Που επενδύεις την ενέργεια σου;

“Η Εικόνα ενδέχεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα”

Ένα Blog σχεδιασμένο με τη βοήθεια του Freepik


Όλοι οι άνθρωποι κάθε μέρα , κάθε στιγμή κάνουμε κάτι. Το ζήτημα είναι τι είναι αυτό που κάνουμε. Εάν η προσοχή μας είναι σε πράγματα που είναι έξω από τον έλεγχο μας τότε σπαταλάμε τον χρόνο, την ενέργεια μας και μολύνουμε τις σκέψεις μας, τα συναισθήματα μας και την πνευματική μας διαύγεια.

Οι άνθρωποι που νιώθουν ευτυχία και πληρότητα στη ζωή μας γνωρίζουν τα όρια τους.

Οι πιο πολλοί από εμάς προσπαθούν να ελέγξουν τις καταστάσεις. Σε μερικές από αυτές έχουμε τη δυνατότητα ενώ σε άλλες όχι. Στο μόνο που μπορούμε να έχουμε ολοκληρωτικά τον έλεγχο είναι ο εαυτό μας και τη συναισθηματική μας ανταπόκριση σ’ ένα γεγονός.

Π.χ. Δυο άνθρωποι απολύονται από την εργασία τους. Ο ένας αποφασίζει ότι ήρθε το τέλος του κόσμο ενώ ο άλλος βρίσκει την ευκαιρία ν’ ανακαλύψει τα ταλέντα του, να εργαστεί πάνω σε αυτά και να δημιουργήσει τη ζωή που πάντα ήθελε.


Η ευτυχία και η πληρότητα ανήκει σε αυτούς που παίρνουν την ευθύνη πάνω τους για το νόημα που έχουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις στη ζωή τους. Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να επιλέξεις το σε μια κατάσταση.

Το μυστικό είναι να βρεις ένα ενδυναμωτικό νόημα.

Έτσι αντί να προσπαθείς να περάσεις μέσα από τον τοίχο, μάθε κάτι χρήσιμο και ενδυναμωτικό για σένα και άνοιξε την πόρτα ώστε να πας στο άλλο δωμάτιο.


Πάρε στυλό και χαρτί. Αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεται. Παρέμεινε σ’ ένα ήσυχο χώρο ώστε να μπορείς να σκεφτείς και απάντησε στις παρακάτω ρωτήσεις.

Εάν νιώσεις εκτός ελέγχου ρώτα τον εαυτό σου :

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Αν βρήκες χρήσιμο αυτό το άρθρο μπορείς να κάνεις like και να το μοιραστείς με τους φίλους σου. Επίσης θα μου άρεσε εάν μοιραζόσουν μαζί μου τις σκέψεις σου στα σχόλια από κάτω ώστε να συζητήσουμε! 

Ανακάλυψε Τον Κώδικα του Μυαλού

Πολλαπλασίασε τα επίπεδα χαράς και μεγιστοποίησε τα μετρήσιμα αποτελέσματά σου έως και 88% ώστε να μεταμορφώσεις την καθημερινότητά σου σε μια εξαιρετική εμπειρία ζωής χωρίς άγχος, φόβο & απογοήτευση σε 90 ημέρες.

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης