Πώς να ζήσεις μια ποιοτική ζωή

“Η επιτυχία δεν είναι τίποτα περισσότερο από την πειθαρχία της καθημερινής πρακτικής”

Jim Rohn

Γεννηθήκαμε νικητές αλλά για να νικήσουμε, πρέπει όχι μόνο να σχεδιάσουμε τη νίκη αλλά και να προετοιμαστούμε γι’ αυτήν.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε απεριόριστη δύναμη μέσα μας. Αρκεί να βρούμε τον τρόπο όχι μόνο να την ανακαλύψουμε αλλά και να την χρησιμοποιήσουμε.

Γι’ αυτό το λόγο το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις εσύ τα πράγματα να συμβούν, αντί να περιμένεις να γίνουν από μόνα τους.

Και πώς μπορεί να συμβεί αυτό;

Η επιτυχία, ανεξάρτητα πως την ορίζει ο κάθε άνθρωπος, έχει κάποιες βασικές αρχές και πυλώνες.

Ποιοι είναι οι δυο βασικοί πυλώνες για την δική σου επιτυχία;

Ο πρώτος είναι εσύ και ο εαυτός σου. Ο δεύτερος είναι εσύ και οι άλλοι άνθρωποι.

Τι χρειάζεται να κάνεις σχετικά με τον εαυτό σου;

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου

Τι χρειάζεται να κάνεις σχετικά με τους άλλους ανθρώπους;

Σε όλα όσα ανάφερα προηγουμένως αναγνωρίζω ένα μοτίβο που το συναντάμε στους περισσότερους ανθρώπους. Οι άνθρωποι κάνουμε αυτό που κάνουμε γιατί κάποια στιγμή εκπαιδεύσαμε με αυτόν τον τρόπο το μυαλό μας. Σε αυτό εάν προσθέσουμε ότι κάθε καινούργια αρχή μοιάζει άβολη θα συνειδητοποιήσουμε πως για να εφαρμόσουμε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να έχουμε ένα καλό λόγο. Να έχουμε μια ισχυρή επιθυμία. Κάτι που θα κάνει την καρδιά μας να χτυπάει όπως χτυπάει η καρδιά ενός ερωτευμένου.

“Το αρχικό σημείο για κάθε επιτυχία είναι η επιθυμία”

Napolleon Hill

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και ρώτησέ τον. Τι είναι αυτό που αγαπάς; Τι είναι αυτό που θα ήθελες στη ζωή σου; Τι θα έδινε νόημα στην καθημερινότητα σου;

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ότι και εάν θέλεις το μόνο που χρειάζεται είναι να το αναγνωρίσεις, να το δηλώσεις (γράφοντας το σε ένα χαρτί) και να αναζητήσεις τους τρόπους που θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Ζήσε με Πάθος!

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης