Τα #11 μυστικά της Έλενας για μια ονειρεμένη σχέση

Γεια σου, είμαι ο Μανώλης Ισχάκης, NLP Life Coach, ιδρυτής του συστήματος επιτυχίας και συγγραφέας του βιβλίου NLP! Το κλειδί του μυαλού μας και του audiobook NLP! Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη.

Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Η Έλενα είναι μια κοπέλα που ξεκινήσαμε να κάνουμε NLP Life coaching πριν δύο μήνες. Όταν την είδα αναγνώρισα μέσα της δυναμική, ευστροφία αλλά και πολλές αρετές που δυστυχώς για εκείνη, μέχρι την στιγμή που κάτσαμε στις δυο πολυθρόνες για να μιλήσουμε δεν είχε αναγνωρίσει. Βέβαια, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των ανθρώπων που έρχονται να κάνουμε NLP Life coaching.


Συνήθως οι άνθρωποι δεν αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Προτιμάμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους παρά εμάς. Πόσο λογικό είναι αυτό; Δεν ξέρω, αλλά συμβαίνει. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τις αρετές μας, τις δεξιότητες μας. Αλλά ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αγαπάμε  όλα όσα δεν είμαστε, τα ταλέντα και τις δεξιότητες που δεν κατέχουμε.

Λες και πρέπει να είμαστε τα πάντα. Αλλά αν το σκεφτείς, αυτό δε γίνεται. Γιατί αν ήμασταν τα πάντα τότε δεν θα υπήρχε λόγος συνύπαρξης με τους άλλους ανθρώπους. Άρα είναι τέλεια και σοφά σχεδιασμένο ώστε να δημιουργείται μια κοινωνία χαρούμενη. Τόσο απλά…


Για να επιστρέψω στην Έλενα, που είναι και πρωταγωνιστής αυτού του άρθρου, μέσα σε δυο μήνες κατάφερε όχι μόνο να αλλάξει μια μίζερη και συγκρουσιακή κατάσταση, που υπήρχε μέσα στο μυαλό της αλλά και να δημιουργήσει μια ονειρεμένη σχέση. Μια σχέση που θα ήθελαν πάρα πολλοί να είχαν.

Πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή, να μοιραστώ όλα αυτά που πρέπει να κάνεις και όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις μια εξαιρετικά ονειρεμένη σχέση. Πίστεψε με, αυτά τα μυστικά είναι ένα ολόκληρο σεμινάριο NLP Life coaching. To NLP Life coaching, δεν είναι θεωρία αλλά τρόπος ζωής. Ένας τρόπος ζωής που δημιουργεί χαρούμενους ανθρώπους. Ούτως ή άλλως το NLP Life coaching, είναι το φιλτράρισμα του τρόπου που κάποιοι έχουν πετυχημένα αποτελέσματα.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Λοιπόν, τι δεν πρέπει να κάνεις αλλά και τι πρέπει να κάνεις ώστε να αποκτήσεις μια ονειρεμένη σχέση:

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Θα μπορούσα να μιλάω πολλές ώρες για όλα όσα μοιράστηκε μαζί μου η Έλενα. Πραγματικά είναι ένα σχολείο. Είναι έμπνευση. Πιστεύω ότι στην τελευταία μας συνάντηση, μου έκανε NLP Life coaching και δεν της έκανα εγώ… 

Είναι τέλειο το πώς μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μέσα από το NLP Life coaching. Στην ουσία δε σε αλλάζει, αλλά μαθαίνεις πώς να αλλάζεις εσύ. Η δική σου αλλαγή θα αλλάξει και τη δική σου πραγματικότητα.

Αν θέλεις να ερωτευτείς και να ζήσεις μια ονειρεμένη σχέση σαν αυτή που ζει η Έλενα χρειάζεται να κάνεις αυτά που κάνει η Έλενα. Πρόσεξε, δεν είναι θέμα τύχης. Κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και αυτή και ο αγαπημένος της. Αν το κάνεις θα ζήσεις κάτι μαγικό, κάτι όμορφο, κάτι ξεχωριστό.

Ζήσε μια ξεχωριστή και ονειρεμένη σχέση κάνοντας ξεχωριστά πράγματα ως ξεχωριστός άνθρωπος.

Έτσι θα ζεις με Πάθος!

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!