Ποια είναι η σχέση σου με το επιχειρείν;

Όσον αφορά την οικονομική ανεξαρτησία οι περισσότεροι άνθρωποι απλά τη φαντάζονται και το μόνο που κάνουν είναι να αγοράζουν κανένα λαχείο. Μια άλλη ομάδα ανθρώπων δεν είναι ικανοποιημένοι με την εργασία 9 έως 5 και επενδύουν ένας μέρος της ενέργειά τους σε επιχειρηματικές ιδέες, ευκαιρίες και επιχειρήσεις. Οι περισσότεροι θα αποτύχουν εντός τριών έως πέντε ετών.

Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι σε μικρό ποσοστό που έχουν την ικανότητα της μοντελοποίησης, τη δύναμη της θέλησης, της δημιουργικότητας και πετυχαίνουν.

Επίσης, υπάρχει και ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που τους χωρίζει από τους φτωχούς και αυτό δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο αλλά η πρόθεση τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μιλούν για τον επαγγελματικό τομέα αναφέρονται στα χρήματα που θα κερδίσουν. Αυτός είναι ένας καλός λόγος, αλλά όχι τόσο δυνατός για να φέρει την επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχεις μια ανιαρή πρόθεση, θα λάβεις ένα ανιαρό αποτέλεσμα.

Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν τρεις βασικές προθέσεις :

  • Επιθυμούν ένα πολύ υψηλό εισόδημα εργασίας
  • Επιθυμούν να δημιουργήσουν παθητικό εισόδημα
  • Ενισχύουν την προστιθέμενη αξία της εταιρείας τους σε σχέση με τους πελάτες τους

Ποια είναι η πρόθεση των φτωχών ανθρώπων; Να κερδίσουν τα προς το ζην . Δεν σκέφτονται ότι η επιχείρηση είναι ένα μέσο που θα τους δώσει αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Μια επιχείρηση δεν είναι μια δουλειά . Μια επιχείρηση χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και ένα γερό στομάχι γιατί συναντάς πολλές προκλήσεις μέχρι να κερδίσεις ένα αξιοπρεπές εισόδημα.

Η επιχείρηση δεν είναι τίποτα παρά πάνω από ένα όχημα που θα σε απελευθερώσει τόσο σε υλικό όσο και σε πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο μιας και η επιτυχία προϋποθέτει την αυτό βελτίωση του επιχειρηματία!

Έτσι πέρα από την οικονομική σου ελευθερία θα έχεις κερδίσει την ίδια σου τη ζωή!

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Το δωρο μου που εισαι εδω

holistic result coaching

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

Σεβασμός και εμπιστοσύνη, απαραίτητες αξίες ενός αποτελεσματικού ηγέτη. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Από μία καινούργια παρέα, μέχρι ένα νέο φλερτ ή ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον, οι σκέψεις που θα κάνουμε μετά την πρώτη γνωριμία …

Πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση; Σκέψου αυτά τα 3 πράγματα πρώτα! life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Συμβουλές που θα σε καθοδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.Rebecca Muller, Συντάκτρια Thrive Global Στα επόμενα 3 λεπτά θα μάθεις: -Πόσο σε επηρεάζουν οι …

Επικοινωνούμε ανταλλάσσοντας μηνύματα, ας τα αποκωδικοποιήσουμε. life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Η επικοινωνία είναι μία θεμελιώδης ικανότητα του ανθρώπου.  Χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει ζωή. Επικοινωνούμε μεταξύ μας με την έννοια του ότι δείχνουμε στάσεις …

Τί είναι η ευκαιρία ζωής; Δίνει η ζωή δεύτερες ευκαιρίες; life coach μανώλης Ισχάκης nlp holistic result coaching

Έχουμε την ευλογία κάθε μέρα  να αντικρίζουμε τον ήλιο που ανατέλλει.  Είμαστε βέβαιοι ότι κάπου σε αυτόν τον κόσμο ένα λουλούδι θα …