15 συμβουλές ζωής

15 συμβουλές ζωής life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching


Αν και είναι δύσκολο να έχεις έμπνευση και καθοδήγηση συμπυκνωμένη σε μια μικρή πρόταση, προσπαθώ να το κάνω αυτό τακτικά, μικρές και σύντομες σκέψεις που τις κάνω τρόπο ζωής. Εδώ είναι δεκαπέντε που με καθοδηγούν καθώς έρχονται απευθείας από την εμπειρία της ζωής μου.

 1. Όταν τρέχω πίσω από αυτό που νομίζω ότι θέλω, οι ημέρες μου γίνονται αφόρητες από στρες και άγχος. Αν σταθώ υπομονετικά στην θέση μου, αυτό που χρειάζομαι έρχεται σε μένα, χωρίς πόνο. Από αυτό καταλαβαίνω ότι αυτό που θέλω επίσης με θέλει, με ψάχνει το προσελκύω. Υπάρχει ένα σπουδαίο μυστικό εδώ για όποιον μπορεί να το αντιληφθεί.

   

 2. Άκουσε τη καρδιά σου και έλα σ’ επαφή με τον πραγματικό σου εαυτό ώστε ν’ αποκτήσεις πρόσβαση σε μια απεριόριστη δύναμη και χαρά που υπάρχει μέσα σου.

   

 3. Έχεις ακούσει την φωνή που βγαίνει από τη καρδιά σου; Πιστεύεις στην αλήθεια σου; Έχεις βρει μέσα σου το σημείο της ασφάλειας και της ηρεμίας; Έχεις νιώσει τα πραγματικά σου αισθήματα; Η ζωή έχει το νόημα που εσύ αποφασίζεις να της δώσεις.

   

 4. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να επιτρέπεις στους άλλους να σου κλέψουν την χαρά και την γαλήνη από μέσα σου.

   

 5. Η διαδικασία του NLP λένε ότι είναι μια διαδικασία στο μυαλό. Τελικά είναι μια διαδικασία στη καρδιά. Δες με την καρδιά σου και ο κόσμος θα αλλάξει μαγικά.

   

 6. Μην περιμένεις από τους άλλους να συμπεριφερθούν με τον τρόπο που εσύ θέλεις, για να είσαι χαρούμενος. Συνειδητοποίησε ότι μόνος ελέγχεις την ευτυχία και αυτό είναι μια επιλογή ασχέτως με το τι κάνουν οι άλλοι.

   

 7. Για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου, δώσε προσοχή σε ό, τι συμβαίνει γύρω σου. Να είσαι περίεργος. Παρατήρησε πώς οι σκέψεις σου για τον εαυτό σου, για τους άλλους και σχετικά με αυτό που άλλοι μπορεί να σκέφτονται, μπορούν να επηρεάσουν αυτά που είσαι σε θέση να επιτύχεις.

   

 8. Υιοθέτησε την Φυσιολογία και Ψυχολογία του νικητή. Στο μυαλό σου, θα πρέπει να έχεις σκέψεις (εικόνες, ήχοι, συναισθήματα, γεύσεις και μυρωδιές) για την επίτευξη του αποτελέσματος που επιθυμείς, υιοθετώντας παράλληλα μια φυσιολογία του ότι έχεις ήδη επιτύχει.

   

 9. Ή θα είσαι δυστυχισμένος ή θα είσαι ευτυχισμένος. Η ενέργεια που θα καταβάλεις για το ένα ή το άλλο είναι ακριβώς η ίδια.

   

 10. Μην κρατάς πράγματα και συναισθήματα για ιδιαίτερες στιγμές και περιστάσεις… κάνε την κάθε μέρα σου να είναι μια ιδιαίτερη περίσταση!

   

 11. Αισθάνεσαι ότι είναι δύσκολο να βρεις κάτι για να είσαι ευγνώμων; Μπορείς πάντα να ξεκινήσεις από τα βασικά … «Σε ευχαριστώ για αυτή την ανάσα που μου δίνει ζωή».

   

 12. Πάντα να εμπιστεύεσαι την δύναμη της αντίληψης και της διαίσθησης σου. Όταν καθοδηγείσαι από αυτά, θα κατευθυνθείς προς το μέγιστο καλό σου.

   

 13. Είναι εντάξει να μην έχεις όλες τις απαντήσεις που ζητάς.. συνέχισε το ταξίδι σου, εμπιστεύσου την εξέλιξη και οι απαντήσεις θα έρθουν.

   

 14. Η μαγεία ήταν πάντα μέσα σου.. μην ψάχνεις αλλού!

   

 15. Κάθε κατάσταση που βιώνουμε στην ζωή μας, έρχεται να μας διδάξει κάποια πράγματα και δεν πρόκειται να φύγει μέχρι να τα μάθουμε

 Ζήσε με πάθος!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Το δωρο μου που εισαι εδω

holistic result coaching

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

Σεβασμός και εμπιστοσύνη, απαραίτητες αξίες ενός αποτελεσματικού ηγέτη. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Από μία καινούργια παρέα, μέχρι ένα νέο φλερτ ή ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον, οι σκέψεις που θα κάνουμε μετά την πρώτη γνωριμία …

Πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση; Σκέψου αυτά τα 3 πράγματα πρώτα! life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Συμβουλές που θα σε καθοδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.Rebecca Muller, Συντάκτρια Thrive Global Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις: -Πόσο σε επηρεάζουν οι …

Επικοινωνούμε ανταλλάσσοντας μηνύματα, ας τα αποκωδικοποιήσουμε. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Η επικοινωνία είναι μία θεμελιώδης ικανότητα του ανθρώπου.  Χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει ζωή. Επικοινωνούμε μεταξύ μας με την έννοια του ότι δείχνουμε στάσεις …

Τί είναι η ευκαιρία ζωής; Δίνει η ζωή δεύτερες ευκαιρίες; life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Έχουμε την ευλογία κάθε μέρα  να αντικρίζουμε τον ήλιο που ανατέλλει.  Είμαστε βέβαιοι ότι κάπου σε αυτόν τον κόσμο ένα λουλούδι θα …