Πώς να σπάσεις το μοτίβο του Άγχους και να βρεις την ηρεμία στη ζωή σου

Το άγχος είναι ένας μεγάλος εχθρός του ανθρώπου. Μπορεί να μοιάζει με φίλος αλλά στην ουσία καταστρέφει την υγεία, την ευτυχία και τη δυστυχία.

Δες αυτό το video για να μάθεις πώς μπορείς να σπάσεις το μοτίβο του άγχους…

Εάν θέλεις να το σπάσεις…

Μήπως δε σε προστατεύει το άγχος;

Τι σου προσφέρει το άγχος;

Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις ότι δεν σε γνωρίζω όπως γνωρίζεις εσύ τον εαυτό σου. Για αυτό χρειάζεται να αναζητήσεις μέσα σου πότε νιώθεις άγχος και τι σε εξυπηρετεί. Μη βιαστείς να απαντήσεις πουθενά και σε τίποτα, εάν ήταν να το απαντήσεις.

Είναι καλό να θυμάσαι πώς οτιδήποτε συμβαίνει είναι για καλό. Χμ… Όμορφο ακούγεται βρε Μάνο, αλλά τι σημαίνει οτιδήποτε συμβαίνει είναι για καλό; Πιέζομαι πολύ στην καθημερινότητα μου, έχω πολύ άγχος και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Ως εκ τούτου οι σχέσεις μου δυσκολεύουν, τα οικονομικά μου φθίνουν και ψυχολογικά αρχίζω να βαραίνω. Ίσως να υπάρχει μια φωνούλα μέσα σου σαν και αυτή.

Εάν δεις μια άλλη οπτική αυτής της διαδικασίας θα μπορούσες να ανακαλύψεις ότι μπορεί το άγχος να σου κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά για να υπάρχει δεν είναι λογικό να σου προσφέρει και κάτι; Εστίασε σε αυτό το σημείο και θα ανακαλύψεις όμορφα πράγματα για τον εαυτό σου.

Σπάσε το μοτίβο του άγχους!

Τώρα που γνωρίζεις τι σου προσφέρει μπορείς να περάσεις στο επόμενο στάδιο και να απελευθερώσεις το άγχος από τη ζωή σου χρησιμοποιώντας τη γνώση του video.

Στην αρχή μπορεί να μοιάζει δύσκολο. Εάν το σκεφτείς οτιδήποτε εάν το κάνεις για πρώτη φορά μοιάζει δύσκολο. Η λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει το εύκολο από το δύσκολο είναι η εξάσκηση. Έτσι λοιπόν, η ερώτηση μου για εσένα είναι η εξής :

Αξίζει το χρόνο σου μια διαδικασία που θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις το άγχος από τη ζωή σου; Ίσως θα σε βοηθούσε το να φανταστείς πώς θα ήταν η ζωή σου όχι μόνο χωρίς αυτό αλλά με ηρεμία, χαρά και γαλήνη!

Μπορείς να επιλέξεις να το κάνεις και μετά να παρατηρήσεις τι θα αρχίζει να αλλάζει σιγά -σιγά στη ζωή σου.

Διάβασε περισσότερα κάνοντας κλικ στον τίτλο του άρθρου που θέλεις :

  1. Θέλω να λαμβάνω τη συμβουλή της ημέρας 
  2. Η αγωνία της τελειότητας
  3. Έχεις άγχος; Σε τι; Τι σε προβληματίζει;

Γράψε τη γνώμη σου

2 Σχόλια

  • Γιαννης Παγουνης

    Απάντηση Απάντηση 13 Φεβρουαρίου 2016

    Καλησπερα σχετικα με το βίντεο σου για το αγχος που λες και επειδη εχω αγχος προσεγγίσης γυναικών οταν θελω να μιλησω παρα τις πολλες θεωριτηκες γνωσεις που εχω για το πως να φλερτάρω με αγνωστες εξακολουθει να υπαρχει και με κραταει στασιμο.ποια ειναι η γνωμη σου γι αυτο ευχαριστω !

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο