Πως θα ξεφύγεις από το άγχος

“Η Εικόνα ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα”

Ένα Blog σχεδιασμένο με τη βοήθεια του Freepik


Οι άνθρωποι έχουμε δημιουργήσει πολλά συστήματα ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Ωστόσο, αυτό που δεν έχουμε κάνει ακόμη είναι να δημιουργήσουμε ένα σύστημα απελευθέρωσης από το άγχος.

Να θυμάσαι ότι η φυσιολογική κατάσταση είναι να είμαστε χαρούμενοι και ήρεμοι. Οτιδήποτε μας προκαλεί δυστυχία σε μόνιμη βάση είναι η αιτία του άγχους.

Ωραία, και τώρα τι κάνουμε;

Έχει αποδειχτεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κουκουλώνουν το άγχος τους και αυτό δρα σα σαράκι από κάτω.

Έτσι αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις σε μια λίστα οτιδήποτε σ’ ενοχλεί και να επαναπροσδιορίσεις τι κάνεις ή το πώς το κάνεις. Αυτό θ’ αρχίσει να μαλακώνει τη καθημερινότητα σου.

Όπως ένας υπολογιστής μπαίνει σε κατάσταση ασφαλείας για εξοικονόμηση ενέργειας έτσι ακριβώς καλείσαι να κάνεις και στη προσωπική σου ζωή ώστε όχι μόνο ν΄ απομακρύνεις το άγχος από τη ζωή σου αλλά να προσθέσεις και τη χαρά που αξίζεις.


Πάρε στυλό και χαρτί. Αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεται. Παρέμεινε σ’ ένα ήσυχο χώρο ώστε να μπορείς να σκεφτείς και απάντησε στις παρακάτω ρωτήσεις.

Σε ότι αντιστέκεσαι στην ζωή αυτό δεν φεύγει, εμμένει και επιμένει nlp μανώλης ισχάκης holistic result coaching

Τι σκέφτεσαι να κάνεις
για να καθαρίσεις
το τοπίο μέσα σου;

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης