Ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής σου.

Όπως ήδη γνωρίζεις για να αγαπήσεις κάποιον άλλον χρειάζεται πρώτα να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια υπέροχη σχέση με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου.. εσένα! Ο τρόπος με τον οποίο βλέπεις τον εαυτό σου αντανακλάται σε όλα όσα κάνεις και σε κάθε σχέση που έχεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι όμως δεν ξέρουν τι σημαίνει πραγματικά να αγαπάς τον εαυτό σου.

Δυστυχώς οι περισσότεροι γινόμαστε πολύ σκληροί με τον εαυτό μας. Δεν του δίνουμε χρόνο κι ελαφρυντικά, και τον κατακρίνουμε συνεχώς.
Θα έρθουν στιγμές που θα είναι δύσκολες και θα νιώσεις θλίψη, πόνο, φόβο. Μην αγνοήσεις τα συναισθήματά σου. Όσο τα αγνοείς και τα θάβεις, αυτά τείνουν να επιστρέφουν πιο έντονα. Να θυμάσαι να ακούς τον εαυτό και να είσαι ευγενικός μαζί του. Τα συναισθήματά σου θα σου πουν όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να σε φροντίσεις.

Εσύ καλύτερα από όλους γνωρίζεις τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Δε βασίζεται η ευτυχία σου σε κανέναν άλλον πέρα από εσένα. Είτε σε ευχαριστεί να πας μια βόλτα με τους φίλους σου, είτε να πας γυμναστήριο, είτε να κάτσεις σπίτι να δεις τηλεόραση, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ ξέρεις τι σε κάνει ευτυχισμένο κάθε στιγμή. Επομένως φροντίζεις και αγαπάς τον εαυτό σου κάνοντας τον ευτυχισμένο.

Κι αν μερικές φορές τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για να τα αντιμετωπίσεις μόνος σου, τότε ζήτα βοήθεια. Μην φοβάσαι να την ζητήσεις, όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια μερικές φορές. Να θυμάσαι ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν απαραίτητοι σε μία σχέση. Έτσι να ζητάς βοήθεια και να προσφέρεις τη δική σου όταν κάποιος την χρειαστεί.

Να ζεις με πάθος!


Μανώλης

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!