Ποια είναι η σχέση σου με το επιχειρείν;

Όσον αφορά την οικονομική ανεξαρτησία οι περισσότεροι άνθρωποι απλά τη φαντάζονται και το μόνο που κάνουν είναι να αγοράζουν κανένα λαχείο. Μια άλλη ομάδα ανθρώπων δεν είναι ικανοποιημένοι με την εργασία 9 έως 5 και επενδύουν ένας μέρος της ενέργειά τους σε επιχειρηματικές ιδέες, ευκαιρίες και επιχειρήσεις. Οι περισσότεροι θα αποτύχουν εντός τριών έως πέντε ετών.

Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι σε μικρό ποσοστό που έχουν την ικανότητα της μοντελοποίησης, τη δύναμη της θέλησης, της δημιουργικότητας και πετυχαίνουν.

Επίσης, υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που τους χωρίζει από τους φτωχούς και αυτό δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο αλλά η πρόθεση τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μιλούν για τον επαγγελματικό τομέα αναφέρονται στα χρήματα που θα κερδίσουν. Αυτός είναι ένας καλός λόγος, αλλά όχι τόσο δυνατός για να φέρει την επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχεις μια ανιαρή πρόθεση, θα λάβεις ένα ανιαρό αποτέλεσμα.

Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν τρεις βασικές προθέσεις :

  • Επιθυμούν ένα πολύ υψηλό εισόδημα εργασίας
  • Επιθυμούν να δημιουργήσουν παθητικό εισόδημα
  • Ενισχύουν την προστιθέμενη αξία της εταιρείας τους σε σχέση με τους πελάτες τους

Ποια είναι η πρόθεση των φτωχών ανθρώπων; Να κερδίσουν τα προς το ζην . Δεν σκέφτονται ότι η επιχείρηση είναι ένα μέσο που θα τους δώσει αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Μια επιχείρηση δεν είναι μια δουλειά . Μια επιχείρηση χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και ένα γερό στομάχι γιατί συναντάς πολλές προκλήσεις μέχρι να κερδίσεις ένα αξιοπρεπές εισόδημα.

Η επιχείρηση δεν είναι τίποτα παρά πάνω από ένα όχημα που θα σε απελευθερώσει τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο μιας και η επιτυχία προϋποθέτει την αυτό βελτίωση του επιχειρηματία!

Έτσι πέρα από την οικονομική σου ελευθερία θα έχεις κερδίσει την ίδια σου τη ζωή!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

fACEBOOK

fACEBOOK

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

τεχνική στόοχος επιτυχία επίτευξη πως πετυχαίνω μανώλης ισχάκης manolis ischakis hrc nlp

Μπορεί απλά να σκέφτεσαι.. (και σίγουρα θέλεις), τις παρακάτω εκφράσεις.. Θέλω να πετύχω τους στόχους μου! Θέλω να μάθω τρόπους, τεχνικές για να το πετύχω! …

μέθοδος τρόπος ευτυχία επιτυχία μανώλης ισχάκης manolis ischakis eutixia tropos nlp life coach coaching hrc holistic result coaching

Είσαι ευτυχισμένος; Ζεις τις στιγμές της ζωής σου με χαρά; Θα ήθελες να γεμίσεις τη ζωή σου με περισσότερη ευτυχία; “Η ευτυχία μας …

μεθοδολογία ευτυχία βήματα πως γιατί μανώλης Ισχάκης manolis ischakis nlp life coach coaching hrc

Ζούμε σε έναν κόσμο που “μαστίζεται” από την υπερκατανάλωση. Από το κυνήγι της ευτυχίας, μέσα από την αγορά υλικών αγαθών. Ευτυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια, όλο …

ypnos ύπνος βοήθεια πρόβλημα coaching nlp life coach μανώλης ισχάκης manolis ischakis

Σου έχει συμβεί να δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση; Σου έχει συμβεί να δυσκολεύεσαι να επιλύσεις κάποιο πρόβλημα; Όλοι οι άνθρωποι, έχουμε …