«Ο σύντροφος μου δεν με υπολογίζει»

Έχω καθημερινά περιπτώσεις που μου λένε αυτή τη φράση..

«Ο σύντροφος μου δεν με υπολογίζει»

Η διαχείριση των συναισθημάτων είναι δύσκολη και πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή. Εάν αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου δεν σε υπολογίζει, ενδέχεται να χρειαστεί να έχετε μια σοβαρή συζήτηση για το ζήτημα.

Αρχικά, θα ήταν καλό να καθίσετε μαζί και να ανοίξετε τις καρδιές σας σχετικά με τον τρόπο που αισθάνεστε. Εξήγησέ του ότι σε προβληματίζει το γεγονός ότι δεν σε υπολογίζει και ζήτησέ του να σου εξηγήσει τους λόγους που αυτό συμβαίνει.

Προσπάθησε να είσαι ανοιχτός στις απόψεις του άλλου και άκουσέ τον χωρίς να τον διακόπτεις. Μπορεί να υπάρχουν παράγοντες που δεν γνώριζες ή που δεν είχες σκεφτεί και που να εξηγούν ενδεχομένως μια περίεργη για σένα συμπεριφορά.

Μετά την κουβέντα σας μπορείτε να σκεφτείτε μαζί τρόπους ώστε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Μπορεί να θέλετε να θέσετε κάποιους κοινούς στόχους ή να συμφωνήσετε σε ένα σχέδιο δράσης για να βελτιωθεί η επικοινωνία σας.

Να θυμάσαι πάντως ότι η αλλαγή μπορεί να πάρει χρόνο και προσπάθεια, ενώ δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι προσπάθειές σου θα οδηγήσουν στην απόλυτη ικανοποίηση σου. Αλλά, εάν αισθάνεσαι ότι η αγάπη σου αξίζει αυτήν την προσπάθεια, τότε η αλλαγή είναι πάντα δυνατή.

Να ζεις με πάθος!

Μανώλης

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης