Τι θα κάνεις για εσένα; Μην το σκέφτεσαι..

Τι θα κάνεις για εσένα; Μην το σκέφτεσαι… Απλά κάντο!


Μην το σκέφτεσαι… Απλά κάντο!

 Τη Κυριακή το πρωί είχα δουλειά και το Σάββατο το βράδυ μιλούσα μέχρι τις 4:00 τα ξημερώματα στο Skype με τον Πάνο. Η ερώτηση είναι : Ποιος είναι ο Πάνος; Το πιο σημαντικό δεν είναι ποιος είναι ο Πάνος αλλά τι κάνει ο Πάνος.
 
Είναι ένας άνθρωπος που αποφάσισε από μικρή ηλικία να φύγει από την Ελλάδα, για να κυνηγήσει τ’ όνειρο του. Σ’ όλη αυτή τη διαδρομή, μη θέλοντας να νοθεύσει τ’ όραμα του κοιμήθηκε 4 φορές στο δρόμο, περίπου για 3 – 5 μήνες.
 
Τώρα είναι προ των πυλών για να κλείσει τη συνεργασία που ήταν όνειρο ζωής γι’ αυτών. 37 χρονών άνθρωπος, 3:00 το βράδυ έκλαιγε από την επιθυμία και τη λαχτάρα του να ζήσει επιτέλους αυτό που πραγματικά του ΑΞΙΖΕΙ! Μην το σκέφτεσαι… Απλά κάντο!

 

Ένας άνθρωπος αισιόδοξος και χαρούμενος. Κάθε του κουβέντα… τροφή για σκέψη. Και σε ρωτώ : Τώρα καταλαβαίνεις ποια η διαφορά των πετυχημένων από τους άλλους; Τώρα καταλαβαίνεις τι σημαίνει τίμημα και δεν με σταματάει τίποτα; Τώρα καταλαβαίνεις γιατί επίλεξε ν’ ανταλλάξω τον ύπνο μου με τη γνωριμία ενός ανθρώπου που δεν ήξερα;

 

synaisthimatiki zwi

Ζήσε την ζωή σου

Εσύ πότε θ’ αποφασίσεις ν’ αφήσεις τις δικαιολογίες και να ζήσεις τη ζωή σου; Λένε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν στα 25 τους, αλλά θάβονται στα 75. Πότε θα σταματήσεις να βρωμίζεις τη κοινωνία με το άρωμα της απαισιοδοξίας, της μιζέριας, της στεναχώριας; Μπορείς να είσαι από αυτούς που λένε : «Κοίτα πως μας κατάντησαν». Έχεις σκεφτεί ότι με τον ίδιο τρόπο ακούει κάποιος άλλος εσένα και είσαι εσύ η αιτία που μεταδίδεται αυτή η ψευδή πληροφορία; Είναι σαν το σκουπίδι στη παραλία. Εσύ πρέπει ν’ αποφασίσεις, πρώτα να μην το πετάξεις και έπειτα να το μαζέψεις. Γιατί κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Είναι λογικό, δεν είναι;

Τι θα κάνεις λοιπόν; Θα ζήσεις μια νεκρή ζωή; Πολλοί άνθρωποι παραμένουν έχοντας την πραγματική τους ζωή στον πάγο. Μην στερείς από τον κόσμο την εμπειρία του ποιος πραγματικά είσαι! Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα και το γνωρίζεις. Μην το σκέφτεσαι… Απλά κάντο!

Γράψε σε μια λίστα όλα τα υπέροχα πράγματα που έχεις καταφέρει, απελευθέρωσε τα ταλέντα σου, χρησιμοποίησε τις ικανότητες σου και ζήσε με τη καρδιά σου. Δημιούργησε μια ζωή που θα κάνει τη διαφορά και θ΄ αφήσει το σημάδι σου σ’ αυτή τη κοινωνία.

Ακολούθησε τους κάτωθι συνδέσμους. Ίσως να βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει:

 

Βιβλίο “NLP! Το κλειδί του μυαλού μας” 

Πώς να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή

Τι είναι ευτυχία και πως μπορεί να γίνει τρόπος ζωής

Γράψε τη γνώμη σου

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο