Τα 4 βήματα για να δημιουργήσεις τ’ όραμα σου


Όπως ήδη γνωρίζεις ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά όχι μόνο των πετυχημένων αλλά και των ευτυχισμένων ανθρώπων, είναι το πάθος και ο ενθουσιασμός για ζωή. Όλοι χρειαζόμαστε ένα εμπνευστικό μέλλον στη ζωή μας… Το δικό μας όραμα! Αυτό το όραμα είναι μια πολύ δυνατή κινητήριος δύναμη που μας ωθεί να δρούμε ανεξάρτητα των συνθηκών.

Πως δημιουργούμε αυτό το όραμα στη ζωή μας;

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι να πας σ’ ένα περιβάλλον που σε εμπνέει και δεν θα σε διακόψει κανείς και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα :


Το όραμα σου θα σου εξασφαλίσει μια συνεχή εστίαση και  θα σου θυμίζει τη δέσμευση σου για να δημιουργήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι.


Το όραμα σου πρέπει να σου δώσει μερικές λεπτομέρειες  σχετικά με τα μετρήσιμα αποτελέσματα που πρόκειται να πετύχεις στη ζωή σου.

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου


Θυμήσου : Ίσως να μην είσαι συγγραφέας. Απλά αποτυπώνεις πάνω στο χαρτί αυτό που σε ενθουσιάζει. Θα βοηθούσε εάν ζωγράφιζες ή έκοβες κάποιες φωτογραφίες που σε εμπνέουν ή που περιγράφουν το όραμα σου. Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα ενδυναμωτικό τραγούδι και να γίνει το τραγούδι της ζωής σου. Γίνει δημιουργικός! Περιέγραψε το όραμα σου με το δικό σου τρόπο. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος. Το μόνο που υπάρχει είναι ο τρόπος που σε εμπνέει.

Θέλεις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις; Μελέτησε τα υπόλοιπα άρθρα στη σελίδα ή επικοινώνησε μαζί μου!

Ανακάλυψε Τον Κώδικα του Μυαλού

Πολλαπλασίασε τα επίπεδα χαράς και μεγιστοποίησε τα μετρήσιμα αποτελέσματά σου έως και 88% ώστε να μεταμορφώσεις την καθημερινότητά σου σε μια εξαιρετική εμπειρία ζωής χωρίς άγχος, φόβο & απογοήτευση σε 90 ημέρες.

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!