Ότι μπορείς να κάνεις για σήμερα μη το αναβάλλεις για αύριο.

Έχεις αναγνωρίσει την αξία του τώρα; Οι δυο μοναδικές μέρες στη ζωή σου που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα είναι το χθες και το αύριο. Επέλεξε να κάνεις σήμερα ότι θα σε κάνει ευτυχισμένο και θα σε οδηγεί μέρα με τη μέρα σε ότι αγαπάς!

Εάν το σκεφτείς καλύτερα μόνο το τώρα υπάρχει. Ότι άλλο, είναι μνήμες ή κατασκευές του μυαλού. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις να ζήσεις τις μνήμες ή τη φαντασία σου ή αυτό που θα συμβεί τώρα στη ζωή σου.

Όπως αντιλαμβάνεσαι όλα είναι θέμα επιλογής. Τώρα θα επιλέξεις εάν θα αδράξεις την κάθε στιγμή και ευκαιρία στη ζωή σου, ή θα την αφήσεις να περάσει, άλλο ένα “σήμερα” και να φύγει σαν να μην ήρθε ποτέ.

Άρα κάθε φορά που θέλεις κάτι στη ζωή σου έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δυο :

Σήμερα ή Ποτέ!  

Να αγαπάς τον εαυτό και να Ζεις με πάθος

Ανακάλυψε το κλειδί του μυαλού σου

Μανώλης Ισχάκης

Μανώλης Ισχάκης

Γεια σου! Είμαι ο Μανώλης Ισχάκης και βοηθώ τους ανθρώπους να δημιουργούν εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποιώντας τον εγκέφαλό τους.

Προσφατα Άρθρα

Θέλεις να γνωρίσεις έναν Coach;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας συνεργάτης μου θα επικοινωνήσει μαζί σου για να αξιοποιήσεις τα 30΄ ΔΩΡΕΑΝ coaching με έναν από τους εξειδικευμένους μου coaches.

nlp-book

NLP! Το Κλειδί του Μυαλού μας

Το βιβλίο NLP έχει γραφτεί με στόχο να σου δείξει τον τρόπο να πετύχεις στη ζωή σου. H μόνη ερώτηση που μένει αναπάντητη είναι η εξής : Είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα; Η γνώση είναι δύναμη και το βιβλίο NLP το απόλυτο μέσον επιτυχίας!