Μια υπέροχη ημέρα και πώς να την δημιουργήσεις!

life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Μπορείς να δημιουργήσεις μια υπέροχη ημέρα. Μπορείς να το κάνεις κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινή σου ζωή.

Χαλάρωσε στο κρεβάτι σου προτού πας για ύπνο να κοιμηθείς και πες στον εαυτό σου ότι θα ξυπνήσεις αύριο μια ώρα πιο νωρίς από ότι συνήθιζες.

Σκέψου αρκετές φορές από μέσα σου έτσι ώστε να αρχίσει να προγραμματίζεις το ασυνείδητο νου σου ότι η επόμενη μέρα είναι μια υπέροχη ημέρα.


Φαντάσου τα οφέλη που θα έχεις όταν ξυπνήσεις πιο πρωί και περπατήσεις στη φύση. Επίσης, φαντάσου τι περισσότερα θα μπορούσες να κάνεις εάν είχες μια ώρα περισσότερο να ζήσεις κάθε μέρα.

Βάλε το ξυπνητήρι και πέσε να κοιμηθείς. Καθώς είσαι στο κρεβάτι, δες τις σκέψεις σου και νιώσε τα συναισθήματα της χαράς και της ευτυχίας. Απλά φαντάσου το και χαλάρωσε με έναν τρόπο μέχρι να κοιμηθείς.

Όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι το πρωί, σήκω αμέσως από το κρεβάτι χαμογελώντας.

Μην παραδοθείς στην προσωρινή επιθυμία να παραμείνεις στο κρεβάτι για πέντε λεπτά. Μην ακούσεις τη φωνούλα μέσα στο μυαλό σου που μπορεί να σε θέλει να παραμείνεις στο κρεββάτι επειδή είναι τόσο νωρίς να σηκωθείς.

Σήκω, πλύσου, βάλε τα ρούχα σου και κάνε διαλογισμό για 15 λεπτά χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνική γνωρίζεις. Εάν δεν γνωρίζεις κάτσε απλά και οραματίσου χαρούμενα γεγονότα από το παρελθόν.

Συνήθως οι άνθρωποι όταν ξυπνάμε δε σηκωνόμαστε άμεσα από το κρεβάτι μας αλλά παραμένουμε σε αυτό μέχρι που κοιμόμαστε ξανά. Χρειάζεται να επιδιώξεις να σηκώνεσαι αμέσως.

Είναι όμορφα να χουχουλιάζεις κάτω από τις κουβέρτες, ειδικά όταν έχει κρύο το πρωί, αλλά αυτές τις μέρες χρειάζεται να σηκωθείς γρήγορα από το κρεβάτι. Το συναίσθημα της χαράς και της δύναμης που θα νιώσεις όταν σηκωθείς από το κρεβάτι είναι πολύ πιο δυνατό από τη χαρά που θα νιώσεις εάν παραμείνεις σε αυτό.

Θα σου δώσω μερικά παραδείγματα σχετικά με το πως μπορεί να δημιουργήσεις μια υπέροχη ημέρα αλλά θέλω να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Η φαντασία θα δημιουργήσει την πραγματικότητα σου.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Όλες οι παραπάνω προτάσεις είναι απλά προτάσεις για ιδέες. Ψάξε να βρεις αυτό που εκφράζει εσένα!

Προσπάθησε να ζήσεις μια υπέροχη ημέρα. Φρόντισε να το επαναλάβεις ξανά και ξανά. Και πολύ σύντομα θα έχεις δημιουργήσει μια συνήθεια.

Θυμήσου ότι σήμερα είναι μια υπέροχη και ξεχωριστή μέρα. Είναι μια άλλη μέρα από τις άλλες.

Μην ελπίζεις για υπέροχες μέρες. Φτιάξε μια υπέροχη μέρα σήμερα εσύ. 

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Το δωρο μου που εισαι εδω

holistic result coaching

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

Σεβασμός και εμπιστοσύνη, απαραίτητες αξίες ενός αποτελεσματικού ηγέτη. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Από μία καινούργια παρέα, μέχρι ένα νέο φλερτ ή ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον, οι σκέψεις που θα κάνουμε μετά την πρώτη γνωριμία …

Πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση; Σκέψου αυτά τα 3 πράγματα πρώτα! life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Συμβουλές που θα σε καθοδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.Rebecca Muller, Συντάκτρια Thrive Global Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις: -Πόσο σε επηρεάζουν οι …

Επικοινωνούμε ανταλλάσσοντας μηνύματα, ας τα αποκωδικοποιήσουμε. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Η επικοινωνία είναι μία θεμελιώδης ικανότητα του ανθρώπου.  Χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει ζωή. Επικοινωνούμε μεταξύ μας με την έννοια του ότι δείχνουμε στάσεις …

Τί είναι η ευκαιρία ζωής; Δίνει η ζωή δεύτερες ευκαιρίες; life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Έχουμε την ευλογία κάθε μέρα  να αντικρίζουμε τον ήλιο που ανατέλλει.  Είμαστε βέβαιοι ότι κάπου σε αυτόν τον κόσμο ένα λουλούδι θα …