Πως θα ξεφύγεις από το άγχος


[ TN IN ] Οι άνθρωποι έχουμε δημιουργήσει πολλά συστήματα ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας. Ωστόσο, αυτό που δεν έχουμε κάνει ακόμη είναι να δημιουργήσουμε ένα σύστημα απελευθέρωσης από το άγχος.

Να θυμάσαι ότι η φυσιολογική κατάσταση είναι να είμαστε χαρούμενοι και ήρεμοι. Οτιδήποτε μας προκαλεί δυστυχία σε μόνιμη βάση είναι η αιτία του άγχους.

Ωραία, και τώρα τι κάνουμε;

Έχει αποδειχτεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι κουκουλώνουν το άγχος τους και αυτό δρα σα σαράκι από κάτω.

Έτσι αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις σε μια λίστα οτιδήποτε σ’ ενοχλεί και να επαναπροσδιορίσεις τι κάνεις ή το πώς το κάνεις. Αυτό θ’ αρχίσει να μαλακώνει τη καθημερινότητα σου.

Όπως ένας υπολογιστής μπαίνει σε κατάσταση ασφαλείας για εξοικονόμηση ενέργειας έτσι ακριβώς καλείσαι να κάνεις και στη προσωπική σου ζωή ώστε όχι μόνο ν΄ απομακρύνεις το άγχος από τη ζωή σου αλλά να προσθέσεις και τη χαρά που αξίζεις.

Ώρα για δράση :

Πάρε στυλό και χαρτί. Αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεται. Παρέμεινε σ’ ένα ήσυχο χώρο ώστε να μπορείς να σκεφτείς και απάντησε στις παρακάτω ρωτήσεις.

  1. Ποιος τομέας στη ζωή σου σε αγχώνει περισσότερο;
  2. Τι συγκεκριμένα σ’ ενοχλεί σε αυτό το τομέα;
  3. Τι χρειάζεται ν΄ αλλάξεις ή να προσθέσεις ή να διαφοροποιήσεις ώστε να λυθεί ή να εξομαλυνθεί αυτή η κατάσταση;
  4. Ποια είναι τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις;
  5. Αν χρειαστεί ζήτα την βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεσαι ή ανθρώπων που εξειδικεύονται σε αυτό.

Αν βρήκες χρήσιμο αυτό το άρθρο μπορείς να κάνεις like και να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Επίσης θα μου άρεσε εάν μοιραζόσουν μαζί μου τις σκέψεις σου στα σχόλια από κάτω ώστε να συζητήσουμε!

Κάνε κλικ στο τίτλο που σου αρέσει περισσότερο: [ TN OUT ]

Γιατί πρέπει να βάζουμε στόχους   

Πώς θα εξασφαλίσεις τη συναισθηματική σου ευεξία 

Πώς θα βγάλεις το άγχος από τη ζωή σου

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

fACEBOOK

fACEBOOK

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

τεχνική στόοχος επιτυχία επίτευξη πως πετυχαίνω μανώλης ισχάκης manolis ischakis hrc nlp

Μπορεί απλά να σκέφτεσαι.. (και σίγουρα θέλεις), τις παρακάτω εκφράσεις.. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου! Θέλω να μάθω τρόπους, τεχνικές για να το πετύχω! …

μέθοδος τρόπος ευτυχία επιτυχία μανώλης ισχάκης manolis ischakis eutixia tropos nlp life coach coaching hrc holistic result coaching

Είσαι ευτυχισμένος; Ζεις τις στιγμές της ζωής σου με χαρά; Θα ήθελες να γεμίσεις τη ζωή σου με περισσότερη ευτυχία; “Η ευτυχία μας …

μεθοδολογία ευτυχία βήματα πως γιατί μανώλης Ισχάκης manolis ischakis nlp life coach coaching hrc

Ζούμε σε έναν κόσμο που “μαστίζεται” από την υπερκατανάλωση. Από το κυνήγι της ευτυχίας, μέσα από την αγορά υλικών αγαθών. Ευτυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια, όλο …

ypnos ύπνος βοήθεια πρόβλημα coaching nlp life coach μανώλης ισχάκης manolis ischakis

Σου έχει συμβεί να δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση; Σου έχει συμβεί να δυσκολεύεσαι να επιλύσεις κάποιο πρόβλημα; Όλοι οι άνθρωποι, έχουμε …