Πώς να γίνεις ο πιο σημαντικός άνθρωπος για τον σύντροφο σου;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

[video_player type=”youtube” youtube_remove_logo=”Y” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS9Cd0FlTUNmdWFoQQ==[/video_player]

[button_1 text=”%CE%97%20%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%BF%20mail%20%CF%83%CE%BF%CF%85″ text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_font=”Open Sans;google” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#188691″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://manolisischakis.gr/simvouli” new_window=”Y”/]

Περίληψη:

Πώς να γίνεις ο πιο σημαντικός άνθρωπος για τον σύντροφο σου;

Ένας από τους  πιο σημαντικούς στόχους που προσπαθείς να πετύχεις σε μια επιχείρηση είναι να ανακαλύψεις και να καλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες των πελατών σου.

Λόγω ότι όσο περισσότερη αξία προσφέρεις στον πελάτη σου τόσο πιο μεγάλη επιτυχία θα έχεις. Σαν όρο αυτό ονομάζεται:
“Raving Fans Customer”

Αλλά ήξερες ότι αυτή η αρχή εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και σε μια σχέση;

Εστιάζοντας πάνω στο πώς να δημιουργήσεις μια “raving fan” κουλτούρα στο σπίτι σου, θα βάλεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση θετική… σε μια κατάσταση αγάπης καθώς παράλληλα θα καλλιεργήσεις εκείνη την νοοτροπία που είναι απαραίτητη για μια ισχυρή, και ασφαλή σχέση μεταξύ εσένα και του συνεργάτη σου ή του συντρόφου σου.

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στο σύντροφό σου και στον εαυτό σου. Γιατί ο σύντροφος σου θα στο ανταποδώσει και η σχέση σας θα μπει σε ένα θετικό φαύλο κύκλο που θα σας επιτρέψει να χτίσετε ένα ισχυρό δεσμό και να αναπτυχθείτε μαζί.

[Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μπορώ και διατηρώ αυτό το blog και όλα τα podcast και videos χωρίς διαφημίσεις, τελείως δωρεάν, επειδή μοιράζεσαι τις σκέψεις και πληροφορίες μου με τους φίλους σου! Θέλεις να εμβαθύνεις στην εκπαίδευση; Κάνε κλικ εδώ για να λάβεις μια δωρεάν εκπαίδευση 120′ που θα σε μάθεις πώς να πάρεις πίσω την χαμένη σου δύναμη και πώς να πετύχεις τους στόχους σου]

[button_1 text=”Εάν θέλεις να ακούσεις το .mp3 κάνε κλικ εδώ” text_size=”20″ text_color=”#FDF7EA” text_font=”Open Sans;google” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”100″ styling_height=”15″ styling_border_size=”1″ styling_border_radius=”0″ styling_border_opacity=”100″ styling_gradient_start_color=”#188691″ drop_shadow_panel=”N” inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://soundcloud.com/manolis-ischakis/lnnjczm9ffyd”/]

 

Diekdikisi-Nlp

Eytyxia-Life Coaching

Zoi-Nlp

Apaisiodoxia-Nlp

Σενάριο video:

Πώς να γίνεις ο πιο σημαντικός άνθρωπος για τον σύντροφο σου

Ένας από τους  πιο σημαντικούς στόχους που προσπαθείς να πετύχεις σε μια επιχείρηση είναι να ανακαλύψεις και να καλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες των πελατών σου.

Λόγω ότι όσο περισσότερη αξία προσφέρεις στον πελάτη σου τόσο πιο μεγάλη επιτυχία θα έχεις. Σαν όρο αυτό ονομάζεται:

“Raving Fans Customer”

Αλλά ήξερες ότι αυτή η αρχή εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και σε μια σχέση;

Εστιάζοντας πάνω στο πώς να δημιουργήσεις μια “raving fan” κουλτούρα στο σπίτι σου, θα βάλεις τον εαυτό σου σε μια κατάσταση θετική… σε μια κατάσταση αγάπης καθώς παράλληλα θα καλλιεργήσεις εκείνη την νοοτροπία που είναι απαραίτητη για μια ισχυρή, και ασφαλή σχέση μεταξύ εσένα και του συνεργάτη σου ή του συντρόφου σου. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στο σύντροφό σου και στον εαυτό σου. Γιατί ο σύντροφος σου θα στο ανταποδώσει και η σχέση σας θα μπει σε ένα θετικό φαύλο κύκλο που θα σας επιτρέψει να χτίσετε ένα ισχυρό δεσμό και να αναπτυχθείτε μαζί.

  1. Πήγαινε πέρα των προσδοκιών του άλλου ανθρώπου

Είναι εύκολο να τεμπελιάσεις στη σχέση σου. Είναι εύκολο να κάνεις μόνο τα ελάχιστα προκειμένου απλά να επιβιώνει μια σχέση και απλά να τρέχεις στο τέλος να σώσεις ότι μπορείς. Αλλά εστιάζοντας στο να δημιουργήσεις μια “raving fan” κουλτούρα σημαίνει ότι πάντα θα δίνεις πολλά περισσότερα από αυτά που προσδοκά ο σύντροφός σου.

Αυτό θα δώσει την ευκαιρία να μην ονειρεύεσαι σαν ένα παραμύθι τη σχέση σου αλλά να ζήσεις το δικό σου παραμύθι γιατί θα κάνεις όλα όσα χρειάζεται για να το δημιουργήσεις. Και αυτό θα γυρίσει πολλαπλά πίσω!

  1. Αναγνώρισε τις ανάγκες του συντρόφου σου

Αναγνώρισε και κάλυψε τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σου έτσι ώστε να χτίσεις μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης.

Μάθε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την αγάπη. Ρώτησε τον: Τι χρειάζεται να συμβεί για να νιώσεις ότι σε αγαπώ;

Ακόμη και εάν έχεις ξανακάνει στο περίπου αυτή τη συζήτηση, αυτή η ερώτηση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμη καλύτερα τον εσωτερικό κόσμο του συντρόφου σου. Αυτή η δοτικότητα θα βοηθήσει τον σύντροφό σου να νιώσει περισσότερο σημαντικός και ασφαλής.

  1. Να ανταμείβεις τον σύντροφο σου

Όντας σε μια σοβαρή σχέση δε σημαίνει ότι έχεις δέσει το γάιδαρό σου. Πρέπει καθημερινά και πάντα να φλερτάρεις τον σύντροφο σου. Χρειάζεται να κλείνεις ραντεβού όπως έκανες στις αρχές και να μην ξεχνάς να κάνεις εκπλήξεις. Αυτός είναι ένας όμορφος και αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσεις τον ενθουσιασμό ζωντανό στη σχέση σου.

Σε αυτό εάν προσθέσεις την έκφραση των συναισθημάτων σου έτσι ώστε να υπενθυμίζεις στον σύντροφο σου τι είναι για εσένα αλλά και προσφέροντας του πολλαπλάσια πίσω όλα όσα σου δίνει τότε θα ξεκλειδώσεις την ευκαιρία του να ζήσεις μια σχέση που πάντα ονειρευόσουν.

  1. Να εξελίσσεσαι και να εξελίσσεις τη σχέση σου συνέχεια

Η εξέλιξη και η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε όλα όσα θέλεις ή σε όσα δε θέλεις. Μπορεί να σε οδηγήσει σε μεγαλύτερο ενθουσιασμό ή σε σύγκρουση. Όταν οι άνθρωποι νιώθουν ότι δεν είναι σημαντικοί ή αγαπητοί σε μια σχέση τότε ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει αυτό, έτσι δεν είναι;

Όταν δυο άνθρωποι βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα ζωής τότε έχουν και διαφορετικές συναισθηματικές ανάγκες. Για αυτό πρέπει να επενδύεις στον εαυτό σου έτσι ώστε να μπορείς να είσαι μόνιμα σε θέσω να καλύπτεις τις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου σου.

Να θυμάσαι ότι τίποτα δεν είναι μυστικό ή για λίγους ανθρώπους. Όλα είναι θέμα επιλογής και τι θα κάνεις αφού τελειώσει αυτό το video.

Όπως ανέφερα στην αρχή είτε έχεις επιχείρηση και θέλεις να δημιουργήσεις “raving fans” είτε θέλεις να γίνεις και να κάνεις τον σύντροφο σου fan τότε το μυστικό είναι να ακολουθήσεις όλα όσα έμαθες σε αυτό το video.

Ένα είναι το σίγουρο:

Εάν δεν κάνεις κάτι θα έχεις αυτό που είχες και θα επιβεβαιώσεις τις στατιστικές. Εάν κάνεις όλα όσα ανέφερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά στη ζωή σου αλλά και στις ζωής των άλλων ανθρώπων.

Οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη από ευτυχισμένες σχέσεις και όχι από πλαστές επιτυχίες. Το ταμείο της ζωής σου εξαρτάται από το πρόσημο που θα έχουν οι εμπειρίες σου.

Επίλεξε τι θα κάνεις!

Επίλεξε να αγαπάς τον εαυτό σου!

Επίλεξε να ζεις με πάθος!

Διάβασε Περισσότερα:

  1. Νευροπλαστικότητα & Ευτυχία
  2. Πώς να καλλιεργήσεις το πάθος στην σχέση σου για να την δυναμώσεις
  3. Πώς να βρεις την ευτυχία ώστε να απολαύσεις τη ζωή σου;

Κοινοποιειστε το αρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας τα νέα μας άρθρα και ενημερώσεις

Αυτό το βιβλίο NLP είναι το GPS της επιτυχίας σου.

Είναι ένας σημαντικός πρακτικός οδηγός που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα για τη συνέχεια στο ταξίδι της ζωής σου.

Συνδεθείτε με τον

Copyright 2021 | All Rights Reserved | Powered by Web Development Internet Wizards

Πολιτική Απορρήτου

Όροι και προϋποθέσεις χρήσεις