Πώς συνδέεται η νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου με την ευτυχία;

Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύεις ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει; ή μήπως είσαι από αυτούς τους ανθρώπους, που πιστεύεις πως  το παρελθόν και οι μνήμες έχουν δέσει με αλυσίδες το μέλλον σου;

Έχω ένα ευχάριστο νέο για σένα. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Ύστερα από έρευνες που έχουν γίνει έχει αποδειχτεί η νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Σημαίνει ότι ο εγκέφαλος ανεξάρτητα από το παρελθόν, τα γεγονότα και τις μνήμες έχει την ικανότητα να δημιουργήσει καινούργια δίκτυα νευρώνων με αποτέλεσμα να μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα του.


Σε αυτό το σημείο θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσουμε μια απλή μαθηματική εξίσωση :

Εάν ο εγκέφαλος έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μια καινούργια πραγματικότητα, χάρη στην ικανότητά του να δημιουργεί καινούργια δίκτυα νευρώνων, τότε εσύ ποια είναι η πραγματικότητα που θέλεις να ζήσεις;

Το πρόβλημα των περισσότερων ανθρώπων, είναι η έλλειψη γνώσης του πως πρέπει να χρησιμοποιούν τον εγκέφαλο τους έτσι ώστε να μπορούν να ξεπερνούν το γρηγορότερο δυνατόν τις προκλήσεις της ζωής τους, να μην τις κουβαλούν χρόνια στην πλάτη τους και αυτές γίνονται ασήκωτο βάρος.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Αν θα με ρωτούσες τι θα συμβούλευα να κάνει ένας άνθρωπος έτσι ώστε, να μπορεί να είναι ευτυχισμένος και να απολαμβάνει τη ζωή του θα ήταν το εξής :


Αυτά τα #4 πράγματα. θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την αντίληψη σου για σένα, τον κόσμο και τη ζωή. Επιπλέον, θα σου δώσουν τα εφόδια για να ξεπερνάς τις προκλήσεις της ζωής σου, έτσι ώστε να νιώθεις ανάλαφρος και ευτυχισμένος.


Παρόλο αυτά όσο σημαντικό είναι να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις, εξίσου σημαντικό είναι να ξέρεις και τι πρέπει να αποφύγεις :

Έτσι λοιπόν, αυτά που πρέπει να αποφύγεις είναι :

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Πραγματικά αυτό έχει πολύ πλάκα. Ένα μεγάλο μέρος των περισσότερων ανθρώπων που μου ζητούν να κάνουμε NLP Life Coaching, είναι όσοι πιστεύουν τους αποτυχημένους. Για αυτό ένα θέλω να σου πω :

Εάν είσαι από αυτούς που συμβουλεύεσαι αποτυχημένους ανθρώπους τότε, σύντομα θα γνωριστούμε από κοντά  για να κάνουμε personal NLP Life coaching.

Όπως και να έχει είσαι ξεχωριστός άνθρωπος. Είσαι μοναδικός. Η ευτυχία είναι μέσα σου. Φρόντισε να ψάξεις προς τα σένα και όχι προς τους άλλους αν θέλεις να ζήσεις μια ευτυχισμένη  ζωή. Εάν ένας άνθρωπος είναι υπεύθυνος για σένα είσαι εσύ. Για αυτό αποφάσισε τι θα κάνεις με σένα και τους άλλους ανθρώπους.

Από πλευράς βιολογίας, ο εγκέφαλος έχει την ικανότητα να σου δώσει την ευτυχία που θέλεις. Εσύ θα δεχτείς αυτό το δώρο;

Να περνάς υπέροχα και να ζεις με Πάθος!

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!