τώρα να πετύχεις, είναι γιατί έδινες πάρα πολύ χρόνο στις ανησυχίες σου. Τώρα λοιπόν, εφόσον έχεις αναγνωρίσει αυτή την στιγμή ποιες είναι οι ανησυχίες σου, θέλω να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις:

Πες του για παράδειγμα “Γεια σου Μάνο. Τι κάνεις; Είσαι καλά; Θα ήθελα να σου πω το εξής, έβαλα ένα στόχο σήμερα να αυξήσω τα οικονομικά μου ή να βελτιώσω τις σχέσεις μου ή να βελτιώσω τα κιλά μου και δεσμεύτηκα να κάνω αυτό και θέλω να με βοηθήσεις να μείνω εστιασμένος σε αυτό. Έτσι λοιπόν κάθε βράδυ θα σου λέω πώς τα έχω πάει,  θέλω και ένα τηλέφωνο μέσα στην ημέρα και από σένα. Μπορείς; Σ’ ευχαριστώ”.


Τόσο απλό. Και θα παρατηρήσεις πως όταν εστιάσεις σε αυτό που θέλεις να πας, σε αυτό που σου αρέσει, σε αυτό που έχει νόημα για σένα, τότε οι ανησυχίες θα εξαφανιστούν αμέσως. Και όταν εξαφανιστούν οι ανησυχίες και είσαι εστιασμένος σε αυτό που θέλεις, με έναν τρόπο μαγικό όλα θα συμβούν. Γιατί;

Γιατί είσαι υπέροχος, έχεις απίστευτες δυνατότητες και πραγματικά μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, αρκεί να χρησιμοποιείς με κατάλληλο τρόπο το μυαλό, την καρδιά και το σώμα σου.

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!