Πώς να αντιμετωπίσω το άγχος και να απελευθερωθώ από αυτό

Πώς να αντιμετωπίσω το άγχος; Είναι μια ερώτηση που κάνουν στον εαυτό τους, ίσως, οι περισσότεροι άνθρωποι στις μέρες μας. Εάν κοιτάξεις γύρω σου ή και μέσα σου μπορεί να ανακαλύψεις ότι υπάρχει άγχος και stress. Μια εσωτερική ένταση που άλλες φορές υπάρχει λόγος και άλλες φορές όχι. Τουλάχιστον άλλες φορές γνωρίζεις τον λόγο και άλλες φορές όχι.


Ναι, αλλά αυτό είναι το δεύτερο βήμα. Ίσως το πιο σημαντικό για να μάθεις πώς να αντιμετωπίσεις το άγχος είναι να αποκτήσεις επίγνωση σχετικά με το τι σου προκαλεί άγχος στη ζωή σου. Μέσα από την εμπειρία μου στο personal nlp life coaching  και της μεθόδου “Holistic  Result Coaching”  που έχω δημιουργήσει σου παραθέτω μερικές κοινές αιτίες άγχους και stress.

Αυτές είναι μερικές από τις πολλές κοινές αιτίες που έχω συναντήσει στους περισσότερους ανθρώπους.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ότι μας απασχολεί είναι η έλλειψη επικοινωνίας με τον ασυνείδητο νου. Όταν αποκαταστήσουμε αυτήν την επικοινωνία τότε όλα αλλάζουν και τα πράγματα είναι απλά. Για να δώσεις μια απάντηση στην ερώτηση : Πώς να αντιμετωπίσω το άγχος, χρειάζεται να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα :


Αυτό είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Ο βαθμός της αποτελεσματικότητας των παραπάνω θα καθοριστεί από το χρόνο που θα αφιερώσεις, την ειλικρίνεια με τον εαυτό σου και τη δέσμευση σου να αλλάξεις αυτό που έκανες. Ο μεγαλύτερος εχθρός της ηρεμίας, της αγάπης και της χαράς είναι η φυλακή της συνήθειας. Εάν θέλεις να είναι η τελευταία φορά που ρωτάς τον εαυτό σου : Πώς να αντιμετωπίσω το άγχος, τότε χρειάζεται να πάρεις μια μεγάλη απόφαση να ξεκινήσεις τώρα.

Δώσε ένα τέρμα στην ερώτηση πώς να αντιμετωπίσω το άγχος και ξεκίνα να ρωτάς πώς θα φέρω περισσότερη ηρεμία στη ζωή μου.

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!