Πως θα ξεφύγεις από το άγχος

Πως θα ξεφύγεις από το άγχος


Οι άνθρωποι έχουμε δημιουργήσει πολλά συστήματα ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Ωστόσο, αυτό που δεν έχουμε κάνει ακόμη είναι να δημιουργήσουμε ένα σύστημα απελευθέρωσης από το άγχος.

Να θυμάσαι ότι η φυσιολογική κατάσταση είναι να είμαστε χαρούμενοι και ήρεμοι. Οτιδήποτε μας προκαλεί δυστυχία σε μόνιμη βάση είναι η αιτία του άγχους.

Ωραία, και τώρα τι κάνουμε;

Έχει αποδειχτεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κουκουλώνουν το άγχος τους και αυτό δρα σα σαράκι από κάτω.

Έτσι αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις σε μια λίστα οτιδήποτε σ’ ενοχλεί και να επαναπροσδιορίσεις τι κάνεις ή το πώς το κάνεις. Αυτό θ’ αρχίσει να μαλακώνει τη καθημερινότητα σου.

Όπως ένας υπολογιστής μπαίνει σε κατάσταση ασφαλείας για εξοικονόμηση ενέργειας έτσι ακριβώς καλείσαι να κάνεις και στη προσωπική σου ζωή ώστε όχι μόνο ν΄ απομακρύνεις το άγχος από τη ζωή σου αλλά να προσθέσεις και τη χαρά που αξίζεις.


Πάρε στυλό και χαρτί. Αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεται. Παρέμεινε σ’ ένα ήσυχο χώρο ώστε να μπορείς να σκεφτείς και απάντησε στις παρακάτω ρωτήσεις.

Σε ότι αντιστέκεσαι στην ζωή αυτό δεν φεύγει, εμμένει και επιμένει nlp μανώλης ισχάκης holistic result coaching

Τι σκέφτεσαι να κάνεις
για να καθαρίσεις
το τοπίο μέσα σου;

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
holistic result coaching

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Copyright 2021© Proven Transformational Experience. All Rights Reserved.