Μια υπέροχη ημέρα και πώς να την δημιουργήσεις!

Μπορείς να δημιουργήσεις μια υπέροχη ημέρα. Μπορείς να το κάνεις κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινή σου ζωή.

Χαλάρωσε στο κρεβάτι σου προτού πας για ύπνο να κοιμηθείς και πες στον εαυτό σου ότι θα ξυπνήσεις αύριο μια ώρα πιο νωρίς από ότι συνήθιζες.

Σκέψου αρκετές φορές από μέσα σου έτσι ώστε να αρχίσει να προγραμματίζεις το ασυνείδητο νου σου ότι η επόμενη μέρα είναι μια υπέροχη ημέρα.


Φαντάσου τα οφέλη που θα έχεις όταν ξυπνήσεις πιο πρωί και περπατήσεις στη φύση. Επίσης, φαντάσου τι περισσότερα θα μπορούσες να κάνεις εάν είχες μια ώρα περισσότερο να ζήσεις κάθε μέρα.

Βάλε το ξυπνητήρι και πέσε να κοιμηθείς. Καθώς είσαι στο κρεβάτι, δες τις σκέψεις σου και νιώσε τα συναισθήματα της χαράς και της ευτυχίας. Απλά φαντάσου το και χαλάρωσε με έναν τρόπο μέχρι να κοιμηθείς.

Όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι το πρωί, σήκω αμέσως από το κρεβάτι χαμογελώντας.

Μην παραδοθείς στην προσωρινή επιθυμία να παραμείνεις στο κρεβάτι για πέντε λεπτά. Μην ακούσεις τη φωνούλα μέσα στο μυαλό σου που μπορεί να σε θέλει να παραμείνεις στο κρεββάτι επειδή είναι τόσο νωρίς να σηκωθείς.

Σήκω, πλύσου, βάλε τα ρούχα σου και κάνε διαλογισμό για 15 λεπτά χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνική γνωρίζεις. Εάν δεν γνωρίζεις κάτσε απλά και οραματίσου χαρούμενα γεγονότα από το παρελθόν.

Συνήθως οι άνθρωποι όταν ξυπνάμε δε σηκωνόμαστε άμεσα από το κρεβάτι μας αλλά παραμένουμε σε αυτό μέχρι που κοιμόμαστε ξανά. Χρειάζεται να επιδιώξεις να σηκώνεσαι αμέσως.

Είναι όμορφα να χουχουλιάζεις κάτω από τις κουβέρτες, ειδικά όταν έχει κρύο το πρωί, αλλά αυτές τις μέρες χρειάζεται να σηκωθείς γρήγορα από το κρεβάτι. Το συναίσθημα της χαράς και της δύναμης που θα νιώσεις όταν σηκωθείς από το κρεβάτι είναι πολύ πιο δυνατό από τη χαρά που θα νιώσεις εάν παραμείνεις σε αυτό.

Θα σου δώσω μερικά παραδείγματα σχετικά με το πως μπορεί να δημιουργήσεις μια υπέροχη ημέρα αλλά θέλω να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Η φαντασία θα δημιουργήσει την πραγματικότητα σου.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ


Όλες οι παραπάνω προτάσεις είναι απλά προτάσεις για ιδέες. Ψάξε να βρεις αυτό που εκφράζει εσένα!

Προσπάθησε να ζήσεις μια υπέροχη ημέρα. Φρόντισε να το επαναλάβεις ξανά και ξανά. Και πολύ σύντομα θα έχεις δημιουργήσει μια συνήθεια.

Θυμήσου ότι σήμερα είναι μια υπέροχη και ξεχωριστή μέρα. Είναι μια άλλη μέρα από τις άλλες.

Μην ελπίζεις για υπέροχες μέρες. Φτιάξε μια υπέροχη μέρα σήμερα εσύ. 

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!