Γιατί οι Σκέψεις διαμορφώνουν την Πραγματικότητα σου

Το έχεις ακούσει χιλιάδες φορές και με χίλιους διαφορετικούς τρόπους: Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι. 

Και οι σκέψεις που χρησιμοποιείς γίνονται αυτοεκπληρούμενες προφητείες. Ανέμενε εκπληκτικά πράγματα να συμβούν σε σένα  και θα συμβούν. Το λένε όλοι, οι δάσκαλοι, οι σοφοί..  Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί;


Δεν είναι απλά κάποια εσωτερική φιλοσοφία. Είναι απλή λογική. Και ορίστε το γιατί: οι ενέργειες που κάνεις κάθε μέρα δημιουργούν τα αποτελέσματα της ζωής σου. 

Και αφού η σκέψη έχει προηγηθεί σε κάθε ενέργεια (η σκέψη ουσιαστικά είναι ο πρόγονος της απόδοσης), σε αυτό που θα επικεντρωθείς είναι και εκείνο που  πραγματικά θα οδηγήσει την πραγματικότητα σου. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Bejamin Disrael  το είπε εξαιρετικά όταν παρατήρησε: «ποτέ δεν θα πας υψηλότερα από τη σκέψη σου.” 

Κάνε μεγάλα όνειρα και η συμπεριφορά σου θα ακολουθήσει. Σκέψου λίγα και αυτό ακριβώς θα έχεις σαν αποτέλεσμα.


Σκέψου ότι οι άνθρωποι είναι καλοί και στη ζωή σου θα συναντάς  τέτοιους ανθρώπους. Και αυτή η συμπεριφορά θα γίνεται η πραγματικότητα σου, αφού οι άνθρωποι πράττουν όμορφα πράγματα για τους καλούς ανθρώπους. Σκέψου ότι αξίζεις το καλύτερο και οι ενέργειες σου θα το αντικατοπτρίζουν. Οι καλές ενέργειες οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα.

Πίστεψε ότι  θα έχεις μία μεγάλη καριέρα και αυτή η λαμπρή σκέψη θα διαμορφώσει τον τρόπο που εργάζεσαι και με τον τρόπο που παρουσιάζεσαι γενικότερα. Έχοντας αυτή την εξαιρετική συμπεριφορά θα σου παρουσιάσει μόνο εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είναι μια εκπληκτική θεωρία που είναι τόσο εύκολο να την παραβλέψεις επειδή είναι  τόσο προφανής. Οι σκέψεις σου διαμορφώνουν την πραγματικότητά σου. Η σκέψη σου σχηματίζει τον κόσμο σου. Σε αυτό που θα επικεντρωθείς εκεί θα επεκταθείς καθώς και εκεί που θα σταθείς θα  καθορίσει το πεπρωμένο σου.

Nα θυμάσαι είσαι υπέροχος.!

Να αγαπάς τον εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος.!

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.
Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

ΒΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Προσφατα Άρθρα

μοιρασου το

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

fACEBOOK

Το δωρο μου που εισαι εδω

30' ΔΩΡΕΑΝ COACHING

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εκμεταλλεύσου αυτήν την πηγή Καθημερινής Έμπνευσης

Διάλεξε Κατηγορία

Ποιοι είναι οι #3 τρόποι για να ξεκινήσεις να ζεις το όνειρο σου;

Όπως ήδη γνωρίζεις ανεξάρτητα από τα όνειρα που κάνουμε, η αρχή αυτών των ονείρων είναι σίγουρα πιο κοντά απ’ ότι το ίδιο το όνειρο. …

#4 τεχνικές για να δυναμώσεις την κινητοποίηση και το κίνητρο σου

Πολλές φορές, όταν έχουμε να διεκπεραιώσουμε μία δύσκολη εργασία χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω, από το γεγονός ότι “πρέπει” να γίνει. Χρειάζεται να έχουμε ένα ισχυρό κίνητρο, ώστε …

Πώς μπορείς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου;

Θα έχεις παρατηρήσει τους ανθρώπους που έχουν αυτοπεποίθηση.. Φαντάζει να τους τα έχει φέρει η ζωή όλα απλόχερα και με ευκολία. Δεν …

#8 πράγματα που μπορείς να μάθεις μέσα από μια καλή σχέση μανώλης ισχάκης nlp life coach

Όπως ήδη γνωρίζεις, η αληθινή αγάπη είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και πολύ διαφορετικό από τις σχέσεις που ξεκινάνε, και έχουν προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξης. Ακόμα και αν …