Ποιος είναι ο τρόπος για να αντιληφθείς πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι;


Είσαι σπουδαίος άνθρωπος αλλά τι ρόλο παίζει αυτό εάν δεν το πιστεύεις εσύ για σένα; Αλήθεια, γνωρίζεις πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι εσύ;


Να σου θυμίσω ότι είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτό που κάνουμε είναι να ασχολούμαστε και να παρατηρούμε όλους τους άλλους ανθρώπους εκτός από εμάς. Έτσι λοιπόν, αυτό που  συμβαίνει είναι ότι περνούν τα χρόνια και μαθαίνουμε τους άλλους αλλά όχι εμάς. Εάν ρωτήσεις τον εαυτό σου το πιο πιθανόν είναι να ανακαλύψεις ότι γνωρίζεις πόσο σπουδαίος είναι ο κολλητός σου φίλος, ο σύντροφός σου, η οικογένεια σου ή οποιοσδήποτε άνθρωπος.

Ωστόσο αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή σου δεν είναι τόσο αυτό αλλά το πόσο σπουδαίος είσαι εσύ. Βασικά, όχι το πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι,  αλλά το πόσο το έχεις συνειδητοποιήσει;

Για να το κάνεις αυτό τι πρέπει να κάνεις;

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Είναι απλός. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσεις τόσο χρόνο όσο αφιέρωσες στους άλλους ανθρώπους. Για ποιο λόγο οι άνθρωποι αφιερώνουμε χρόνο στους άλλους ανθρώπους αλλά όχι σε εμάς; Το είχες σκεφτεί ποτέ; Πόσο χρόνο έχεις αφιερώσεις στη ζωή σου για να ανακαλύψεις το πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι; Εάν δεν το είχες κάνει ως τώρα τότε ήρθε η στιγμή για να συμβεί.


Αυτός είναι ο λόγος που επαναλαμβάνω : Είσαι σπουδαίος! Είσαι σπουδαίος! Είσαι σπουδαίος!
Εάν δεν ποτίσεις όλα σου τα κύτταρα με την ουσία της σπουδαιότητας τότε πώς θα δημιουργήσεις σπουδαία πράγματα στη ζωή σου; Εάν θέλεις μια σπουδαία ζωή χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις πόσο σπουδαίος άνθρωπος είσαι. Η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από το τι πιστεύουμε ότι είμαστε και τι όχι.

Και εάν ακόμη δε νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να το αναγνωρίσεις τότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο και να κάτσεις να καταγράψεις με ένα χαρτί και στυλό τα επιτεύγματα σου στο παρελθόν, το που ήσουν και που είσαι και οτιδήποτε θα σε βοηθούσε να το ανακαλύψεις. 

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!