Πώς σχετίζονται οι κρίσεις πανικού με την λάθος επικοινωνία;

Μήπως οι κρίσεις πανικού είναι λάθος επικοινωνία;

Για κάποιους ανθρώπους οι κρίσεις πανικού είναι μια ανίατη ασθένεια. Για κάποιους άλλους ανθρώπους είναι μια δύσκολη κατάσταση. Και για κάποιους άλλους ανθρώπους είναι η αιτία για να παίρνουν φάρμακα για όλη τους τη ζωή.

Όλοι οι άνθρωποι αναγνωρίζουμε πως όταν μια κατάσταση, όπως οι κρίσεις πανικού, είναι τρόπος ζωής για πολλούς ανθρώπους. Tότε αυτόματα αυτό μετατρέπεται σε μια κοινωνική αλήθεια. Ποια είναι η κοινωνική αλήθεια που δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να υιοθετήσεις;

Οι κρίσεις πανικού είναι μια ανίατη ασθένεια.

Τι είναι τελικά οι κρίσεις πανικού;

Δεν ξέρω εάν το γνώριζες ως τώρα, αλλά οτιδήποτε και εάν συμβαίνει είτε στο σώμα σου, είτε στα συναισθήματα σου,  δεν είναι τίποτα άλλο από την έλλειψη επικοινωνίας με τον ασυνείδητο νου σου. Αυτό σημαίνει ότι οι κρίσεις πανικού είναι η προσπάθεια του ασυνείδητου νου σου να επικοινωνήσει κάτι στον συνειδητό σου. Αυτό δεδομένου ότι στο παρελθόν σου είχε δώσει διαφορετικά σήματα τα οποία εσύ τα προσπέρασες.

Αυτό έχει να κάνει με το βαθμό της επίγνωσης που έχουμε κάθε φορά καθώς και με το πόσο έχουμε εξασκήσει τη δεξιότητα να αντιλαμβανόμαστε και να εξελισσόμαστε από τις καταστάσεις της ζωής!

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί συνειδητά να νομίζεις ότι οι κρίσεις πανικού είναι μια ασθένεια ή δυσκολία ή οτιδήποτε άλλο αλλά στην ουσία είναι ο τρόπος (ίσως όχι αυτός που θα ήθελες) που θέλει το ασυνείδητο να μοιραστεί κάτι σημαντικό με τον συνειδητό σου νου.

Πώς φεύγουν οι κρίσεις πανικού;

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να τις εξαφανίσεις μόνιμα από τη ζωή σου, είναι να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Όπως γνωρίζεις οι πεποιθήσεις μας καθορίζουν τη ζωή μας αλλά όχι και τη ζωή που θέλουμε. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να επενδύσεις τόσο χρόνο και ενέργεια σε αυτό το βήμα γιατί εάν δεν το πιστέψεις εσύ τότε τίποτα δε θα μπορέσει να λειτουργήσει για εσένα.

Όταν είσαι σίγουρος/η ότι μπορείς πραγματικά να τις ξεπεράσεις τότε άρχισε να ψάχνεις προς την κατεύθυνση του τι θέλει να σου πει ο ασυνείδητος νους σου. Ποιο είναι το μήνυμα του; Αυτό είναι πολύ βασικό σημείο. Τόσο βασικό που όταν φθάσεις στην αλήθεια του είναι ικανό να γίνει ένα κλικ μέσα σου και να γίνουν οι κρίσεις πανικού μια παλιά ανάμνηση.

Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα κάνοντας κλικ στον τίλο που θέλεις :

  1. Εάν δεν έχεις κρίσεις πανικού μη το δεις
  2. Κρίση πανικού

Η κρίση πανικού είναι η απεγνωσμένη προσπάθεια του ασυνείδητου νου σου να επικοινωνήσει με τον συνειδητό.

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο