Ta #11 mystika tis Elenas gia mia oeniremeni sxesi

Τα #11 μυστικά της Έλενας για μια ονειρεμένη σχέση

 

Η συμβουλή της ημέρας στο mail σου

Περίληψη :

Τα #11 μυστικά της Έλενας για μια ονειρεμένη σχέση

Πάντα υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος που πρέπει να κάνουμε ή να μην κάνουμε τα πράγματα στη ζωή μας. Παρακάτω θα βρεις τα #11 μυστικά που πρέπει να εστιάσεις για να ζήσεις μια εξαιρετική σχέση :

1. Να μην κάνεις σχέση γιατί είναι καλό παιδί αλλά γιατί είσαι ερωτευμένος/η.

2. Να μην ξέρεις γιατί είσαι ερωτευμένος/η αλλά απλά να είσαι.

3. Να μην σου αρέσουν πάνω του αυτά που σου αρέσουν αλλά να σου αρέσουν αυτά που δεν σου αρέσουν πάνω του. Είναι απλά τέλειο!

4. Να μην κάνεις τα ίδια πράγματα κάθε μέρα αλλά κάθε μέρα να είναι διαφορετική αφήνοντας την φαντασία σου να πετάξει.

5. Να μην προσπαθείς να κάνεις τα πράγματα να συμβούν αλλά να συμβαίνουν μόνα τους επειδή όχι μόνο νιώθεις και είσαι ο εαυτός αλλά και γιατί έχεις εμπιστοσύνη σε εσένα και στον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος/η και έτσι αφήνεσαι στη ροή.

6. Να μην θέλεις να αλλάξεις τον άλλον άνθρωπο αλλά να αλλάξεις εσένα και να αποδεχτείς τον άλλον όπως είναι.

7. Να μην είσαι ποτέ σίγουρος/η ότι είναι αρκετά αυτά που έχεις δώσει αλλά να σκέφτεσαι τι παραπάνω πρέπει να δώσεις.

8. Να μην λες στον εαυτό σου είμαι τέλειος και μου το χρώσταγε ο θεός να κάνω αυτή τη σχέση αλλά να λες είμαι ευγνώμων και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

9. Να μην είσαι σοβαρός, λες και δίνεις εξετάσεις στο Harvard αλλά να έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και να κάνεις τρέλλες.

10. Να μην σκέφτεσαι αλλά να νιώθεις.

11. Να μην μεταφέρεις τη γκρίνια και τη μιζέρια της ημέρας σου αλλά απλά να μοιράζεσαι τι έγινε και να δημιουργείτε το δικό σας κόσμο, το δικός σας μέλλον.

Τώρα μπορείς να επιλέξεις τη σχέση που θέλεις να ζήσεις.

[Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μπορώ και διατηρώ αυτό το blog και όλα τα podcast και videos χωρίς διαφημίσεις, τελείως δωρεάν, επειδή μοιράζεσαι τις σκέψεις και πληροφορίες μου με τους φίλους σου! Θέλεις να εμβαθύνεις στην εκπαίδευση; Κάνε κλικ εδώ για να λαμβάνεις έμπνευση κάθε μέρα στο mail σου και μια φορά την εβδομάδα μια εκπληκτική εκπαίδευση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου]

Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ

 

 

 

Σενάριο Video :

Τα #11 μυστικά της Έλενας για μια ονειρεμένη σχέση

Γεια σου, είμαι ο Μανώλης Ισχάκης, NLP Life Coach, ιδρυτής του συστήματος επιτυχίας και συγγραφέας του βιβλίου NLP! Το κλειδί του μυαλού μας και του audiobook NLP! Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη.

Έχω τρελαθεί από την χαρά μου. Η Έλενα είναι μια κοπέλα που ξεκινήσαμε να κάνουμε NLP Life coaching πριν δύο μήνες. Όταν την είδα αναγνώρισα μέσα της δυναμική, ευστροφία αλλά και πολλές αρετές που δυστυχώς για εκείνη, μέχρι την στιγμή που κάτσαμε στις δυο πολυθρόνες για να μιλήσουμε δεν είχε αναγνωρίσει. Βέβαια, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των ανθρώπων που έρχονται να κάνουμε NLP Life coaching.

Χρόνος με τον εαυτό μας

Συνήθως οι άνθρωποι δεν αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Προτιμάμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους παρά εμάς. Πόσο λογικό είναι αυτό; Δεν ξέρω, αλλά συμβαίνει. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουμε τον εαυτό μας, τις αρετές μας, τις δεξιότητες μας. Αλλά ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι δεν αγαπάμε  όλα όσα δεν είμαστε, τα ταλέντα και τις δεξιότητες που δεν κατέχουμε.

Λες και πρέπει να είμαστε τα πάντα. Αλλά αν το σκεφτείς, αυτό δε γίνεται. Γιατί αν ήμασταν τα πάντα τότε δεν θα υπήρχε λόγος συνύπαρξης με τους άλλους ανθρώπους. Άρα είναι τέλεια και σοφά σχεδιασμένο ώστε να δημιουργείται μια κοινωνία χαρούμενη. Τόσο απλά...

Η αλλαγή

Για να επιστρέψω στην Έλενα, που είναι και πρωταγωνιστής αυτού του video, μέσα σε δυο μήνες κατάφερε όχι μόνο να αλλάξει μια μίζερη και συγκρουσιακή κατάσταση που υπήρχε μέσα στο μυαλό της αλλά και να δημιουργήσει μια ονειρεμένη σχέση. Μια σχέση που θα ήθελαν πάρα πολλοί να είχαν.

Πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να μοιραστώ όλα αυτά που πρέπει να κάνεις και όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις μια εξαιρετικά ονειρεμένη σχέση. Πίστεψε με, αυτά τα μυστικά είναι ένα ολόκληρο σεμινάριο NLP Life coaching. To NLP Life coaching δεν είναι θεωρία αλλά τρόπος ζωής. Ένας τρόπος ζωής που δημιουργεί χαρούμενους ανθρώπους. Ούτως ή άλλως το NLP Life coaching είναι το φιλτράρισμα του τρόπου που κάποιοι έχουν πετυχημένα αποτελέσματα.

Ποια είναι όμως τα #11 μυστικά της Έλενας;

Λοιπόν, τι δεν πρέπει να κάνεις αλλά και τι πρέπει να κάνεις ώστε να αποκτήσεις μια ονειρεμένη σχέση:

 1. Να μην κάνεις σχέση γιατί είναι καλό παιδί αλλά γιατί είσαι ερωτευμένος/η.
 2. Να μην προσπαθείς να καταλάβεις γιατί είσαι ερωτευμένος/η, απλά να είσαι.
 3. Να μάθεις να αγαπάς πάνω του τα πάντα, είτε αυτά σου αρέσουν είτε δεν σου αρέσουν.  Είναι απλά τέλειο!
 4. Να μην κάνεις τα ίδια πράγματα κάθε μέρα, αλλά να ζεις κάθε μέρα διαφορετική αφήνοντας την φαντασία σου να πετάξει.
 5. Να μην προσπαθείς να κάνεις τα πράγματα να συμβούν, αλλά απλά να συμβαίνουν γιατί έχεις εμπιστοσύνη σε εσένα και στον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος/η και έτσι αφήνεσαι στη ροή.
 6. Να μην θέλεις να αλλάξεις τον άλλον άνθρωπο αλλά να αλλάξεις εσένα και να αποδεχτείς τον άλλον όπως είναι.
 7. Να μην είσαι ποτέ σίγουρος/η ότι είναι αρκετά αυτά που έχεις δώσει αλλά να σκέφτεσαι τι παραπάνω πρέπει να δώσεις.
 8. Να μην λες στον εαυτό σου είμαι τέλειος και μου το χρώσταγε ο θεός να κάνω αυτή τη σχέση αλλά να λες είμαι ευγνώμων και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ.
 9. Να μην είσαι σοβαρός, λες και δίνεις εξετάσεις στο Harvard αλλά να έχεις παιχνιδιάρικη διάθεση και να κάνεις τρέλες.
 10. Να μην σκέφτεσαι αλλά να νιώθεις.
 11. Να μην μεταφέρεις τη γκρίνια και τη μιζέρια της ημέρας σου. Να μοιράζεσαι τι έγινε και να δημιουργείτε το δικό σας κόσμο, το δικός σας μέλλον.

NLP Life Coaching

Θα μπορούσα να μιλάω πολλές ώρες για όλα όσα μοιράστηκε μαζί μου η Έλενα. Πραγματικά είναι ένα σχολείο. Είναι έμπνευση. Πιστεύω ότι στην τελευταία μας συνάντηση μου έκανε NLP Life coaching και δεν της έκανα εγώ... 

Είναι τέλειο το πώς μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μέσα από το NLP Life coaching. Στην ουσία δε σε αλλάζει, αλλά μαθαίνεις πώς να αλλάζεις εσύ. Η δική σου αλλαγή θα αλλάξει και τη δική σου πραγματικότητα.

Αν θέλεις να ερωτευτείς και να ζήσεις μια ονειρεμένη σχέση σαν αυτή που ζει η Έλενα χρειάζεται να κάνεις αυτά που κάνει η Έλενα. Πρόσεξε, δεν είναι θέμα τύχης. Κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και αυτή και ο αγαπημένος της. Αν το κάνεις θα ζήσεις κάτι μαγικό, κάτι όμορφο, κάτι ξεχωριστό.

Ζήσε μια ξεχωριστή και ονειρεμένη σχέση κάνοντας ξεχωριστά πράγματα ως ξεχωριστός άνθρωπος.

Έτσι θα ζεις με Πάθος!

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο