Διαζύγιο! Ποια είναι τα αίτια και πώς να το διαχειριστείς

Το διαζύγιο είναι μια κατάσταση που έχει γίνει μόδα. Βέβαια, κάποιοι αναρωτιούνται, τι είναι καλύτερο; Να ζεις περιορισμένος σε ένα γάμο όπως ήταν παλιά ή να παίρνεις διαζύγιο και να συνεχίζεις τη ζωή σου?

Η απάντηση  εξαρτάται. Για μένα, ως Μανώλη ούτε το ένα ούτε το άλλο. Η ουσία είναι να επιλέγεις τον κατάλληλο άνθρωπο, και εάν κάποια στιγμή οι δρόμοι σας αποκλίνουν, τότε μπορείτε να πείτε ένα γεια και ευχαριστώ ώστε ο καθένας να συνεχίσει το δρόμο του.

Αυτό είναι πολύ όμορφο στη θεωρία αλλά τι γίνεται στη πράξη;


Δεν πάνε πολλά χρόνια, που είχα πάει στο πάρτυ μιας φίλης μου. Μπροστά μου χόρευε η φίλη μου με τον άντρας της και το παιδάκι στη κοιλιά της και αριστερά μου καθόταν η αδερφή του άντρα της φίλης μου, με το 2 χρονο παιδάκι της αλλά χωρίς τον άντρα της και σκεφτόμουν ΓΙΑΤΙ;


Καταρχάς πιστεύω ότι το διαζύγιο όπως και τα πάντα είναι μια κατάσταση που πρώτα ξεκινάει από το μυαλό. Πρώτα έχουμε πάρει διαζύγιο με ένα μέρος τους εαυτού μας, και ύστερα επιλέγουμε και τον κατάλληλο άνθρωπο ώστε να μας δοθεί αυτή η ευκαιρία να θεραπεύσουμε μέσα μας αυτό που ήδη έχουμε δημιουργήσει.

Πλέον η κβαντική φυσική περιγράφοντας μας το κβαντικό ολόγραμμα, μας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε, πως ότι είναι μέσα μας είναι και έξω από μας και αντιστρόφως. Έτσι λοιπόν, αυτό που βιώνουμε στη ζωή μας είναι ένας καθρέφτης αυτού που βιώνουμε μέσα μας.

Για μένα αυτή είναι η βάση. Αυτός είναι ο τρόπος που ως τώρα βλέπω θαύματα να συμβαίνουν στους ανθρώπους. Σε χρόνο που δε φαντάζεσαι…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή :


Αυτοί είναι βασικοί λόγοι που οι άνθρωποι παίρνουν διαζύγιο. Η ερώτηση σε αυτό το σημείο είναι η εξής :


Αρχικά, πριν ξεκινήσουμε μια σχέση, φροντίζουμε να ξέρουμε τι θέλουμε, και να είμαστε αληθινοί  με τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, αλλά κυρίως με τον εαυτό μας. Πιο συγκεκριμένα:

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Οι ερωτικές σχέσεις είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει στη ζωή. Την ίδια στιγμή ίσως να είναι και ότι πιο δύσκολο. Για ποιο λόγο; Γιατί δεν έχουμε μάθει να μιλάμε με συναισθήματα αλλά με γεγονότα.

Αρκεί να θυμάσαι ότι είσαι υπέροχος. Σου αξίζει να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου. Επίσης, ειναι λογικό να θυμάσαι ότι υπάρχει σίγουρα ακόμη ένας άλλος υπέροχος άνθρωπος εκεί έξω για σένα… Το μόνο που μένει είναι να τον ανακαλύψεις. Και για να το κάνεις χρειάζεται να ρίξεις τα τείχη των περιορισμών που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου και να επιτρέψεις στην καρδιά σου να σε οδηγήσει σε σχέσεις αγάπης.

Ονειρέψου… Αγάπησε… Μοιράσου…

Ζήσε με Πάθος! 

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!