Η αξία της αυτοπεποίθησης και πώς να την αυξήσεις

πώς να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου μανώλης ισχάκης nlp life coach holistic result coaching

Η αυτοπεποίθηση, είναι μια κατάσταση και το τι σημαίνει για τον καθένα είναι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες θεωρίες, αλλά για εμάς από το πλαίσιο του NLP, είναι πολύ σημαντικό το πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Ας πάμε όμως ένα βήμα πίσω. Αυτοπεποίθηση: Αυτό-πεποίθηση. Οι πεποιθήσεις είναι γενικεύσεις που κάποια στιγμή στη ζωή μας παίρνουμε με σκοπό να προστατέψουμε τον εαυτό μας στο μέλλον.

Παραδείγματος χάριν:

Μπορεί κάποια στιγμή στο δημοτικό, να σήκωσα το χέρι μου, να μίλησα στην τάξη και όλα τα παιδάκια να γέλασαν. Εγώ αισθάνθηκα άσχημα εκείνη την στιγμή. Και τι κάνω; Για να μην ξανά αισθανθώ άσχημα, παίρνω την απόφαση να μην ξαναμιλήσω σε κόσμο. Με προστατεύει εκείνη την στιγμή. Μεγαλώνω. Και όταν μεγαλώνω εφόσον δεν μιλάω σε κόσμο αρχίζω και μένω μόνος. Αποστασιοποιούμαι.

Αυτό κάνουν οι πεποιθήσεις. Υπάρχουν δύο ειδών πεποιθήσεις: Οι ενδυναμωτικές και οι αποδυναμωτικές. Οι δυναμωτικές είναι αυτές που λένε: “Είμαι όμορφος, είμαι έξυπνος, είμαι δημιουργικός, μπορώ να τα καταφέρω”. Υπάρχουν όμως και οι αποδυναμωτικές που λένε “Είμαι άχρηστος, δεν πιστεύω στον εαυτό μου, δεν μπορώ να τα καταφέρω”

Εδώ έρχεται η έννοια της αυτοπεποίθησης. Όταν κάποιος δεν πιστεύει στον εαυτό του, τότε κάνει όλα αυτά τα πράγματα που θα επιβεβαιώσουν την έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Το NLP Life Coaching, είναι ένα σύστημα που συνδυάζει τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές στρατηγικές, που έχουν σκοπό και τη δύναμη, να αλλάξεις άμεσα και μόνιμα αυτό που θέλεις στη ζωή σου. Το συμπέρασμα έχει βγει από την επιτυχία χιλιάδων ανθρώπων, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα ήθελες να ζήσεις την εμπειρία να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να είσαι χαρούμενος;

Όλα είναι μια απόφαση.. Τι θέλεις από τη ζωή σου; Τι είσαι διαθέσιμος να κάνεις για να το αποκτήσεις;

Ζήσε με Πάθος!

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

fACEBOOK

Το δωρο μου που εισαι εδω

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

Ποιοι είναι οι #3 τρόποι για να ξεκινήσεις να ζεις το όνειρο σου;

Όπως ήδη γνωρίζεις ανεξάρτητα από τα όνειρα που κάνουμε, η αρχή αυτών των ονείρων είναι σίγουρα πιο κοντά απ’ ότι το ίδιο το όνειρο. …

#4 τεχνικές για να δυναμώσεις την κινητοποίηση και το κίνητρο σου

Πολλές φορές, όταν έχουμε να διεκπεραιώσουμε μία δύσκολη εργασία χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω, από το γεγονός ότι “πρέπει” να γίνει. Χρειάζεται να έχουμε ένα ισχυρό κίνητρο, ώστε …

Πώς μπορείς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου;

Θα έχεις παρατηρήσει τους ανθρώπους που έχουν αυτοπεποίθηση.. Φαντάζει να τους τα έχει φέρει η ζωή όλα απλόχερα και με ευκολία. Δεν …

#8 πράγματα που μπορείς να μάθεις μέσα από μια καλή σχέση μανώλης ισχάκης nlp life coach

Όπως ήδη γνωρίζεις, η αληθινή αγάπη είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ διαφορετικό από τις σχέσεις που ξεκινάνε, και έχουν προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξης. Ακόμα και αν …