Ποιος είναι ο τρόπος για να αντιληφθείς πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι;

Είσαι σπουδαίος άνθρωπος αλλά τι ρόλο παίζει αυτό εάν δεν το πιστεύεις εσύ για εσένα; Αλήθεια, γνωρίζεις πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι εσύ;

Γνωρίζεις ότι είσαι σπουδαίος άνθρωπος;

Να σου θυμίσω ότι είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτό που κάνουμε είναι να ασχολούμαστε και να παρατηρούμε όλους τους άλλους ανθρώπους εκτός από εμάς. Έτσι λοιπόν αυτό συμβαίνει είναι ότι περνούν τα χρόνια και μαθαίνουμε τους άλλους αλλά όχι εμάς. Εάν ρωτήσεις τον εαυτό σου το πιο πιθανόν είναι να ανακαλύψεις ότι γνωρίζεις πόσο σπουδαίος είναι ο κολλητός σου φίλος, ο σύντροφός σου, η οικογένεια σου ή οποιοσδήποτε άνθρωπος.

Ωστόσο αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή σου δεν είναι τόσο αυτό αλλά το πόσο σπουδαίος είσαι εσύ. Βασικά, όχι το πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι,  αλλά το πόσο το έχεις συνειδητοποιήσει;

Για να το κάνεις αυτό τι πρέπει να κάνεις;

Ο τρόπος για να το συνειδητοποιήσεις

Είναι απλός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσεις τόσο χρόνο όσο αφιέρωσες στους άλλους ανθρώπους. Για ποιο λόγο οι άνθρωποι αφιερώνουμε χρόνο στους άλλους ανθρώπους αλλά όχι σε εμάς; Το είχες σκεφτεί ποτέ; Πόσο χρόνο έχεις αφιερώσεις στη ζωή σου για να ανακαλύψεις το πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι; Εάν δεν το είχες κάνει ως τώρα τότε ήρθε η στιγμή για να συμβεί.

Εάν νιώθεις σπουδαίος άνθρωπος θα κάνεις σπουδαία πράγματα

Αυτός είναι ο λόγος που επαναλαμβάνω :Είσαι σπουδαίος! Είσαι σπουδαίος! Είσαι σπουδαίος! Εάν δεν ποτίσεις όλα σου τα κύτταρα με την ουσία της σπουδαιότητας τότε πώς θα δημιουργήσεις σπουδαία πράγματα στη ζωή σου; Εάν θέλεις μια σπουδαία ζωής χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι. Η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από το τι πιστεύουμε ότι είμαστε και τι όχι.

Και εάν ακόμη δε νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να το αναγνωρίσεις τότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο και να κάτσεις να καταγράψεις με ένα χαρτί και στυλό τα επιτεύγματα σου στο παρελθόν, το που ήσουν και που είσαι και οτιδήποτε θα σε βοηθούσε να το ανακαλύψεις.

Γράψε τη γνώμη σου

2 Σχόλια

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο