Πώς θα ξεκλειδώσεις το μυαλό σου;

Ποιος δεν έχει ακούσει για τη δύναμη του μυαλού;

Ποιος δεν έχει βιώσει είτε ο ίδιος είτε έχει δει σε άλλους ανθρώπους να σκέφτονται κάτι και να συμβαίνει;

Ποιος δεν θέλει να αξιοποιήσει στο μέγιστο το δυναμικό που έχει μέσα του;

Από την άλλη αναρωτιέμαι πόσοι από όλους αυτούς τους ανθρώπους που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχουμε καταφέρει να το κάνουμε;

Ίσως να πρέπει να απαντήσουμε γιατί πρέπει να το κάνουμε;

Όταν αξιοποιήσουμε το μυαλό μας θα :

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου

Ξέρεις γιατί είμαι τόσο σίγουρος για αυτό; Γιατί τα αποτελέσματα στη ζωή μας εξαρτώνται από το πώς χρησιμοποιούμε το μυαλό και την καρδιά μας.

“Δεν παίζει ρόλο πως είναι τα πράγμα αλλά πως εσύ τα βλέπεις”

Ralph Waldo Emerson

Έχει αποδειχτεί πως το μυαλό επαναπρογραμματίζεται όταν επαναλαμβάνονται πολλές φορές μέσα στην ημέρα εικόνες που είναι συνδεδεμένες με έντονα συναισθήματα. Αυτό σημαίνει πως εάν θέλεις να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου χρειάζεται :

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

“Μη περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Πάρε τη στιγμή και κάντη εσύ κατάλληλη”

Έτσι λοιπόν, ρώτα την καρδιά σου τι θέλει… Τι ονειρεύεται… Τι δε θέλει… Τι αποστρέφεται και ξεκίνα από τώρα να ενεργοποιείς το μηχανισμό της υλοποίησης που υπάρχει μέσα σου. Όταν το κάνεις αρκετά συχνά τότε ο ασυνείδητος νους σου το θεωρεί δεδομένο και αρχίζει να ευθυγραμμίζει τη συμπεριφορά με ανάλογο τρόπο έτσι ώστε να το υλοποιήσει.

Αρκεί να θυμάσαι ότι το 95% είναι ο ασυνείδητος νους και το 5% είναι ο συνειδητός.  Το μόνο που χρειάζεται να μάθεις για να απαλλαγείς από φορτία του παρελθόντος είναι να μάθεις πως δουλεύει ο ασυνείδητος νους και να το κάνεις σύμμαχο σου…

Ώρα για δράση (Γράψε σε ένα χαρτί ) :

Τώρα, γνωρίζεις ποιο είναι το επόμενο βήμα… 

Ξεκίνα τώρα αυτό που δεσμεύτηκες να κάνεις.

Ζήσε με Πάθος!

Picture of Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!