Γιατί οι Σκέψεις διαμορφώνουν την Πραγματικότητα σου

Το έχεις ακούσει χιλιάδες φορές και με χίλιους διαφορετικούς τρόπους: Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι. Και οι σκέψεις που χρησιμοποιείς γίνονται αυτοεκπληρούμενες προφητείες. Ανέμενε εκπληκτικά πράγματα να συμβούν σε εσένα  και θα συμβούν. Το λένε όλοι, οι δάσκαλοι, οι σοφοί..  Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί;

Και πραγματικά αυτή η ιδέα είναι αλήθεια. Δεν είναι απλά κάποια εσωτερική φιλοσοφία. Είναι απλή λογική. Και ορίστε το γιατί: οι ενέργειες που κάνεις κάθε μέρα δημιουργούν τα αποτελέσματα της ζωής σου. Και αφού η σκέψη έχει προηγηθεί σε κάθε ενέργεια (η σκέψη ουσιαστικά είναι ο πρόγονος της απόδοσης), σε αυτό που θα επικεντρωθείς είναι και εκείνο που  πραγματικά θα οδηγήσει την πραγματικότητα σου. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Bejamin Disrael  το είπε εξαιρετικά όταν παρατήρησε: «ποτέ δεν θα πάς υψηλότερα από τη σκέψη σου.” Κάνε μεγάλα όνειρα και η συμπεριφορά σου θα ακολουθήσει. Σκέψου λίγα και αυτό ακριβώς θα έχεις σαν αποτέλεσμα.

Αυτή η θεωρεία πιάνει κάθε διάσταση της ζωής σου. Σκέψου ότι οι άνθρωποι είναι καλοί και στην ζωή σου θα συναντάς  τέτοιους ανθρώπους. Και αυτή η συμπεριφορά θα γίνεται η πραγματικότητα σου, αφού οι άνθρωποι πράττουν όμορφα πράγματα για τους καλούς ανθρώπους. Σκέψου ότι αξίζεις το καλύτερο και οι ενέργειες σου θα το αντικατοπτρίζουν. Οι καλές ενέργειες οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα.

Πίστεψε ότι  θα έχεις μία μεγάλη καριέρα και αυτή η λαμπρή σκέψη θα διαμορφώσει τον τρόπο που εργάζεσαι και με τον τρόπο που παρουσιάζεσαι γενικότερα. Έχοντας αυτή την εξαιρετική συμπεριφορά θα σου παρουσιάσει μόνο εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είναι μια εκπληκτική θεωρία που είναι τόσο εύκολο να την παραβλέψεις επειδή είναι  τόσο προφανής. Οι σκέψεις σου διαμορφώνουν την πραγματικότητά σου. Η σκέψη σου σχηματίζει τον κόσμο σου. Σε αυτό που θα επικεντρωθείς εκεί θα επεκταθείς καθώς και εκεί που θα σταθείς θα  καθορίσει το πεπρωμένο σου.

Να σου θυμίσω πως θα χαρώ να μοιραστείς μαζί μου τις σκέψεις σου από κάτω στα σχόλια.

Γράψε τη γνώμη σου

3 Σχόλια

  • ka

    Απάντηση Απάντηση 9 Μαρτίου 2015

    Αυτο συμβαινει κ με την υγεια?

    • Πολύ σωστά. Και στην υγεία ισχύει. Βάση της κβαντικής φυσικής όλα αποτελούνται από υπό ατομικά σωματίδια ή αλλιώς κβάντουμ. Το κάθε κβάντουμ εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες και την αγάπη και το μίσος και την υγεία και το σύμπτωμα κ.ο. Οι άνθρωποι αποτελούμαστε από εκατομμύρια κβάντουμ. Όλο το σύμπαν εμπεριέχεται σε εμάς και εμείς εμπεριεχόμαστε στο σύμπαν. Σε αυτό το σημείο έρχεται η απάντηση στην ερώτηση που κάνατε: Το κάθε κβάντουμ δεδομένου ότι εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες, θα εκδηλώσει εκείνη την πληροφορία που είναι ανάλογη με το πεδίο που συντονίζεται. Σε αυτό το σημείο έρχονται οι σκέψεις. Οι σκέψεις είναι μια δόνηση, μια πληροφορία. Μας συντονίζουν σε ένα συγκεκριμένο πεδίο όπου μέσα σε αυτό θα εκδηλωθούν και οι ανάλογες πληροφορίες των κβάντουμ που αποτελούμαστε π.χ. θυμός, ασθένεια, ευεξία, αγάπη κ.ο.

  • Ακριβώς έτσι είναι… Συνήθως ότι είναι απλό μπορεί εύκολα να το παραβλέψουμε…Για αυτό χρειάζεται να είμαστε συνειδητοί, όσο πιο πολύ γίνεται, του τι σκεφτόμαστε και τι κάνουμε…

Αφήστε το μήνυμά σας

* Δηλώνει Υποχρεωτικό Πεδίο